Köp den bästa e-scootern - elscooter - e-scootern

Köpguide: E-Scooter | Elektrisk skoter

Det är inte riktigt så långt ännu, även om vissa av dem redan är på väg. Efter nästan oändliga debatter fattades beslutet: E-scootern eller den elektriska skotern kan vara på vägen. Företagen (för närvarande i augusti *) har fortfarande lite att göra. Dina modeller måste vara godkända för att de ska kunna säljas.

Detta ger oss konsumenter lite tid att hantera e-scootern och svara på grundläggande frågor. Vad är en e-scooter i alla fall? Finns det vissa skyldigheter? Måste du bära hjälm eller måste den vara försäkrad? - Guide: e-scooter

* Ändringar är reserverade *

** OBS! Den här guiden handlar om en elektrisk skoter. Inte en e-scooter / elektrisk moped! Dessa har otvetydigt en plats! **

Guide: e-scooter - i jämförelse

MEGAWHEELS E Scooter Pedal Scooter, CityRoller Electric Scooter...Xiaomi Mi Electric Scooter 1S (DE) Hopfällbar e-scooter gjord av...CityBlitz E-Scooter Moove, CB064SZ street legal, 8,5'...Elektrisk skoter 8' elektrisk skoter E-scooter Elektrisk skoter hopfällbar...Bromsskivlås, skoter ståltråd ...E-scooter (ABE) street legal (eKFV), 20 km/h, 350 watt,...
Kontrollera pris269,00 €459,95 €Kontrollera prisKontrollera pris12,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
MEGAWHEELS E Scooter pedalskoter, stadsskoter...*Xiaomi Mi Electric Scooter 1S (DE) Fällbar ... *CityBlitz E-Scooter Moove, CB064SZ med ... *Electric Scooter 8 "Electric Scooter E-Scooter ... *Bromsskivlås, skoter ståltråd ... *E-Scooter (ABE) med väggodkännande (eKFV), 20 ... *
◼️ Ej tillämpligt◼️ ▲ Hastighet och körsträcka: När du använder enheten ...◼️ E-skoter med väggodkännande (ABE) för användning på ...◼️ Däckstorlek: 8 tum◼️ Ej tillämpligt◼️ 【STABIL & VATTENBESTÄNDIG DESIGNLÅS】 - Den ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt
◼️ Ej tillämpligt◼️ ▲ Batteri och kapacitet: bra batteri 5.0 Ah / 25.2 V, ...◼️ Maximal hastighet på upp till 20 km / h i sportläge ...◼️ Tillåten vikt: 120 kg◼️ Ej tillämpligt◼️ 【LÄTT ATT OBSERVERA MED EN RETURKABEL】 - En ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kontrollera pris269,00 €459,95 €Kontrollera prisKontrollera pris12,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 25 mars 2023 15:02 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Vad är en e-scooter?

En skoter är en skoter med en motor. Det består av två däck över vilka en stående yta är monterad. Ett styr är fäst på det, som slutar i ett styr. Dessutom en broms, motorn och batteriet. I grund och botten är det det. El-skoter är klar. Materialen skiljer sig något och skiljer sig från tillverkare till tillverkare. Kol är särskilt lätt och stabilt. Som en Electric skateboard Dessutom kan materialet i slitbanan och däcket variera.
Området beror på flera faktorer. Din vikt, yta, lutningen och vilka däck du har. Batteriet spelar också en avgörande roll. Mer om det senare.

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 MEGAWHEELS elektrisk skoter Vuxen elektrisk skoter, hopfällbar... MEGAWHEELS elektrisk skoter Vuxen elektrisk skoter, hopfällbar...* För tillfället inga recensioner 319,99 €Amazon Prime
2 M MEGAWHEELS elektrisk skoter vuxna,Elektrisk skoter med... M MEGAWHEELS elskoter vuxna,Elektrisk skoter med...* 35 Bewertungen 393,69 €Amazon Prime

Lagstadgade bestämmelser Elektriska skotrar

Ingen ny idé utan vilken lagstiftaren föreskriver regler. Så här också. Även om vissa saker inte är tydliga just nu kan du vänja dig mycket.
De viktigaste sakerna du behöver veta, vi har sammanställt här.

Geschwindigkeit

Om du har en e-skoter | E-skoter med elektrisk enhet köper, du behöver inte ett körkort, så länge han inte är snabbare än 20 km / t enheter.
Det finns också en föreställning av max 500 watt .

Ålder

Åtminstone måste du köra en elektrisk skoter på allmänna vägar 14 år vara. När du är yngre får du bara åka på privat skäl under övervakning av vuxna. Du borde hålla fast vid den. Annars finns ingen försäkring. Varför bara 14 år? I den åldern är du så långt ifrån din utveckling att du kan driva skoter, kör framåt, och lagstiftaren ger dig ansvaret att göra det. Han litar på dig att du inte äventyrar dig själv, andra människor eller djur.

trafiksäkerhet

Du kan använda den på cykelvägen, men inte på trottoaren, Om det inte finns någon cykelväg måste du åka på vägen.
En Hjälm du inte behöver enligt lag. Vi av e-test rekommenderar emellertid snabbt en för ungdomar och ungdomar, Dessutom sparare som skyddar dina leder från komplicerade skador.
Du behöver också bromsar för din e-scooter, fram och bak. Tillverkarna kommer att hindra detta. Det borde definitivt vara skivbromsar. Var uppmärksam på en bra bromsprestanda, eftersom du måste reagera mycket snabbt.
Ljus är obligatoriskt, även fram och bak.
Överträdelser kostar dig cirka 20 €.

** Detta gäller också alkohol! Här gäller, liksom med ett körkort under de första två åren, ett absolut förbud mot alkohol. Detsamma gäller dig när du är under 21. Om du har ett körkort och är ute av din provperiod är den övre gränsen 0.5 per tusen för dig. **

Försäkring

Du behöver en Försäkring för din e-scooter, Annars har du inte tillåtelse på gatan med det. Om du gör det ändå kommer detta brott att bli dyrt. Böter och körförbud hotar. Din skoter kan behållas vid behov. Lagligen betyder detta helt enkelt att köra utan försäkringsskydd. Påföljderna är känsliga.
Hur dyr är försäkring? Det är inte ute än. I likhet med en skoter ska skyddet kosta 40 - 90 € per år. Den lilla försäkringsetiketten måste också monteras på elscotern.

Tillbehör e-scooter

Vad behöver du mer? Många saker som lampor och bromsar är obligatoriska. Vi rekommenderar dig för din elektriska skoter:

Och om du måste ta med eRoller-tiderna? Sedan finns det ett praktiskt bärhandtag eller en rem. Så du kan ta ditt fordon med dig in i din lägenhet eller på bussen utan att det blir för tungvärdigt. Som cykeln kan du göra en Handyhalterung eller mugghållare montera. Så du kan låta det gå bra på jobbet. Kanske har din e-scooter en portier? Super! För då kan du naturligtvis fästa en cykelväska eller en korg i den. Special, men genomförbart. Det du kommer att upptäcka först efter att tillverkarna och företagen har lanserat sina skoter på marknaden är scooterdäck. Dessa har olika hårdhetsgrader och dimensioner. För de olika ytorna kan du nu välja. Detta kan ha en positiv effekt på din räckvidd.
Och sist men inte minst, något för dig, om du gillar att hålla ett öga på allt, kan du köpa en cykeldator för din elektroniska minicar om den inte redan är förmonterad. Detta håller koll på ditt avstånd och gör att du kan se hur långt ditt batteri kommer att hålla.

Ställa in e-scooter

Allt som har konstruerats kan stämma. Det spelar ingen roll om det är en e-cykel eller en e-scooter. Tekniken är inte uttömd av tillverkaren och måste uppfylla lagkraven. Det innebär att det naturligtvis kommer att vara inställda fraser och även chips och det kommer att finnas mycket mer när marknaden har berikats med elektriska skoter. I det Guide Tuning e-cyklar vi har skrivit allt du behöver veta om inställning.

Vad du bör uppmärksamma när du köper

Vad bör du vara särskilt uppmärksam på när du köper e-skotrar? Finns det speciella villkor?

★ Om du vill köra din skoter i det offentliga rummet, var uppmärksam på hastighetsgränsen och 500 wattgräns

★ Din skoter behöver alla trafikrelaterade prylar som Klocka, lätt, bromsar

★ Du behöver absolut en försäkring

★ Leta efter rätt tillbehör

★ Även för reservdelar som bromsar eller däck

★ Var uppmärksam på tillverkarens information om lastkapacitet (i genomsnitt 100 kg)

★ Du behöver högkvalitativt material särskilt i fältet och även om du vill använda e-scootern dagligen för att arbeta

★ Har batteriet ett adekvat räckvidd?

★ Hur länge är laddningstiderna?

★ Kan du ta bort batteriet?

★ Hur tung är scootern (kanske måste du bära den runt)

Batteri elektrisk skoter

För närvarande har de skoter som för närvarande finns på marknaden en rad ca 20 km, Det räcker max 500 W stark elektrisk motor ut. Batteriet fungerar på ström utan att bli trött innan. Tekniken blir bättre.
Beroende på tillverkaren kommer laddningstiderna att variera. För närvarande handlar det om 2-6 timmartills batteriet är fullt igen. Men inte bara prestanda och batteri spelar en roll, utan också tekniken och programvaran som upptäcker tonhöjd. Ju smartare tekniken är, desto mer kan den anpassa sig till omständigheterna.
Men: 20 kilometer är redan mycket och allt under 10 km är lättillgängligt med denna e-scooter.

Sköta batteriet

Batterier hatar hårda temperaturskillnader, Detta är inte så dramatiskt på sommaren, men redan på vintern. Det kan vara så att ditt batteri under den kalla säsongen bara gör dig trött. Om möjligt, ta honom till lägenheten och låt honom aldrig stå i frosten, När du laddar det tar du det från strömmen. Så är det inte under kontinuerlig belastning och varar längre. Lämna alltid om det är möjligt Kör helt tomt och ladda det sedan i en svängning helt igen, Lämna din Batteri vid höga temperaturer inte i solen - annars hotar en överhettning.

Fördelar och nackdelar

Och? Övertalade elscotern dig? Här har vi fördelar och nackdelar sammanfattade. Kanske denna lista kommer att hjälpa dig att fatta ett beslut.

Fördelar med elektriska skotrar

✔ Du får använda scootern redan mkör det 14 år sedan, Detta tillåter dig självkörning till skolan eller till dina vänner

✔ Du behöver inget körkort, bara en billig försäkring

Räckvidd upp till 20 km gör att du i de flesta fall kan arbeta

✔ Du kan med Scooter åker på cykelvägar

✔ Det här är säkrare i staden

✔ Batteriet laddas snabbt

✔ Väsentligt billigare än en bil

Nackdelar med e-scooter

Weniger Använd mindre på vintern, eftersom du inte har väderskydd

✘ 20 km kan ibland vara för kort räckvidd

✘ Inte lämplig för mycket stabila människor

✘ Du måste göra scootern roadworthy

Slutsats

Beställ, ansökan om försäkring, anbring märke och gå. En elektrisk skoter tillåts snart på gatorna och kommer att ge vissa fördelar, åtminstone i staden. Du bör låta låtar vara. Du behöver inte hjälm eller andra skydd - vi rekommenderar dock att du gör det. ei olycka med 20 km / h eller mindre kan du ta dig till sjukhus. Var uppmärksam på de saker som definieras i lagstiftningen och Köp en e-scooter som är lämplig för trafik, Då kommer du att njuta av en högkvalitativ enhet.

Vi önskar dig en säker resa!

Hitta de bästa och mest sålda e-skoterprodukterna 2022 i ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
SmooSat E9 PRO elskoter för barn, med färgglada...*
 • Ride the Rainbow: Regnbågens LED-lampor blinkar bredvid barnens scooters pedaler. Den vackra och dynamiska ljusbalken gör...
 • 3 hastigheter och LED-display: tryck bara kort på strömknappen, du kan ställa in topphastigheten på 8 km/h, 12.8 km/h...
 • Adaptiv höjd på 3 nivåer: När ditt barn växer utvecklas skotern med den unga föraren. Styrets höjd kan variera beroende på din längd...
2. Storsäljare
Odys NEO e100 hopfällbar E-Scooter med Street Legal &...
246 Bewertungen
Odys NEO e100 hopfällbar E-skoter med Street Legal &...*
 • Odys NEO e100 hopfällbar e-scooter med street legal & app-anslutning (max. 20 km/h, upp till 100 km räckvidd, upp till 140 kg godkänd ...
 • E-scooter med väggodkännande (ABE) för användning på allmänna vägar (databekräftelse ingår i leveransen med detaljer om...
 • 675Wh/12500mAh litiumjonbatteri med en lång räckvidd på upp till 100 km vid ett däcktryck på 3,5 bar (även beroende på...
- € 31,953. Storsäljare
HUDORA BigWheel 205, turkos (14751/01) - Originalet med RX Pro...*
 • Skoter av hög kvalitet i aluminium
 • Hög körglädje tack vare låglöpande körbräda och smala, snabba 205 BigWheel-hjul
 • Enkelt vikbara, höjdjusterbara styrenheter från 79 till 104 cm och justerbar axelrem
4. Storsäljare
Aprilia eSR2, elscooter, 350w motor, framfjädring och...*
 • Motor: Den borstlösa 350W motorn med 600W toppeffekt säkerställer optimal dragkraft vid start, även vid klättring upp till 18 %
 • Säkerhet: Med en unik bromsspak styr du två oberoende trummor, fram och bak, säkerheten vid varje bromsning...
 • Komfort: Den bakre fjädringen och 10-tumshjulen gör att du får en stabil och bekväm körning, även med små stötar från ...
5. Storsäljare
Albott Sports Pro Stunt Trick Push Scooter - 360 graders Steet Fixed...
2.374 Bewertungen
Albott Sports Pro Stunt Trick Push Scooter - 360 graders Steet Fixed...*
 • Brett användningsområde: Detta är en mycket populär sportskoter för alla barn, tonåringar eller små vuxna med en ...
 • Hög kvalitet och hög komfort: Scootern har nya högkvalitativa målarmatta halkfria styre. Och ett robust aluminiumdäck och...
 • Robust & lätt: ett stycke ca 42cm styre och 360° T-styre / T-stång, med extra stabil trippelskruvad klämma, stålgaffel, / ...
- € 19,456. Storsäljare
E-skoter med väggodkännande Max 40 km räckvidd, MAX elektrisk...*
 • 【E Scooter med väggodkännande ABE】 E9 Max E-Scooter med väggodkännande (ABE) för användning på allmänna vägar (databekräftelse ...
 • 【Litiumbatteri】 36V/10Ah batteri ger en räckvidd på upp till 30 - 40 km (Observera att detta beror på förarens vikt, ...
 • 【Honeycomb-däck】 E9 Max-vuxna elektriska skotrar åker bekvämt och säkert under långa perioder med 10-tums halkfria bikakegummidäck. De...
7. Storsäljare
E Scooter Vuxen E Scooter 48 V 18 Ah Elskoter...
15 Bewertungen
E Scooter Vuxen E Scooter 48 V 18 Ah Elskoter...*
 • Lång körsträcka - Beror på vägen och förarens vikt, vuxen elscooter med, 48 V, 18 Ah, stark drivkraft, maxlast 150 ...
 • 10" offroad breda däck e cooter - Fram- och bakhjulen är utrustade med fjäderstötdämpare, och den elektriska skotern har...
 • Belysningssystem - elektrisk skoter utrustad med bakljus, blinkers, körljus, bromsljus och elektronisk...
8. Storsäljare
DIGGER kör ES1 Folding Electric Scooter med...
9 Bewertungen
DIGGER kör ES1 Folding Electric Scooter med...*
 • Säg hej till din nya bästa vän, Digger ES1! Denna chica lilla elskoter är 100 % mobil, vilket innebär att du kan ta den var som helst och...
 • Denna elektriska skoter är perfekt för tonåringar, pendlare och kortdistanscyklister. Den är utrustad med ett litet, lätt batteri som kan...
 • Digger ES1 är utrustad med två oberoende verkande bromsar samt fram- och bakljus, så att du kan vara säker...
9. Storsäljare
E-skoter med väggodkännande, ABE elskoter last upp till...*
 • MED gatugodkännande - (Ny E9 / E9 pro) E-skoter från elektrisk skoter med allmänt körkort (ABE, eKFV) av ...
 • ANTI-PANKTUR SOLID DÄCK - Elskotern använder 8,5-tums bikakeformade stötdämpande däck med hög elasticitet och slitstyrka.
 • 350W KRAFTIG MOTORPRESTANDA - E-scootern är utrustad med 350W borstlös tyst motor. Maxhastigheten kan vara 20 km/h...
10. Storsäljare
E Scooter Vuxen 30 km Räckvidd E Scooter 8 'Honeycomb däck...
13 Bewertungen
E Scooter Vuxen 30 km räckvidd E Scooter 8" honeycomb däck...*
 • Elektrisk skoter har en likströmsborstlös bikakemotor, 36v 7,5ah-motorn gör det enkelt att klättra uppför kullar och din huvudsakliga resekrets...
 • 8-tums bikake-däck e-scooter: Vuxna elektriska skotrar är utrustade med 8-tums bikake-däck, vilket kan rädda dig från problemen med uppblåsbara...
 • E scooter Snabbfällbar, stabil och bekväm: Den nyutvecklade hopfällbara ramen, ettstegsvikning, flexibel och bekväm, löser ...
- € 31,95erbjudandet
HUDORA BigWheel 205, turkos (14751/01) - Originalet med RX Pro...
HUDORA BigWheel 205, turkos (14751/01) - Originalet med RX Pro...*
Högkvalitetsscootercykel tillverkad av aluminium; Extra säkert tack vare stark bakhjulsfriktionsbroms och reflektorer på däck och styr
119,00 € € 31,95 87,05 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 (DE) Hopfällbar e-scooter tillverkad av flygaluminium med väggodkännande + appanslutning (maxhastighet 20km/h, max räckvidd 45km, maxlast 100kg, LED-display)

Vi har skapat en köpguide med användbara tips till dig. Han kan ge råd och skydda dig från några dåliga köp under 2023. Han ger dig rekommendationer för köp, visar dig användbara länkar eller tar dig närmare ett e-scootertest.

Få upplevelser och rekommendationer från kunder, köpare, vänner, sociala medier, bloggar eller facktidningar. innan du a e-scooter Om du vill köpa en produkt, var smart och du är väl förberedd.

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Hur du enkelt hittar den bästa e-scooterprodukten för dig!

Användbara tips för ditt nästa produktköp med "Ärliga tester Köpguide"!

Vilka köpförväntningar har jag på produkten e-scooter exakt?

Köpguide för ärliga tester

Många produkter har ett primärt syfte som de behövs för. Oavsett vad du letar efter eller vill använda e-scooterprodukten, skriv ner exakt vad du förväntar dig av produkten, hur och var du vill använda den. Undersök och jämför e-skoterprodukterna du hittade. Du kommer att upptäcka att många produkter gör precis det du letar efter, men har många fler funktioner, olika egenskaper eller hantering som du inte kände till. Mångfalden av produkter och leveransomfattning kan vara mycket olika.

Vilka tillverkare eller märken tillverkar e-skotrar?

Varumärken och tillverkare Ärliga tester Köpguider

Om du letar efter en "e-scooter" produkt och vill ha ett specifikt märke eller tillverkare, då har du redan begränsat din sökning med MÄRKE eller tillverkare. Om så inte är fallet måste du först få en överblickvilka tillverkare och varumärken som producerar och erbjuder den produkt du söker. Dra nytta här välkända varumärken och tillverkare med sina produkter. Ändå är det värt undersöker mindre kända varumärken eller tillverkare. Dessa kan vara nya på marknaden eller bara mindre kända i respektive land.

Du kan ofta hitta en bättre Pris-prestanda-förhållande på grund av produktionskostnader eller filosofi. Beprövade varumärken och tillverkare litar på ryktbarhet och förtroende under åren som de har byggt upp. kvalitet & service har övertygat, men kan blekna med tiden. Allt återspeglas i priset. Så var uppmärksam på mindre kända produkter, de behöver inte vara sämre. Dessa kan även ha bra service, bra kvalitet eller komma med större leveransomfattning. Erfarenheter från andra köpare är mycket viktiga.

Vilka funktioner, utrustning & egenskaper behöver jag för e-skotrar och vilka behöver jag inte?

Cheklist Köpguide Ärliga tester Produktköp

Hur man väljer den bästa e-scooterprodukten

Du vet nu exakt vad du förväntar dig av din nya produkt och hur du vill använda den. Du har fått en överblick över tillgängliga produkter. Du har nu fått mer information om e-skoterprodukter, samt deras funktioner, egenskaper, hantering och leveransomfattning. Vad du från början förväntade dig av produkten ska du nu lägga till nya poäng och väga upp vad jag absolut behöver och inte. Tänk också långsiktigt på komfort, konsumtion, fördelar och leveransomfattning.

e-scooter recensioner, tester och betyg förenklar ditt köpbeslut!

Köpguide Ärliga tester

Du har nu några e-skoterprodukter på din lista som matchar dina önskemål. Nu måste du reda ut och gå in mer i detalj på produkterna. Sök vilken produkt som helst efter köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester på webben. Du kommer att läsa positivt och negativt och du kommer att märka vilken produkt du dras till. Här är några punkter att tänka på:

👉 Hur ansedd är webbplatsen eller butiken och dess köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester?
👉 Köparrecensioner kan vara köpta eller falska, titta på antalet recensioner och stavning.
👉 Använd andra användbara webbplatser för att utvärdera falska recensioner!
👉 Vad handlar negativa recensioner om?

Hur hanterar jag negativa recensioner och upplevelser av e-skoter?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Negativa recensioner skrivs ofta när en produkt kommer defekt, vilket kan bero på leveransvägen eller direkt till tillverkaren. Det kan hända, men det är inte normen och bör inte avskräcka dig. Det finns många negativa recensioner från kunder som köpt fel e-scooterprodukt till sig själva eller som inte fått rätt information och nu blev besvikna. Felaktig eller felaktig användning kan också leda till ett negativt betyg.

Produkter måste ofta monteras, för vissa är detta för komplicerat, tidskrävande eller helt enkelt inte för dem. Ofta innehåller dessa så kallade negativa betyg helt enkelt frustration som köparen hade. Ändå finns det verkligen legitima negativa recensioner, så jag rekommenderar alltid att du läser dem Läs recensioner noggrant och kretsar kring användning, hållbarhet och kvalitet. Vilka problem hade du? Hur reagerade återförsäljaren eller tillverkaren på problem?

Ytterligare punkter:

👉 Få recensioner betyder inte alltid att din valda produkt nödvändigtvis är dålig. Kanske har den helt enkelt inte funnits på marknaden tillräckligt länge och har inte värderats tillräckligt som ett resultat.
👉 Ställ om möjligt dina öppna frågor till köparen eller säljaren vid problem.
👉 vissa säljare slåss mot varandra med negativa/positiva betyg för att förbättra eller försämra försäljningsrankningar och positionering.

Vilka problem, lösningar eller tips kan jag hitta om e-scooterprodukten?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Det är ofta bra att undersöka problem, lösningar eller tips om produkten innan du gör ett köp. Här kan du dra nytta av kunskapen hos köpare som kan ha haft e-scooterprodukten en tid, vad de gör med den eller har upplevt. Detta kan vara negativt såväl som positivt. Kanske ger det dig mer insikt i kvalitet, hållbarhet, skötsel, hantering och användning av ditt kommande elskoterköp.

Var kan jag hitta lösningar och tips på problem med e-skotrar?

Fråga människor runt omkring dig om e-skotrar eller produkter för upplevelser och tips.
Honest tests topp 10-lista tar dig till de bästa och mest populära e-scooterprodukterna med länkar till betyg och recensioner, där du hittar många åsikter och rekommendationer.
Många försäljningsplattformar erbjuder sina köpare ett betyg, som du vanligtvis hittar under produkten.
Det finns fråge- & svar-portaler med de frågor & svar du letar efter, eller lägg upp dem direkt själv. Exempel: Gutefrage.net
För varje produkt eller ämne finns det forum på Internet där användare, köpare eller likasinnade kan utbyta idéer.
Facebook-grupper eller Facebook-sidor fungerar som forum med många frågor och svar.
Titta på detaljerad Topprecensioner på Amazon * an. Det finns många för mycket bra kvalitet och nöjda köpare 4 eller 5 stjärnor. Ju fler kundrecensioner en produkt har, desto säkrare är åsikterna och informationen om den.

Var kan jag hitta ett e-scootertest på internet?

💻 Titta bara i området "Testning" från Honest Tests över eller använd här med e-scooter test sökningen, kanske vi redan har något för dig! 🙂
💻På Google kan du gå in här e-scooter test Hitta! Du kan använda vilken sökmotor som helst. Använd även ett årtal för till exempel aktuella tester e-scooter test 2022.
💻 För produktrekommendationer och produkttester med testresultat 2022 kan du söka efter en befintlig hos Stiftung Warentest e-scooter test kontrollera.
💻 Kolla på Ökotest om en befintlig e-scooter test är upptäckbar.
💻 Youtube är valet för recensioner och testvideor. Du kan gå hit e-scooter test kontrollera.

Hur man köper e-scooter! 🛒

Köpguide Ärliga testar produktköp

Du kan köpa vilken produkt som helst antingen online eller i en lokal butik. Du hittar alltid ett mycket större utbud på nätet. Du kan hitta populära lokala butiker som en järnaffär, apotek, köpcentrum eller specialbutik på plats och få en uppfattning om produkterna direkt.

🏬 Populära återförsäljare för e-scooterprodukter kan vara: Aldi, Penny, Kaufland, Norma, Lidl, Netto, Roller, Rossmann, DM, Rewe, Real, Bauhaus, Toom, Obi, Hornbach, Mediamarkt, Saturn, Medimax och många andra. Alla leverantörer säljer även utvalda produkter i sin egen webbutik. 🛍

På nätet hittar du många andra nätbutiker eller prisjämförelsesidor utöver de som nämns ovan.

💻Populära portaler för e-skotrar är: Amazon, eBay, Otto, Conrad, Pearl, Billiger, Idealo, Geizhals, Check24 och många fler. Överallt hittar du testvinnare, prisvinnare eller jämförelsevinnare, kanske finns just den produkt du letar efter!

Hur kan jag spara pengar när jag köper en e-skoter?

Spara på produktköp ärliga tester

1. Spartips❗ Leta efter utsedda rabatter, erbjudanden, prissänkningar eller fynderbjudanden, men med Varning och jämför.

⚠För att kontrollera ett erbjudande kan du specifikt för Amazon "Keepa" eller "CamelCamelCamel" att använda. Priserna spåras här, så att du kan se om ett erbjudande verkligen är ett erbjudande. Många återförsäljare sänker priserna vid speciella tillfällen som Black Friday, jul, påsk eller andra kampanjdagar. Med "Keepa" kan du se månader i förväg hur priset har varit och du kommer att märka att priset har höjts mer och mer till kampanjdagen, veckorna eller 1-2 månader innan kampanjen för att representera ett erbjudande vid kampanjtiden , även om det är priset som har använts ofta eller länge. ⚠

Återförsäljare gillar att använda taktiken att justera en produkt från dess normala pris till ett mycket dyrt pris, bara för att senare sälja den till det normala priset (nu mycket billigare). Med denna taktik utlöser återförsäljaren ett prisfall, vilket signalerar ett erbjudande för många onlinebutiker, webbplatser, dealsidor, prisportaler och positionerar det därefter eller gör det märkbart. Använd dessa taktiker till din fördel och fånga perioderna före och efter dessa prisjusteringar. Detta kommer säkert att kräva lite tid, planering och tålamod för ditt köp.Här på Honest Tests har vi en "Keepa" prishistorikvy inbyggda i tabellerna och deras bidrag från "Test" & "Guides". Där kan du se hur priset på en produkt var tidigare.

2. Spartips💶❗ Jämför alltid leveransens omfattning med priset. Ett lågt pris för en enskild produkt kan bli dyrare om du måste köpa något som tillval direkt eller senare. En produktsats med mycket leveransomfattning kan då plötsligt bli billigare, även om priset först verkar högt.

3. spartips💶❗ Köp inte leveransomfattningar/utrustning eller fler funktioner om du redan kan väga in att du inte behöver dem eller använder dem lite.

4. Spartips💶❗ Använd prisaviseringar! Du kan ställa in prisaviseringar på vissa webbplatser, jämförelsesajter eller portaler. Du kan ge din e-scooterprodukt en prisavisering. Du får sedan ett e-postmeddelande när du når ditt önskade pris, vilket har spårats under en viss tidsperiod.

5. Spartips💶❗ Kanske använd kupongsidor eller kupongkoder för ditt produktköp för din e-scooterprodukt. Det finns webbläsartillägg som gör att du kan köpa en eventuell kupongkod direkt från onlinebutiken. Många återförsäljare vill behålla sina köpare efter ett köp och inkluderar kupongkoder med dem. Verifikationswebbplatser visar dig aktuella värdekuponger för allt. Du måste bara kontrollera om en skulle vara möjlig för dig just nu.

6. Spartips💶❗ Måste din produkt vara ny? Med begagnade produkter, B-lager eller Renoverad produkter du kan spara mycket! Amazon och Ebay erbjuder begagnat, B-stock eller renoverad vara på. Beroende på begagnat skick och att veta att någon annan har använt det, kan du spara mycket, men det kanske inte är för alla. B-Ware-artiklar har ofta transport- eller kosmetiska defekter, men är fullt fungerande. Renoverade varor är begagnade, defekta och returnerade varor som är förberedda för försäljning och har garanti. Amazon erbjuder dessa produkter som Lageraffärer vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med e-scooterprodukten.

Amazon.de * erbjuder många olika sätt att analysera en produkt väl. Med köpguiden hittar du säkert någon e-skoterTester eller e-scooter jämförelser.

Du vill alltid ha den mest populära toppprodukten till bästa möjliga pris och inga extra kostnader. Många vill det. Men kvalitet har sitt pris. Köper du billigt köper du ofta två eller tre gånger igen. Spendera lite mer pengar och njut av dess kvalitet på lång sikt, du kommer att njuta av det mer i längden än billiga fynd. Det är inte alltid lätt att köpa en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris. Om du håller dig till några inköpskriterier, kundrecensioner och köpguiden kommer du säkert att hitta rätt produkt för dig. Ha så kul!

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

honest-tests.de kan du göra gott Beställ e-skoterprodukter online till bra priser – Köp e-skotrar online. Beställ helt enkelt e-skotrar online, hitta e-skoterprodukter och Köp e-skoterprodukter. Var alltid uppmärksam kvalitet och betyg av produkterna, oavsett om du vill köpa offline eller beställa e-skoterprodukter på Internet. köpa en elskoter: Beställ bra produkter som e-scooter online - till ett bra pris! Sök efter el-skotrar – hitta el-skotrar – beställ el-skotrar online!
The Honest Tests Webbsida - ger dig möjlighet att jämföra många produkter såsom e-skotrar till bra priser på Internet och att beställa e-scooterprodukter direkt hem till dig.
Om du vill beställa e-skotrar online: Sök på Ehrliche-tests.de, hitta din produkt så hänvisar vi dig till en onlinebutik som Amazon för att beställa. Att köpa e-skoterprodukter är så enkelt! - Superenkelt att beställa e-skoterprodukter online.
Upptäck nu ärliga tester! Har du läst allt hittills? WOW! Då är du antingen väldigt exakt eller en sökmotor, eftersom den här texten är skriven för dem 🙂

fler topp 10-listor

Källor:
https://www.fahrradmagazin.net/testberichte/elektro-scooter/
https://praxistipps.chip.de/e-scooter-ohne-strassenzulassung-diese-strafen-drohen_109261


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*