Guide: Ditt camping äventyr med natur och tält

Foto av författaren

Maren

Guide: Ditt camping äventyr med natur och tält

Guide: Ditt camping äventyr med natur och tält

Gummiträdet är fortfarande ett släpp vatten administrerat, den sista vilan är stuvad i bilen, grannen har en reserv nyckel. Är du redo? Klart! Ibland måste du bara komma ut. Så enkelt som möjligt. Flexibel. Gå på ett äventyr. Mot solen. Med en svängvind, som Thomas D.
Camping är ett äventyr. Gå ut ur den urbana djungeln, in i naturen. Camping är fantastisk, avkopplande, spännande, oförplanlig, med och utan barn möjligt och hunden kan också med.
Men den oplanerbara planen är hanterbar! Om du inte har vågat göra det än, följ definitivt med här. Vi har en campingplats Rådgivare skriven. Här hittar du allt du behöver för att förbereda dig för en sommar som verkligen rockar. – Rådgivare: Ditt campingäventyr med natur och tält

Rekommenderad läsning: många Rådgivare om olika ämnen du kan hitta i rådgivningsdelen !

Campingprodukter - i jämförelse

High Peak kupoltält Nevada 4, campingtält med veranda, iglotält...Odoland köksredskapsset för 1-2 personer, matlagningsset med bärbar...Black Snake campingbestick i rostfritt stål i BW-stil med termisk mugg...FENNEK ryggsäck och grill i set | Picknick, camping, vandring,...Fridani sovsäck QG 225 x 85 cm XL filt sovsäck grön -7...Coleman Galileo 4 campingtält, WS 3.000mmKochmann gasspis 4 x gaspatroner Bärväska Campingspis...Garyesh 4-växlad Solar Handvev Emergency LED Camping...Bärbar nödradio Solar Radio Vev AM FM-radio med LED...
71,60 €30,99 €82,95 €108,00 €Kontrollera prisKontrollera pris27,90 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
High Peak dome-tält Nevada 4, campingtält med ... *Odoland kokkärl för 1-2 personer,...*Black Snake campingbestick i BW-stil ... *FENNEK ryggsäck och grill i set | Picknick,...*Fridani sovsäck QG 225 x 85 cm XL ... *Coleman Galileo 4 campingtält, WS 3.000mm *Kochmann gasspis 4 x gaspatroner väska...*Garyesh 4-växlad solhandvev ... *Bärbar nödradio Solar Radio Crank AM FM ... *
◼️ Högkvalitativ polyester, vattenpelare 2000 mm, vattentät ...◼️ ♨【Set för campingkök】Set för campingkök...◼️ Snap-tillsammans campingbestick i Bundeswehr-stil ...◼️ MADE IN GERMANY ✓ Den robusta campinggrillen är gjord av...◼️ Varm, stor sovsäck i form av en filt. Inredning: ...◼️ STORT TUNNELTält: Tack vare de 3 poliga bågarna i ljus, ...◼️ ✅Upplev ultimat matlagningsfrihet med en kock...◼️ Denna campingbelysning består av 8 LED -lampor som är praktiska att ...◼️ Multifunktionell vevradio: FM (76-90 / 87.5-108MHZ) / AM...◼️ Ej tillämpligt
Weather️ Väderskyddad entré håller inredningen torr. Stam ...◼️ ♨ 【Non-stick beläggning och otroligt hållbar】 Varje ...◼️ Campingbestick är ett bra alternativ till fällbart bestick ...◼️ BÄRBAR ✓ Grillgrillens kompakta dimensioner gör den...◼️ Bekväm, modern filt sovsäck | Längd 225 cm, ...◼️ VATTENTÄT OCH WINDPROOF: 68D 185T hög kvalitet ...◼️ ✅Den integrerade piezotändningen gör belysningen till en...◼️ Det finns fyra laddningsmetoder: solar laddning, manuell laddning, med 3 ...◼️ Alltid tillräckligt med energi: Energiförsörjningen kan vara ...◼️ Ej tillämpligt
Amazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
71,60 €30,99 €82,95 €108,00 €Kontrollera prisKontrollera pris27,90 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad 29 februari 2024 11:57 Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Varför gör camping dig så glad?

Ur psykologisk synvinkel fungerar camping på flera nivåer. Om du ständigt är i ditt 7to5-jobb behöver du en paus och en som du inte känner ännu. Ett äventyr är den starka kontrasten till den rutin vi möter varje dag. När vi gör något annat känner vi plötsligt vakna - vi känner oss levande. Den friska luften som vi plötsligt utsätter renar och rensar sinnet och kroppen. Avkoppling sänker vår stressnivå. Rörelse får kroppen igång och stärker hela vårt system. Vi måste tänka först och sedan agera - vår hjärna får nya uppgifter. Kanske bestämde vi oss för att äta middag själv eller fiska. Kanske har vi en uppdelning och måste hjälpa oss själva. Det finns också sol, hav, vind, främlingar, ljud och lukt. Vår hjärna kan lagra nya intryck om den kan ta hänsyn till tre olika faktorer. En ny smak i en ny miljö med en nyfiken känsla, det kommer vi lätt att komma ihåg. Det nya krydda av de välkända pommes fritesen på välkända pommes frites i den välkända rusade lunchpausen - mindre. Ergo: Vi upplever camping och camping så intensivt eftersom våra hjärnor ständigt skapar nya anslutningar. Och det är så bra för oss och gör oss lyckliga.

Camping med fyra personer

Camping med fyra personer måste organiseras annorlunda och ännu bättre. När du är två behöver du relativt lite utrymme. Denna guide är för en kvartett. Särskilt för att det är lite dyrare. Det finns aldrig mycket utrymme och så måste allt du behöver för några dagar transporteras av dig själv. I exemplen och förslagen nedan kommer vi att diskutera det mer detaljerat.

Camping med barn

Vem tror att barn behöver mindre utrymme är rätt - men bara när du sover. Olika snygga leksaker och leksaker exklusiva. Medan leksaken fortfarande är en fråga om förhandlingar är dagligvarorna vanliga. Men det här är precis där du kan spara utrymme. Barnens sovsäckar och sovsäckar är mindre. Kläderna är mindre. Maten delar också (åtminstone så länge de fortfarande är små). Så om du planerar för fyra personer, är du på den säkra sidan.

Naturligtvis behöver du en barns sovsäck och barnvänliga sovsäckar. Allt annat du kan dela.
För ett tält för fyra personer är det idealiskt. Så du alla tillsammans. Detta är inte bara bra för bindning, men sparar också mycket utrymme.

Vad behöver jag för utomhus camping? + Checklista

Oavsett om du packar dina saker i en vagn eller backpacking, behöver du några grunder, så många som möjligt, för vad du än kan använda. Vi har förberett en lista här för dig som du inte bör glömma hemma.

bil stuff

Om du startar ditt äventyr med en bil, snälla tänk också på alla nödvändiga saker som du kan behöva i Pampa eller för självhjälp.

Om du bara flöjt vänster vindrutetorkare, se om du kan byta rätt. Annars tar du bättre ersättare.

★ Olika regler gäller i olika länder, vad du måste bära enligt lag. Snälla fråga mycket intensivt vad du behöver. Vissa länder verkar vilja fylla sina kistor med exakt dessa fällor. Detsamma gäller vägtullar (till exempel London): inte allt annonseras och då är du förvånad över att du får mail flera veckor senare.

Essen und Trinken

Ingenting är svalare än att fiska eller samla in din egen mat. Ibland är det inte tillåtet eller helt enkelt inte möjligt. För allt annat finns en grill eller a Tischräucherofen. Camping - Grillar ha den bestämda fördelen att du kan sätta dem ihop igen på det snabbare och spara sedan utrymme.

★ Lämna aldrig heta askar obevakad i naturen. Använd utsedda platser!
Letar du efter en bra grillguide? Kolla sedan på vårt Köpguide för grillar på!

Ta bara med dig vad du absolut behöver. Små burkar ersätter stora kryddor. Du kan ta lite olja i en liten behändig flaska. Pasta eller ris, mjöl och spannmål är bäst i plastbehållare med skruvlock. De är lätta, skyddar mot fukt och är resistenta.

Ryggar du på ryggsäcken? Då kan du få en Drinkslang för PET-flaskor köp och dryck under resan, utan att behöva lägga ryggen igen och igen. Det är också bra när barnen är där. Du kan vara törstig igen på natten och kan bara använda drickröret.

Det som är väsentligt för ditt resekök är en anständig utomhuskniv. Det här är mer än praktiskt eftersom du kan öppna burkar, ta ut fisk, klippa rep, hugga grönsaker ... En sådan kniv är mer än vettig. Om du vill tänka på det rekommenderar vi vårt Guide utomhuskniv.

En termokopp är också mycket bra att ta. Detta håller dina drycker varma eller kalla, beroende på vad du vill ha. Du kan också behöva bara en per person.

Små gaskök eller de som arbetar med bränslepasta är inte svåra, men användbara. Så du kan alltid göra lite något att äta eller dricka. Om du väljer att köpa en bensinkåpa får du billigt bränsle - i proportion, åtminstone.

KLÄDER

Kläder som passar dig och din resa. Robust, vindtät, kanske vattenavstötande, bekväm. Geografiskt Norge erbjuder mycket bra utomhuskläder. Kanske har du plats för en vadderade byxor? De är bra om du vill fånga din egen fisk eller gå på camping där det ofta regnar.

I allmänhet sägs att kläderna bör vara i 5 dagar. Annars kan du fortfarande använda tvättvatten eller tvätta på campingplatser.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Hygien

Medan vissa män klarar av en T-shirt och ett par strumpor för 4-dagar, är det bara kvinnor som uppmärksammar hygien - eller måste vara uppmärksamma.
En menskopp i stället för tamponger och bindning sparar det avfall och kan enkelt sköljas ut. Om du som kvinna inte kan eller inte vill tvätta håret varje dag, kan du torrschampo kan vara en bra ersättare och du skulle också spara stora mängder schampo etc.
Rakgen kommer att behöva stanna hos dig för längre vistelser - om du inte har förberett dig själv med en hårborttagare i förväg.
En vattenfilter Det är bra, kanske du hittar en källa och så kan du fylla på dina dricksvattenförsörjningar.
En dusch väska är en liten nödåtgärd. Även om det inte räcker för en spa-dusch, kommer du att städa det men.
Mikrofiberhanddukar och tvättdukar torkar mycket snabbt och är okänsliga.

tält

Tältet är hjärtat av allt. Ju fler människor du är, ju större tältet måste vara. Fyra människor är i allmänhet marginella om du inte är så nära. Du behöver tillräckligt med utrymme och ju fler människor du är, ju mer rastlös kan det vara. Fördelen, a Fyra personer tält tar upp relativt litet utrymme, öppnas snabbt och demonteras och stuvas bort.

En bra en sovmadrasssom är tjock och återspeglar värmen (som ett slags räddningstäcke) är lika mycket en del av ditt program som en högkvalitativ en Schlafsacksom tolererar temperaturer för motsvarande årstid och klimat. Självklart beror det på ditt semestermål.

Vad gör ett bra tält

Ditt tält måste vara snabbt och enkelt att demontera och demontera. Kanske är en dungeon rätt för dig? Det borde erbjuda utrymme för alla, tyst lite mer! Om du reser med tre och kanske har ett barn med dig, se om ett fyrtält fortfarande ligger inom räckhåll. Särskilt när vädret inte är så bra och du måste stanna längre i tältet, är lite mer utrymme mer än förnuftigt.
Det finns tält påsar för detta. Du kan fylla det med ditt hjärtans innehåll.

Tält tillbehör

Nedan är en liten lista vars innehåll kan vara viktigt för dig.

 • behöver du en lämplig tältväska?
 • Ersättnings peg?
 • Hammer?
 • en silldragare?
 • Trådar och band för att skydda ditt tält mot vinden?
 • en markis (detta ger ännu mer utrymme)
 • en tältplatta (vilket är bra om du måste campa på stenig mark)

Funktionell och platsbesparande

Vad mer behöver du? Gadgets som hjälper dig med utflykter och att du kan hjälpa dig själv:

 • Utomhuskniv
 • Lampor (med LED-teknik, de är särskilt energieffektiva
 • Kort om tekniken misslyckas
 • Regn - poncho (vilket är mycket rymdbesparande)
 • Du kan ladda batterier och batterier med sol
 • en regnsäker Ryggsäck eller ett lämpligt skydd för ryggsäcken
 • tillräckligt med tändstickor eller tändare
 • en hopfällbar rese bestick

Några fler tips:

★ Om du inte har tandkräm kan du också blanda kokosnötolja med salt och borsta tänderna med det. Kokosoljan har en antibakteriell effekt och saltrensningseffekten. Kokosnöt är också bra för hudvård och du behöver inte längre grädde.

★ mot myggor citronmelj och salvia hjälper underbart. Det finns naturliga deodoranter, de har även den som en ingrediens. Du dödar två fåglar med en sten.

★ Du kan använda ditt bälte för att hänga saker på den

★ Aloe Vera finns redan som gel i små rör. Detta sparar utrymme och hjälper omedelbart med solbränna och mindre sår

Utomhus camping - för och nackdelar

Den snygga saken om camping är, du kan verkligen vara ensam. Och det är balsam för själen. Med eller utan barn och hund, kanske ensam. Tillbaka till rötterna kan också vara mycket små och passa i en ryggsäck. Kvaliteten på din tid beror slutligen på hur du använder den.

Fördelar

✔ Din hjärna och själ kommer att erbjudas något nytt

✔ Du lär dig att komma närmare ursprunget igen

✔ Utomhus camping är inte dyrt

✔ Du kan hantera relativt lite

✔ Du behöver ett bra tält och praktiska tillbehör då du är säker

✔ Fara svetsar tillsammans 😉

Nackdelar

✘ ibland tätt utrymme - speciellt när det regnar och vädret är "motbjudande" kan camping vara ansträngande

Vid en uppdelning bör du veta för att hjälpa

✘ som kan improvisera, det kommer att bli enklare

✘ Barn kan ibland bli uttråkad och eller överväldigad

Slutsats - guide: ditt campingäventyr med natur och tält

Camping ensam eller med hela familjen - det är alltid roligt. I den här guiden har vi fått en översikt över vad du bör tänka på för att behärska en avslappnad äventyrssemester. Funktionell, praktisk och rymdbesparande bör vara den kompletta utrustningen. Vi har lagt ihop många användbara prylar för dig.
Ett tält är din grundläggande om du inte vill sova utomhus. Dessutom en bra sovsäck, madrass, saker att laga mat, knivar och praktiskt byta kläder. Du behöver inte mycket mer, så att du och dina nära och kära kan återhämta sig och stärka deras liv.
Förresten: Till nästan alla här presenterade prylar finns våra guider. Och om inte, då kommer det att komma. Vi jobbar på det!
Slå av? Mat sätta i säkerhet? Skräp kan tömma? Fönster och dörrar stängda? Vattenanslutningarna stängdes av? Sedan av till lägret nöje! Ha det roligt!

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda campingtillbehörsprodukterna 2024 på Honest Tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta campingtillbehörsprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 LANOLU Flaschenöffner Magnet Camping, Camper Geschenke,... LANOLU Flaschenöffner Magnet Camping, Camper Geschenke,...* För tillfället inga recensioner 9,90 €Amazon Prime
2 LAINFELD kondensatavlopp | Husbilstillbehör till TRUMA... LAINFELD kondensatavlopp | Husbilstillbehör till TRUMA...* För tillfället inga recensioner 6,95 €Amazon Prime
3 Jeasona Socken Anti-Rutsch Herren 43-46 Camping Zubehör Lustig... Jeasona Socken Anti-Rutsch Herren 43-46 Camping Zubehör Lustig...* För tillfället inga recensioner 12,99 € 9,99 €Amazon Prime
4 Wohnmobil Aufkleber (Gewicht - Höhe - Breite - Länge - 9,5x5,5... Wohnmobil Aufkleber (Gewicht - Höhe - Breite - Länge - 9,5x5,5...* För tillfället inga recensioner 3,49 €Amazon Prime
5 Multifunktions-Schneidebrett, 9 in 1 Faltbares Schneidebrett,... Multifunktions-Schneidebrett, 9 in 1 Faltbares Schneidebrett,...* För tillfället inga recensioner 19,99 € 17,99 €Amazon Prime
6 Gintan Camping Schneidebrett Faltbares, 3 in 1 Multifunktion, mit... Gintan Camping Schneidebrett Faltbares, 3 in 1 Multifunktion, mit...* För tillfället inga recensioner 13,99 €Amazon Prime
7 LANOLU Schlüsselanhänger Camping Glück, Wohnwagen Geschenk,... LANOLU Schlüsselanhänger Camping Glück, Wohnwagen Geschenk,...* För tillfället inga recensioner 11,00 €Amazon Prime
8 Küche Gadgets 6-teiliges Set,Platzsparende Küchenutensilien... Küche Gadgets 6-teiliges Set,Platzsparende Küchenutensilien...* För tillfället inga recensioner 14,99 €Amazon Prime
9 MINIC cross vattenpass - vattenpass litet - hållbart och... MINIC cross vattenpass - vattenpass litet - hållbart och...* För tillfället inga recensioner 6,45 €Amazon Prime
10 HI NGER Camping skärbräda, 9 i 1 hopfällbar... HI NINGER Camping schneidebrett, 9 in 1Faltbares...* För tillfället inga recensioner 17,99 €Amazon Prime
- € 3,00erbjudandet
Jeasona Socken Anti-Rutsch Herren 43-46 Camping Zubehör Lustig...
Jeasona Socken Anti-Rutsch Herren 43-46 Camping Zubehör Lustig...*
Standardstorlek: Dessa strumpor är lämpliga för män i storlekarna 43-46.
12,99 € € 3,00 9,99 € Amazon Prime
- € 2,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Hypad! Önskan! Attack!: Övervinna din rädsla och kasta dig ut i äventyr. Med överlevnadstänket hos 7 vs. Wild-deltagaren. Gripande berättelser för att motivera och inspirera

Ärliga tester du kommer att hitta några Tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med campingtillbehörsprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor:
https://www.pincamp.de/magazin/ratgeber
http://camping-macht-gluecklich.de/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.02.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

Schreibe einen Kommentar