Test: Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366 × 100 | Bestway pool i rottinglook | Planera och bygga poolen ovanför trädgården

Foto av författaren

Patrick

- € 10,53
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ...
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ... *
Enkel och snabb att montera och demontera; Extremt robust 3-lagers material: TriTech - PVC polyesterväv PVC laminat
269,95 € € 10,53 259,42 €

Vem drömmer inte om att ha sin egen pool i trädgården? Företaget Bestway erbjuder en realiserbar lösning med poolerna i marken i olika storlekar. Det robusta och starka poolfodret, i kombination med Steel Pro Max Frame, ska ge den perfekta vattenupplevelsen hemma. Snabb, enkel installation och maximal vattenkul i din egen trädgård med Bestway Steel Pro Max Frame Pool ovan mark

Över marken pool i jämförelse

Bestway Steel Pro Frame Pool, rund 366x76 cm Stålram poolset...Bestway komplett set Fast Pool 457x457x107 cm, trädgårdspool ...Bestway Steel Pro Max ram poolset, rund, med filterpump och...Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ...Intex metallram för pool, blå, runt rör (ø) 3,66 x (h) 0,76 mSteinbach filtersystem Active Balls + - 040386 - Ej...Intex metallram poolset - pool ovan jord, blå, diameter 457 x 122 -...Bestway Power Steel Swim Vista Series pool komplett set, oval,...Bestway Frame Pool Power Steel, set, ljusgrå, rektangulär med...Bestway Power Steel ram pool set, fyrkantig, med filterpump & ...
Bestway Steel Pro Frame Pool, rund 366x76 cm ... *Bestway komplett set Fast Pool 457x457x107 cm, ... *Bestway Steel Pro Max ram poolset, rund, med...*Bestway Steel Pro Max Frame Pool komplett set ... *Intex metallram för pool, blå, runt rör (ø) 3,66...*Steinbach filtersystem Active Balls + - 040386...*Intex Metal Frame Pool Set - Above Ground Pool, Blue,...*Bestway Power Steel Swim Vista Series Pool...*Bestway Frame Pool Power Steel, Set, ljusgrå, ... *Bestway Power Steel rambassäng, fyrkantig, med ... *
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B0751Y7D7H" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Planering | Varför valde jag Bestway Steel Pro Max Frame Pool för installation?

Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366x100

I det följande vill jag visa min inställning till poolprojektet. Hur jag kom fram till Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366 × 100. Skapade min tunnelbana. Varför använder jag inte det medföljande filtersystemet och andra användbara tips. Ha så kul

Nedsänkt eller uppförd en pool?

Poolen får inte vara nedsänkt på en hyrd egendom, dvs bara en pool över marken. Så valet gjordes för mig.

Varför Bestway Pool i rotting utseende?

Bestway poolen ovanför marken är nu mycket mer synlig i trädgården. Jag ville definitivt inte ha en stor blå sak i trädgården. Beklädnad med trä kan göras, men här är det tid och pengar. Därför föll valet på rottingutseendet. En pool över marken med ett rottingutseende är mycket trevligare att integrera i en trädgård.

- € 10,53
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ...
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ... *
Enkel och snabb att montera och demontera; Extremt robust 3-lagers material: TriTech - PVC polyesterväv PVC laminat
269,95 € € 10,53 259,42 €

PVC / plast eller metall?

Om möjligt ville jag ha något stabilt. Det finns ovanjorda pooler med stålramar, också på grund av poolens storlek, de är ofta gjorda av rörstål och de mindre ovanjordiska poolerna är gjorda av plaströr. Mitt val, om möjligt med en stålram.

Hur mycket utrymme har jag för poolen ovan marken?

Planera poolutrymme

Hur mycket utrymme har jag i trädgården eller på min fastighet för poolen ovan marken? Först bestäms området hur stort det faktiska vattenområdet ska vara + minst 50 cm fritt utrymme runt poolen. Tänk på sandfiltersystemet som en pool av en viss storlek bör ha för bättre rengöring och vattenflöde. Poolstegen som fortfarande måste stå. Här kan du redan se om det ska vara en rektangulär pool eller en rund pool.

Tänk också på andra punkter: Hur stor kan din pool vara att den inte ser för stor ut och förstör trädgården. Om du bara har en liten trädgård måste du se hur mycket äng jag ger upp, kan jag lägga solstolar eller andra saker runt poolen.

Bestäm höjden på poolen ovan marken

Höjden är mycket viktig. Först vad vill du göra? Kan simma eller bara svalna? Vill du att barn ska kunna plaska och stå? Ju högre det är, desto mer är det synligt och närvarande i trädgården. Ofta, med bestämningen av diametern, kommer poolens höjd också och du måste väga om den passar dina behov.

Köp av Bestway Steel Pro Max Frame Pool

När du har mätt och bestämt dina behov, ditt område etc. Ta dina mätningar och titta på Internet för att se vilka pooler ovan jord som ungefär passar in i dina bestämda mätningar.

Efter lite forskning är jag på Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366 × 100 landat. Detta uppfyller mina villkor ganska bra. Stänk och dyka lite för barn (90 cm vattendjup), koppla av på minst 2 luftmadrasser. Rörformad stålram och rottingutseende

- € 10,53
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ...
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ... *
Enkel och snabb att montera och demontera; Extremt robust 3-lagers material: TriTech - PVC polyesterväv PVC laminat
269,95 € € 10,53 259,42 €

Okej, Bestway-poolen finns på kortlistan, men det finns fortfarande olika storlekar i diameter och om du fortfarande har utrymme tänker du på vad som är bättre, större eller mindre för att få en bättre känsla, du kan bara ändra dimensionerna Ta dem från poolerna och experimentera i trädgården. Du bör i allmänhet göra detta för att få den slutliga positionen för konstruktionen efteråt.

Om allt passar kan det beställas eller köpas. Bestway Pool levereras, uppackad och iväg!

viktigt: Innan Bestway-poolen i rottinglook sätts upp måste golvet som poolen ska placeras omedelbart förberedas på. De Marken måste vara mycket jämn så att poolen kan ställas in i enlighet därmed och vattnet inte kommer att vara högre på ena sidan än på den andra. Golvet måste också vara plant för ramen så att poolen har ett stabilt och stabilt stativ och inte böjer sig åt sidan.

Beredning av undergrunden

Mitt fotavtryck är en äng som var lite ojämn, men rakt nog. Att helt enkelt lägga på presenningen i poolen var inget för mig. Gräsmattan under kommer att dö i alla fall och eftersom denna Bestway-pool i rottingutseende kommer att demonteras igen på vintern, bestämde jag mig för att ta bort gräsmattan lite och sänka Bestway-poolen i rottinglook till tillåtna centimeter. Äntligen fylld med grus som fortfarande var där och rätade ut. Montera den rörformiga stålramen kort innan du börjar. Då kan du bestämma den slutliga positionen och komma igång. Tänk också på utrymmet för sandfiltersystemet och strömanslutningen inom räckhåll.


Vid fötterna fanns en liten stenplatta under för bättre tryckfördelning i gruset. Det finns mycket vikt på den rörformade stålramen. Jag lade en gammal matta, filt eller vad du än kan använda som underjordiskt skydd för poolfodret under.

Bestway-poolens struktur i rottinglook

Då är det den rörformade stålramkonstruktionens tur. För detta använde jag instruktionerna, som är lätta att förstå med bilder. Konstruktionen sker i två steg. Dra först plastfästena genom varje enhet som tillhandahålls för detta ändamål. I nästa steg klickas stavarna som inser höjden i detta. Jag rekommenderar det Inställning med två personer gör, för att klicka i staplarna och hålla filmen med en person samtidigt verkar ganska komplicerat.

- € 10,53
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ...
Bestway Steel Pro Max Frame Pool Komplett Set Deluxe, rund, ... *
Enkel och snabb att montera och demontera; Extremt robust 3-lagers material: TriTech - PVC polyesterväv PVC laminat
269,95 € € 10,53 259,42 €

I min installation tog det cirka 45 minuter, lite mer än vad tillverkaren uppgav. Och jag anser att jag är riktigt begåvad, men kunde ändå inte hålla de 30 minuter som gavs. Konstruktionen fungerade åtminstone utan komplikationer, jag tycker att det är jättebra och förväntningarna ökar.

Nästa steg är sandfilter Installerad. Under denna tid kan vattnet släppas in. Detta måste sedan ställas in och tas i drift. Det finns två slangar, en för Vattenintag och en för de filtrerade avlopp. Det finns två öppningar i poolfodret för vattendragen. Var uppmärksam: Filtersystemet får endast sättas på efter att det har fyllts med vatten. Dessutom bör filtersystemet placeras så att det skyddas mot vatten. Även om det är vattentätt, går el och vatten inte som de är väl kända.

Fara: Jag bytte ut filtersystemet som ingår i den kompletta uppsättningen mot ett 250N sandfiltersystem och kopplade in det! Slå bara på systemet när poolen är full! Pumpen får inte suga ut luft!

Häll vatten i Bestway Pool

Nu är det dags att fylla Bestway Steel Pro Max Frame Pool. För detta använde jag vattenslangen i trädgården. Poolen har ingen motsvarande anslutning, så jag lägger trädgårdsslangen direkt i Bestway-poolen. Alla som har en brunn kan också använda detta vatten.

Under fyllningen med vatten bör ibland rätas bottenfolien ut så att det inte finns några rynkor och stötar, trots allt vill du uppnå ett jämnt golv.

Påfyllningen tar några timmar tills vattnet har nått den övre gränsen. Fyllningsmängden för denna Bestway Steel Pro Max Frame Pool är 9.150 liter vid 90% Fyllning.

Vilket filtersystem för Bestway Pool behöver jag?

Filterpumpen är nödvändig för rent och bakteriefritt vatten. Detta är akut nödvändigt, eftersom vattnet annars välter snabbt i värme och solljus och får alger att utvecklas.

Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366x100 + Steinbach sandfiltersystem 250N

Men vilket filtersystem måste jag använda?

När du köper ett filtersystem bör du ta hänsyn till vattenvolymen. Det är viktigt att filtersystemet också innehåller det befintliga Kan cirkulera vattenkapaciteten helt. För en pool med en kapacitet på 4.485 liter Därför bör ett filter med minst 1.700 liter per timme installeras. Med tanke på att pumpen ska stängas av under simning och på natten är det inte för många timmar kvar på dagen för att köra filtret.

När det gäller en pool med en stor volym vatten bör det också finnas en sandfilter installeras, vilket också filtrerar en stor mängd vatten på ett snabbt sätt. Här valde jag det Steinbach 250N Sandfiltersystem eftersom jag lovar bättre och snabbare filtrering.

Den lilla im Den medföljande Flowclear-filterpumpen klarar endast 2.006 XNUMX l / h och anslöt därför inte ens den till rotting-poolen.

Sandfiltersystem | Steinbach 250N

- € 74,01
Steinbach filtrerar

den Steinbach 250N sandfiltersystem Jag tror att cirkulationshastigheten på 3.800 3 l / h är tillräcklig. När den inte används klarar den att cirkulera poolen 1x på 6 timmar på natten eller under dagen eller cirkulera den två gånger på 2 timmar. Det fungerar väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Jag hängde också en timer på sandfiltersystemet. Poolen städas regelbundet på natten eller på morgonen. Jag tycker att Steinbach 250N är trevligt tyst, men jag täckte den också lite mot regn och poolvatten.

Tips: Jag bytte ut filtersand mot filterbollar för att rengöra om och om igen och för finare filter, jag kan bara rekommendera det!

Hur håller jag vattnet i Bestway Steel Pro Max Frame Pool rena?

För att kunna hålla en så stor mängd vatten rent och fritt från bakterier, måste vattnet i Bestways ovanjordiska pool inte bara filtreras utan också underhållas ordentligt.

De två viktigaste värdena i vatten är PH och klor Värde. PH-värdet är ett mått på den sura eller basiska karaktären hos en vattenlösning; klor används för att förhindra bildandet av bakterier.

klor:

Vattnet bör ha ett innehåll av 0,5 till 1,0 mg fritt klor per liter för att kunna garantera en optimal desinfektion. Vid mycket höga utetemperaturer eller omfattande användning kan ett värde på upp till 1,2 mg per liter inte skada något.

PH:

Det optimala värdet på poolvattnet i Bestway-poolen över marken bör alltid vara mellan 7,0 7,4 till flytta. 7,0 representerar det värde vid vilket vattnet är neutralt, dvs. är varken alkaliskt eller surt.

Dessa två värden måste kontrolleras permanent och garanteras. Olika stöd, som eelektroniska PH-testare eller klortestremsor.

Båda värdena kan regleras med hjälp av vattenlösliga tabletter eller granulat. En klortablett i en så kallad flottör kan också användas över natten så att kloret löses över natten.

Dessutom kan du använda vattnet med en lämplig lock hålla ren. Dessa är billiga att köpa.

Tillbehör för pooler ovan mark

Fler guider

Sandfiltersystem för poolguide Här.
Poolvärme för din pool Här.

Tips: Använda en Presenning + ett rep och elastiskt rep med krok så att du kan fästa presenningen super. Justera repets längd lite kortare. Gummirepet med krok gör resten och spänner repet mycket hårt. Nu kan du helt enkelt klämma fast presenningen under och den håller bra!

Presenning tyg presenning Line 140g/m² grön, 4m x 4m = 16m², 25...
Presenning tyg presenning Line 140g/m² grön, 4m x 4m = 16m², 25...*
tillverkad av högkvalitativa material med den senaste tekniken; Ytvikt 140g per m², perenn...
18,89 €

Poolområdet när det inte används, om Bestway-poolen ovan i marken i rottinglook demonteras och lagras efter sommaren, fram till nästa säsong.

Slutsats: Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366 × 100 | Rottingpool - Planera och bygga poolen ovanför trädgården

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 305 x 76... Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 305 x 76...* För tillfället inga recensioner 159,95 € 97,76 €
2 Bestway Steel Pro MAX Frame Pool utan pump Ø 305 x 76 cm,... Bestway Steel Pro MAX Frame Pool utan pump Ø 305 x 76 cm,...* För tillfället inga recensioner 119,95 € 100,43 €Amazon Prime
3 Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø... Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...* För tillfället inga recensioner 529,95 € 352,70 €

Så om du har drömmen om din egen pool i trädgården kan du förverkliga det med Bestway komplett set. Strukturen är mycket enkel och underhållet kan hittas snabbt efter några tester. Ändå skulle jag rekommendera ett sandfiltersystem som tillval. Det finns också kostnader för underhållsprodukter och el, men det bör vara klart för alla poolägare. Beroende på ytan, lite mer ansträngning, men det är värt det.

Till Bästa Sättet Pool: Jag tycker att materialet är av mycket hög kvalitet. Poolfodret är ganska stabilt, stålröret + plastkontakten ser väldigt robust ut. Insidan av poolfodret är vit, inte blå som andra. Golvet är blått och vitt. Rottinglook-poolen är mycket trevlig att titta på, ingen paneler behövs. Under vild badkul står den fast och stabil. Storleken har valts exakt rätt. Här kan 4-5 personer lätt svalna eller 3 luftmadrasser.

När vattnet är fyllt och underhålls regelbundet med tillsatser, varar det en hel säsong och är jättekul!

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda stora poolprodukterna ovan jord 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta stora poolprodukten ovan jord för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø... Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...* För tillfället inga recensioner 529,95 € 352,70 €
2 Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med filterpump 610 x... Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med filterpump 610 x...* För tillfället inga recensioner 999,95 € 899,00 €
3 Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med sandfiltersystem... Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med sandfiltersystem...* För tillfället inga recensioner 572,90 €
4 Avenli Pool 396 x 84 cm Familjepromptset ovan markpool med... Avenli Pool 396 x 84 cm Family Prompt Set ovanför markpool med...* För tillfället inga recensioner 99,99 €Amazon Prime
5 Intex pool, blå, 220 x 150 x 60 cm Intex pool, blå, 220 x 150 x 60 cm* För tillfället inga recensioner 129,00 € 59,97 €
6 Intex 32FT X 16FT X 52IN Ultra XTR rektangulär poolset Intex 32FT X 16FT X 52IN Ultra XTR rektangulär poolset* För tillfället inga recensioner 1.361,99 €
7 20Ft X 10Ft X 48In Prism Frame Oval Pool Set 20 Ft X 10 Ft X 48 In Prism Frame Oval Pool Set* För tillfället inga recensioner 624,99 € 605,43 €Amazon Prime
8 Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø... Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...* För tillfället inga recensioner 579,95 € 389,89 €
9 Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 366 x 100... Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 366 x 100...* För tillfället inga recensioner 369,95 € 225,76 €
10 Bestway Steel Pro Frame pool utan pump 400 x 211 x 81 cm, blå,... Bestway Steel Pro Frame Pool utan pump 400 x 211 x 81 cm, blå,...* För tillfället inga recensioner 149,95 € 141,30 €
- € 177,25erbjudandet
Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...
Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...*
2 års tillverkargaranti, omfattande reservdelsbutik
529,95 € € 177,25 352,70 €
- € 100,95erbjudandet
Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med filterpump 610 x...
Bestway Power Steel Frame Pool komplett set med filterpump 610 x...*
2 års tillverkargaranti, omfattande reservdelsbutik
999,95 € € 100,95 899,00 €
- € 69,03erbjudandet
Intex pool, blå, 220 x 150 x 60 cm
Intex pool, blå, 220 x 150 x 60 cm*
Rektangulär rampool; Robust och stark folie; Hög stabilitet; Snabb och enkel installation
129,00 € € 69,03 59,97 €
- € 19,56erbjudandet
20Ft X 10Ft X 48In Prism Frame Oval Pool Set
20 Ft X 10 Ft X 48 In Prism Frame Oval Pool Set*
Unik design; Starkt och hållbart poolfoder; Poolram i galvaniserat stål för hållbarhet
624,99 € € 19,56 605,43 € Amazon Prime
- € 190,06erbjudandet
Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...
Bestway Steel Pro MAX Frame Pool komplett set med filterpump Ø...*
2 års tillverkargaranti, omfattande reservdelsbutik
579,95 € € 190,06 389,89 €
- € 144,19erbjudandet
Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 366 x 100...
Bestway Steel Pro MAX Frame poolset med filterpump Ø 366 x 100...*
2 års tillverkargaranti, omfattande reservdelsbutik
369,95 € € 144,19 225,76 €
- € 8,65erbjudandet
Bestway Steel Pro Frame pool utan pump 400 x 211 x 81 cm, blå,...
Bestway Steel Pro Frame Pool utan pump 400 x 211 x 81 cm, blå,...*
Enkel demontering, lagring och transport; 2 års tillverkargaranti, omfattande reservdelsbutik
149,95 € € 8,65 141,30 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

1 tanke på “Test: Bestway Steel Pro Max Frame Pool 366 × 100 | Bestway pool i rotting look | Planera och bygga poolen ovanför marken för trädgården "

  1. Hallå! Använder du Twitter? Jag skulle vilja följa dig om det skulle vara okej.
    Jag tycker utan tvekan om din blogg och ser fram emot nya inlägg.

    svara

Schreibe einen Kommentar