Bolero dryckespulver - köp aldrig flaskor igen!

Foto av författaren

Patrick

Bolero smaker

Bolero dryckepulver - smak för att dricka och äta

Varför Bolero Dryckepulver?

Bolero dryckepulver - köp aldrig flaskor igen! Vem känner inte till att drycker dras konstant? Eftersom många bara dricker vatten, oavsett om det är med eller utan koldioxid eller ur kranen, helt stilla. I Tyskland är vattnet rent och drickande. Om du vill kan du fortfarande göra det med en vattenfilter filtrera. Men vid något tillfälle vill du inte bara dricka det smaklösa vattnet och bolero-dryckerna eller bolero-pinnarna är bara saken.

se fler Borero-produkter

Vad är Bolero Instant?

Bolero Instant Beverage Powder är ett sockerfritt snabbfruktdryckpulver med steviaextrakt. Det finns cirka över 50 olika smaker från normala som vi känner eller är exotiska. Bolero Drinks - Taste for Drink and Water finns i olika förpackningar. Blandningsboxarna med ett stort urval av smaker att testa är populära. De enskilda smakerna har vardera 9 g som kan lösas i 1,5 liter - 3 liter (jag använder 2,5 liter - 3 liter). Om du gillar en smak kan du bara beställa och köpa denna enda smak, förpackad individuellt med 9 g eller 100 g smak.

Vad är Stevia?

Stevia = steviolglykos är ett sötningsmedel erhållna från bladen av Steviarebaudiana-örten. Sötheten hos stevia är 200-300 gånger högre än socker, men ändå kalorifritt och ökar inte blodsockernivån. Stevia kan användas för matlagning och bakning eftersom den är värmebeständig. Beroende på kroppsvikt anses 100 mg-350 mg per dag vara ofarligt, vilket motsvarar 3 liter - 4 liter vatten med endast stevia tillsatt. Det är godkänt i det europeiska området som livsmedelstillsats och endast den rena stevia som erhålls, inte själva växten (örten).

Var kan jag använda den?

Du kan ta snabbdrinkpulvret från Bolero med dig överallt, för det liten, portionerad och kompakt passar i valfri ficka när du behöver det. En populär produkt i fitnessscenen för att ge vatten smak eller ge yoghurt och kvark en kick, prova själv om det är vettigt när du bakar eller lagar mat eller öppnar nya möjligheter.

Bolero drickpulver - köp aldrig flaskor igen! beställ från Amazon!

Hur stötte jag på Bolero och hur använder jag den?

Jag hade aldrig hört talas om Bolero förrän en familjemedlem visade det för mig, eftersom det också används som en fitnessdrink för träning. Innan dess användes smaksirap och smakprodukter. Dessa har dock ersatts av Bolero Instant Powder på grund av transport, hantering och mångfald. Jag provade några sorter och var entusiastisk över smaken, som kom över så god som den borde vara (honungsmelon, jordgubbe, kokosnöt, mandel etc.) Min idé var att ta dricksvattnet hemifrån istället för att köpa och släpa mineralvatten hela tiden. Om du fortfarande gillar det med koldioxid kan du också använda en SODASTREAM från Amazon ** eller liknande.

Hur använder jag det i vardagen?

En enda Bolero Instant dryckepulverförpackning har 9 g och kan blandas med 1.5 liter vatten. Från min personliga erfarenhet och smak tar jag ett paket med 9 g till 2,5-3 liter. Smaken är fortfarande mycket intensiv, men inte lika söt längre. Du måste själv försöka vad som smakar bäst för dig och kan bero på vilken typ av smak och mängden vatten.

Sätt en åt dig airpot med 3 liters kapacitet. Det är perfekt och praktiskt för att blanda din dryck och sedan enkelt fylla ett glas med en pump när du är törstig. Fyll först 2 liter vatten med en mätkopp i pumpkanna, sedan löser du upp bolero-pulvret i nästa halv liter vatten i mätkoppen och fyller det i pumpkannan för att blanda. Prova om 2,5 liter är okej med smak och sötma eller fyll på vatten till 3 liter. Annars, försök bara med 1,5 liter och fyll på vatten tills det smakar rätt för dig. Efter ett tag vet du dina kvantiteter. Jag har för närvarande en blandningslåda med 48 typer och därmed 144 liter att dricka hemma eller på språng.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Miljön kommer att tacka oss!

Är det vad Bolero-företaget annonserar för?

 • Bolero Instant läskedrycker är sockerfria.
 • Bolero instant läskedrycker är vegan.
 • Bolero instant läskedrycker rekommenderas av nutritionister som en del av en dietplan.
 • Bolero Instant läskedrycker kan blandas med både stillastående och kolsyrat vatten.
 • Bolero Instant läskedrycker smakar utsökt och är ett sockerfritt alternativ till konventionella limonader.
 • Du kan ta Bolero snabb läsk med dig överallt, eftersom de har en liten förpackningsstorlek och minimal vikt.
 • Bolero instant läskedrycker kostar ungefär lika mycket som du skulle betala en deposition för konventionella drycker.
 • Bolero instant läskedrycker är ett billigt alternativ till konventionella drycker.
 • Bolero instant läskedrycker är lätta att laga och finns i ett stort utbud.
 • Bolero Instant läskedrycker kan också användas för bakning.
1:a bästa produkten
Bolero drycker introduktionspaket STICKS MIX | 74x3g | uppfriskande...*
 • Förpackningen innehåller 74 olika smaker. Räcker till mer än 80 liter juice
 • Acaibär, aceroal, ananas, banan, banan och jordgubbe, fläder, fläderblom, mandel, vit druva, bärfrukt, blåbär,...
 • Woodruff, litchi, lime, citron, citron & chili, citron & lime, lemonad, citrongräs, vattenmelon, hallon, mandarin, mango, mango &...
2:a bästa produkten
Bolero Drinks introduktionspaket STICKS MIX 48x3g I uppfriskande...*
 • Förpackningen innehåller 48 olika smaker. Räcker till mer än 50 liter juice
 • Sockerfri, glutenfri, inga konserveringsmedel, låga i kalorier
 • med vitamin C, steviaextrakt, naturliga färg- och smakämnen
- € 1,443:a bästa produkten
Bolero Classic Mix 24x9g I uppfriskande sockerfri...*
 • Förpackningen innehåller 24 olika smaker. Räcker till mer än 50 liter juice
 • Äpple, banan & jordgubb, bär, svarta vinbär, skogsfrukt, gul grapefrukt, cola, citron, lemonad, lime, mandarin, mango,...
 • Sockerfri, glutenfri, inga konserveringsmedel, låga i kalorier
4:a bästa produkten
Bolero Drinks Mix Alla Bolero Flavors 75x9g, 3x8g, 1x7g I...*
 • Box med 79 mixpåsar 9g Alla Bolero Flavors 75x9g, 3x8g, 1x7g
 • sockerfri, glutenfri konserveringsmedelsfri lågkalori, vitamin C
 • med Steviaextrakt och naturliga färger och aromer
- € 0,965:a bästa produkten
Bolero Mix Pack 58x9g | Juicepulver utan socker, sötad med...*
 • ENKELT OCH PRAKTISKT: Bolero drinkpulver är en lågkaloridryck som hjälper dig att vänja dig vid återfuktande och...
 • KOMPOSITION PASSAR FÖR ALLA: Bolero används av alla åldrar, från barn och professionella idrottare till diabetiker och ...
 • LÄTT ATT FÖRBEREDA: Pulver som lätt löses i vatten och som inte kräver någon speciell förberedelse. Blanda helt enkelt med vatten eller mjölk...

produktval

Uppdaterad den 13 april 2024 2:16


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 13.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

1 tanke på "Bolero pulveriserad dryck - köp aldrig flaskor igen!"

 1. Hej,
  Tack för hjälpen! Jag har nu behandlat mig själv med Ultra Carbon Groin Guard från Shock Doctor. Det enda jag saknade i ditt test är dock jämförelsen av materialen, till exempel djupskyddstestet här
  har varit klar; Så varför ska jag spendera så mycket mer pengar på ett ljumskydd bara för att det till exempel är gjort av kol?!
  LG Mark

  svara

Schreibe einen Kommentar