Aokebeey One-Step Hairstyler | Review

Foto av författaren

Julen

20191203 162730
Aokebeey One-Step Hairstyler | Recension 28 Aokebeey One-Step Hairstyler | Recension

Aokebeey enstegs hårtork | Varmluftsborste | Curling iron | Hårtorkborste Rund borste för alla hårtyper

Letar du efter en ny hårtork för tjockt, fint eller tunt hår? Vill du utforma håret elegant? One-Step Hairstyler är lösningen på ditt problem. Jag letade också efter en stylingborste länge och kom över Aokebeey hårtork. Jag tittade närmare på Aokebeey stylingborste. Hur är hanteringen? Hur är det i din hand? Hur är borsten? Gör han verkligen så vackra lockar eller räta håret? Jag ser hur Aokebeey stylingborste med de tre justerbara temperaturnivåerna är för konstgjorda hår. - Aokebeey ett steg

uppgradering: Detta är den andra generationen av Aokebeey stylingborste, med några förbättringar av den första generationen.

- € 29,87
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...*
Specialutgåva med väska och dubbelplugg för GB/EU, perfekt för resor.
79,99 € € 29,87 50,12 € Amazon Prime

Ingår i uppsättningen | Aokebeey ett steg

Detta ingick i mitt paket: 

  • Aokebeey One-Step hårtork

Ja, det fanns helt enkelt inget mer, inga instruktioner, tips eller information om användning och vård.

IMG 20191214 124855
Aokebeey One-Step Hairstyler | Recension 29 Aokebeey One-Step Hairstyler | Recension

Technische Daten

Automatisk rotation Ja
Roterande riktning Ja
Beläggning av värmeområden Keramik med keratin
kabellängd 2m
kabelskarv Ja 360 ° roterbar
Leistung 1000W
Temperatur 60 ° C - 120 ° C
Spänning 220 - 240 V
Vikt 600 g
- € 29,87
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...*
Specialutgåva med väska och dubbelplugg för GB/EU, perfekt för resor.
79,99 € € 29,87 50,12 € Amazon Prime

Första intrycket | Aokebeey One-Step 5in1 varmluftsborste

När jag packade upp hårtork blev jag mycket förvånad över storleken, den var större än jag trodde. Jag tyckte att det var bättre eftersom hårtork var bekväm att hålla. Det är också väldigt lätt. Jag tyckte att de tre temperaturnivåerna i Aokebeey stylingborsten var mycket bra. Jag var väldigt nyfiken på om hårtorken skulle föna mitt konstgjorda hår glänsande.

Produktinformation | Aokebeey enstegs hårtork

Aokebeey-hårtork är en elektrisk varmluftsborste. detta Hot Air Brush har 3 temperaturnivåer Cool, Low and High. Du behöver mycket värme för tjockt hår och mindre värme för fint eller tunt hår. Den här enheten är en kombination av hårtork och rund borste.

One-Styler har en keramisk borste och detta garanterar god värmefördelning, vilket förhindrar att håret överhettas. Den stora borsten kan användas för att räta ut vågor, lockar eller hår. den hårtork är perfekt för torrt eller fuktigt hår (handdukstork). Den keramiska borsten har tuftade borst och nålborst av nylon. Nylonborstarna gör hårtorken lätt att rengöra. Nylonborsten undviker statiska laddningar och eliminerar krushår, resultatet är vackert glänsande hår.

Skarven i nedre änden kan roteras 360 grader och förhindrar att kabeln trasslar. Strömkabeln är 2 meter lång. One-Step Hairstyler kan därför enkelt hanteras från alla vinklar. Med den nya tekniken accelereras hårtorkningen och sparar mycket tid på morgonen.

Foton ett steg

- € 29,87
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...
REVLON Salon One-Step Hårtork och Volumizer med...*
Specialutgåva med väska och dubbelplugg för GB/EU, perfekt för resor.
79,99 € € 29,87 50,12 € Amazon Prime

Ansökan | Aokebeey hårtork

Naturligtvis tvättade jag bara håret först. Efter det fick jag mitt hårtorktorkat och delade bort det. Sedan började jag torka håret med One-Step 5in1. Jag tog en enda hårsträng och sprang en hårstyler genom mitt hår.
Jag hittade hanteringen av den här styling borste väldigt enkelt. Det var mycket bra i handen och var inte svårt alls.

Med ledet i slutet hade jag inga problem med kabeln alls. Jag var väldigt bra på att krulla mig med stylingborsten eller föna den mjukt. Det tog bara 20 minuter att forma håret. Till slut hade jag voluminöst glänsande hår och ett elegant utseende.

Aokebeey One-Step Fönningsborste | frisör | hårtork | Stylingborste testad | föna håret

** Tips: För att få vackra lockar, placera varmluftsborsten på hårets botten. Vrid sedan varmluftsborsten något uppåt, håll den i två till tre sekunder och vänd sedan ner den igen.

** Tips: Stil inte håret med för vått eller fuktigt hår! Annars kan de lätt bli mattade i borsten.

20191204 125652
tidigare
20191204 133755
nacher

Fördelar

✔ enkel hantering ✔ flera stylingfunktioner ✔ inget hår bränns ✔ keramisk beläggning ✔ 3 temperaturnivåer (cool, låg, hög) ✔ 5 i 1 enhet

Nackdelar

✘ tyvärr ingen ficka ✘ behöver lite övning när styling ✘ lite stor för att resa

Slutsats - Aokebeey One-Step

Jag är verkligen mer än nöjd med Aokebeey One-Step hårtork. Det gjorde jag redan tidigare olika stylingborstar försökt, ingen av dem var lika bra som Aokebeey One-Step. Andra stylingborstar gav mig delade ändar och mitt hår blev tråkigt. Mitt konstgjorda hår kändes bättre efter bara tre applikationer. Med Aokebeey stylingborste kände jag att mitt hår blev blankt. Jag kan rekommendera denna stylingborste till alla skönhetsdrottningar. Du sparar tid i badrummet och ser elegant ut. Hanteringen av stylingborsten är mycket enkel och för alla. Så killar, om du inte har en julklapp eller fortfarande letar efter den :) Jag önskar er mycket roligt med stylingborsten från Aokebeey.

fler produkter av Aokebeey

- € 31,61
Revlon Salon One-Step Hårtork och Volumiser (One-Step,...
Revlon Salon One-Step Hårtork och Volumiser (One-Step,...*
Kombination av kraftfull hårtork och volymborste.; Idealisk för medellångt hår. 4 års garanti.
62,99 € € 31,61 31,38 € Amazon Prime
- € 17,50


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 22.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Julen

Som en passionerad älskare av vintagestil, gillar jag att kalla mig en dekorationsdrottning. Som kvinna har jag ett särskilt intresse för skönhets- och modeprodukter - knappast förvånande, eller hur? ;) På denna plattform vill jag dela med mig av min glädje över olika produkter och samtidigt samla mina egna erfarenheter inom bloggområdet.

Schreibe einen Kommentar