svart fredag

Test: StyleCare Prestige | Automatisk curling iron

StyleCare Prestige automatisk curling iron från Philips

Snabba glamorösa lockar görs enkelt med StyleCare Prestige från Philips!

Har du problem att göra lockar själv med curlingjärnet? Tar det för lång tid för dig att vrida varje hårsträng runt trollstavet och vänta på att locken slutar? Du hittar en konventionell locktång otymplig? Då är du med det Style Care Prestige (Automatisk curling iron) från Philips är på rätt väg till dina perfekta lockar. - StyleCare Prestige från Philips

1. StyleCare Prestige automatisk curling iron

- € 10,00
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...*
 • Spänning - Universal V Kabellängd - 2 m

Philips-satsen innehåller:

 • En Philips StyleCare Prestige
 • Ett rengöringsverktyg
 • En hårtrimmeravdelare
 • Bruksanvisning på flera språk (inklusive tyska)
 • En snabbguide med bilder och text att använda
 • Det internationella garantikortet
StyleCare Prestige StyleCare Prestige
Test: StyleCare Prestige | Automatisk curling iron 18

2. Tillämpning | StyleCare Prestige

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

den Philips StyleCare Prestige är den nya upplagan av Philips StyleCare Auto Curler. Den har formen av en tulpan och placeras vertikalt på huvudet. Detta är för att skydda armmusklerna, eftersom ett automatisk curling-järn med ett halvt kilo inte är precis lätt. Vi vet alla problemet när armen gör så ont efter 3 trådar att vi vill ta en paus, men med det Philips StyleCare Prestige vi har inte längre det här problemet.

På grund av den öppna designen och det långa curlingjärnet bör dubbelt så mycket hår krulas på en gång (jämfört med Philips Auto Curler). För oss betyder detta: snabbare utformad för festen, evenemanget etc.

Det finns inget generellt krav hur länge håret måste vara för att använda "StyleCare Prestige" från Philips. I allmänhet bör håret inte vara för kort för curlers. Enheten behöver en hårlängd på cirka 15 cm för att "greppa" och krulla håret. Håret bör vara åtminstone hakan längd för att utforma vackra lockar. Enligt Philips Style Care Prestige passar alla hårtyper.

Alla som har en curling vet problemet: Nypa hår! Men tack vare den öppna designen, det släta curlingjärnet och en intelligent sensor kan du enkelt skapa lockar utan att behöva oroa dig för hårklämma hår. Den intelligenta sensorn stoppar enheten när den upptäcker att för mycket hår eller om det inte har satts in ordentligt. Den öppna och upprättstående designen låter dig ta bort håret omedelbart.

Vilka inställningsalternativ har StyleCare Prestige från Philips?

Enligt Philips är med Style Care Prestige 27 olika utseende möjligt.

3-tidsinställningar (8 sek., 10 sek., 12 sek.),
3-temperaturinställningar (170 ° C, 190 ° C, 210 ° C) och
3 lockriktningar (vänster, höger, automatisk)

Dessa kan kombineras efter önskemål. Strängt taget är tidsinställningarna bara ett hjälpmedel som tillhandahålls av enheten i form av en akustisk signal. Håret släpps alltid manuellt genom att dra ut lockarna ur enheten.

Inställning av temperatur och tid:

den Style Care Prestige från Philips har tre temperaturnivåer. Vid 170 ° C finns det en mycket låg nivå, som är mycket skonsam mot håret. Som användare kan du bestämma vilken temperatur du vill använda. Andra curlers har inte dessa alternativ som Babyliss, till exempel.

Enligt bruksanvisningen bör inställningen av tid och temperatur väljas enligt stylingbegäran:

styling begäranTemperaturZeit
Wellen170 ° C8 sek.
Mjuka lockar190 ° C10 sek.
Fasta lockar210 ° C12 sek.

Men du måste också ta hänsyn till din hårtyp:
Med tjockt hår garanterar en hög temperatur i kombination med en hög tidsinställning definierade lockar. Med tunt eller skadat hår bör du välja låg temperatur och tidsinställning för att skydda håret. Du kan också skapa fantastiska stilar vid låga temperaturer.

- € 10,00
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...*
Spänning - Universal V Kabellängd - 2 m
129,99 € € 10,00 119,99 €

Lockarna riktning:

Rullarnas riktning kan också väljas.
Om du vill ha ett enhetligt utseende väljer du "vänster" på reglaget på vänster sida av huvudet och "höger" på höger sida. För ett naturligt utseende rekommenderas inställningen i mitten och sedan ändras curlriktningen automatiskt.

3. Rengöring | StyleCare Prestige

Det finns ett separat rengöringstillbehör med filtbeläggning för rengöring av curlingjärnet. Detta gör att rester från stylingprodukter på curlingjärnet kan tas bort. Enheten måste vara avstängd och svalna innan den används. Rengöringstillbehören placeras i curlingkammaren på curling iron och flyttas upp och ner flera gånger. Rengöringstillbehören kan tvättas under rinnande vatten. Den måste torka helt före nästa användning. Hållaren på själva curlen kan rengöras med en fuktig trasa. 

4. Tekniska data

Automatisk rotationJa
Roterande riktningJa
Beläggning av värmeområdenKeramik med keratin
Automatisk avstängningefter 60 minuter
kabelskarvJa
hängande slingaJa
styling temperatur170 ° C - 190 ° C - 210 ° C
3 lockriktningarHöger - Växlande - Vänster
inställningar timer8 sekunder - 10 sekunder - 12 sekunder
uppvärmningstid30 sek.
SpänningUniversal V
kabellängd 2 m
- € 10,00
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...*
Spänning - Universal V Kabellängd - 2 m
129,99 € € 10,00 119,99 €

Fördelar

✔ Enkel hantering tack vare det vertikala handtaget
✔ Stor design
✔ Skyddande keramisk beläggning med keratinbehandling
✔ 27 stylingalternativ
✔ Ingen bränning

Nackdelar

✗ Ingen förvaringsbox
✗ Om det behövs viss övning krävs
✗ Högre dödvikt än en konventionell curling iron

5. Slutsats - StyleCare Prestige från Philips

I början var hanteringen av Philips "StyleCare Prestige" lite konstig. Du måste först få en känsla för hur man sätter in hårsträngen i krullkammaren. Men efter första försök och fel kommer du att få mycket bra med tekniken. Jämfört med ett konventionellt locktång är lockarna på baksidan av huvudet mycket lättare att krulla själv.

Stylingstiden bestäms av hårets längd och önskat stylingsresultat. Tillverkaren rekommenderar att man börjar med en hårstrå på 4 cm. Detta är mer än med locktångar från andra tillverkare som rekommenderar en bredd på cirka 2-3 cm. En tråddelare finns som tillbehör för att göra det lättare att bestämma hårmängden. Efter en kort tid, även utan den, har du en bra känsla för hur mycket hår Philips curler klarar.

Du måste erkänna att de utlovade 27 stylingsalternativen är lite för mycket bra. Krullarna eller vågorna skiljer sig lite från varandra om du bara ändrar temperaturen eller bara tidsinställningen. Du kan skapa vackra vågor, ljusa lockar och riktiga lockar, men det är osannolikt att 27 olika stilar skapas.

Om du vill ha definierade snäva lockar med långt, tjockt hår måste hårsträngen väljas motsvarande tunnare och tidsinställningen bör vara 12 sekunder. Stylingstiden är sedan motsvarande längre (ca 30 minuter). För långt, tjockt hår och lite övning tar vågorna cirka 10-15 minuter.

"StyleCare Prestige" är också rimligt prissatt. Med cirka 140 € har du investerat mycket bra i den här curlen. Det finns andra modeller från olika tillverkare som ligger under men också över priset på "StyleCare Prestige".

Slutligen kan man säga att "StyleCare Prestige" från Philips är väl värt sitt pris. Bra utseende kan skapas som en professionell, armen gör mindre ont, lockarna håller sig bra och den passar alla hårtyper. Oavsett om de är unga eller gamla, kommer alla att vara nöjda här. Också en trevlig idé som en present till en födelsedag eller jul.

Uppdatering: Den senaste versionen av StyleCare Prestige är den Style Care Prestige MoistureProtect Auto-Curler! Något dyrare, samma funktioner + skyddar hårets naturliga fukt tack vare MoistureProtect-tekniken!

Mer automatiska curling-strykjärn

- € 10,00
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...*
 • Spänning - Universal V Kabellängd - 2 m
- € 41,05
Philips StyleCare Prestige automatisk locktång med...*
 • Innovativt curlingsystem: Glamorösa, långvariga lockar med en knapptryckning
 • Längre locktång: styla dubbelt så mycket hår på en gång*
 • MoistureProtect-teknologi: temperaturkontroll för naturlig fukt
SevenPanda automatisk locktång Automatisk locktång,...*
 • Ingen sladdbegränsning, den sladdlösa upprullaren med inbyggda batteripaket lätt i din ficka eller ryggsäck av perfekt storlek (bara...
 • LÅNGVARIG - Med denna enhet, som omedelbart förvandlar kurvor till lockar och erbjuder 3D-uppvärmning, fixas din frisyr omedelbart, så att ...
 • Lätt att använda: Håret lockas automatiskt och försiktigt in i turmalinkeramen där det hålls från alla håll, tidsinställd...
Automatisk locktång, LESCOLTON locktång Stora lockar,...*
 • Locktång: Den automatiska locktången kan spara tid och göra din egen frisyr hemma. Denna curler passar alla...
 • 4 temperaturinställningar & tidspåminnelse: Den automatiska locktången erbjuder 4 olika temperaturinställningar, från 170 ℃ - 230 ℃ till ...
 • 2,5 M roterande nätsladd och skyddande design: Denna förbättrade automatiska locktång har en 2,5 m lång nätsladd är tillräcklig för de flesta ...
Automatisk locktång, sladdlös locktång med LCD-display,...*
 • Automatisk locktång: Ingen skicklighet krävs, placera bara håret i locktången, tryck på knappen och vänta en ...
 • 6 värmenivåer, 2 lockriktningar: Vår automatiska locktång har 2 kurvriktningar: vänster och höger, och 6 temperaturinställningar 150 °C, ...
 • Keramisk teknik, säker och skållningsfri design: den automatiskt roterande keramiska locktången har en unik ...
Automatisk locktång, locktång för stora lockar, automatisk...
85 Bewertungen
Automatisk locktång,Big locktång,Automatisk...*
 • [Automatisk rotation och enkel användning] Vår automatiska locktång kan roteras i båda riktningarna automatiskt. Du måste bara...
 • [One Key Start Curls & Save Time] 1,5 sekunder att slå på, 15 sekunder för att värma upp snabbt. Den innovativa automatiska curling...
 • [Negativ jonteknologi och 4 temperaturnivåer] Automatisk locktång med en negativ jongenerator för att återfukta ditt hår ...

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 27.11.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

2 tankar om “Test: StyleCare Prestige | Automatisk locktång "

Schreibe einen Kommentar