Guide: Köp en babysäng 5 tips

Foto av författaren

Maren

Köp babysäng
Köp rätt babysäng

Guide: Köp en babysäng

Barnrummet är inrättat: skåp, Leksaker, skötbord, Bettchen, Grunderna är tydliga, skåpen är skruvade fast, en mysig matta väntar på att bli spelad och krypa på. Rummet är utformat så att det passar barn. Detta är särskilt fallet under de första åren cot (bredvid Wickelkommode) är mitten av rummet. Vad ska föräldrar egentligen vara uppmärksamma på? Vi har rätt för nyblivna föräldrar Rådgivare skriven. Här ska vi titta på de olika alternativen. Rätt plats för babysängen, vilken utrustning babysängen behöver, vilka för- och nackdelar de olika alternativen för babysängar har.
- Rådgivare: Köp en babysäng

Rekommenderad läsning: många Rådgivare om olika ämnen du kan hitta i rådgivningsdelen !

Köp babysäng - i jämförelse

informationenNeedSleep® fallskydd barnsäng komplett 80x140 80x160 80x180 säng lamelllåda I barn från 2 år | Flicka Pojke I Montessori plantskolainformationenSchardt - Mickey babysäng - vit - 60x120cm - gjord av massivt bokträ - steglöst justerbar i höjdled - inklusive ombyggnadssidor och säkerhetsbälteinformationenTutti Banini CoZee sidosäng babysäng resesäng barnsäng - ek och kolinformationenBarnsäng ungdomssäng 80x140 80x160 80x180 vit med fallskyddslåda och ribbad barnsängar för tjejer och killar - Julia (80 x 180 cm utan madrass, vit)informationeninformationenPolini Kids kombisäng som växer med barnet Enkelt färgvalinformationenBest For Kids komplett set babysäng i 3 färger: spjälsäng, spjälsäng med 10 cm skummadrass, TÜV-certifierad - barnsäng, babysäng vit, 60x120 cm, 4 stycken (rosa prinsessa med madrass)informationeninformationeninformationen
⭐ Montessorii funktionell säng: spjälsäng med fallskydd, listerram och låda - en säng som följer dina barn när de växer upp och hjälper dem att utveckla sitt självständighet.KONTINUERLIG HÖJDJUSTERABAR: Tack vare den kontinuerliga höjdjusteringen kan ditt barns liggyta justeras exakt till föräldrarnas säng mellan 16,5-45 cmCoZee-sängen är lämplig för nyfödda upp till cirka 6 månader.💛 SÄKERHET, sängen har rundade kanter som säkerställer säker användningSängen kan göras om till juniorsäng med en praktisk separat byrå💖 Mångsidig babysäng komplett set: En vacker spjälsäng för din lilla älskling med madrass, konverterbar till en spjälsäng 120x60, med en bekväm babysängmadrass för tyst...
⭐ Högsta kvalitet - varje träsäng är unik eftersom den var handgjord och manuellt sov med största omsorg. Vår kvalitetssäkringsavdelning kontrollerar varje objekt innan ...3-IN-1: Sidobädden kan enkelt göras om till en spjälsäng med tre barer eller en soffaDen kan användas som en extra säng, som en babysäng eller som en resesäng. Tack vare en hopfällningsmekanism är det barnlek att montera på bara 30 sekunder, vilket gör det till ett praktiskt ...💛 KOMPLETT SET, setet innehåller en rullbar sänglåda (perfekt för förvaring av sängkläder) och en lamellram gjord av furuskivorswing-funktion💖 Elegant babysängdesign: Denna babysäng erbjuder en unik design tack vare sina rutnätssidor och fronter med ett vackert motiv som passar perfekt in i alla barns rum.
N / A N / A 159,90 € 194,57 € 295,90 € N / A N / A 169,99 € N / A N / A
Amazon Prime
amasonamasonamasonamasonamasonamason
1 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:021 mars 2024 23:02* Reklam
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Viktigt för babysängen

Med inredningen av rummet uppstår frågan var rätt plats är för babysängen. Det bör vara möjligt att upprätthålla viss stabilitet vad gäller ljus och temperatur. Det betyder det cot inte direkt på en radiator eller under en Fönster borde stå. När de två väggarna står i ett hörn ger barnet lämpligt "skydd".

Rumstemperaturen bör ligga mellan sänggåendet 16-18 grader vara.

Kissen och tak ? Bättre inte. Vi rekommenderar en för spädbarnet Schlafsack att köpa. Allt som är för mycket och för mjukt kan vara farligt för ditt barn. Andningsbehov och överhettning kan leda till.

Kanske är det möjligt att lägga babysängen i föräldrarnas sovrum de första månaderna? Då är vägen inte långt om barnet måste ammas på natten.

Utrustning babysäng

Själva babysängen är idealiskt gjord av trä. Var uppmärksam på bästsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärlig Tester på en god kvalitet att träet är slätt. En säng är bäst utan Målning. Om sängen är målad måste färgen vara salivbeständig. en TÜV-certifikat signalerar att alla delar av sängen är barnvänliga.

barer

Stängerna är skyddet så att ditt barn inte kan falla ur sängen eller rulla över. För att undvika skador bör stängerna vara mellan 4,5 och 6,5 cm vara isär. Det är fördelaktigt att ha 2 - 3 pinnar som du kan ta ur sängen senare. Barnet är skyddat på natten, men kan självständigt komma ut ur sängen och tillbaka in igen.

madrass

- € 9,96
Julius Zöllner babymadrass Dr. Lübbe Air Premium, TÜV ...
Julius Zöllner babymadrass Dr. Lübbe Air Premium, TÜV ... *
TÜV-testad säkerhet – testning enligt säkerhetsstandard DIN EN 16890:2017; Tillverkad i Tyskland - enligt den högsta...
149,95 € € 9,96 139,99 € Amazon Prime

Madrassen måste vara fri från alla föroreningar. Om du har möjlighet kan du göra bra biologiskt Madrasser för barnet Köp. den madrass bör också andningsbar och inte vara för mjuk. bra madrasser har luftkanaler. Detta förhindrar att barnet överhettas; madrassen bör vara cirka 10 cm tjock och lite fastare på sidorna. Detta förhindrar att man rullar runt.

viktigt: den Bezug, Det ska vara avtagbart och tvättbart (varm tvätt). Dessutom kan en materialsparare som är andas och vattentätt samtidigt vara mycket användbar.

spjälade

En justerbar lamellram är utmärkt - barnet bryr sig inte de första månaderna, men ryggen kommer att tacka dig. När du justerar lamellramen ska du se till att du har minst 30 cm mot stavens överkant. Om ditt barn är äldre måste de vara minst 60 cm så att de förvaras säkert i sin barnsäng.

dekoration

Mobil, Teddysky lathundar, Det finns alla typer av tillbehör till babysängen. Här argumenterar andarna. Vissa tror att en himmel ovanför sängen är en fara, andra ser det som en komfortfaktor. Detsamma gäller för mobil, nalle och Co.

Fakta är: ofta mindre är mer. Och det kan också variera från baby till baby. Packa inte spjälsängen för full och se själv vad ditt barn kan slappna av med.

Roller

Det finns många babysängar som har roller. Detta kan vara praktiskt, kanske du vill ta barnet med dig in i vardagsrummet eller sovrummet. Om du väljer en babysäng med hjul, se till att de är stabilt monterade och att bromsarna är på.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Alternativ för babysäng

Den klassiska sängen är inte det enda alternativet du har. Det finns några mycket praktiska alternativ. Vi har presenterat de vackraste till dig här.

Klassisk babysäng

Den klassiska babysängen är mest meningsfull om den helt enkelt stannar kvar i barnrummet. Visst - du kan ha hjul och flytta sängen från ett rum till ett annat. Men det är mest stabilt om det stannar på plats och är en integrerad del av rummet. Senast, när barnet kryper runt, humle, vill flytta och sängen bara används för att sova, kan den stanna där - i barnrummet.

Fördelar babysäng

I de flesta fall kan lamellramen justeras i höjd. Detta skyddar ryggen, vilket kan vara mycket tillmötesgående, särskilt kort efter födseln
Vissa sängar har också roller, så att du kan ta ditt barn med dig i hela lägenheten - och sedan kan de sova också
Stängerna kan tas bort från bra modeller - detta skapar en separat ingång som barnet kan hantera själv

Nackdelar babysäng

Många babysängar är byggda för att pågå under de närmaste åren. Det gör dem mycket stabila men också klumpiga
Nya barnsängar kan vara mycket dyra

cot

En baby vagga är, låt oss vara ärliga: ganska söt. Tyvärr också liten, cirka 80 x 50 cm. Så användbar tid för ditt barn är ungefär ett halvt år. Det är inte så länge. Men stopp, stopp: vaggan har också fördelar:

Fördelar baby vagga

Används som bassinet kan du vila i vardagsrummet och vagga och hålla barnet i vaggan
Spädbarn mår ofta särskilt bra just för att det är så smalt - detta påminner dem om livmodern
En vagga är liten - och det finns också utrymme vid matbordet eller kanske i badrummet - som kan ge dig 10 minuter mer duschtid 🙂

Nackdelar baby vagga

Nya vaggar är ofta dyra

viktigt Det är naturligtvis också med barnets vagga att du kan tvätta locket på madrassen ordentligt och att vaggan och madrassen är helt fria från gifter.

Avgift

Det bästa och mest praktiska om du har ett barn hemma är det Avgift, Föräldrarnas säng förstoras faktiskt bara med lite utrymme. detta Avgift kan bara stanna på plats. Spjälsängen är stängd på tre sidor - bara den fjärde sidan är öppen och du har barnet med dig i sängen - på sängen. Så att säga. Det är skyddat men det är inte svårt för dig att ta på dig på natten. Detta är också möjligt i halv sömn. För att undvika utkast skyddas sängarna på de tre sidorna.

Fördelar Nackdelar extrasäng

✔ Rätt på sängen utan fara för barnet
✔ Inga problem med amning på natten och lite ansträngning
✔ Barnet är alltid i kontakt med föräldrarna
✔ Sängen tar nästan inget extra utrymme
✔ Vissa sidosängar har hjul och den tredje saknade sidan kan läggas till - det gör sidobädden till en bassinet

Nackdelar extra säng

✘ De flesta extra sängar kan endast användas som sådana och kan inte omvandlas till en ungdomssäng

Vad du behöver i babysängens bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester bör beaktas

Ett TÜV-certifikat visar att babysängen, madrassen och tillbehören är säkra. Om du väljer 2-1 bäddar, titta närmare på att modellerna inte kan skadas av utbytbara element / skenor / etc. Av hygienskäl bör sängen alltid vara lätt att rengöra. Undvik att använda hårda kemikalier vid rengöring.

  • Barnsängen ska vara salivsäker och
  • vara föroreningsfri
  • Detsamma gäller madrassen
  • Sängbotten och sängkanten måste vara 30 cm för spädbarn - 60 cm för stora spädbarn
  • Inga hårda kanter, luckor, vassa eller spetsiga element
  • Stabil installation utan utskjutande skruvar eller liknande
  • Avståndet mellan stängerna bör vara mellan 3,5 och 6,5 cm
  • Befintliga roller måste ha en broms
  • Trä är alltid att föredra framför plast på grund av dess naturlighet
  • Vägningen måste vara stabil

Rekommenderad läsning: ÜÖVERVAKNING AV BABYFORM I SOVA - SÄKERHET

Rekommenderad läsning: Baby monitor med kamera för säkerhet

Slutsats - köp en babysäng

En barnsäng lever mycket från ingenting. Inte för mycket, inte för pompös, mindre är mer. Så att ditt barn kan sova säkert, rekommenderas det att ha barnet nära dig de första månaderna. Din naturliga instinkt kommer att se till att minst hälften av din hjärna lyssnar på natten. Barnet slappnar av och du behöver inte springa till ett annat rum för alltid om du behöver amma den lilla. En extra säng är lämplig för detta.

Kanske en vagga för rummet och för dagen? Dvärgens eget rum blir bara intressant om han aktivt kan uppfatta omgivningarna.
Då är en justerbar babysäng en verklig hjälp - med barer som du kan ta bort, med höjden som kan variera.

På tal om justering: Bättre att du lägger ner lamellramen några centimeter lite tidigt. Om huvudet kan se över staplarna kan barnet teoretiskt klättra ut.

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda babysängar med barprodukter 2024 på Ehrliche Tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta babysängen med räcke för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 KMbaby babysäng TANY vit 120 x 60 cm med madrass - baby... KMbaby babysäng TANY vit 120 x 60 cm med madrass - baby...* För tillfället inga recensioner 123,00 €
2 Marsell spjälsäng och spjälsäng med Aloe Vera... Marsell spjälsäng babysäng och spjälsäng med aloe vera...* För tillfället inga recensioner 135,95 €
3 Spjälsäng Spjälsäng 70x140 Cabriolet Spjälsäng... Spjälsäng Spjälsäng 70x140 konvertibel spjälsäng...* För tillfället inga recensioner 199,90 € 189,90 €
4 BABY Spjälsäng med låda med lock Spjälsäng Spjälsäng med... BABY Spjälsäng med låda med lock Babysäng Spjälsäng med...* För tillfället inga recensioner 159,95 €
5 Kollektiv barnsäng Spjälsäng Spjälsäng 60x120... Kollektiv barnsäng Spjälsäng Spjälsäng 60x120...* För tillfället inga recensioner 179,00 € 119,90 €
6 roba 2 in 1 Babybett 60 x 120 cm + Matratze - Gitter- &... roba 2 in 1 Babybett 60 x 120 cm + Matratze - Gitter- &...* För tillfället inga recensioner 244,90 € 186,97 €Amazon Prime
7 Hauck resesäng 4 i 1 Sleep N Play Center inkl skötunderlägg,... Hauck resesäng 4 i 1 Sleep N Play Center inkl skötbädd,...* För tillfället inga recensioner 79,90 € 59,90 €
8 Dedstore-Baby Babysäng med madrass 120x60 cm höjdjusterbar -... Dedstore-Baby Babysäng med madrass 120x60 cm höjdjusterbar -...* För tillfället inga recensioner 134,90 €
9 KIDIZ® babysäng 3 i 1 resesäng kombinationsset, med skötbädd... KIDIZ® babysäng 3 i 1 resesäng kombinationsset, med skötbädd...* För tillfället inga recensioner 94,80 €
10 Lionelo Aurora 3 i 1 babysäng upp till 9 kg, extrasäng, vagga,... Lionelo Aurora 3 i 1 babysäng upp till 9 kg, extrasäng, vagga,...* För tillfället inga recensioner 102,56 €Amazon Prime
- € 10,00erbjudandet
- € 59,10erbjudandet
- € 57,93erbjudandet
- € 20,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Amning (GU-guide barn)

Ärliga tester du kommer att hitta några Tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

1:a bästa produkten
Marsell spjälsäng och spjälsäng med Aloe Vera...
Marsell spjälsäng babysäng och spjälsäng med aloe vera...*
Skyddande tandskenor Delat ändstycke för att göra om till en spjälsäng.
135,95 €
Senaste Amazon-prisuppdatering var: 2 mars 2024 4:34

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med babysängprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor:
https://www.ratgeber-haus-garten.com/ratgeber-kauf-babybett/
https://www.baby-welten.de/babybett/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 2.03.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

Schreibe einen Kommentar