Myrfarm startset med drottning

Foto av författaren

niko

AntHouse - Naturlig sandmyrgård - Akryl startpaket 20x10x10 cm (gratis myror)

Ant gård starter set med drottning. Vissa vill ha det och har det inte, andra har det och vill inte ha det. Riktig myrfarm, lämplig för myroruppfödning, inklusive drottning. Myrfarmen är naturlig, ekologisk och består av sand. Du kan se dem live och gräva tunnlar. De ingår Drottning, arbetare, ägg och larver. Allt du behöver för att komma in i myrodlingen. Du behöver inga ytterligare tillsatser.

Myrfarm startset med drottning

[apn typ="vergleich2" asin="B00PSLH0MM,B01N9TQKSN,B071WQM9S8,B01LYSE1KX,B07CQK1898,B07D5Z99TX" tpl-infobox="true" tpl-hidelegegend-"s" t-buttontext="1" t-buttontext -buttontpl="3" false="" tpl-features="2" tpl-fmax="200"]

Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor. De föddes i den här burken och är bra. Gården är mycket mindre än du tror (om du tittar på bilderna). Men den är välgjord och myrorna känner sig bekväma i den 🙂 myrorna kändes faktiskt bra när de packades upp. Jag kan rekommendera det till alla!

Prisprestanda, helt OK

Även om priset verkar lite högt är jag mycket nöjd. Leveransen sker på ett sådant sätt att när du öppnar lådan får du Provrör med djuren ser omedelbart. Alla cirka 20 djur levde. Instruktionerna är på förståelig tysk med några charmiga särdrag. För att fylla i sanden skapade jag en papperstratt och hällde mycket mer vatten på det än rekommenderat, men tillräckligt vid 36 grader.
Myrorna har redan börjat gräva vid ingången till hallen! Det är en enorm blickfång på kontoret och när jobbet är irriterande tittar jag på myrorna och är glad att jag inte är en myra. Att mata toppvatten fungerar också och är väldigt enkelt att hålla arten.

Jag var också lite osäker i början av köpet, Strax under €50 är ganska mycket pengar, men Tits oro var helt ogrundad efter att ha läst de dåliga recensionerna eftersom situationen som beskrivs där bara kan uppstå om man har lite av en missuppfattning om myror Det finns inga hundar som lever i sitt vackert inredda terrarium och har ett eget litet "ekosystem" där.

Myrfarm startset testat

AntHouse startpaket av akryl är ett terrarium som består av två akrylplattor som är fästa cirka 1,5 cm från varandra och ett lock. Myrorna lever i detta utrymme. Fodret placeras på myrgårdens golv. Detta kan göras med ytterligare sand, kan en liten växt eller sten dekoreras. Satsen innehåller en myrkoloni med drottning, arbetare, ägg och larver.

Så du kan komma igång direkt och njuta av din myrauppfödning. Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor. De föddes i den här burken och är bra. Innehåll 1 x terrarium 20x10x10. 1 x myrkoloni med drottning, arbetare osv. 1 x akrylöverdrag 1 x 250 g sand / lerblandning för fyllning 1 x 50 g dekorativ sand (färg beroende på tillgänglighet) 1 x 50 g stengranulat för att fylla matlådan 1 x mat- och dryckesmatare 1 x plast -Pipett 1 x 10 ml proteinsirap (mat)

Myrgård för barn

I en Myrgård för barn du har en direkt inblick i bildandet av en myrkoloni. Där kan du se de spännande arbetsprocesserna som i slutändan leder till en liten myrkoloni. Insektsvärmen är extremt fascinerande varelser och också de perfekta Husdjur för barn! Dina barn kommer i direktkontakt med fascinerande händelser från naturen och utvecklar ett intresse för omvärlden. Den svarta trädgårdsmyran är särskilt lämplig för den första Myrkoloni.

Genom att hålla myror i en startuppsättning för myrgårdar får ditt barn också en extremt användbar hobby och ett meningsfullt tidsfördriv. Här skapas tillgång till levande saker i livet. Genom kontakt med detta mycket komplexa ekosystem börjar barnen förstå att även de mest små och olika varelserna är en grupp av levande varelser. Således sensibiliseras det på ett speciellt sätt att respektera andras liv.

Med en Myrgård för barn myrorna kan fångas för observation. Fyll bara observationsbehållaren med sand, placera uppsamlingsskålen bredvid en myrstack och snart springer djuren helt av sig själva genom slangen i den genomskinliga lådan. Den extra observationsstationen med 2-vägs förstoringsglas, inklusive pincett, används för att studera djur och växter närmare.

Köp myrgård

Vem leker med tanken Myrgård att köpa, kan förundras över hur intressant insekternas liv är. I en startuppsättning för myrgårdar kan du observera och lära dig förstå de aktiviteter som är kopplade till varandra.

Myrgården AntHouse T Acryl

Myrgården AntHouse T Acryl är gjord av akrylglas som har tillverkats i en sandwichkonstruktion. I den övre delen finns en låda som används för att lagra mat samt för att samla upp skräp. Den här har ett rörligt lock. Lådan har ett anslutningsuttag så att denna nestvariant kan anslutas till en annan modell eller till en extra matningsplats via en slang.

Ingår är en komplett myrkoloni bestående av en drottning, arbetare, ägg och larver. Så du kan komma igång direkt och njuta av din myrauppfödning. Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor.

De föddes i den här burken och är bra. Innehåll 1 x akrylmyrgård (sandwichkonstruktion) 15x15x1,5 cm, med lock 1 x 250 g normal sand / lerblandning för fyllning 1 x myrkoloni med drottning, arbetare etc. 1 x 50 g stengranuler för fyllning av matlådan 1 x plastpipett 1 x matning 1 x 10 ml proteinsirap (mat) 1 x 50 g dekorativ sand (färg beroende på tillgänglighet)

Vad gör myrorna hela dagen?

