Elektrisk japansk teppanyaki-grill för stekning och grillning

Dirk Re.

Inga kommentarer

Teppanyaki elektrisk stekpanna
Japansk teppanyaki grillplatta
- € 34,96

Vem känner inte till problemet: pan är för liten, fisken luktar extremt illa under tillagningen och hela köket är stänkt med olja? Jag hade dessa problem under en lång tid tills jag kom över den elektriska japanska teppanyaki-grillen. Detta ger en stor stekyta och tillåter grillning och stekning.

Den japanska grillen med 2000 watt är lätt att använda och kan även användas inomhus och utomhus.

Men hur presterar grillplattan i det praktiska testet? Jag testade dem, du kan nu läsa om mina erfarenheter.

elektriska japanska grillplattor i jämförelse

Bestron elektrisk bordsgrill, plancha/teppanyaki grillplatta...Princess Table Grill Premium XXL, Extra Large Teppanyaki...AMT Gastroguss Klaus grillar Gastronorm - grillplatta GN 1/1 av,...Bestron elektrisk bordsgrill, XXL Teppanyaki grillplatta i...Princess Table Chef XXL – 4 mm tjock teppanyaki grillplatta, 60...MAISON HUIS elektrisk grillplatta med non-stick belagd grill...Tefal Maxi Plancha elektrisk bordsgrill CB690D | extra stor |...Tristar BP-2984 Teppan Yaki XXL stekplatta med 90x 23 cm...Tristar bordsgrill - 2000 watt, non-stick beläggning,...Royal Catering grillplatta elektrisk elektrisk grill gastronomi...
29,99 €Kontrollera pris199,00 €45,49 €Kontrollera prisKontrollera pris150,81 €54,56 €29,99 €249,00 €
Bestron elektrisk bordsgrill,...*Princess bordsgrill Premium XXL, extra stor...*AMT Gastroguss Klaus grillar Gastronorm -...*Bestron elektrisk bordsgrill, XXL Teppanyaki...*Princess Table Chef XXL – 4 mm tjock...*MAISON HUIS elektrisk grillplatta med non-stick...*Tefal Maxi Plancha elektrisk bordsgrill CB690D |...*Tristar BP-2984 Teppan Yaki XXL stekplatta med...*Tristar bordsgrill - 2000 watt,...*Royal Catering grillplatta elektrisk elektrisk grill...*
◼️ Stor grillplatta (47,5x25,5cm) för att tillaga tillsammans...◼️ Ej tillämpligt◼️ Professionella köksredskap från AMT Gastroguss - matlagning som "Klaus...◼️ Extra stor grillplatta (90x23cm) i Asia-design för...◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Snabb uppvärmning】 Non-stick grillplatta värms upp i ...◼️ Elektrisk bordsgrill med slät,...◼️ Tristar-grillen har en extra stor tillagningsyta...◼️ Stor bakyta på 49 x 27 cm◼️ Perfekt för en mängd olika rätter, lämplig för...
◼️ Yta av hög kvalitet med non-stick beläggning för fett-...◼️ Ej tillämpligt◼️ 53 x 33 cm, 2 cm djup◼️ Grillyta med non-stick beläggning för delning...◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Non-stick】 Elektrisk grill med non-stick belagd, för ...◼️ Grilla och steka tack vare 2300W effekt bredvid...◼️ Med 90 x 23 cm ger grillytan tillräckligt med utrymme för...◼️ Handtagen blir inte varma.◼️ perfekt tillagad grillad mat, tack vare helautomatisk kontroll...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
29,99 €Kontrollera pris199,00 €45,49 €Kontrollera prisKontrollera pris150,81 €54,56 €29,99 €249,00 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 9 december 2023 16:27 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Första intryck / hantering

Först och främst: Den japanska Teppanyaki grillplattan är inne olika storlek tillgängliga. Måtten på den elektriska grillplattan är här avgörande och tillverkaren skiljer mellan storlekarna S, L, XL och XXL. Efter behov kan rätt storlek köpas.

I mitt fall valde jag det Storlek L beslutade där till exempel om 3-4 köttbitar borde passa på den.

Uppackad har du redan den färdigmonterade grillplattan i handen. Den består endast av plattan med en storlek på 47,5 x 25,5 cm och motsvarande strömkontakt.

den grillplatta själv har små gummifötter, så att du alltid kan ha en säkert och stadigt fotfäste har. Dessutom har Non-stick belagd yta för fett- och oljefri grillning av kött, korv, grönsaker, potatis, ägg, pannkakor och mycket mer.

Jag tycker att det är jättebra att skivan har ett litet Adroppbricka tillgängliga, vilket undviker kontaminering av bordet.

Hanteringen verkar vara superenkel, eftersom enheten bara kan slås på eller av helt och hållet termostat är självförklarande. Temperaturen kan regleras upp till 227 °C genom att helt enkelt vrida på den.

Japansk teppanyaki grillplatta

Vad kan jag göra med den japanska teppanyaki-grillen?

Den elektriska japanska teppanyaki-grillen erbjuder en mängd olika alternativ för inomhus och utomhus. Den kan användas för att tillaga ett stort antal maträtter, med funktioner som stekning och grillning är möjliga.

Följaktligen kan livsmedel som t.ex. Kött, korv, fisk, stekt potatis, gyros, räkor, svamp och grönsaker förberedas på kort tid.

Speciellt för Beredning av stekt potatis och kött Jag tycker att tallriken är jättebra eftersom den helt enkelt är enormt större än en vanlig panna. Det gör att stekt potatis till exempel brynar jämnt på båda sidor. Dessutom kan mer potatis tillagas samtidigt.

Vad jag också tycker är särskilt trevligt är att Teppanyaki-grill används även utomhus kan vara. Allt du behöver göra är att koppla in kontakten så är du igång. På så sätt sparar du dig ett starkt doftande kök, samt städningen efteråt.

Även de som vill spontant grilla en bratwurst och inte vill spendera mycket tid på gasolgrillen eller kolgrillen kommer att få mycket pengar med den här enheten. Tallriken når snabbt önskad temperatur och den grillade maten är också klar att ätas på cirka 10 minuter. Den japanska teppanyaki-grillen kan därför användas för stekning och grillning.

 

För vem passar den japanska grilltallriken Teppanyaki?

Elgrillen är faktiskt lämplig för varje hushållsom vill spontant eller rikligt steka eller grilla. Den stora tallriken har även fördelen för större familjer att fler kan tillagas samtidigt. Det kan vara i storlek L till exempel 4 schnitzlar samtidigt är stekta, i min konventionella panna finns det bara 2. Det betyder att alla familjemedlemmar verkligen kan äta varma samtidigt.

Enligt min mening är grillen definitivt en Alternativ till den klassiska elgrillen som måste fyllas med vatten. Grillplattan är omedelbart klar att användas, utan vatten och förberedelser. En skvätt olja räcker för fullständig stekning och grillning.

Förvaringen är också genom att stå upprätt Spara utrymme och lätt. Apparaten kan därmed förvaras optimalt i skåpet.

Videor | Teppanyaki XXL grillplatta

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Bestron elektrisk bordsgrill

Rengöring - Japansk Teppanyaki-grill

Rengöringen är den enda nackdelen jag märkt i testet. Droppbrickan fångar upp det mesta av oljan och juicen, men precis som grillen själv, rengöras för hand kommer. Den är inte lämplig för diskmaskin och bör därför sköljas noggrant så att grillplattan inte skadas.

Det kvarvarande fettet kan dock sköljas av snabbt och enkelt. Att rengöra själva enheten tar tid bara några ögonblick och det torkar bra.

Fördelar och nackdelar 

Fördelar – Japansk Teppanyaki grillplatta

 • Superprissegment
 • Enkel operation
 • Valbara grillplåtsstorlekar
 • För inomhus- och utomhusbruk
 • Säker ställning
 • Uppsamlingsbricka för restvätskor finns
 • Fantastiskt smakresultat

Nackdelar – Japansk Teppanyaki grillplatta

 • Nätsladden lite kort
 • Ej lämplig för diskmaskin
Teppanyaki_Grillplatte_Grill_kaufen-a981698d

Japanska teppanyaki gjutna tallrikar för spis och grill

Om du inte vill ha en extra elgrill eller elektrisk Teppanyaki grillplatta kan du använda en Teppanyaki gjutplatta till spis och grill. Du kan lägga dessa på din spis eller grill och använda dem på samma sätt.

Rosenstein & Sons grillplatta: set med 2 gjutjärn ...
Rosenstein & Sons grillplatta: set med 2 gjutjärn ... *
Även idealisk för ugnen • Praktiska bärhandtag; Kan användas på båda sidor: räfflad & slät sida • Värmebeständig upp till...
43,99 €

Slutsats: Elektrisk japansk Teppanyaki-grill

I min testtid hittills, den elektriska japanska teppanyaki grillplattan super beskuren och jag är riktigt nöjd med tanke på priset. Bearbetningen av enheten är begränsad till ett minimum och möjliggör således en snabb och enkel stekning och grillning.

Enheten kan användas för inuti och utanför så att jag ibland använder den som elgrill och nu tillagar korv och kött spontant mycket oftare. Stekt potatis är helt enkelt jättegod och godare än i panna.

Speciellt den stora grillytan ger plats åt alla och ersätter nästan en klassisk panna.

Med priset 30,94 euro kan jag ge en tydlig köprekommendation.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda elektriska teppanyaki-grillprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 34,961. Storsäljare
Bestron elektrisk bordsgrill, plancha/teppanyaki-grill...*
 • Stor grillplatta (47,5x25,5cm) för gemensam förberedelse och direkt njutning vid bordet, lämplig för inomhus, på balkongen eller i trädgården
 • Högkvalitativ yta med non-stick beläggning för fett- och oljefri grillning av kött, korv, grönsaker, potatis, ägg, pannkakor...
 • Lätt att använda med avtagbar temperaturregulator (max. 227°C) och indikatorlampa, säkerhet tack vare värmeisolerade handtag och...
- € 25,202. Storsäljare
Bestron elektrisk bordsgrill, XXL Teppanyaki grillplatta i...*
 • Extra stor grillplatta (90x23cm) i asiatisk design för gemensam njutning precis vid bordet, lämplig för inomhus eller mysiga grillar i ...
 • Grillyta med non-stick beläggning för att grilla fisk, kött, grönsaker och potatis tillsammans, inkl. droppbricka
 • Enkel temperaturinställning tack vare den avtagbara temperaturbrytaren med indikatorlampa, handtag av bambu
3. Storsäljare
Princess Table Grill Premium XXL, Extra Large Teppanyaki...*
 • En extra stor teppanyaki-grill för stora familjer eller för att servera snacks
 • Njut av en middag i familjestil för 6 till 8 personer på den stora grillytan på 60 x 36 cm
 • Teppanyaki grillplattorna värms upp jämnt och snabbt tack vare det dubbla värmeelementet
4. Storsäljare
Aigostar Teppanyaki bordsgrill elektrisk, non-stick...*
 • 【extra stor kapacitet】 - matlagning för hela familjen! den elektriska grillen med en kokyta på 50 x 27 cm är lämplig för...
 • 【Non-stick-matlagningsyta】 - Den hållbara non-stick-matlagningsytan säkerställer en grillglädje utan styvhet i grillen. enkel...
 • 【justerbar termostat】 - den löstagbara sonden kan justera temperaturen inom 180℃ - 220℃, vilket ger den perfekta värmen ...
5. Storsäljare
Samger elektrisk bordsgrill 3000W Teppanyaki tallrik induktion...*
 • 🥩 INBYGGD STÄNKSKYDD: Den elektriska grillen är utrustad med ett stänkskydd som skyddar oljan från stänk överallt där...
 • 🥩STARK PRESTANDA: 300 W grillgrill med 55 x 36 cm grillyta, som erbjuder en större yta för att laga olika mat...
 • 🥩HÅLLBAR FÖR ANVÄNDNING: Med CE-certifieringen erbjuder den 8 mm tjockare värmeplattan i rostfritt stål snabbare värmeapplicering och ...
6. Storsäljare
Hingpit bordsgrill elektrisk, justerbar termostat,...*
 • Uppdaterad 2 i 1 XL grillyta - bordsgrill med tvådelad yta. Slät till grönsaker/ägg - Ribbstickad till kött/korv. 46x26 cm...
 • Utmärkt värmeteknik - 1800W värmeeffekt och integrerat värmeelement garanterar snabbare och jämnare uppvärmning på kort tid....
 • Toppgrillplatta i aluminium - 4 mm non-stick belagd grillplatta (PFOA-fri) har bra värmeledning, låg värmeförlust och ...
- € 26,627. Storsäljare
Bestron AG2000BB Teppanyaki grillplatta med bambuhus,...*
 • Plancha med stor grillplatta (47x26cm) i asiatisk design för gemensam njutning direkt vid bordet, Lämplig för inomhus eller utomhus med...
 • Teppanyaki-stil med slät grillyta och räfflad platta med non-stick beläggning för fett- och oljefri grillning av fisk, kött,...
 • Enkel temperaturinställning tack vare den avtagbara temperaturbrytaren med indikatorlampa (nivå 1 ca 180°C, 2 ca 200°C, 3 ca 220°C, 4 ca....
8. Storsäljare
BIYLL elektrisk grillplatta, stående grill inomhus och...*
 • -Det högkvalitativa handtaget är anti-skållningsskydd och hållbart, och oljeuppsamlingslådan av lådtyp är säker, flexibel, bekväm och vacker.
 • -Fem graders temperaturjustering, högkvalitativt legerat värmerör; hög termisk effektivitet, snabb uppvärmning, lång livslängd...
 • -Importerad livsmedelsklassad rökfri och non-stick beläggning används, och oljestyrkanalen kan lätt släppa ut överflödigt fett.
9. Storsäljare
Tefal bordsgrill Malaga TG3918 | elektrisk grill | Justerbar...*
 • Non-stick grillplatta: 1.300 2 cm² grillyta, varav 3/1 med grillstänger och 3/XNUMX platt som teppanyaki
 • Mångsidig elektrisk grill: grilla snabbt och enkelt biffar, grönsaker, fisk och mycket mer
 • Hög komfort: justerbar termostat, snabb uppvärmning och löstagbar kabel
10. Storsäljare
Tristar BP-2970 stekhäll – stekyta: 70 x 23 cm –...*
 • Tristar-grillen har en extra stor tillagningsyta och handtag som håller sig svala
 • Med en grillyta på 70 x 22 cm ger den tillräckligt med plats för inte mindre än åtta personer.
 • Tack vare non-stick-beläggningen fastnar inte maten och grillplattan är lätt att rengöra.
- € 34,96erbjudandet
- € 25,20erbjudandet
Neu!
Kontaktgrill - 2000 W - 29 x 23 cm - Justerbar...
Kontaktgrill - 2000 W - 29 x 23 cm - Justerbar...*
Kraftfull 2000 watt kontaktgrill
79,99 €
Neu!
Matgall, hållbar, förtjockad, jämn värmeplatta...
Matgall, tålig, förtjockad, jämn värmeplatta...*
TJOCK OCH HÅLLBAR: Gjutjärn i ett stycke, med högkvalitativt järn, handpolerat.
79,06 €
Neu!
Manhj non-stick elektrisk BBQ Grill 6 temperaturkontroll...
Manhj non-stick elektrisk BBQ grill 6 temperaturkontroll...*
2000 W. Hög effekt, kan grilla 1-8 personer samtidigt.; S kort värmerör. Snabbare och mer konsekvent...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 10.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning