De bästa dating tipsen för män

De bästa dating tipsen för män

De bästa dejtingtipsen för män - detta kommer säkert att göra dina första dejtar framgångsrika

De bästa dejtingtipsen för män: I de flesta fall är det inte så lätt för män att ta reda på vad kvinnor verkligen förväntar sig av dem. Särskilt när det gäller deras första möten uppstår frågan för många om hur de kan övertyga sin drömkvinna utan att gå överbord. Så om du äntligen vågade och frågade din utvalda på ett datum kommer du förmodligen att bli glada över evenemanget.

Vi har därför samlat in några flirttips åt dig och förklarat vad du bör vara uppmärksam på så att ditt första datum blir en fullständig framgång och det finns också ett andra och många fler datum. Så inget står i vägen för en spännande tid med en fantastisk kvinna vid din sida och hon kommer inte att kunna vänta med att träffa dig igen snart. - Bästa dejtingtips för män

Medan vi aldrig helt kan förstå kvinnors hemligheter finns det några dejtingtips för män som vi kan hålla fast vid för att se till att vi är väl förberedda för första dejten och vi är självsäkra och självsäkra på det bästa vi kan kan få oss ut.

De bästa dating tipsen för män

Använd eleganta kläder som du känner dig bekväm i

Som ordspråket säger: kläder gör mannen och det gäller också första dagen. Därför bör du se till att du bär kläder som du känner dig helt bekväm i, men som fortfarande är eleganta. Du kommer inte att kunna imponera på din drömkvinna om du dyker upp på första dejten med träningsbyxor och en gammal T-shirt.

Skorna är också särskilt viktiga, eftersom många kvinnor lägger stor vikt vid dem. En första date är också ett perfekt tillfälle att unna dig nya kläder och kanske investera i ett par eleganta byxor och en matchande skjorta eller t-shirt. På detta sätt visar du din kvinnliga motsvarighet att du bryr dig om vad hon tycker om dig och att du klär dig därefter.

Var välskött och forma dig själv

Naturligtvis borde du också lukta gott på ditt datum, så du borde definitivt duscha i förväg. Ett besök hos frisören och tillhörande styling kan också ge dig en verklig fördel vid det första mötet med den nya kvinnan i ditt hjärta. En bra doft och en stark deodorant bör inte saknas före datumet, även om du inte bör överdriva det.

1. Storsäljare
Davidoff Et 90 Vp
161 Bewertungen
Davidoff Et 90 Vp*
 • Davidoff
 • PERSONLIG DOFT
 • 3607340188602

Visa henne att du är uppdaterad

Det är särskilt viktigt för de flesta kvinnor att ha en partner med vilken de kan prata om aktuella frågor och som vet vad som just nu händer i världen. Ett av de viktigaste flirttipsen är därför alltid att vara "uppdaterad" och inte att utträda kvinnan som du kommer att tillbringa kvällen med. Det bästa sättet att göra detta är att regelbundet titta på nyheterna och läsa tidningen också. Aktuella ämnen är alltid perfekta för att inleda en konversation eller avsluta korta perioder av tystnad.

Att hitta rätt ämnen att prata om - en riktig utmaning vid första dejten

När tiden äntligen kommer och datumet närmar sig är det framför allt bristen på potentiella samtalsämnen som får många män att svettpärlorna står på pannan. Med våra dejtingtips för män behöver det inte vara fallet. Om du märker att kvinnan vid din sida är särskilt blyg, börja bara prata lite om dig själv och ta itu med nuvarande situationer. Du kommer snabbt att märka hur hon tinar något och är också redo att berätta mer om sig själv, även om du alltid bör lyssna mycket noga och ställa frågor för att uttrycka ditt intresse för den unga damen. Andra bra ämnen för första dejten är:

Dina mål i livet

De flesta kvinnor lockas av män som har tydliga mål i livet och som också arbetar mot dem. Det handlar inte alls om att ha det bästa, högt betalda jobbet som möjligt, utan att visa att du är ärlig och att du vill uppnå något i ditt liv. Ett liv med framtidsutsikter är grunden för de flesta frågor, varför du vill lära känna en man bättre och slutligen bli kär i honom.

Dina intressen

En av dina viktigaste uppgifter på första dejten är att ta reda på vad hennes intressen är och vad hon brinner för. På så sätt visar du inte bara intresse för henne, men du har alltid det perfekta samtalsämnet redo att imponera på din drömkvinna. Om hon tycker att resa är särskilt spännande, gå in på det här ämnet och beskriv för henne var du redan har varit och vart du fortfarande vill resa. På det här sättet kommer hon redan föreställa sig att kunna upptäcka dessa underbara platser tillsammans med dig och ingenting står i vägen för ett nytt möte.

Ämnen du hellre vill undvika Var försiktig så att du inte berättar för mycket om dig själv vid första dejten. De flesta kvinnor tycker det är allt annat än spännande att aldrig säga något och inte får berätta något om sig själva. Så se till att hon pratar om sig själv och öppnar upp för dig.

De perfekta platserna för första dejten

Du kan inte gå fel här

• en trevlig promenad följt av ett besök på kaféet
• Sightseeing i din egen stad: skaffa en reseguide och besöka platser tillsammans som annars bara turister hamnar
• ett museum eller en utställning: visa att du är kosmopolitisk, men bara om du verkligen är intresserad av respektive ämne
• Ha en picknick på en speciell plats
• Ha kul med bowling, käglor, dart eller biljard

De bästa dejtingtipsen för män - Var alltid dig själv - Var den du är -

Utstråla lugn och ro, var öppen och nyfiken

Du hittar tips för en romantisk kväll för två >> Här

Det andra datumet - det kan fortsätta så här

Om du har ett spännande första möte bakom dig och du tror att hon också vill ha ett andra datum, är det bäst att ange samma kväll att du vill träffa henne igen. Men det räcker inte och du bör snabbt och ändå diskret visa en kvinna som verkligen är intresserad av att du vill träffas igen.

Det bästa sättet att göra detta är att skicka ett meddelande till henne ungefär en eller två dagar efter det första mötet, där du säger hur mycket du gillade det första mötet och om hon kanske hade tid nästa helg. Om du hade fel och hon inte är intresserad, bli inte besviken men glad att du nu kan vända dig till andra kvinnor som kanske passar bättre för dig.

Om du gör det och hon svarar positivt på ditt meddelande, bör du nu tänka på vad du kan göra på ditt andra datum. Det är dock särskilt viktigt att du njuter av datumet och närmar dig din valda på ett avslappnat och avslappnat sätt. Dessutom kan det andra datumet vara lite mer spännande än det första. Ett annat besök i kaféet eller ett enkelt biobesök kommer troligen inte att slå drömkvinnan från fåtöljen.

Du bör därför välja något av följande alternativ:

• Besök en nöjespark eller klättringspark: adrenalinet ger den speciella kick som förenar dig.
• