Test: Air Up dricksflaska | Fragrance Pods för smak?

juliansk

Inga kommentarer

Air Up-dricksflaska
Startpaket för dricksflaska Air Up

Alla som är på Internet har sannolikt sett en annons från leverantören nyligen Luft upp har stött på. Företaget annonserar den Lägger smak till vatten endast med dofter burk. Detta borde motivera dig att dricka mer vatten i vardagen.

Aspekter av hållbarhet spelar också in här. Med hjälp av Air Up-flaskan kan du göra massor Engångsplastflaskor sparas. Air Up kan också vara ett steg i rätt riktning för alla som fångar sig själva och drar för dyrt vatten från snabbköpet.

Hur fungerar Air Up-dricksflaskan egentligen?

Lufta upp dricksflaskan

Tekniken bakom det fantastiska Air Up-fenomenet kallas retronasal luktande. Enkelt uttryckt, det är det Absorption av aromer och dofter genom halsen. När vi äter och dricker smakar vi inte bara med tungan utan uppfattar också smak med hjälp av näsan.

När du dricker från Air Up-flaskan suger du in vattnet genom sugröret. Ytterligare lukt dras in från den bifogade doftkroppen. Dessa läggs till vattnet och separeras från vattnet i munhålan. Det är här den smak du har valt skapas.

Det fantastiska: Smaker kan ändras inom några sekunder. "Och det fungerar verkligen för alla?"frågar du dig själv nu. Tyvärr måste jag göra dig besviken. Hur uttalad en smakkänsla är skiljer sig från person till person. Detta är delvis genetiskt, men det kan också påverkas negativt med ökande ålder av rökning, alkohol eller medicinering.

Air Up-dricksflaskan en överblick

 • Drickflaska (650 ml)
 • Sugrör
 • Silikonfäste
 • Deckel
 • Fragrance pods (startpaket eller valfritt)

Vid första anblicken ser flaskan väldigt snygg och modern ut. Produkten behåller detta första intryck när det gäller hantering. Flaskhuset levereras med en kapacitet på 650 ml, ett sugrör, ett silikonfäste med en sugmodul och ett lock. Dessutom innehåller startpaketet naturligtvis doftkuddar som är fästa på silikonfästet. Mer om det senare.

den Flaskans kropp är gjord av BPA-fri Tritan, som också används för dricksflaskor. Silikonfästet är tillverkat av livsmedelssäkert silikon som används vid tillverkning av nappar. Som du kan se har din säkerhet också beaktats under produktionen.

Obs: Air Up-drickflaska är BPA-fri och delar gjorda av livsmedelssäker silikon

Använda Air Up-dricksflaskan

Att fylla flaskan är väldigt enkelt och tar bara en minut. Du drar silikonfästet från flaskan och fyller i kranvatten. Tryck sedan bara på bilagan igen. Med locket kan flaskan tätas vattentätt för transport för att undvika röra i påsen.

Flaskan är i färgerna svartvitt tillgängliga. Slingan på locket finns i många varianter och kan enkelt bytas ut. Alla komponenter finns också att köpa som reservdelarom något skulle gå sönder.

Fragrance pods: vilka smaker finns det?

Air Up dricksflaskbälgen smak

Teoretiskt skulle det vara möjligt att packa alla tänkbara smaker i en pod. Tillverkaren har också redan ett brett urval i sortimentet som inkluderar frukt som Limette och äpple till exotiska varianter som Kaffe och Kola går. Enligt tillverkaren är varje pod tillräcklig för 5 liter vatten.

Enligt min erfarenhet kan du använda bälgen lite längre. Smaken är då inte längre lika intensiv. Om kapslarna förvaras lufttäta kan de enkelt bytas ut emellan. Det ger extra variation.

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 air up® pods förpackning med 3 limesmak - För smaksatt... air up® pods förpackning med 3 limesmak - För smaksatt...* För tillfället inga recensioner

Klassificeringen av de olika smakerna kan vara väldigt subjektiv, men med tiden har jag hittat en sak. Ju mer komplicerad smaken desto större besvikelse. Med enkla skapelser som Limette Jag är väldigt övertygad. Det smakar som om en riktig kalk simmar i min flaska. Med smaken Humle-citron men det ser lite annorlunda ut. Försöket att imitera en cyklist misslyckades enligt min mening. Mindre är mer!

Användbar ytterligare information: Alla doftkuddar är veganer och lämpar sig för allergiker.

Video - Air Up-dricksflaska

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

På sikt billigare än läskedrycker?

För en Startpaket för dricksflaska Air Up bestående av Flaska och två doftkuddar du betalar mellan tillverkarna beroende på färg och kapslar 35 och 40 Euro. Det är en hel del pengar för en flaska. Men om du tänker att du kommer att dricka mer kranvatten och spara dyra läskedrycker kan investeringen redan vara lönsam. Återköp av doftkuddar är inte heller billigt.

Tre doftkuddar med en smak kostar mellan 6 och 9 euro. Men jag tror att priset för 15 liter läsk är i samma intervall. Som nämnts ovan kan enskilda doftkuddar också användas längre. Du kanske till och med kommer undan med det billigare.

Fördelar: Air Up-dricksflaska

Fördelarna med din kropp är uppenbara. Ingen dryck i världen är bättre än rent kranvatten. Jag kan förstå om det här är för tråkigt för dig på lång sikt. Luft upp lyckas kombinera variation och hälsa. Jag har också positiv effekt var att jag dricker mer under dagen. Mängden vatten i flaskan är väl portionerad och sugningen är något beroendeframkallande på sitt eget sätt.

Bidra till en hållbar värld!

Hållbarhet och plastflaska i en mening låter lite förvirrande till en början. Men vid andra anblicken ser man att det definitivt finns ett samband. Du kan använda din Air Up-flaska länge om du rengör den regelbundet. Dessutom sparar man genom att dricka kranvatten enormt mycket CO2, som annars skulle ha producerats vid transport av drycker på flaska. – Kodord för VM-spelspel: flasköppnare

Doftkuddarna är gjorda av återvinningsbar plast. En doftkaka väger bara en gång 7,6 gram.

Jämfört: a 1 liters PET-flaska väger runt det 54 gram. Det betyder att du kan räkna med 5 liter med Air Up Använd upp till 50 gånger mindre plast.

Slutsats: Air Up-dricksflaska

Om du vill göra något bra för din kropp och miljön, men inte vill avstå från smak, rekommenderas Air Up. Du bör bara vara medveten om att ditt vatten utan socker och tillsatser inte kommer att förvandlas till äpplespritzer, cola eller kaffe som av magi. Det är bara en lätt smak som sedan varierar från konsument till konsument. Om du redan har en dålig smakkänsla bör du hålla händerna utanför Air Up, annars riskerar du att göra ett stort dåligt köp.

Annars står inget i din väg och du vinkar Fördelar när det gäller hälsa, hållbarhet och pris.

Rekommenderad läsning: Om du vill ha smak i vattnet kan du Bolero dryckpulver prova

Alternativa drickflaskor


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning