Adventskalender med kryddor

Foto av författaren

Patrick

Adventskalender med kryddor

Adventskalender med kryddor

Idag presenterar jag dig för adventskalendern med 24 olika kryddblandningar från Zauber der Gewürz (Magic of Spices). Om du letar efter en adventskalender eller vill ge bort den bör du skynda dig. 1 december kommer snart. En adventskalender med kryddor är en bra idé. Eftersom många människor älskar att laga mat och kryddor är alltid en del av det. Perfekt för att ge bort och laga mat. - Adventskalender med kryddor

Kryddornas magi Vintermagisk krydda, jul och...
Kryddornas magi Vintermagi Krydda, jul och...*
Så här kan vintern komma!
6,90 €

Kryddans magi - adventskalender

Adventskalendern med 24 olika kryddblandningar kommer i fyrkantigt format (27 cm x 26 cm x 16 cm). Det finns 24 paket med ett nummer och en hyttventil, som alla innehåller en fin krydda. Det finns säkert något för alla. Adventskalendern med kryddor är en unik gåva.

Du kan använda kryddorna när som helst i vardagen. För amatörkockar eller köksproffs finns kryddor från varma till exotiska. Den eleganta kantiga designen av kryddkalenderkalendern är i lådformat, ser elegant och elegant ut.

Kryddor Adventskalender innehåller:

Om du vill överraska dig själv bör du inte läsa vidare nu -

Asiatisk wok-krydda, organisk ceylon kanel, organisk gurkmeja, blommamix, blommasalt, bakat äpplekrydd, curry fruktmjukt, rostade mandelkryddor, gin botanicals, gomasio, guacamole krydda, kycklingkryddor, kala namak salt, maldon havssalt, olivkryddor, orange peppar, Patatas Bravas krydda, sallad örter, shakshuka kryddblandning, tajine kryddblandning, tonka bönor, julpeppar, vinter krydda krydda, citron rosmarin salt.

Packade upp och tittade

Adventskalendern med 24 kryddblandningar har en enkel vit förpackning. Om du vill ge bort och skicka adventskalendern till vänner kommer de inte att se vad det borde vara direkt. Bågen görs snabbt och när du öppnar locket kan du lukta en aning kryddor - utsökt -. En broschyr bifogas rutan där du kan hitta recept och information om respektive krydda.

Adventskalender med kryddor | Gift Idea Spice Calendar från Magic of Spices [Unboxing]
Kryddornas magi Vintermagisk krydda, jul och...
Kryddornas magi Vintermagi Krydda, jul och...*
Så här kan vintern komma!
6,90 €

** Tips: Du kan stapla alla burkar snyggt ovanpå varandra. Du kan återanvända lådan med de små paketen och numren på dem för dina egna idéer eller ge bort dem. Små papperslappar med ordspråk, godis eller smycken kan enkelt stuvas i.** Kodord för VM-spelspel: kryddor

Slutsats - adventskalender med kryddor

Det är en bra presentidé. Ett stort provpaket med 24 kryddor - som en adventskalender. Du kan aldrig ha tillräckligt med kryddor! Leverantören - Magic of Spices - erbjuder många andra kryddor individuellt.

Kryddans magi - individuellt

Andra leverantörer av kryddkalendrar

Sonnentor Organic Spice Advent Calendar, 116 g
Sonnentor Organic Spice Adventskalender, 116 g *
24 praktiska portionspåsar med ekologiska kryddor och ekologiska kryddblandningar; Med bra receptförslag och jul...
9,99 € Amazon Prime
Hallinger Deluxe Selection 24 - Spice Present Set Handmade, 24...
Hallingers Deluxe Selection 24 - Kryddpresentset handgjort, 24...*
Denna premiumkrydda är vegansk, vegetarisk, laktosfri, glutenfri och kosher
59,90 € Amazon Prime


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 30.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

1 tanke på "Adventskalender med kryddor"

  1. I grund och botten tycker jag att idén är jättebra och du kan aldrig ha tillräckligt med kryddor i köket. Och priset verkar okej också, väldigt annorlunda än Just Spices. Jag föll från molnen när jag såg priset i just-kryddor-adventskalendern. Visst, de enskilda burkarna är inte heller billiga, men ändå. Det ser lite annorlunda ut här och det är ett bra alternativ. Tack för ditt bidrag!

    svara

Schreibe einen Kommentar