Köpguide: sladdlös pressmaskin | Sladdlös presstång för radiella röranslutningar

Patrick

Inga kommentarer

ROTHENBERGER 1000002118 ROMAX Compact TT presskäftsats, EU-laddare, 2Ah batterikapacitet, M presskäftkontur, 15mm-22mm-28mm arbetsområdesdiameter

En batteripressmaskin är lämplig för professionell och säker produktion av radiella presskopplingar. Det finns pneumatiska och elektriska presstänger eller pressmaskiner. Sladdlös presstång är elektriska radialpressar utan kablar.

Att veta hur man använder en sladdlös rörpressmaskin är viktigt eftersom du inte vill skada maskinen eller dig själv. Du bör välja ett märke som passar dina behov och har visst hantverk själv. Det används ofta inom värme- och VVS-sektorn. Här måste kopparrör ofta pressas. Sladdlösa pressmaskiner för rör kan vara mycket dyra. De kan därför hittas mer inom handel än privat. Men du kan också hyra presstång.

En batteripressmaskin är också känd som en batteripresstång. Du kan använda den för både personliga och professionella ändamål. För att ditt projekt ska bli framgångsrikt är huvuduppgiften att göra radiella presspassningsanslutningar, vilket är väsentliga element vid installation och anslutning av rör.

Först när du ansluter rören tätt kan du vara säker på att de är ordentligt anslutna och täta. De så kallade "presskäftarna" är en integrerad del av den sladdlösa presstångssatsen. Dessa komprimeras under användning och säkerställer säker anslutning av röranslutningar.

Vilka presstänger finns det?

Det finns olika presstänger i olika storlekar och former. Pressmaskiner kan manövreras manuellt eller pneumatiskt. Det senare kräver mindre ansträngning. Tryckluft gör jobbet lättare genom att låta verktygen röra sig snabbare. Med samma kraft kan du generera mer kraft.

Ett enklare alternativ är den elektriska användningen av en batteripressmaskin, där en motor genererar den kraft som krävs och du fortfarande är rörlig utan kablar och slangar. Oavsett vilken typ av arbete du vill göra hemma så finns det sladdlösa presstänger i många storlekar. Rent praktiskt levereras den sladdlösa pressmaskinen ofta i ett fodral så att allt kan transporteras snyggt. Du borde kanske skaffa REMS presstång titta en gång.

Vad måste jag hålla utkik efter med en sladdlös pressmaskin?

En batteripressmaskin bör ha en bra, kraftfull batterimotor. Du gör de olika storlekarna beroende på ditt projekt eller applikation. Fördelar är också en kompakt och ergonomisk design för att säkerställa bra hantering.

Ett härdat specialstål för högkvalitativ pressning är ett måste för hög precision och kvalitet på röranslutningen. Jämför batteriernas prestanda och den maximala applicerade kraften med motorn för pressning. Olika valbara käkstorlekar bör finnas tillgängliga för ett komplett sortiment i fodralet. Men det finns också ytterligare uppsättningar pressbackar till salu.

Titta på pressmaskinens vikt. Inbyggda lysdioder är mycket användbara. Ett roterande presstångshuvud kan göra saker mycket enklare. Finns det en automatisk låsmekanism vid tryckning? Har batteriet en laddningsnivåindikator? Jämför leveransomfattningen av sladdlösa pressset och priset.

Hitta de bästa och mest sålda sladdlösa pressmaskinerna 2023 i toppen🔟 Ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
REMS pressmaskin Akku Press ACC nr 571014 + 3 pressbackar ... *
 • Trådlös radiell press med tvingat avlopp
 • Universal, behändigt elverktyg med tvångsdränering för att göra pressanslutningar av alla vanliga presspassningssystem.
 • Li-Ion-Plus Technology.
- € 66,362. Storsäljare
Rems batteri radialpress Mini-Press ACC Basic Pack (dragkraft 22...*
 • Presstång för alla vanliga system Komplett sortiment av REMS Mini presstänger/pressringar för alla vanliga presspassningssystem.
 • Superlätt, superliten, superbehändig. Drivenhet med batteri endast 2,4 kg. Drivenhet med presstång Mini V 22 endast 33 cm lång.
 • För arbetarskydd, funktionssäkerhet och driftsäkerhet. Automatisk retur efter att pressningen är klar (tvångsoperation).
- € 46,143. Storsäljare
REMS Power-Press SE Basic-Pack (elektrisk radialpress 32 kN,...
11 Bewertungen
REMS Power-Press SE Basic-Pack (elektrisk radialpress 32 kN,...*
 • Endast en typ av presstång/pressringar för alla REMS radialpressar 32kN och lämpliga radialpressar från andra fabrikat med en dragkraft på 32kN.
 • Komplett sortiment av REMS presstång/pressringar för alla vanliga presspassningssystem.
 • Kompakt, robust, lämplig för byggarbetsplatser. Små mått, smal form, drivenhet endast 4,7 kg. Kan därför användas var som helst, fri hand, overhead,...
4. Storsäljare
REMS pressmaskin Akku Press ACC Li-Ion Plus nr 571014 Sanitär...*
 • Spänning: V 14,4
 • Mått (boett): 530 x 335 x 140 mm
 • Vikt (totalt): 9980 g
- € 63,925. Storsäljare
ROTHENBERGER 1000002118 ROMAX Compact TT presskäftsats,...*
 • Snabbt: tack vare turbotrycket tar kompressionen bara 3 sekunder
 • Stark: pressar metallbeslag upp till Ø 35 mm
 • Praktisk: perfekt balanserad - tyngdpunkten är där användaren greppar den
6. Storsäljare
ROTHENBERGER 1000001001 ROMAX 3000 AC Basic Set pressmaskin,...
7 Bewertungen
ROTHENBERGER 1000001001 ROMAX 3000 AC Basic Set pressmaskin,...*
 • Ergonomisk tack vare gummigreppet och balanserad viktfördelning
 • CFT-teknik för konstant axiell dragkraft
 • Snabb pressprocess på endast cirka 5 sekunder
7. Storsäljare
REMS pressback V eller M för batteri & kraftpress för pressning...*
 • Diameter: 22 mm
 • Produktvikt: 1860 g
 • Produkthöjd: 45 mm
8. Storsäljare
Rothenberger elektrohydraulisk pressmaskin ROMAX AC...*
 • Spänning: V 230
 • Nominell ingångseffekt: 280 W
 • Motorvarvtal: 14000 rpm
- € 4,399. Storsäljare
Mophorn presstång 12-28 mm typ V, presstång, presstång...
169 Bewertungen
Mophorn presstång 12-28 mm typ V, presstång presstång 6 T...*
 • 【HÖGKVALITETSMATERIAL OCH SEPARARBAR】 - Den hydrauliska rörtången är gjord av 40CR-stål med stansnings- och smidesprocesser och pulverlackering...
 • 【V-FORMAD Ø12-28 MM TH-FORMAD Ø16-32 MM】 - Rörpresstången kännetecknas av utmärkt utförande och hydraulisk ...
 • 【ERGONOMISKT HANDTAG】 - Förtjockade, halkfria och isolerade handtag ger dig bekväm och säker hantering, lämplig för ...
10. Storsäljare
Rems presstång mini TH 16 (med 2 vridbara...
11 Bewertungen
Rems presstång mini TH 16 (med 2 vridbara...*
 • Rems Mini presstång med 2 svängbara monoblock pressbackar
 • Särskilt kompakt design och låg vikt
 • Presstång Mini har ett speciellt arrangemang av presstångsanslutningen (patent EP 1 952 948)
- € 66,36erbjudandet
- € 46,14erbjudandet
REMS Power-Press SE Basic-Pack (elektrisk radialpress 32 kN,...
REMS Power-Press SE Basic-Pack (elektrisk radialpress 32 kN,...*
Komplett sortiment av REMS presstång/pressringar för alla vanliga presspassningssystem.
770,36 € € 46,14 724,22 € Amazon Prime
- € 63,92erbjudandet
ROTHENBERGER 1000002118 ROMAX Compact TT pressbacksats,...
ROTHENBERGER 1000002118 ROMAX Compact TT presskäftsats,...*
Snabbt: på grund av turbotrycket tar en kompression bara 3 sekunder; Stark: pressar metallbeslag upp till Ø 35 mm
1.258,58 € € 63,92 1.194,66 € Amazon Prime
Neu!
ARSMI 12 Die-o'clock Press Closer Spiralstängningsmaskiner...
ARSMI 12 stängningsmaskiner för tryckstängning av spolen...*
Lämplig för klockreparation, batteribyte, väska, etc.; Metallskruvar är placerade i mitten av...
Neu!
RMENGZHOUXI Träbearbetningspositionering Bärbar träpinne...
RMENGZHOUXI Träbearbetningspositionering Bärbar träpinne...*
Gör träborrning enklare, rakare och mer exakt
30,23 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

ROTHENBERGER 1000001925 ROMAX 4000 set pressmaskin standard, EU, 4Ah batterikapacitet, TH presskäftkontur, 16mm-20mm-26mm arbetsområdesdiameter

Vi har skapat en köpguide med användbara tips till dig. Han kan ge råd och skydda dig från några dåliga köp under 2023. Han ger dig rekommendationer för köp, visar dig användbara länkar eller tar dig närmare ett sladdlöst pressverktygstest.

Få upplevelser och rekommendationer från kunder, köpare, vänner, sociala medier, bloggar eller facktidningar. innan du a Sladdlös presstång Om du vill köpa en produkt, var smart och du är väl förberedd.

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Hur du enkelt hittar den bästa sladdlösa crimpverktygsprodukten för dig!

Omslag PhotoET
Användbara tips för ditt nästa produktköp med "Ärliga tester Köpguide"!

Exakt vilka köpförväntningar har jag på produkten sladdlös presstång?

Köpguide för ärliga tester

Många produkter har ett primärt syfte som de behövs för. Ändå, oavsett vad du letar efter eller vill använda produkten för batteripressverktyg, skriv ner exakt vad du förväntar dig av produkten, hur och var du vill använda den. Undersök och jämför batteripresstången du hittade produkterna. Du kommer att upptäcka att många produkter gör precis det du letar efter, men har många fler funktioner, olika egenskaper eller hantering som du inte kände till. Mångfalden av produkter och leveransomfattning kan vara mycket olika.

Vilka tillverkare eller märken tillverkar sladdlösa presstänger?

Varumärken och tillverkare Ärliga tester Köpguider

Om du letar efter en "Battery Crimping Tool"-produkt och du vill ha ett specifikt märke eller tillverkare, så har du redan begränsat din sökning med BRAND eller tillverkare. Om så inte är fallet måste du först få en överblickvilka tillverkare och varumärken som producerar och erbjuder den produkt du söker. Dra nytta här välkända varumärken och tillverkare med sina produkter. Ändå är det värt undersöker mindre kända varumärken eller tillverkare. Dessa kan vara nya på marknaden eller bara mindre kända i respektive land.

Du kan ofta hitta en bättre Pris-prestanda-förhållande på grund av produktionskostnader eller filosofi. Beprövade varumärken och tillverkare litar på ryktbarhet och förtroende under åren som de har byggt upp. kvalitet & service har övertygat, men kan blekna med tiden. Allt återspeglas i priset. Så var uppmärksam på mindre kända produkter, de behöver inte vara sämre. Dessa kan även ha bra service, bra kvalitet eller komma med större leveransomfattning. Erfarenheter från andra köpare är mycket viktiga.

Vilka funktioner, utrustning och egenskaper behöver jag för sladdlös presstång och vilka behöver jag inte?

Cheklist Köpguide Ärliga tester Produktköp

Hur man väljer den bästa sladdlösa crimpverktygsprodukten

Du vet nu exakt vad du förväntar dig av din nya produkt och hur du vill använda den. Du har fått en överblick över tillgängliga produkter. Du har nu fått mer information om sladdlösa presstångsprodukter, samt deras funktioner, egenskaper, hantering och leveransomfattning. Vad du från början förväntade dig av produkten ska du nu lägga till nya poäng och väga upp vad jag absolut behöver och inte. Tänk också långsiktigt på komfort, konsumtion, fördelar och leveransomfattning.

Sladdlöst pressverktyg Recensioner, tester och betyg förenklar ditt köpbeslut!

Köpguide Ärliga tester

Du har nu några sladdlösa presstångsprodukter på din lista som matchar dina önskemål. Nu måste du reda ut och gå in mer i detalj på produkterna. Sök vilken produkt som helst efter köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester på webben. Du kommer att läsa positivt och negativt och du kommer att märka vilken produkt du dras till. Här är några punkter att tänka på:

👉 Hur ansedd är webbplatsen eller butiken och dess köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester?
👉 Köparrecensioner kan vara köpta eller falska, titta på antalet recensioner och stavning.
👉 Använd andra användbara webbplatser för att utvärdera falska recensioner!
👉 Vad handlar negativa recensioner om?

Hur hanterar jag recensioner och erfarenheter av negativa batterikrympverktyg?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Negativa recensioner skrivs ofta när en produkt kommer defekt, vilket kan bero på leveransvägen eller direkt till tillverkaren. Det kan hända, men det är inte normen och bör inte avskräcka dig. Det finns många negativa recensioner från kunder som köpt fel sladdlösa pressverktygsprodukt till sig själva eller som inte fick rätt information och nu blev besvikna. Felaktig eller felaktig användning kan också leda till ett negativt betyg.

Produkter måste ofta monteras, för vissa är detta för komplicerat, tidskrävande eller helt enkelt inte för dem. Ofta innehåller dessa så kallade negativa betyg helt enkelt frustration som köparen hade. Ändå finns det verkligen legitima negativa recensioner, så jag rekommenderar alltid att du läser dem Läs recensioner noggrant och kretsar kring användning, hållbarhet och kvalitet. Vilka problem hade du? Hur reagerade återförsäljaren eller tillverkaren på problem?

Ytterligare punkter:

👉 Få recensioner betyder inte alltid att din valda produkt nödvändigtvis är dålig. Kanske har den helt enkelt inte funnits på marknaden tillräckligt länge och har inte värderats tillräckligt som ett resultat.
👉 Ställ om möjligt dina öppna frågor till köparen eller säljaren vid problem.
👉 vissa säljare slåss mot varandra med negativa/positiva betyg för att förbättra eller försämra försäljningsrankningar och positionering.

Vilka problem, lösningar eller tips kan jag hitta om batteripresstångsprodukten?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Det är ofta bra att undersöka problem, lösningar eller tips om produkten innan du gör ett köp. Här kan du dra nytta av kunskapen hos köpare som kan ha haft den sladdlösa crimpverktygsprodukten en tid, vad de gör med den eller har upplevt. Detta kan vara negativt såväl som positivt. Kanske kommer det att ge dig mer kunskap om kvaliteten, hållbarheten, skötseln, hanteringen och användningen av ditt kommande köp av sladdlösa pressverktyg.

Var kan jag hitta lösningar och tips på problem med sladdlös presstång?

Fråga i ditt personliga område om batteripresstång eller produkt för upplevelser & tips.
Topp 10-listan av Honest Tests tar dig till de bästa och mest populära batteripressverktygsprodukterna med länkar till betyg och recensioner, där du kan hitta många åsikter och rekommendationer.
Många försäljningsplattformar erbjuder sina köpare ett betyg, som du vanligtvis hittar under produkten.
Det finns fråge- & svar-portaler med de frågor & svar du letar efter, eller lägg upp dem direkt själv. Exempel: Gutefrage.net
För varje produkt eller ämne finns det forum på Internet där användare, köpare eller likasinnade kan utbyta idéer.
Facebook-grupper eller Facebook-sidor fungerar som forum med många frågor och svar.
Titta på detaljerad Topprecensioner på Amazon * an. Det finns många för mycket bra kvalitet och nöjda köpare 4 eller 5 stjärnor. Ju fler kundrecensioner en produkt har, desto säkrare är åsikterna och informationen om den.

Var kan jag hitta ett batteripressverktygstest på internet?

avator

💻 Titta bara i området "Testning" från Honest Tests över eller använd här med Test av batteripressverktyg sökningen, kanske vi redan har något för dig! 🙂
💻På Google kan du gå in här Test av batteripressverktyg Hitta! Du kan använda vilken sökmotor som helst. Använd även ett årtal för till exempel aktuella tester Test av batteripressverktyg 2022.
💻 För produktrekommendationer och produkttester med testresultat 2022 kan du söka efter en befintlig hos Stiftung Warentest Test av batteripressverktyg kontrollera.
💻 Kolla på Ökotest om en befintlig Test av batteripressverktyg är upptäckbar.
💻 Youtube är valet för recensioner och testvideor. Du kan gå hit Test av batteripressverktyg kontrollera.

Så köper du sladdlös presstång! 🛒

Köpguide Ärliga testar produktköp

Du kan köpa vilken produkt som helst antingen online eller i en lokal butik. Du hittar alltid ett mycket större utbud på nätet. Du kan hitta populära lokala butiker som en järnaffär, apotek, köpcentrum eller specialbutik på plats och få en uppfattning om produkterna direkt.

🏬 Populära återförsäljare för sladdlösa presstångsprodukter kan vara: Aldi, Penny, Kaufland, Norma, Lidl, Netto, Roller, Rossmann, DM, Rewe, Real, Bauhaus, Toom, Obi, Hornbach, Mediamarkt, Saturn, Medimax och många andra. Alla leverantörer säljer även utvalda produkter i sin egen webbutik. 🛍

På nätet hittar du många andra nätbutiker eller prisjämförelsesidor utöver de som nämns ovan.

💻Populära portaler för batteripresstång är: Amazon, eBay, Otto, Conrad, Pearl, Billiger, Idealo, Geizhals, Check24 och många fler. Överallt hittar du testvinnare, prisvinnare eller jämförelsevinnare, kanske finns just den produkt du letar efter!

Hur kan jag spara pengar när jag köper en batteripresstång?

Spara på produktköp ärliga tester

1. Spartips❗ Leta efter utsedda rabatter, erbjudanden, prissänkningar eller fynderbjudanden, men med Varning och jämför.

⚠För att kontrollera ett erbjudande kan du specifikt för Amazon "Keepa" eller "CamelCamelCamel" att använda. Priserna spåras här, så att du kan se om ett erbjudande verkligen är ett erbjudande. Många återförsäljare sänker priserna vid speciella tillfällen som Black Friday, jul, påsk eller andra kampanjdagar. Med "Keepa" kan du se månader i förväg hur priset har varit och du kommer att märka att priset har höjts mer och mer till kampanjdagen, veckorna eller 1-2 månader innan kampanjen för att representera ett erbjudande vid kampanjtiden , även om det är priset som har använts ofta eller länge. ⚠

Återförsäljare gillar att använda taktiken att justera en produkt från dess normala pris till ett mycket dyrt pris, bara för att senare sälja den till det normala priset (nu mycket billigare). Med denna taktik utlöser återförsäljaren ett prisfall, vilket signalerar ett erbjudande för många onlinebutiker, webbplatser, dealsidor, prisportaler och positionerar det därefter eller gör det märkbart. Använd dessa taktiker till din fördel och fånga perioderna före och efter dessa prisjusteringar. Detta kommer säkert att kräva lite tid, planering och tålamod för ditt köp.Här på Honest Tests har vi en "Keepa" prishistorikvy inbyggda i tabellerna och deras bidrag från "Test" & "Guides". Där kan du se hur priset på en produkt var tidigare.

2. Spartips💶❗ Jämför alltid leveransens omfattning med priset. Ett lågt pris för en enskild produkt kan bli dyrare om du måste köpa något som tillval direkt eller senare. En produktsats med mycket leveransomfattning kan då plötsligt bli billigare, även om priset först verkar högt.

3. spartips💶❗ Köp inte leveransomfattningar/utrustning eller fler funktioner om du redan kan väga in att du inte behöver dem eller använder dem lite.

4. Spartips💶❗ Använd prisaviseringar! Du kan ställa in prisaviseringar på vissa webbplatser, jämförelsesajter eller portaler. Du kan förse din sladdlösa crimpverktygsprodukt med en prisavisering. Du får sedan ett e-postmeddelande när du når önskat pris, vilket har spårats under en viss tidsperiod.

5. Spartips💶❗ Kanske använd kupongsidor eller kupongkoder för ditt produktköp för ditt sladdlösa pressverktyg. Det finns webbläsartillägg som låter dig köpa en eventuell kupongkod direkt från onlinebutiken. Många återförsäljare vill behålla sina köpare efter ett köp och inkluderar kupongkoder med dem. Verifikationswebbplatser visar dig aktuella värdekuponger för allt. Du måste bara kontrollera om en skulle vara möjlig för dig just nu.

6. Spartips💶❗ Måste din produkt vara ny? Med begagnade produkter, B-lager eller Renoverad produkter du kan spara mycket! Amazon och Ebay erbjuder begagnat, B-stock eller renoverad vara på. Beroende på begagnat skick och att veta att någon annan har använt det, kan du spara mycket, men det kanske inte är för alla. B-Ware-artiklar har ofta transport- eller kosmetiska defekter, men är fullt fungerande. Renoverade varor är begagnade, defekta och returnerade varor som är förberedda för försäljning och har garanti. Amazon erbjuder dessa produkter som Lageraffärer vidare.

1. Storsäljare
REMS pressmaskin Akku Press ACC nr 571014 + 3 pressbackar ...
REMS pressmaskin Akku Press ACC nr 571014 + 3 pressbackar ... *
Sladdlös radialpress med tvångsdränering; Li-Ion Plus-teknik.; Pressanslutningar Ø 10-76 (108) mm.
1.929,99 €

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med den sladdlösa pressverktygsprodukten.

Amazon.de * erbjuder många olika sätt att analysera en produkt väl. Med köpguiden hittar du säkert några sladdlösa presstängerTester eller sladdlös presstång jämförelser.

Du vill alltid ha den mest populära toppprodukten till bästa möjliga pris och inga extra kostnader. Många vill det. Men kvalitet har sitt pris. Köper du billigt köper du ofta två eller tre gånger igen. Spendera lite mer pengar och njut av dess kvalitet på lång sikt, du kommer att njuta av det mer i längden än billiga fynd. Det är inte alltid lätt att köpa en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris. Om du håller dig till några inköpskriterier, kundrecensioner och köpguiden kommer du säkert att hitta rätt produkt för dig. Ha så kul!

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

honest-tests.de kan du göra gott Sladdlös presstång Beställ produkter online till bra priser – Köp sladdlös pressverktyg online. Beställ helt enkelt sladdlös presstång online, hitta sladdlös presstång produkter och Köp sladdlösa presstångsprodukter. Var alltid uppmärksam kvalitet och betyg av produkterna, oavsett om du vill köpa offline eller vill beställa sladdlösa presstångsprodukter på Internet. Köp sladdlös pressverktyg: Beställ bra produkter som sladdlös presstång online - till ett bra pris! Sök efter sladdlös presstång – hitta sladdlös presstång – beställ sladdlös presstång online!
The Honest Tests Webbsida - ger dig möjlighet att jämföra många produkter, såsom sladdlös presstång, till bra priser på Internet och att beställa sladdlösa krimptångprodukter direkt hem till dig.
Om du vill beställa batteripresstång online: Sök på Ehrliche-tests.de, hitta din produkt och för att beställa hänvisar vi dig till en onlinebutik som Amazon. Sladdlös presstång Att köpa produkter är så enkelt! - Superenkelt att beställa sladdlösa presstångprodukter online.
Upptäck nu ärliga tester! Har du läst allt hittills? WOW! Då är du antingen väldigt exakt eller en sökmotor, eftersom den här texten är skriven för dem 🙂

fler topp 10-listor


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 10.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning