Brun hud utan sol: En omfattande guide till garvningskapslar

Foto av författaren

eTests

Browning kapslar - Guide till brun hud utan sol - Grundläggande information och produktfunktioner

garvning kapslar brun hud utan sol

Med de varma sommarmånaderna kommer tiden till sist när hela kroppen inte behöver förpackas i flera lager av kläder efter löksystemet. Slutligen kan de snygga shortsen eller de vackra sandalerna presenteras. Men den nya friheten innebär också utmaningar för dem som inte är helt lämpliga för sommaren. Men när det börjar bli varmare är det redan lite sent i kampen mot de sista vinterreserverna och den ädla blekheten. Med snygga stylingtips kan ogynnsamma pund döljas väl tills de har försvunnit eller du har avgått dig för att ägna dig åt viktigare saker.

Men vad kan man göra med ostben och nato tan? Självgarvande sprayer Det finns till exempel olika variationer att välja mellan. Dessa lovar enkla applikationer och en effektiv solbränna på kortast möjliga tid. I praktiken är dock mycket få garvmedel för applicering på huden övertygande. Detta beror främst på det dåliga resultatet eftersom nyansen har blivit ojämn. Dessutom varar den tonade effekten inte länge, så applikationen måste upprepas med stora svårigheter. När allt kommer omkring klagar många missnöjda användare på att självbrunare också tenderar att vara en röra när de appliceras för att toppa allt. Förstörda kläder och pinsamma ögonblick offentligt är resultatet.

Vid den här tiden lovar bruna kapslar inte bara lättnad, men slutligen uppfyllandet av lusten för en mild, naturlig och hållbar sommarbrun utan stora ansträngningar och hälsoproblem. Men är dessa tantalizing löften rätt? Vad kan garvningskapslar verkligen göra? Och för vem är vilken produkt lämplig? Dessa och grundläggande frågor om garvningskapslar kommer nu att behandlas.

Betakarotenkapslar, hög dos för garvning [25 000 IE],...Omega 3 kapslar hög dos 2000mg Omega 3 olja 1000mg EPA + 500mg...NATURE LOVE® Magnesium Complex - 180 kapslar - 400mg elementär...Vitabay Betakaroten Depot Solariekapslar - 180 VEGAN...Vitamin A droppar från EXVital - 5000 IE (1500 µg) per...BÄRBEL DREXEL® naturliga solbruna pellets, ...Betakaroten, 50.000 30 iU (120 mg), XNUMX vegetabiliska kapslar, hög dos...Ekologisk Curcuma med svartpeppar – 240 kapslar – 4350mg...Gurkmejakapslar i glas - hög dos, vegan. Gurkmejapulver +...
Betakarotenkapslar hög dos för garvning [25...*Omega 3 kapslar hög dos 2000mg Omega 3 olja...*NATURE LOVE® Magnesium Complex - 180 kapslar -...*Vitabay Betakaroten Depot Solariekapslar - 180...*Vitamin A droppar från EXVital - 5000 IE (1500...*BÄRBEL DREXEL® naturliga solbruna pellets, ... *Betakaroten, 50.000 30 iE (120 mg), XNUMX ... *Ekologisk Curcuma med svartpeppar – 240 kapslar...*Gurkmejakapslar i glas - hög dos, vegan....*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senaste uppdatering på [apn asin="B06XXMJ32C" typ="state" false="unknown"] Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Solar kapslar - Vad är tabletter för självbränning och hur fungerar de?

Det är lika naturligt som trendiga lilla tilltalande för bara för att det är nödvändigt under de kalla vintermånaderna, att klä på lämpligt sätt, särskilt huden på bålen och benen, så att säga ingen garvning solstrålning blir av. Tillsammans med det faktum att intensiteten av solstrålningen på vintern brukar (inte alltid och överallt, respekt för solbränna på vintern!), Är svagare än på sommaren. Dessutom tenderar vi på vintern att värma, stängda platser. Många skäl till att huden kan bleka särskilt under de första sommartemperaturer.

Många människor i våra breddgrader har också i sig en relativt blek hud. Endast på underarmarna förblir händerna och på huvudet fria hudytor, som är bruna enligt exponerad solstrålning. I direkt jämförelse med den non-garvade huden, verkar dessa ännu blekare. Dessutom uppfattar många denna ojämna hudton som oväsentlig.

Ett effektivt men inte nödvändigtvis rekommenderat alternativ Solstolar och Solarium. Du kan investera mycket pengar här för att få en intensiv solbränna. Förutsatt att man ignorerar de våldsamma och ändå rimliga hälsovarningarna om intensiv användning av solstolar. Detsamma gäller för optiska garvningsacceleratorer, för även om människor behöver solljus för att leva är det i grunden förnuftigt att undvika direkt solljus, särskilt när man överväger skadlig UV-strålning.

Solvätskor för applicering på huden lovar ett förnuftigt, ibland till och med närande alternativ. Men bortsett från de många meningslösa och till och med skadliga ingredienserna är många användare mycket missnöjda, särskilt för att applikationen inte bara kräver viss viss övning, men är relativt dyr. Men vad sägs om browning kapslar? När allt kommer omkring behöver du bara ta dem regelbundet och vänta tålmodigt på den utlovade, naturligt solbränna. Men är det så enkelt som det låter? Hur fungerar garvningskapslar och fungerar de faktiskt?

Solstorkapslar - driftsprincip och detaljer

I grund och botten arbete garvning kapslar på samma princip som garvmedel för applicering. De innehåller alla höga doser karoten, eftersom detta främst ansvarar för att stödja färgpigmenteringen av huden. Högdoserad beta-karoten används, vilket bör leda till en somrig nyans i huden via ämnesomsättningen.

En liknande effekt är känd av nyfödda och spädbarn. Deras mjukbrunt skimrande hudton kommer verkligen från den lagrade karoten. Hos vuxna är denna process inte lika lätt att genomföra. Namnlösa samlar färgämnet huvudsakligen subkutan fettvävnad. Det överliggande hudskiktet är emellertid signifikant tjockare hos vuxna människor än hos nyfödda, så att de relativt svaga resultaten kan förklaras.

Så det kan mycket väl hända att det förväntade guldbrun hudfärg märks bara av en knappt igenkännbar orange ”tinge”. Det bör också komma ihåg att nyansen slits ut mycket snabbt om du tar garvning kapslar avbryts. Förresten, det finns en bra ledtråd för att identifiera människor som går igenom sin sommarbrun garvning kapslar framträdde: En titt på händerna avslöjar den verkliga anledningen, för med solbränd hud är handflatorna betydligt blekare än ryggen på händerna och armarna. garvning kapslar så se till att handflatorna också byter färg.

Välj rätt garvningskapslar - Viktiga anteckningar

Kanske kan vissa läsare komma ihåg en tid då hårda debatter genomfördes på garvningskapslar, även i Bundestag. Detta gick så småningom för att förbjuda några av de tillgängliga produkterna vid den tiden. Men vad hade hänt?

Faktum är att den första generationen av garvkapslar var så potent att användare rapporterade nedsatt syn och guldfärgade kristallavlagringar i ögonhinnan. Det var färgämnet kantaxantin att skylla på och under lång tid var det inte klart vad hälsokonsekvenserna av lagring av detta ämne kan vara. Dessutom kvarstod avsättningarna ibland i flera år, medan färgämnet i huden hade gått sönder efter senast 10 dagar. Efter förbudet mot den vilseledande substansen har endast färgämnet använts sedan dess Betakaroten för garvningskapslar använder.

karoten är faktiskt en naturlig komponent i människors mat och tenderar därför att vara ofarlig för hälsan. För garvningskapslarna produceras emellertid materialet syntetiskt. I princip är användningen av moderna garvningskapslar säkert för friska vuxna. Studier av olika grupper av testpersoner har dock visat att en skadlig effekt kan förväntas av kombinationen karoten och nikotin. Det okontrollerade intaget av garvkapslar rekommenderas därför inte särskilt för rökare, tvärtom.

Använd garvningskapslar korrekt - instruktioner och tips för användning

Om du vill uppnå en sommarbrun genom att ta karotenoider, kan du inte förvänta dig synliga resultat omedelbart efter att du tagit dem för första gången. En ökning av betakaroten betyder emellertid inte bara utsikterna för en garvad hud, utan även växtekstrakten stödjer hudens skyddande funktion och reglerar fuktbalansen på ett positivt sätt.

De skadliga effekterna av beta-karoten i kombination med nikotin har redan diskuterats. Därför bör folk som regelbundet röker nikotin titta noga på innehållet i de potentiella garvningskapslarna. I grund och botten är svampiga och otillräckliga produktdetaljer en anledning till att köpa de bruna kapslarna. Rökare bör också notera att matchande produkter innehåller inte mer än 20 milligram beta-karoten. Dessutom bör man inte glömma att kosten även innehåller beta-karoten, till exempel grönsaker och speciellt morötter.

Betakaroten är också populärt inom livsmedelsindustrin för att ge färdiga produkter en aptitretande färg. Därför kan uppskattning av maximal mängd beta-karoten ibland inte vara lätt. Om du är osäker, prata med en apotekspersonal eller familjehandledare innan du experimenterar på bekostnad av din egen hälsa.

Köp solariekapslar - Viktiga poäng i Bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärligt testbeslut på Internet

I grund och botten, när man köper på Internet gäller en viss försiktighet, eftersom det inte är helt som krävs i detaljhandel eller privat inköp. När allt kommer omkring köper man en produkt osynlig och vill att säljaren ska tro att han kommer att sälja en anständig artikel och skicka hem hem utan tvekan. Men speciellt med kosttillskott och medicinlika produkter, bör särskild vård gälla. Det handlar ju inte bara om dina egna pengar utan framför allt om din hälsa.

Det är därför innan den sista bästsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ett ärligt testbeslut säkerställer nästan att säljaren är seriös och att betalningsvillkoren är korrekta. Många leverantörer insisterar på betalning i förskott, så en pålitlig säljare bör också erbjuda lämpligt säkra betalningsalternativ, utöver den juridiskt korrekta informationen om garantier och byten. Oberoende och certifierade betalningsmetoder är optimala eftersom de ibland erbjuder ett mycket omfattande köparskydd vid eventuella överförings- och leveransproblem.

Slutligen kan autentiska kunders åsikter och bedömningar göra slutsatser om leverantörens allvar och dess produkter. Dessutom bör en google-sökning inte missas, om inga trovärdiga kommentarer eller recensioner kan hittas direkt via leverantören eller populära konsumentforum. Trots kundernas åsikter har det i allmänhet visat sig att bruna kapslar från tyska tillverkare föredrar produkter från utlandet. Det kan kosta några euro mer, men kvaliteten och tillförlitligheten hos de bruna kapslarna garanteras.

Dessutom bör den resulterande förpackningen noggrant övervägas när det har utförts av leveransservice (ideal en öppning även i närvaro av kurir, särskilt i händelse av skada), så att, till exempel, också bör ingå en följesedel eller faktura, såsom den förväntade Avsändare och, givetvis, den utlovade produkten. Avvikelser från den utannonserade objektet bör göra misstänkta som tydligen delvis används eller manipuleras förpackningar. I synnerhet Förfluten garvning kapslar är oacceptabelt och en god anledning till klagomål.

Internet är ett bra sätt att få produkter på attraktiva villkor jämfört med lokala återförsäljare eller återförsäljare. Med lite sunt förnuft och en hel del kritisk bedömning är det därför möjligt att få de perfekta garvningskapslarna levereras direkt till ditt hem.

Solningskapslar - Guide för brun hud utan sol

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda solbränna kapslarna under 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta solariekapselprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 3,00erbjudandet
- € 0,14erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Högdos betakaroten | Tanning Tabletter Complex med L-tyrosin och koppar | Solbränna tabletter | Solningsförberedelser | 120 veganska tabletter | från Horbaach

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att människor är nöjda med produkten för solbränna kapslar.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar