Boende

Tvätt

Hushållslinne och kläder

niko

Om du följer skötselanvisningarna för de olika fibrerna korrekt kommer du att njuta av ditt hushållslinne och kläder under lång tid med mindre arbete.

ost

Förvara ost ordentligt, förvara den

niko

Förvara ost ordentligt, förvara den. Ostens hållbarhet beror främst på dess vatteninnehåll.

potatis

Koka och förvara potatis

niko

Matlagning och lagring av potatis, möjligheterna är olika. Potatisen är rik på kolhydrater, mineraler och vitaminer.

Örter

Örter och kryddor i köket

niko

Krydda är en konst där du behöver lite takt, en bra tunga och många års erfarenhet. Med rätt kryddor är mindre ofta mer. Många örter och kryddor har en fördelaktig effekt på matens smältbarhet.

Köp en romersk kruka

Köp en romersk kruka

niko

Att köpa en Römertopf är väldigt enkelt om du funderar på några saker efteråt.

tryckkokare

Tryckkokare | Instruktioner och tips

niko

Flera livsmedelskomponenter kan tillagas samtidigt på mycket kort tid i en tryckkokare.

Hushållsrätter

Serviceporslin, hushållsrätter

niko

sservice Porslin, hushållsartiklar, möjligheterna i detta område är nästan obegränsade. Trots allt detta, eller kanske på grund av det, vill jag påpeka vilka krav hushållsrätter som ska uppfylla.

grönsaksskivaren

Grönsaker - beredning, beredning, lagring

niko

För att vitaminerna ska kunna levereras till människokroppen med så lite förlust som möjligt är följande tips om lagring, beredning och beredning av grönsaker värda att överväga.

höns

Fjäderfä - kyckling, kalkon, gås, anka

niko

Fjäderfä - kyckling, kalkon, gås och anka är mer finkornig än nötkött eller fläsk. Köttet från unga djur är mycket ömt. Äldre fjäderfä kokas därför vanligtvis och gör en stark buljong.

Typer av matlagning

Typer av matlagning av mat

niko

När det gäller matlagningstyper kräver olika typer av matlagning olika procedurer.