De bästa dating tipsen för män

Foto av författaren

Patrick

De bästa dating tipsen för män

De bästa dejtingtipsen för män – så här kommer den första dejten säkerligen att bli en succé

De bästa dejtingtipsen för män: I de flesta fall är det inte så lätt för män att ta reda på vad kvinnor faktiskt förväntar sig av dem. Särskilt på den första dejten frågar många människor sig själva hur de kan övertyga kvinnan om sina drömmar utan att gå överbord. Så om du äntligen har vågat och frågat ut din utvalde på en dejt, kommer du förmodligen att se fram emot eventet med spänning.

Vi har därför samlat några flirttips till dig och förklarar vad du bör vara uppmärksam på för att din första dejt ska bli en fullständig succé och att det även finns en andra och många fler dejter. Så ingenting står i vägen för en spännande tid med en fantastisk kvinna vid din sida och hon kan inte vänta med att se dig snart igen. – Bästa dejtingtips för män

Även om vi aldrig helt kan förstå kvinnors hemligheter, finns det några dejtingtips för män som vi kan följa för att se till att vi är väl förberedda för den första dejten och att vi ser säkra och säkra kan ta oss ut.

De bästa dating tipsen för män

Bär snygga kläder som du känner dig bekväm i

Som ordspråket säger: kläder gör mannen och det gäller även första dejten. Därför bör du se till att bära kläder som du känner dig absolut bekväm i, men som ändå är chica. Du kommer inte att kunna imponera på din drömkvinna om du dyker upp på en första dejt i träningsbyxor och en gammal t-shirt.

Skor är också särskilt viktiga, eftersom många kvinnor lägger stor vikt vid dem. En första dejt är också ett perfekt tillfälle att unna sig nya kläder och kanske investera i ett par smarta byxor och en matchande skjorta eller snygg t-shirt. På så sätt visar du din kvinnliga motsvarighet att det är viktigt för dig vad hon tycker om dig och att du klär dig därefter.

Var välvårdad och styla dig själv

Självklart ska du också lukta gott på din dejt och duscha därför absolut innan. Ett besök hos frisören och den tillhörande stylingen kan också ge dig en rejäl fördel när du träffar ditt hjärtas nya kvinna för första gången. En god doft och en stark deodorant bör inte saknas innan dejten, även om du inte ska överdriva det.

- € 41,001:a bästa produkten
DAVIDOFF Cool Water Man Eau de Parfum Intense,...*
  • Att köpa
  • Utmärkt utförande
  • Modellnummer: 23106-Hbsupp

Visa henne att du är uppdaterad

Det är särskilt viktigt för de flesta kvinnor att ha en partner som de kan prata om aktuella frågor med och som vet vad som händer i världen. Ett av de viktigaste flirttipsen är därför att alltid vara "up to date" och att inte tråka ut kvinnan som du ska spendera kvällen med. Det bästa sättet att göra detta är att titta på nyheterna regelbundet och även läsa tidningen. Aktuella ämnen är alltid idealiska för att starta en konversation eller bryta korta perioder av tystnad.

Att hitta rätt ämnen att prata om är en riktig utmaning på en första dejt

När tiden äntligen är inne och dejten närmar sig är det framför allt bristen på potentiella samtalsämnen som får många män att svettas. Men med våra dejtingtips för män behöver det inte vara fallet. Om du märker att kvinnan vid din sida är särskilt blyg, börja bara berätta lite om dig själv och ta upp aktuella situationer. Du kommer snabbt att märka hur hon värmer upp lite och också är redo att berätta mer om sig själv, även om du alltid bör lyssna väldigt noga och ställa frågor för att visa ditt intresse för den unga damen. Andra bra första dejtämnen inkluderar:

dina mål i livet

De flesta kvinnor attraheras av män som har tydliga mål i livet och som arbetar mot dem. Det är inte på något sätt viktigt att ha ett bra och välbetalt jobb, utan snarare att visa att man är ärlig och vill uppnå något i livet. Ett liv med framtidsutsikter är grunden för de flesta frågor om varför du vill lära känna en man bättre och slutligen bli kär i honom.

dina intressen

En av dina viktigaste uppgifter på en första dejt kommer att vara att ta reda på vad hennes intressen är och vad hon brinner för. På så sätt visar du inte bara intresse för henne, utan du har alltid det perfekta samtalsämnet redo att imponera på din drömkvinna. Om hon tycker att resa är särskilt spännande, ta upp detta ämne och beskriv för henne var du redan har varit och vart du fortfarande skulle vilja resa. På så sätt kommer hon redan att föreställa sig att kunna upptäcka dessa vackra platser med dig och ingenting kommer att stå i vägen för ännu ett möte.

Ämnen du helst bör undvika På första dejten, se till att inte berätta för mycket om dig själv. De flesta kvinnor tycker att det är allt annat än spännande att aldrig säga sitt och inte få berätta något om sig själva. Så se till att hon pratar om sig själv och öppnar upp för dig.

De perfekta platserna för den första dejten

Du kan inte gå fel här

• en trevlig promenad följt av ett besök på caféet
• Sightseeing i din egen stad: skaffa en guide och besök platser tillsammans dit bara turister brukar åka
• ett museum eller en utställning: visa att du är världslig, men bara om du är genuint intresserad av ämnet
• Ha en picknick på något speciellt ställe
• ha kul med bowling, käglor, dart eller biljard

De bästa dejtingtipsen för män – var alltid dig själv – var den du är –

Utstråla lugn och stillhet, var öppen och nyfiken

Du kan hitta tips för en romantisk kväll för två >> Här

Andra dejten – det kan fortsätta så här

Om du har haft ett spännande första möte och du tror att hon också skulle vilja ha en andra dejt, är det bäst att säga samma kväll att du skulle vilja se henne igen. Det räcker dock inte, och du bör snabbt men diskret visa en kvinna du verkligen är intresserad av att du vill träffas igen.

Det bästa sättet att göra detta är att skicka ett sms till henne ungefär en dag eller två efter ett första möte, och berätta hur mycket du tyckte om det första mötet och om hon kan vara tillgänglig nästa helg. Om du hade fel och hon inte är intresserad, bli inte besviken och var glad att du nu kan vända dig till andra kvinnor som kanske är en mycket bättre match för dig.

Om hon gör det och hon svarar positivt på ditt meddelande, bör du nu fundera på vad du kan göra på din andra dejt. Det är dock särskilt viktigt att du njuter av dejten och närmar dig din utvalda på ett avslappnat sätt. Dessutom kan den andra dejten vara lite mer spännande än den första. Ett nytt besök på kaffehuset eller ett enkelt biobesök kommer förmodligen inte att slå ner hans drömkvinna från stolen.

Det är därför bättre att välja ett av följande alternativ:

• Besök en nöjespark eller klätterpark: adrenalinet ger den speciella kick som kommer att förbinda dig.
• Gå och åka skridskor
• ta en tur till sjön och ta en båttur
• åker på en cykel- eller inlinestur
• delta i en cocktailkurs eller en vinprovning

Andra dejten – och sedan?

Har du redan haft en andra dejt och är du fortfarande imponerad av din nya drömkvinna? Sedan grattis, för om du är intresserad av en annan dejt är du på god väg till nästa steg. Intressant nog är det inte bara ett rykte om att den tredje dejten är den vanligaste första dejten, men låt inte det pressa dig. Även en första kyss på en tredje dejt kan kännas helt rätt och vara början på en fantastisk kärleksrelation.

Ändå är det en bra idé att bjuda hem din nya hjärtans dam till ditt hus på den tredje dejten och laga mat till henne, till exempel, eftersom det visar henne att du verkligen är intresserad av henne och att du försöker imponera på henne . Oavsett hur enkel maträtten är, om kvinnan är genuint intresserad, kommer hon att vilja ge tillbaka tjänsten så snart som möjligt. Så närma dig den tredje dejten med mycket lätthet och lugn, för inget kan gå fel. Det är dock viktigt att flytta datumet till helgen, för veckans arbetsstress ligger redan bakom dig och ni kan se fram emot kvällen tillsammans och allt annat som kommer.

Det är dock viktigt att se till att även om du går på en liten mysig restaurang ser du till att din lägenhet är städad, att sängen är nybäddad och att det inte ligger någon pinsam smutstvätt i sovrummet. Det är mycket möjligt att ni kommer att tillbringa resten av kvällen tillsammans hemma hos er. Det är därför lämpligt att ha en sprudlande godnattdrink i kylen, eftersom alkohol dämpar nervositeten något.

Om du tar alla dessa tips i beräkningen står ingenting i vägen för de perfekta tre första dejterna och du kommer snart att ha en ny kvinna vid din sida som kommer att gå genom livet med dig och vara glad över att vara din flickvän.

Video – Bästa dejtingtips för män

YouTube Video

Dina dejtingverktyg

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Eco Styler Olive Oil Styling Gel - Hårgel 473ml Eco Styler Olivolja Styling Gel - Hårgel 473ml* För tillfället inga recensioner 7,85 €Amazon Prime
2 Wellaflex Men All-Day Definition Gel | Styling med ultrastarkt håll... Wellaflex Men All-Day Definition Gel | Styling med ultrastarkt håll...* För tillfället inga recensioner 2,79 €Amazon Prime
3 Wellaflex Men Power Definition Gel | Ultimat hållstyling... Wellaflex Men Power Definition Gel | Ultimat hållstyling...* För tillfället inga recensioner 2,75 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 från Amazon Men's Razor with 5 Blades, Multi-Color,... by Amazon herrrakhyvel med 5-faldigt blad, flerfärgad,...* För tillfället inga recensioner 10,95 €Amazon Prime
2 WILKINSON SWORD - Hydro 5 hudskydd för män | Regelbundet... WILKINSON SWORD - Hydro 5 hudskydd för män | Regelbundet...* För tillfället inga recensioner 27,99 € 17,99 €Amazon Prime
3 Braun Allt-i-ett skäggvårdande kroppsvårdsset, skäggtrimmer,... Braun Allt-i-ett skäggvårdskroppsgroomerset, skäggtrimmer,...* För tillfället inga recensioner 64,99 € 44,63 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 HUGO Herr Ero3-w2 Skjorta, Öppen Vit199, L EU HUGO herr Ero3-w2 skjorta, öppen vit199, L EU* För tillfället inga recensioner 79,95 € 69,95 €Amazon Prime
2 BOSS Rickert Regular-Fit skjorta för män gjord av ekologisk Oxford-bomull... BOSS Rickert herrskjorta med normal passform gjord av ekologisk Oxford-bomull...* För tillfället inga recensioner 89,95 € 71,99 €Amazon Prime
3 HUGO Evito slim-fit skjorta för män gjord av Oxford-bomull med... HUGO Evito slim-fit skjorta för män gjord av Oxford-bomull med...* För tillfället inga recensioner 79,95 € 59,99 €
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Billy Boy Condoms Mix Sortiment Paket med 24 st Billy Boy kondommix sortiment, 24 stycken* För tillfället inga recensioner 22,99 €
2 Ritex kondommix sortiment - spännande och varierat, 40... Ritex kondommixsortiment - spännande och varierat, 40...* För tillfället inga recensioner 14,99 €Amazon Prime
3 Billy Boy Condoms Mix Sortiment Paket med 100 st Billy Boy kondommix sortiment, 100 stycken* För tillfället inga recensioner 29,99 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Fossil Machine klocka för män, kronografurverk med rostfritt stål... Fossil Machine klocka för män, kronografurverk med rostfritt stål...* För tillfället inga recensioner 179,00 € 115,90 €Amazon Prime
2 Fossil herrklocka Grant, Quartz Chronograph Movement, 44 mm Silver... Fossil herrklocka Grant, quartz kronografurverk, 44 mm silver...* För tillfället inga recensioner 169,00 € 89,90 €Amazon Prime
3 Fossil Coachman klocka för män, kronografurverk med rostfritt stål... Fossil Coachman klocka för män, kronografurverk med rostfritt stål...* För tillfället inga recensioner 169,00 € 113,00 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 JOOP! Jump Eau de Toilette för honom, fräsch och aromatisk ... JOOP! Jump Eau de Toilette för honom, fräsch och aromatisk ... * För tillfället inga recensioner 67,00 € 20,10 €Amazon Prime
2 bugatti Parfym Men's Dynamic Move Amber 100ml, rökvarm... bugatti parfym Dynamic Move Amber för män 100ml, rökvarm...* För tillfället inga recensioner 49,95 € 17,45 €Amazon Prime
3 DAVIDOFF Cool Water Man Eau de Parfum Intense,... DAVIDOFF Cool Water Man Eau de Parfum Intense,...* För tillfället inga recensioner 78,00 € 37,00 €Amazon Prime


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar