Boende
Hushållslinne och kläder
Om du följer skötselanvisningarna för de olika fibrerna korrekt kommer du att njuta av ditt hushållslinne och kläder under lång tid med mindre arbete.
Förvara ost ordentligt, förvara den
Förvara ost ordentligt, förvara den. Ostens hållbarhet beror främst på dess vatteninnehåll.
Koka och förvara potatis
Matlagning och lagring av potatis, möjligheterna är olika. Potatisen är rik på kolhydrater, mineraler och vitaminer.
Örter och kryddor i köket
Krydda är en konst där du behöver lite takt, en bra tunga och många års erfarenhet. Med rätt kryddor är mindre ofta mer. Många örter och kryddor har en fördelaktig effekt på matens smältbarhet.
Köp en romersk kruka
Att köpa en Römertopf är väldigt enkelt om du funderar på några saker efteråt.
Tryckkokare | Instruktioner och tips
Flera livsmedelskomponenter kan tillagas samtidigt på mycket kort tid i en tryckkokare.
Serviceporslin, hushållsrätter
sservice Porslin, hushållsartiklar, möjligheterna i detta område är nästan obegränsade. Trots allt detta, eller kanske på grund av det, vill jag påpeka vilka krav hushållsrätter som ska uppfylla.
Grönsaker - beredning, beredning, lagring
För att vitaminerna ska kunna levereras till människokroppen med så lite förlust som möjligt är följande tips om lagring, beredning och beredning av grönsaker värda att överväga.
Fjäderfä - kyckling, kalkon, gås, anka
Fjäderfä - kyckling, kalkon, gås och anka är mer finkornig än nötkött eller fläsk. Köttet från unga djur är mycket ömt. Äldre fjäderfä kokas därför vanligtvis och gör en stark buljong.
Typer av matlagning av mat
När det gäller matlagningstyper kräver olika typer av matlagning olika procedurer.