Sovrummet - en reträtt för kropp och själ

Loussiesd sängkläder set galaxy starry sky påslakanset för barn pojkar tjejer mjuk andningsbar mikrofiber 135x200cm sängset med dragkedja och 1 örngott 80x80 cm

Förmodligen det mest personliga och intima rummet i varje hushåll är sovrummet. Det symboliserar så att säga det innersta och privata området, dvs. praktiskt taget ditt eget centrum. När de väl är städade och rena kan de lätt spridas till resten av rummen i huset.

En mysigt sovrum påverkar inte bara ditt eget välbefinnande, utan också mellanmänskliga relationer. Om du känner tillfredsställelse och avkoppling i ett snyggt och rent sovrum utstrålar du mycket mer lugn.

Detta skapar en mycket trevlig atmosfär, eftersom du inte längre behöver oroa dig för röriga kläder på golvet eller saknade sängkläder.

Att hålla sovrummet rent och snyggt är inte så svårt. Därför är det ofta värt att börja här för större städning och städning. Med några knep kan du spara både tid och nerver.

Stella Trading MARS Snygg dubbelsäng 180 x 200 cm...Funktionssäng Fabio inkl hyllvägg + belysning + 3 ...Juskys stoppad säng Murcia 140x200 cm med madrass, LED...CONTAINER Snygg 4-dörrars garderob med massor av förvaringsutrymme -...Kryspol skjutdörrskåp LOFT T1 garderob med ...CARDIFF vintage garderob i begagnad optik (mörk) -...SONGMICS sängbord, sängbord, sidobord, för ...Yaheetech sängbord, nattduksbord, nattduksbord med låda...WOLTU sängbord sidobord sängbord skåp sängbord med ...Stella Trading PEPE sängbord i valnötlook i Columbia, ...
409,95 €499,00 €379,95 €759,95 €961,00 €509,58 €64,75 €39,99 €34,99 €24,90 €
Stella Trading MARS Snygg dubbelsäng ... *Funktionssäng Fabio inkl hyllvägg + belysning + ... *Juskys stoppad säng Murcia 140x200 cm med madrass,...*BEHÅLLARE Snygg 4-dörrars garderob med ... *Kryspol skjutdörrskåp LOFT T1 ... *CARDIFF vintage garderob i begagnad stil ... *SONGMICS sängbord, nattduksbord, sidobord, ... *Yaheetech sängbord, sängbord, sängbord ... *WOLTU sängbord sängbord nattduksskåp ... *Stella Trading PEPE sängbord i Columbia ... *
◼️ ELEGANT DESIGN - Det moderna designkonceptet med tydliga linjer ...◼️ Material: träimitation / färg: vit◼️ ✅ Sov gott — Bekväm stoppad säng (140x200...◼️ STILIG DESIGN - Det moderna designkonceptet i behållarutseendet ...◼️ Design i industriell stil och hög kvalitet◼️ ANVÄND STILOPTIK - Denna unika stil utstrålar också ...◼️ God natt: en mysig natt ... en säng ... och en ...◼️ Mångsidig och multifunktionell: På grund av sin storlek på 40 ...◼️ Mångsidig: Inte bara i sovrummet, utan också ...◼️ ENKEL LOOK - Det moderna sängbordet med ...
◼️ MODERN & STILLIG - Sängsystemet erbjuder ...◼️ inklusive sänggavel som hyllvägg med många öppna fack ...◼️ ✅ Indirekt ljus — ungdomssäng med LED-belysning i...◼️ Många lagringsutrymmen - Sovrumsskåpet erbjuder mycket utrymme ...◼️ Tillverkad av laminatskiva 16 mm, nedre kant: skiva minst en tjocklek ...◼️ EYECATCHER - Denna garderob får inte saknas i någon hall. De...◼️ Rustik charm: en vintage brun bordsskiva, en ...◼️ Justerbara skyddsfötter: De skruvbara skyddsfötterna ...◼️ Månliknande utseende: Vanligt och enkelt utseende kommer ...◼️ PRAKTISK - Nattskåpet, i kombination med ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
409,95 €499,00 €379,95 €759,95 €961,00 €509,58 €64,75 €39,99 €34,99 €24,90 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 28 mars 2023 18:10 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Säkerställ visuell lugn i sovrummet

För ditt eget välbefinnande i sovrummet är det extremt viktigt att hålla rummet optiskt lugnt. Detta garanterar inte bara ett snyggare rum utan ger också sinnesfrid. Så här kan du somna bättre på kvällen eller bara må bra.

För att få rummet att se tystare ut kan du först lägga dig på sängen och titta runt i rummet. Allt som ser rastlöst ut ska antingen muckas ut eller stuvas undan. Du kan gå lite mer extremt och ska inte vara rädd för att slänga saker.

Att dela med det ena eller det andra stycket emellanåt kan till och med göra dig gott - för det symboliserar också en liten ny början för själen och befriar dig från gamla bördor. Kanske motiverar det dig till och med att städa på ett mer disciplinerat sätt.

Du borde kunna se enkla och trevliga saker från din sovplats. En vacker målning eller familjebilder ger dig gott humör när du står upp på morgonen och är helt tillräcklig som dekoration. För mycket små saker ger oro i rummet och påverkar därför den visuella ordningen negativt.

Sovrum med säng 180 x 200 cm alpin vit / lavagrå *
 • Fram alpin vit / lavagrå reproduktion
 • Kropp alpin vit replika
 • Färgalternativ: ljus Sanremo ek / alpin vit ek

Sovrum med säng 180 x 200 cm alpin vit / antracit. Detta moderna och ljusa sovrum är en riktig blickfång i ditt sovrum. Garderoben ger dig tillräckligt med lagringsutrymme.

Mysig reträtt

Sovrummet är en reträtt där du vill koppla av och dingla ditt sinne och kropp i lika stor utsträckning. Det är därför desto viktigare att skapa mysiga och inbjudande utrymmen i sovrummet. När du väl har förvandlat ditt sovrum till en vacker oas av välbefinnande är motivationen också större att du vill hålla det snyggt och rent. När allt kommer omkring vill du kunna dra sig tillbaka till ett mysigt rum på kvällen!

Därför är en bekväm och inbjudande säng med rätt sänglinne mycket viktig först. Båda ska vara bekväma och av god kvalitet. Du lägger dig i det varje dag, så du borde inte vara snål. En bekväm madrass och lakan av god kvalitet kan göra stor skillnad för din sömn.

Mysigt litet hörn med massor av kuddar

Men inte bara sängen ska vara inbjudande: en liten sittplats som en bänk eller en fåtölj kan också innebära ren avkoppling och säkerställa trevliga läskvällar. Särskilt nära ett fönster bör du skapa ett mysigt litet hörn med massor av kuddar och en mysig filt så att du kan känna dig bekväm där.

Detta är mycket bra för själen och är bra för att ladda batterierna. För att inte tala om all motivation och inre lugn som du kan samla här. För att bara de som är väl utvilade och stressfria är mer benägna att städa och organisera.

Du skapar ett inbjudande utrymme genom att behålla så lite möbler och synliga små saker som möjligt. I ett sovrum behöver du inte mer än en säng, sängbord och en stor garderob, samt en bekväm sittplats.

Om detta också används praktiskt - till exempel med flexibla möbler - är det mindre troligt att störningar uppstår. Detta gör också rengöring och rengöring mycket enklare, eftersom det inte finns så många hinder att övervinna.

Det är också mycket viktigt att du använder försiktiga hörn i sovrummet. En tilltalande tvättkorg kan till exempel hitta sin plats här - och förhindrar att rummet ser stökigt ut på grund av tvätt som ligger runt.

Det rustika och naturliga utseendet på matchande set skapar en touch av bergstugatmosfär i ditt hem. Inte bara under den kalla årstiden garanteras de gosiga tillbehören iögonfallande i vardagsrum, sovrum, barn- och ungdomsrum.

Förvaringsutrymme för synlig ordning

För att inte ständigt behöva ha små föremål och fula saker framför ögonen är möbler med gott om förvaringsutrymme mycket viktiga för sovrummet. En stor garderob i sovrummet kan lagra många kläder samtidigt och också se dekorativ ut.

Många moderna garderober finns redan i attraktiva mönster, till exempel med speglar och kontrastfärger, eller till och med prydnader. Istället för klumpiga och fula möbler kan du försköna ditt sovrum på ett inbjudande sätt.

När det gäller garderoben finns det ytterligare ett bra tips för mer ordning och gott om lagringsutrymme. För att få mer plats i garderoben är det mycket viktigt att hugga ut gamla och oälskade kläder. För dem som har svårt att skilja sig från kläder finns det ett knep: alla klädesplagg hängs med lämpliga klädkrokar bak (på den bakre klädstången, om den finns).

Det som bärs från den punkten framåt kommer fram. Alla kläder som fortfarande hänger på baksidan efter fyra eller fem månader kastas ut. För låt oss vara ärliga, alla har många kläder i sina garderober som sällan bärs och tar bara onödigt utrymme.

Plats för något nytt

Denna metod skapar också mycket utrymme för nya saker som du annars inte skulle ha. Att sortera kläder efter säsong är också bra för att hålla din garderob snyggare. Om till exempel vinter är just nu, ska sommargrejerna placeras i de nedre eller bakre facken. Så du har bitarna som för närvarande bärs i de främre eller övre facken. Det betyder att du inte behöver rota runt i garderoben för att hitta det ena eller det andra föremålet, och du har allt nära till hands.

Enkel strykning hjälper också till att skapa mer ordning och plats i garderoben. Om du bestämmer dig för att inte bara sortera den nytvättade tvätten tillbaka i garderoben, utan att stryka den först blir det automatiskt mer ordning. För kläder som är välstrykade kan fällas snyggare och framför allt mer platsbesparande.

Dessutom ser strykade kläder helt enkelt mycket snyggare ut - även när de bärs. Om du stryker tvätten direkt efter varje tvätt- och torkningsprocess, sorteras den också bort snabbare och det finns ingen anledning att stapla stora högar tvätt som måste vänta framför strykbrädan.

Sängen i sovrummet

Huvudobjektet i varje sovrum är sängen. En säng innehåller alltid sängkläder som lakan, filtar och kuddar. För att dessa inte får sovrummet att se kaotiskt ut, är det viktigt att ta hänsyn till sängen när man städar. Det är till och med tillrådligt att hålla sängen i fokus när man städar.

För att ha ett separat förvaringsutrymme för olika sängkläder, kuddar och mycket mer kan du naturligtvis lita på sängar med dolt förvaringsutrymme. Många modeller kommer till exempel med lådor eller integrerat utrymme speciellt för sådana saker. Så du har alla sängbehov till hands och behöver inte förvara dem i din egen garderob eller byrå.

Om du vill ha ordning i sovrummet, bör du ha disciplinen att göra sängen på nytt varje dag. Men det innebär mycket fler steg än att bara lägga ut kuddar och filtar!

Först och främst är det viktigt att lufta sängkläderna. Att hänga sängkläder ur fönstret varje morgon är ingen gammaldags tradition, det är vettigt. Eftersom ett stort antal mikroskopiska kvalster lever i varje säng och till och med i sängkläderna.

Dessa fördelar inte bara sina ekskrementer i sitt mysiga bostadsutrymme, utan förökar sig också där. De dör till och med i våra sängar, där de sedan finns kvar. Allt detta går obemärkt förbi hos oss, men det kan utlösa allergier.

Av denna anledning måste god hygien upprätthållas med varje säng, å ena sidan genom att ventilera sängkläderna. Varje morgon efter att du gått upp är det därför lämpligt att skaka kuddar och täcken ut genom fönstret och sedan hänga upp dem för att lufta.

Genom detta förfarande gör kvalsternas livsmiljö oförenlig med dem, vilket innebär att de kan elimineras till en viss grad. Regelbunden ventilation är också bra för din egen hälsa, eftersom syrefattig luft utbyts med syrerik luft i rummet.

Om du vill ta hand om de små kvalarna lite mer kan du också regelbundet rengöra dina sängar professionellt. Madrasserna behandlas noggrant, vilket innebär att många kvalster försvinner. Om sängkläderna är väl ventilerade kan sängen fyllas på. När det är gjort ser hela rummet mycket snyggare ut.

riess-ambiente.de Elegant resårmadrass Verona 180x200cm grå...*
 • Upptäck vår mysiga resårmadrass med ett högkvalitativt sammetsöverdrag i grått
 • Vårt resårbäddsystem är uppbyggt enligt följande: Det börjar med en box som säkerställer god luftcirkulation, en...
 • Tack vare detta sofistikerade dubbla fjädersystem anpassar sig sängen perfekt till din kropp och säkerställer optimal tryckutjämning när...

Nattduksborden

Med nattduksborden, som i hela rummet, är mindre mer. Det betyder både dekorationen på sängbordet och innehållet på sängbordet. Onödiga odds och mål har ingen plats här, eftersom de vanligtvis bara orsakar oordning.

Även saker som är förknippade med stress bör inte lagras nära sängen - dvs på sängbordet. Arbetsrelaterade mobiltelefoner eller att-göra-listor hör till studien och inte i sovrummet, där du vill uppnå inre och yttre fred.

Du behöver inte mer än en läslampa och en bok eller två på sängbordet. Allt du behöver innan du går till sängs kan lagras på nattduksbordet. Handkräm, läsglasögon och tidskrifter hittar sin plats här. Du behöver inte alltid hålla sådana saker framför ögonen, du kan förvara dem snyggt. Engångs våtservetter kan användas för att snabbt eliminera damm på sängbordets ytor varje dag. När det väl har svepts över det lilla bordet är det rent och bakterier undviks.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda sovrumsprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
lukmebel sovrumsset 1 x stoppad säng B180 x L200 cm,...*
 • Sovrumsskåp: Skåpet B244 x H215 x D62 i högblank finish är försett med skjutdörrar. Dörrvingarna finns i 3 varianter...
 • Mått stoppad säng: Sovytan är B180 x L200 cm. De totala måtten på den stoppade sängen är B198 x L224 cm. Sänggavelns höjd...
 • Sänglåda: Sänglådan är gjord av möbelpaneler, som stabiliseras av en metallram. Den är gjord med hög kvalitet...
2. Storsäljare
KOMPLETT SOVRUM DUBBELSÄNG SÄNG NAKOS GARDEROBE LUCA...*
 • Design: front: furuvit / sektion tryffelkropp: vit
 • Komfort sovrum Luca bestående av: Garderob: 5 dörrar, 3 speglar på mittdörrarna, mått B/H/D ca 235 / 213 / 61 cm...
 • Sängenhet: i bekväm höjd 49 cm, 2 lådor, liggyta: 180 x 200 cm B/H/D 192/92/206 cm
3. Storsäljare
Capri sovrumsbyrå i vitt - modernt och uttrycksfullt...*
 • ELEGANT DESIGN - Det moderna designkonceptet med tydliga linjer och vit look säkerställer enhetlig elegans i ditt sovrum. Hur man hittar...
 • SOFTCLOSE - Skänken imponerar med den eleganta kombinationen av trä och metall och erbjuder förstklassig ...
 • VANLIG FÖRVARING - Skänken med 2x trädörrar och 4x lådor erbjuder förvaringsutrymme för alla möjliga saker. De matta metallhandtagen kompletterar...
- € 14,664. Storsäljare
Luftfuktare för sovrum, Homvana 3L Cool Mist Luftfuktare...
333 Bewertungen
Luftfuktare för sovrum, Homvana 3L Cool Mist Luftfuktare...*
 • ✅【3-i-1 luftfuktare för alla dina förväntningar】 Cool luftfuktare + aromaterapi + humörljus allt i ett köp! Låta...
 • ✅ 【Unik SilentSprayTM & ostörd sömn】 Rumsluftfuktaren har ett viloläge med skärmavstängning och ...
 • ✅ 【100 % certifierad säkerhet】 Luftfuktaren har certifierats av ETL, FCC, CE och UKCA-standarder över hela världen och erbjuder risker och ...
5. Storsäljare
Rauch möbler sovrum, vit / lavagrå, bestående av säng...*
 • I sovrumsmöblerna bryts klarvitt smakfullt upp av färgade accenter i en varm lavagrå färg. De två...
 • Det erbjudna kompletta sovrumssetet består av en säng med två sängbord och en garderob med skjutdörrar.
 • Sängsystemet är ett set bestående av en dubbelsäng med en liggyta på 160x200 cm och två sängbord. Storleken på systemet, dvs säng...
6. Storsäljare
Pampas grästorkade blommor dekoration, 120 st Natur brun vit...*
 • Naturligt pampasgräs: Det torkade pampasgräset är tillverkat av naturligt, högkvalitativt rörflen. Med denna mjuka och fluffiga...
 • Fördelpaket: Du får noggrant utvalda naturliga pompasgräsgrenar 120 bitar: 15 bitar vitt pampasgräs, 15 bitar brunt ...
 • Bohemisk heminredning: Naturligt torkat pampasgräs är bra för inomhus- och utomhusdekoration. Används för...
7. Storsäljare
Rauch sovrum komplett erbjudande svängdörrsgarderob 6-dörrars,...
26 Bewertungen
Rauch sovrum komplett erbjudande svängdörrsgarderob 6-dörrars,...*
 • Rauch komplett sovrumserbjudande bestående av:
 • 1 x garderob med 6 dörrar, 6 lådor, 2 spegeldörrar, B/H/D: 271 x 210 x 54 cm
 • 1 x säng med sänggavel och 6 lådor (liggyta: 180 x 200 cm)
8. Storsäljare
Rauch sovrum komplett erbjudande svängdörrsgarderob 6-dörrars,...*
 • Rauch komplett sovrumserbjudande bestående av:
 • 1 x garderob med 6 dörrar, 6 lådor, 2 spegeldörrar, B/H/D: 271 x 210 x 54 cm
 • 1 x säng med sänggavel och 6 lådor (liggyta: 140 x 200 cm)
9. Storsäljare
Corium LED klädd säng 'Valencia' - 180 x 200 cm - svart...*
 • Säng - Mått: ca 210cm x 189cm, huvudhöjd: 83 cm
 • Säng - Färg: Svart
 • Säng - Material: PU imiterat läder, matt
10. Storsäljare
Sovrumsset i vitt 5 delar med garderob dubbelsängsram...*
 • Polini Home - 5-delat sovrumsset, garderob, dubbelsängsram, byrå, 2 sängbord
 • Mått skjutdörrsgarderob: (B x D x H): 150 x 61 x 200 cm
 • Mått dubbelsäng: (B x H x D): 169 x 90 x 207 cm
- € 14,66erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*