Detta kan observeras mycket bra med en myrgård. Observationsbehållaren har redan fyllts med sand för detta ändamål. Myrorna hittar sig själv genom sanden och börjar bygga en koloni i myrgårdens startpaket. Om du vill studera myrarnas liv mycket noga, bör du driva myrgården!

I en stor myrgård går det tusentals mörkbruna insekter i ett trångt utrymme. De tar med byggmaterial och mat och skyndar sig hårt på myrvägarna genom myrgården. Vissa djur drar en larv som är flera gånger större än sig själv, andra klättrar i ett träd i en lång rad för att besöka bladlöss, som ger dem söt honungsdagg.

Myror koloniserar insekter som bin, getingar eller termiter. Alla medlemmar i en sådan stat härstammar från en enda drottning. Hon är folkets mor och den enda bördiga kvinnan. En drottningsmyr kan bli tio till femton år gammal och lägger mellan hundra och två hundra ägg om dagen. Ur detta utvecklas sterila kvinnliga myror, arbetarna i formicarium, genom larv- och puppstadiet.

Arbetarna tar hand om byggnaden

Myrarbetarna gör allt arbete i staten. De tar hand om drottningen och barnen, de bygger bon, rengör dem och bevakar dem. Dessutom samlar de in maten för hela befolkningen. I en myrkoloni varierar antalet djur kraftigt. Mellan tiotusen och hundra tusen djur lever i det i naturen. När det gäller förarmyror från Afrika kan det till och med vara upp till två miljoner myror.

En eller två gånger om året utvecklas inte äggen till arbetare utan snarare drottningar och män. De är utrustade med vingar och lämnar boet i stora flockar för bröllopsflygningen. Det är därför det händer att vi har flygmyror i huset. Efter parningsflyget dör hannarna. De unga drottningarna kasta dock sina vingar och inrättade en ny stat.

En sådan drottning börjar med ett litet rede, lägger få ägg och tar hand om sina första avkommor själv. Sådana drottningar finns i en myrgård. Endast deras kläckande döttrar befriar dem från allt arbete i boet tills drottningen bara lägger ägg. I myrdjursgemenskapen utförs äggläggning och avelvård av olika medlemmar. Det är alltid kvinnliga djur som tar hand om avkomman. Myrorna anpassar sig till respektive uppgifter i ett tillstånd i fråga om storlek och form.

Myror är utbredda och bor på alla kontinenter på jorden. Cirka sjuttiotusen arter är kända, två hundra av dem i Tyskland och Österrike. Du hittar dem i jordbon, mellan gräsbockar, på gräsmattan, i stora kompisbon som trämyrorna bygger eller i döda trädstubbar. Sådana träbon byggs av hästmyror.

Små djur och sockerhaltiga utsöndringar från bladlöss fungerar som mat. För att göra detta "mjölkas" lössen av myrorna med sina antenner. Därför bör det stå klart "där det finns bladlöss är myror inte långt borta". Myror är väl rustade för att jaga djurs bytesdjur. Till exempel har knutmyror en giftig stinger, skogsmyror har en giftig blåsa fylld med myrsyra och körtelmyror sprutar ett insekticid sekret från buken. En enda skogsmyrkoloni kan jaga cirka fem kilo insekter per år, vilket motsvarar cirka tio miljoner fluglarver.

Upptäck de 10 bästa och mest sålda Anthouse-produkterna under 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Anthouse-produkten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | T Akryl Set Stor... AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | T Akryl Set Big...* För tillfället inga recensioner 69,99 €
2 AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Akryl T-kit... AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Acrylic T Kit...* För tillfället inga recensioner 54,95 €
3 ANTHILLSHOP Natural Sand Myr Farm - Acrylic T Kit... ANTHILLSHOP Natural Sand Myr Farm - Acrylic T Kit...* För tillfället inga recensioner 53,20 €
4 AntHouse matningsstation för myrfarm + Super Food Blue Sugar... AntHouse matningsstation för myrfarm + Super Food Blue Sugar...* För tillfället inga recensioner 26,99 €
5 AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Grundset (smörgås... AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Grundset (smörgås...* För tillfället inga recensioner 54,99 €
6 AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L... AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L...* 98 Bewertungen 74,99 €
7 AntHouse Komplett Ersättningssats för Sand Ant Farm -... AntHouse Komplett utbytessats för Sand Ant Farm -... * För tillfället inga recensioner 26,99 €
8 AntHouse - Super Food Blue Sugar Myrfoder 50 ml | På... AntHouse - Super Food Blue Sugar Myrfoder 50 ml | På...* För tillfället inga recensioner 26,99 €
9 AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L... AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L...* För tillfället inga recensioner 74,99 €
10 AntHouse - Myrfarm med naturlig sand | 3D Starter Kit Grå... AntHouse - Myrfarm med naturlig sand | 3D Starter Kit grå...* För tillfället inga recensioner 59,99 €
Neu!
Akryl Myrfarm Myrbo Formicarium Myrhus Myrhus...
Akrylmyrfarm Myrboet Formicarium Myrhusmyrhus...*
Größe: 8*6*6cm/3,14*2,36*2,36in; !
39,69 €
Neu!
Kan skarvas Ant Farm Akryl Formicarium Myrbo...
Kan skarvas Ant Farm Akryl Formicarium Myrbo...*
Obegränsad expansion av boområdets kapacitet, anslutningen är säkrare.
36,53 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 18.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar