Hur du startar din bil superenkelt med en Jump Starter och ett tomt bilbatteri

Maren

Inga kommentarer

Startset för bilhopp | Hoppstart för bilbatteri
Hopp startpaket
Hopp startpaket

Starta bilen och töm bilbatteriet med Jump Starter Kit

Batteri låg? Frost? Lång livslängd? Power guzzlers i bilen? Ingenting fungerar utan juice. Ett vanligt batteri dör vanligtvis i värsta ögonblick: på morgonen, minus 5 grader på vintern under tidspress. Varför är det faktiskt?

Den här guiden handlar om att komma igång fordonsbatteri - Kraftfullt mAh-batteri för vintern. För lång livslängd. För akut. För allt faktiskt. Dessutom: Varför det är vettigt att ha en liten reserv av styrka på hyllan. - Jump Starter | Startbooster för bilbatteriet

Automobile batteri booster - i jämförelse

NOCO Boost HD GB70 2000A 12V UltraSafe start-kraftbank, bil...Telwin 829565 Drive 9000 3in1 12V litiumstarter...MAXTOOLS JS500 2200A 22Ah, UltraSafe start-kraftbank, för...Bosch C3 - intelligent och automatisk batteriladdare -...NOCO Boost X GBX45 1250A 12V UltraSafe start-kraftbank, bil...revolt Jump Starter: Powerbank för bärbar dator med startmotor för bil och...Bilbatteristarter, 12V 30000mAh Jump Starter Bärbar Powerbank...MAXTOOLS JSL400, Professional 2400A litiumnödstartare för...Wiltec batteriladdare batteri 12V 24V laddare...Batteriladdare Starthjälp för bilbatterier Autostart...
Kontrollera pris128,03 €154,39 €48,40 €Kontrollera pris60,94 €Kontrollera pris98,59 €125,99 €70,42 €
NOCO Boost HD GB70 2000A 12V UltraSafe starthjälp...*Telwin 829565 Drive 9000 3in1 ... *MAXTOOLS JS500 2200A 22Ah, UltraSafe starthjälp...*Bosch C3 - intelligent och automatisk...*NOCO Boost X GBX45 1250A 12V UltraSafe Jump Starter...*revolt Jump Starter: bärbar powerbank med...*Bilbatteristartare, 12V 30000mAh starthjälp ... *MAXTOOLS JSL400, professionell...*Wiltec batteriladdare batteri 12V 24V...*Batteriladdare startmotor för ... *
◼️ Ej tillämpligt◼️ Ultrakompakt bärbar 12 V nödstartare i ...◼️ Den mest kraftfulla semi-pro startförstärkaren;...◼️ Bosch C3 - intelligent och automatisk batteriladdare...◼️ Ej tillämpligt◼️ Hoppstart för ditt fordon med startström upp till 400 A • Laddar ...◼️ ➤ Kraftfull och kompakt: Med en toppström på 600 ...◼️ KRAFTFULL: JSL400-modellen är perfekt för en nödstart ...◼️ Spänningsutgång: 12 V och 24 V, starthjälp, mycket...◼️ Snabbladdning --- Bilbatteriets startmotor har ...
◼️ Ej tillämpligt◼️ START: Utrustad med 1200 högpresterande batterier; till...◼️ Detta högpresterande, förseglade bly-syra AGM-batteri...◼️ Anpassad för 6V och 12V, för blysyra, GEL, EFB, ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 2-i-1 fordonshoppstartare och notebook-bank PB-85.kfz • ...◼️ ➤3 LED ficklampa läge: Den inbyggda LED ficklampan ...SA️ SAFE: Startmotorn är utrustad med flera säkerhetsfunktioner ...◼️ Praktiska transporthjul på enheten, stor display◼️ Mycket använd --- Bilbatteriets startmotorer ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
Kontrollera pris128,03 €154,39 €48,40 €Kontrollera pris60,94 €Kontrollera pris98,59 €125,99 €70,42 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 9 december 2023 14:54 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Vad är en bilbatteriförstärkare?

Om batteriet är tomt eller för svagt startar inte bilen. Varför batteriet är tomt och hur du kan spara på ditt batteri, mer om detta nedan. Om olyckan inträffade behöver du hjälp. I grund och botten är principen enkel: el måste matas in i din bil från en strömkälla. Klassiskt har du valet att koppla två starka kablar till ditt batteri och till ett annat batteri i ett annat fordon.

Du behöver alltid en andra bil eller åtminstone ett fulladdat batteri. Det är klumpigt, opraktiskt och opålitligt. Av denna anledning finns det en uppsättning, en typ Power bank för din bil, Så du kan arbeta självständigt. Även om du borde vara ensam i Ryssland klockan halv fem på morgonen. Operation är barns lek. Vi har beskrivit nedan hur du kan säkerställa säker framgång.

Hjulstartalternativ för fordon

Låt oss komma till de olika alternativen. Vilken utrustning har du? Om du har en automat behöver du bara överbrygga den (eller byta ut batteriet). Har du en växelbil kan du även rulla den nerför en backe på andra växeln eller få den bogserad för att starta bilen.

Det finns också skillnader mellan diesel och bensin: diesel kräver vanligtvis mer el för att komma igång igen. Detta betyder emellertid också högre prestanda och kablarna och strömgeneratorn måste utformas i enlighet därmed.

Den klassiska kabeln

Två kablar krävs för att överbrygga din bil. Dessa är röda och svarta. Rött betyder plus, svart minus. Nackdelen: om du står ensam i en bred hall, har du turen. Och vem bär hela tiden runt ett fulladdat andra batteri?

** Tips: Om du har stora kunder i bilen, kanske du behöver en omvandlare, är det värt att installera ett fast andra batteri i bagageutrymmet. Du kan också ladda dessa via din generator. Det är värt det om du reser mycket och ofta.

Bärbar Power Bank - Jump Starter - Start Booster

Den nya Förstärkaruppsättningar för bilbatterier inkluderar också startmotorer blir mindre och lättare. Det är praktiskt. De har ofta ytterligare prylar som kraftfulla LED-lampor som inte lämnar dig i mörkret. De är utrustade med olika typer av säkerhet och ger stor hjälp, även när det gäller drift. Dessa uppsättningar är snabba att ladda hemma och du kan enkelt ta dem med dig. De senaste modellerna väger ofta mindre än 500 gram.

Äldre eller billigare modeller är vanligtvis lite större och också tyngre.

Fara: Det finns också startuppsättningar som går över cigarettändaren. Men en 12V-anslutning är ofta inte utformad för denna höga ström. Om du är otur, kommer anslutningen att bryta.

En Startup Hjälp bör alltid skräddarsys efter dina behov. Kraftigare startar kan också använda 6 L-dieselmotorer.

Startmotor för fordon med tillbehör

Du behöver inte begränsa dig under några omständigheter. De flesta produkter kan spara mer än din bil. De flesta av funktionerna inkluderar:

 • Möjligheten att ladda små USB-enheter som smartphones och surfplattor eller en
 • drogfall att svalna
 • Lysdioder lyser upp mörkret
 • den Hem hjälpare är skyddade bland annat vatten och damm

Vem är en Jump Starter lämplig för?

Behöver du verkligen ett sånt här startset för Auto Booster? Om du sällan använder din bil kan ditt batteri ta slut på vintern. Batterier hatar kylan. Andra orsaker kan vara en defekt generator, det är möjligt att ditt batteri inte är tillräckligt laddat på grund av den korta sträckan du har åkt.

Äldre batterier kan inte längre ladda lika bra och förlorar sin kraft snabbt. Kanske har du också en kraftslukare i bilen som bara fortsätter äta i smyg. Kyla, korta avstånd, strömslukare - det här är de vanligaste orsakerna till ett svagt batteri.

** Tips: Om ditt bilbatteri måste överbryggas, kör minst 15 km, om du måste slå på kunder (ljus, värme), bara köra 20 km. Du har (i de flesta fall) laddat ditt bilbatteri väl.**

Om du gillar att campa kan du också behöva lite extra el. Kraftbankerna för din bil kan också ge dig underbart stöd.

Hur fungerar en startbooster?

Du läser ofta om mAh-batterier. MAh är förkortningen för milliampertimmar och som beskriver energin som finns i batteriet. Översatt betyder det: Om en starthjälp har 1000 mAh kan den släppa ut all sin energi helt på en timme eller förse en annan enhet med konstant 10 mAh i 100 timmar. När motorn startas används denna energi för att tillföra elektricitet till batteriet för att kunna starta motorn. Du har några försök tills Jumpstartern är tom och motorn startar, om detta inte fungerar, gå till en verkstad.

Naturligtvis är detta också kopplat till omständigheter som temperaturen eller batteriets ålder. Så vad ska du vara uppmärksam på? Ju högre mAh, desto mer energi har batteriet. Så vad behöver du absolut för din hoppstarter? Exakt. Ett kraftfullt mAh-batteri!

Är du ångare E-cigaretterna har också ofta ett mAh-batteri!

Hur man ansluter en hoppstarter med ett kraftfullt batteri

Läs instruktionerna för din produkt innan du behöver den och internalisera processen. Du kan inte gå fel med de nya enheterna längre. I princip är det alltid samma princip.
Innan du börjar med broarna är det dock tillrådligt:

 • stänga av motorn och tändningen helt (detta eliminerar också alla effektreglage)
 • ta ut växeln (eller position P i en automatisk växellåda)
 • att applicera handbromsen

Detta gäller också om du låter en annan bil överbrygga dig. Här är det fortfarande viktigt att de två fordonen inte får röra varandra.

Oavsett om startar eller donatorfordon, nu fortsätter du enligt följande:

 • den röd kabel till den positiva polen ditt batteri (om det finns en givarbil, först givarbilen, sedan slavbilen)
 • den svart kabel kommer till den negativa polen eller till en markpunkt (Observera: slavbilens svarta kabel INTE till den negativa polen men alltid till en markpunkt)

Laddningsprocessen kan nu börja. Demontering sker i omvänd ordning: ta först bort den svarta kabeln och ta sedan bort den röda.

Ge ditt batteri lite tid. Efter cirka 2 minuter kan du börja försöka starta din bil. Om det inte startar ännu, vänta ytterligare två minuter innan du försöker igen.

En ytterligare anteckning: var uppmärksam på bilens spänning. En liten bensinmotor klarar inte av att starta en dieselpickup, och det gäller även din Jump Starter. Tillverkarna har i beskrivningarna listat för vilken bil motsvarande startsatser är lämpliga. Från 15.000 XNUMX mah startboosters startar även stadsjeepar / båtar / skåpbilar

Skötselanvisningar för startbilset för bilhopp

Det är välkänt att batterier hatar kyla. Förvara om möjligt hoppstartuppsättningen vid rumstemperatur och kontrollera att den är klar att användas. Om du har den i din garderob i fyra år, hjälper det inte dig i en nödsituation. Så kontrollera med jämna mellanrum hur full startaren är.

Från cirka 5 grader börjar de flesta batterier att frysa. Av denna anledning ska du inte lämna din startmotor i bilen.

Säkerhet

Är en Jump Starter faktiskt säkert? Ja. Tillverkarna har också tänkt säkerheten och de flesta apparater som är CE-certifierade har:

 • ett överbelastningsskydd
 • och urladdningsskydd
 • liksom återflöde
 • och kortslutningsskydd
 • såväl som omvänd polaritetsskydd

till ditt hem. När du använder den rätt är du säker.

Vad du bör tänka på när du köper ett startförstärkarset

Om du vill köpa en startuppsättning bör du notera några saker som vi kommer att lista kort nedan:

 • För vilken motorkraft behöver du Jump Starter?
 • Är enheten CE-certifierad?
 • Behöver du också modellen som en strömförsörjning för en mobiltelefon, surfplatta eller liknande?
 • Ska den ha en ficklampa?
 • Ska det vara vatten- och dammbeständigt?
 • Är operationen säker och väl förklarad?
 • Vad säger kunderna?
 • Hur lång tid tar det att ladda batteriet?
 • Hur länge kan du lagra den innan den tar slut?
 • Hur kraftfull är den?

Du kan inte gå fel med dessa kriterier. De nya enheterna är vanligtvis "idiotsäkra" och du behöver inte en andra man eller kvinna för att få tillbaka bilen i växel.

Fördelar och nackdelar med startbooster för bilbatteri

Antingen behöver du det eller så behöver du det inte? Nästan. För om du behöver det och inte har en är det redan för sent.

Vilka är fördelarna med startboostern?

✔ Du behöver inte hjälp om din bil tappar dig
✔ Ett startstöd är inte dyrt
✔ och tar inte mycket utrymme
✔ Du kan lära dig att använda det mycket enkelt
✔ och enheten kan också användas som ficklampa, vid camping eller som en nödkraftsbank för smartphones etc.
✔ Du kan rädda någon
✔ det är mindre, lättare och mer praktiskt än traditionella kablar
✔ Du har allt tillsammans i en enhet

Nackdelar med fordonets startmotor

✘ Det kan hända att din apparat inte har tillräckligt med kraft för att få en fet diesel till liv
✘ Enheter av dålig kvalitet tömmer sig inom sex månader - även om de är i skåpet
✘ Brutto driftsfel kan endast elimineras med praxis och försiktighet

Slutsats: startmotor för fordon | Hoppstartare

Varje förares mardröm: du måste gå till jobbet, vagnen strejkar, batteriet är dött. Har du ett svagt batteri eller bara kör korta sträckor är en starthjälp eller batteribooster faktiskt ett måste. Med den kan du rädda dig själv och vid behov andra människor utan att behöva krångla med skrymmande, tunga och irriterande kablar. Kör du automat

Då kan din älskling inte längre ens tryckas. Vägassistans kan vara dyrt och tar lång tid. Varför inte då föredra ett behändigt, kraftfullt mAh-batteri som du kan lägga i handväskan så att säga. Säkra före det osäkra.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda bilstarthjälpprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
SANON Mini Bärbar 12V Bilbatteri Jump Starter Bilmotor...
60 Bewertungen
SANON Mini Bärbar 12V Bilbatteri Jump Start Bilmotor...*
 • ❗Observera: Läs instruktionerna noggrant när du använder denna produkt för att starta fordonet
 • ✔Multifunktionell: högpresterande batteri för att ladda dina elektroniska enheter, t.ex. B. för mobiltelefoner, MP3, MP4, MP6, digitalkameror osv.
 • ✔Genomförbarhet: Kan användas för de flesta 12V-motorer under 2.0L bensin.
- € 16,092. Storsäljare
DINKALEN startmotor powerbank, 800A toppström, bärbar bil...
16 Bewertungen
DINKALEN hoppstartare powerbank, 800A toppström, bärbar bil...*
 • 🚗【Liten men kraftfull】 Mått: 15.5 x 8 x 3 cm, produktvikt: 348 g, lätt att bära. Autostart med 1500A toppström...
 • 🚗【Bärbar extern laddare】 Hoppstartarens powerbank stöder snabbladdningsinmatning och -utgång. Bärbar starthjälp för bil är...
 • 🚗 【Intelligenta skyddsklämmor】 Den patenterade säkerhetstekniken (smart batteriklämma) erbjuder skydd mot explosion och omvänd polaritet, ...
3. Storsäljare
Bärbar bilstartare för startbatterier, 600A topp...
33 Bewertungen
Bärbar bilstartare för startbatterier, 600A topp...*
 • Behöver ingen speciell laddare, använd 5V-laddaren, till exempel med mobiltelefonladdare för att ladda enheterna...
4. Storsäljare
XIAOSHA Jump Starter Powerbank 20000mAh 12V Bärbar...*
 • 20000mAh stor kapacitet kan användas för 12V fordonsstart. Stöd max 30L 4.0L 12V...
 • Ett brett utbud av applikationer, lämpliga för alla typer av 12V bilar, mobiltelefoner, MP3 / MP4, surfplattor, bärbara datorer, etc.
 • 5V 2A USB-utgången med 3 typer av gränssnitt kan ladda smartphones och andra enheter.
- € 30,005. Storsäljare
GOOLOO Jump Starter Power Bank, 2000A bärbar bilhjälpstartare för...*
 • 【Kraftfull kraftbank för startmotorer】 Den kraftfulla och pålitliga kraftbanken för startmotorer levererar upp till 2000 A toppström för ...
 • 【4-i-1 livräddare för nödsituationer】 Är mer än bara en startmotor för bilbatterier, den fungerar också som en bärbar powerbank med 2 USB-utgångar för ...
 • 【Liten och lätt starthjälp】 Jämfört med andra startmotorer väger vår startenhet bara cirka 540 gram och är därför mycket lättare...
- € 5,006. Storsäljare
GOOLOO GP3000 Jump Starter Power Bank for Cars 3000A Portable...
1.101 Bewertungen
GOOLOO GP3000 Jump Starter Power Bank, för bilar, 3000A bärbar...*
 • 🚗 【KRAFTFULL JUMP START POWERBANK】 Med en toppström på 3000A kan GP3000 starthjälp driva nästan alla 12 V blackout-fordon ...
 • 🚗【4-i-1 livräddare för nödsituationer】 GP3000 är mer än bara en startmotor för bilbatteri, den fungerar också som en bärbar kraftbank med 2 ...
 • 🚗【10 SÄKERHETSSKYDD】 Den intelligenta startkabeln GP3000 är utrustad med kraftiga klämmor i helt metall för att förhindra brott ...
7. Storsäljare
Byte av Mini Car Booster Kabelvagn Batteriklämmor Batteriklämmor...*
 • 1.Anti Short Connection Protection: Anslut den röda klämman till den svarta klämman när strömmen är på. Ingen...
 • 2. Anti-backladdningsskydd: Efter att fordonet startat är anti-backladdningsströmmen mindre än 1A
 • 3.Full kopparmaterial för att säkerställa bästa kvalitet och säkerhetsskydd
8. Storsäljare
Powerbank för starthjälp, GOLDGE startkabel startkabel 8000mAh...*
 • Jump Starter powerbank har ett batteri med stor kapacitet på 8000mAh och stöder påverkan av toppströmmen på 600A. Det är inte...
 • Jumpstartpaketet innehåller: röd och svart laddare * 1, svart laddkontakt * 1, vit tre-i-ett mobiltelefonladdkabel * 1,...
 • Startkabel Produktstorlek: Röd och svart laddkropp: 14,7 * 7,6 * 2,6 cm Vit 3-i-1 mobiltelefonladdkabel: 30...
- € 0,209. Storsäljare
LOTUS POWER EC5 Cigarettändaruttagsadapter med clip-on...
774 Bewertungen
LOTUS POWER EC5 Cigarettändaruttagsadapter med clip-on...*
 • Obs: Kontrollera att din starthjälp har EC-5-utgång innan du köper. Om inte, kontakta annan modell.
 • Detta är en ny modifierad version, vi har ökat kabelns mått, använder två gånger koppartråd än den gamla versionen, så det kan...
 • Denna 12 volt clip-on batteri cigarettändaradapter används för att driva 12 volt enheter genom att ansluta direkt till bilstarter...
10. Storsäljare
Bullwing hoppstarter powerbank 300A / 600A hoppstartbil...
270 Bewertungen
Bullwing hoppstarter powerbank 300A / 600A hoppstartbil...*
 • Jump start powerbank 300A / 600A för bil, motorcykel, båt, husbil, lastbil med säkerhetsklämmor av plast
 • Djupt urladdade bilbatterier kan enkelt startas med hjälp av boost-funktionen. Idealisk för bensin- och dieselmotorer
 • Inklusive LED-lampa för säker extern start i mörker
- € 16,09erbjudandet
- € 30,00erbjudandet
Neu!
Bilbatteriladdare bilstarter 20000 MA 600A....
Bilbatteriladdare bilstarter 20000 MA 600A....*
Stöd QC3.0 snabbare laddning.; Stabil spänning, ström, balansladdningsfunktion.
- € 10,75Neu!
Neu!
YETOR SAE-kontakt förlängningskabel, 2-pin 10AWG 3.28FT bil...
YETOR SAE-kontakt förlängningskabel, 2-pin 10AWG 3.28FT KFZ...*
Specifikation: Längd: 3.28 FT, båda ändar med SAE-kontakt: SPT-2 10AWG
12,99 € Amazon Prime

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Källor:
https://batterien-welt.de/tipps-interessantes/was-bedeutet-bei-akkus-mah-milliamperstunden
https://www.autobild.de/artikel/auto-ueberbruecken-starthilfe-geben-2876261.html


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 10.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning