DEERC 300E & 302E RC Offroad Drift 4WD Bil 1:18 +60 km/h köp & testa | rekommendation

Patrick

Inga kommentarer

DEERC 302E
Deerc 300E 4WD

Det är dags för handling! Efter en lång tid sedan min son den Carrera RC – Turnator Glow in the Dark fick, han är nu 10 år och julen var precis runt hörnet. Här i inlägget kan du läsa allt annat om DEERC 300E & 302E RC Offroad Drift 4WD Car i del 1. Ha så kul!

Vilken fjärrstyrd bil för en 10-åring?

Titta först på Amazon för att se vad som finns tillgängligt. Det borde redan vara övervägande en RC utomhus terrängfordon och ta lite fart med dem. RC-bilen ska tåla hopp, samt vissa fall och kollisioner. Av Det finns hastigheter från 20 km/h till över 100 km/h.

Här valde jag upp till 60 km/h + lite till. Många radiostyrda bilar har en sådan steglös begränsning på radiofjärrkontrollen till maximal hastighetsminskning. Särskilt för nybörjare eller barn Detta är ett bra sätt att lära känna RC-bilen och bli bekant med kontrollerna. DEERC har fortfarande RC-bilar med +40 km/h eller under.

Det var därför jag föredrog att ta ett lite snabbare RC-fordon som går att justera i maxhastighet. Med mindre fanns det en risk för mig att folk skulle säga det senare "Kan bli ännu snabbare" 🙂 . Området upp till 60 km/h och utrymme för förbättringar för en tioårig pojke tyckte jag var okej.

Mitt val föll på Amazon Deerc 300E: RC Off-Road Drift 4WD Car 1:18 +60 km/h precis här två batterier levereras och en borstlös (borstlös) motor för längre hållbarhet i bilen. de DEERC 300E är lämplig från 14 år Enligt förpackningen, men träna tidigt 😉 . Jag har läst att även 8-åringar kan köra bra med den. För att lillen inte ska behöva köra ensam så fanns det en till pappa DEERC 302E lika med. Så vi kan jämföra båda här.

- € 20,00

Specifikationer och detaljer: DEERC 300E & D302E RC Off-Road Drift 4WD bil

Här är några detaljer om RC Kraft 4WD terrängfordon 2.4GHz radiosystem som det står i bruksanvisningen

 • 1x fordon 26 x 19 x 10 cm (L, B, D)
 • 4WD 4×4 borstlös motor 4300KV
 • 2.4 GHz radiokontroll 80 m - 100 m
 • 2x 2S Li-Po batterier 7.4V 1200 mAh
 • Metalldifferential
 • 2x PVC-kropp/skal/chassi
 • 1x USB-laddningskabel
 • Bruksanvisning på tyska
 • Tillbehör + byte
 • kör över 60 km/h

Varje hjul är individuellt helfjädrade och differentialen är metall. 2 kroppssatser för att byta är bra, eftersom repor och skador kan uppstå snabbt. Vid 302E är ett bodykit transparent och har en borste att rengöra. de 300E och 302E är ungefär identiska i konstruktionen och har identiska andra tillbehör. Bruksanvisningen är densamma för båda som för 300E och 302E.

Deerc 300E 1:18 302E
300E och 302E - Identiska i konstruktionen med små skillnader - Tekniskt identiska

Stötdämparna i DEERC 300E och 302E är fyllda med en smörjpasta, men kan fyllas med olja själv. Kroppen och komponenterna är gjorda av en solid plast som ser robust ut vid första anblicken. Vi får se vad som går sönder först. Reservdelar finns tillgängliga för ombeställning.

Obs: Den borstlösa motorn är för 2S & 3S LiPo-batterier lämplig!

Det finns andra RC-bilar som kan vara identiska eller liknande i struktur men som kan ha ett annat namn. Det finns tillräckligt med kinesiska produkter på marknaden. Det behöver inte vara direkt DEERC vara, men UPPSÄTTNINGEN Sammantaget, som nybörjare, tycker vi att det är väldigt bra. DEERC är väldigt bra i presentationen för den tyska marknaden, tummen upp 😉 .

Erfarenhet och test på DEERC 300E & 302E RC Off-Road Drift 4WD-bil

Bilarna båda kör väldigt bra och stå ut med den ena eller andra kollisionen. Reglaget för långsammare och snabbare körning fungerar utmärkt med vridreglaget. Speciellt i början eller för inomhusturer kan du enkelt minska maxhastigheten här. Motorn med 7.4V 1200mAh batteri låter RC-bilen verkligen accelerera snabbt och är så snabb. Handlingen kommer verkligen igång på asfalt eller terräng med hopp och drivor. Pappa och son älskade hur kul den lilla 1:18 RC-bilen är.

Med tiden utvecklar du en känsla för bilens kraft och hastighet. Gasreglagets känslighet blir bättre och du behöver det också för att inte hela tiden göra 360 graders varv på full gas. Detta är såklart en fördel för tricks som munkar och wheelies 😉 . de Däcken är mjuka med bra profil och ha bra Grepp på asfalt och terräng, på våt asfalt eller sportytor han kommer Kul med en driftfaktor särskilt framträdande.

Deerc 300E 1:18 däckmönster
hjulprofil

Körtiden med de två batterierna kan verkligen vara lätt 40 minuter lögn. Beroende på körintensitet, terräng och Geschwindigkeit. Radioräckvidden är tillräcklig upp till 100 meter eller något mer. Vi hade aldrig några avhopp i radioanslutningen. Filen, om bilen skulle dra mer åt höger eller vänster vid rakkörning, kan enkelt justeras med trimkontrollen på 2,4 GHz-fjärrkontrollen.

Det finns från DEERC vardera TVÅ 2x PVC-kropp/skal/chassi för 300E och 302E. Här kan du inte bara ändra designen, utan också ha en fördel. Kollisioner, fall, olyckor och vältning kan orsaka repor, sprickor eller brott. Skalet är spänstigt, men inte för alltid. Här är det bra att ha ytterligare en kaross/skal/chassi att byta. Men vi kopplade också båda till RC Offroad Drift 4WD-bilen samtidigt. Detta ger dig ett stabilare skydd mot revor och andra skador.

den DEERC 300E eller DEERC 302E är ingen RC-crawler, att sakta liten smal bana med lutningar och smala hinder att köra. Minimihastigheten är alldeles för hög, så att du kan navigera långsamt på en trädstam med bara ett snabbt tryck på gasen. Riktiga RC-sökrobotar är bättre lämpade för detta. Dessa är mer för Sfart och handling designad. Ändå klarar de en hel del lutningar.

Provkörningar med RC-bilar

I videon kan du se inga topphastigheter med 2s eller 3S batteri! Du hittar dessa i 3:e delen av artikelserien(Pågående).

Här är några fler saker som fångade våra ögon. PVC-materialet på de två karosserna/skalet/chassi tillbehören kunde ha varit lite tjockare, speciellt på kanterna kan den slipa igenom snabbare och hål kan uppstå. Men vi har redan en idé, den kan du läsa om här 🙂 RC-bilar hjulskivor vid, som du kan skruva på fälgarna som du vill, dessa ska hjulet mer stabil och från deformation och bättre skydda mot skador. Det finns ett set med varje 4 hjulskivor och skruvar på. A Insexnyckel i setet ingår för fastsättning.

Problemet: Skruvarna går inte riktigt att skruva in med den medföljande insexnyckeln, eftersom antingen skruven eller insexnyckeln slits halvvägs (materialet är för mjukt) och skruven inte längre kan greppas ordentligt (ungefär rörig.) Jag kunde inte ens göra min egen insexnyckel ta, eftersom ingen av mina storlekar passar och den medföljande Imbus har någon kinesisk storlek.

Så med mycket möda skruvade jag i skruvarna som inte gick att skruva loss halvvägs med en liten tång. Jag har ingen aning om varför det måste vara insexskruvar och inte stjärnskruvar. Problemet var med båda bilarna och till slut fäste jag bara hjulskivorna på den ena. UTAN hjulskivor har vi inte kunnat fastställa några skador eller liknande. Kanske spara dig ANSTRÄVNINGEN, 😉 kanske tillverkaren i Kina kan förbättra något! -WM betting spelets kodord: Offroad

Slutsats om DEERC 300E & DEERC 302E

En komplett RC off-road drift 4WD bil från DEERC är riktigt bra för nybörjare och nybörjare. Mycket nöje och action i varje terräng. Ha alltid laddade batterier redo så kommer barnen att ha kul var du än är utomhus eller när du har hittat en bra plats. En stor hobby för fäder och söner, kanske för mammor och döttrar 😉 . Prismässigt till att börja med ger vi det en tumme upp.

Om du vill veta mer om vad vi mer har gjort med våra RC-bilar kan du läsa om våra ärliga tester med RC-biltuning, förbättringar, reparationer, tillbehör, maxhastigheter, Li-Po-batterier som används här i del 2.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda Deerc RC-produkterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 20,001. Storsäljare
DEERC 9206E RC fjärrstyrd bil med 48 km/h hög hastighet, 4WD...*
 • 48 km/h Höga hastigheter: Den snabba racerbilen är utrustad med fyrhjulsdrift och hållbara komponenter och uppnår en ...
 • 2 laddningsbara batterier: Bilen är utrustad med två högkvalitativa, mycket hållbara 7.4V/1700mAh-batterier, batterierna är bättre ...
 • Några nya förbättrade komponenter installerades: fjäderben med oljetrycksdämpare av metall, differentialväxlar i metall,...
- € 25,002. Storsäljare
DEERC 9300 fjärrstyrd bil för barn, 1/18 RC bil 4WD med...*
 • 40 km/h hög hastighet: Den kraftfulla motorn och de högkvalitativa materialen garanterar hög hastighet. Hastigheten ...
 • 40 min Skratttid: Med 2 uppladdningsbara batterier kan den maximala körtiden vara över 40 minuter. Tack vare den långa körtiden kan du ...
 • Stötsäker prestanda: De fyra hjulen är utrustade med metallfjädrar, som skyddar den fjärrstyrda bilen även om den skulle falla...
3. Storsäljare
DEERC fjärrkontrollbil 1:10 med belysning RC-bil 48km/h 4WD...
790 Bewertungen
DEERC fjärrkontrollbil 1:10 med belysning RC-bil 48km/h 4WD...*
 • 【1:10 höghastighets RC-bil】DEERC 9201E 1/10-skala fjärrkontrollbil är utrustad med en kraftfull 540-motor, förstärkt ...
 • 【Styrservo med högt vridmoment】 2.2 kg servo erbjuder högre noggrannhet och bättre solid prestanda, snabb respons, mjukare och snabbare ...
 • 【2 BATTERIER & 40 min+ speltid】 Lång körtid gör att du kan njuta av dubbelt så roligt! Med 2 uppladdningsbara batterier...
4. Storsäljare
DEERC Remote Control Car 1:14, 4WD RC Car 40 km/h med LED...*
 • 1:14-skala DEERC fjärrstyrd bil Utrustad med en kraftfull motor, toppfart upp till 40 km/h, ger ...
 • 2.4GHz fjärrkontrollsystem tillåter upp till 12 fordon att köra samtidigt och kontrollera en räckvidd på upp till 80m....
 • TVÅ 1500mAH litiumbatterier med stor förstoring i denna RC-racingbil ger upp till cirka 40 minuters kontrollnöje utan...
5. Storsäljare
DEERC 302E fjärrstyrd bil med borstlös motor, 60 km/h...*
 • Borstlös motor & 60 KM/H blixt: Utrustad med en kraftfull borstlös elmotor, med vilken du kan nå en maximal hastighet på upp till ...
 • 2 batterier och extra gör-det-själv-skydd: Batterierna kan hålla i 20 minuter åt gången (totalt 40 minuter) ute i parken utan problem. Om du...
 • Stabilitet och starkare prestanda: Stöds med 4 WD och 4 oberoende fjädringar, kan RC monstertrucken ha starka prestanda och ...
6. Storsäljare
DEERC fjärrkontrollbil, 1:10 terrängbil 4WD 48 km/h...*
 • 1:10 höghastighets fjärrkontrollbil: fyrhjulsdriven RC-lastbil i skala 1:10 (storlek: 30 x 36x 15 cm) utrustad med en ...
 • Förlängd speltid: Denna fjärrstyrda bil är utrustad med TVÅ 7,4V/1700mAh högkvalitativa uppladdningsbara batterier, så att ...
 • Denna RC-bil kan styras proportionellt till gas och hastighet, Fjärrkontrollbilens professionella sändare ger dig...
7. Storsäljare
DEERC DE45 RC fjärrstyrd bil för barn 1:14 RC bil av...*
 • 1:14 4WD Rock Crawler: 4WD RC-bilen är utrustad med högkvalitativt metallskal och höghållfasta däck, trappor, trösklar, etc...
 • 2 batterier för 90 minuters drifttid: Två högkvalitativa uppladdningsbara 3,7 V / 1200 mAh-batterier, njut av längre RC-kul (45 minuter ...
 • 2,4 GHz fjärrkontrollsystem: Den erbjuder stabil signal och har anti-interferensfunktion. Det kan förhindra signalstörningar,...
- € 7,508. Storsäljare
DEERC DE44 fjärrstyrd bil, RC-bil från 6 7 8 9 år i...*
 • 【4WD terräng RC-bil med dubbla motorer】 DE44 4WD fjärrstyrd bil har kraftfulla dubbla motorer och har en lika kraftfull ...
 • 【2 batterier för 70 minuters drifttid】 RC monstertrucken kommer med 2 x 1200 mAh uppladdningsbara batterier. Njut av...
 • 【Fantastisk Fog Streaming】 DE44 RC Crawler kör snabbt och lämnar en dimströmsturboeffekt på sin terräng. Sätta...
9. Storsäljare
DEERC 200E RC-bil med borstlös motor, 4WD 1:10...*
 • 2845 borstlös motor & 45 km/h hög hastighet: Borstlösa motorer minskar energiförlusten och erbjuder starkare prestanda än ...
 • Lång körtid och extra skal: Ett batteri räcker i nästan 20 minuters körning, beroende på hastighet och terräng. Två batterier rymmer...
 • Intelligent skyddsfunktion: Den elektroniska hastighetskontrollmottagaren på 45A har en mängd olika intelligenta skyddsfunktioner, ...
10. Storsäljare
DEERC 9200E RC-bil, skala 1:10, stor...*
 • 4x4 1:10 Large High Speed ​​​​RC Car: Denna 1:10 4-hjulsdrivna höghastighetsracerbil är utrustad med hög kvalitet och ...
 • 2 uppladdningsbara batterier, förlängd drifttid: Utrustad med två 7,4 V/1700 mAh högkvalitativa uppladdningsbara batterier, kan du ...
 • Proportionell gas och styrning: Utrustad med ett 2,4 GHz storskaligt synkront fjärrkontrollsystem som ger utmärkt ...
- € 20,00erbjudandet
- € 25,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning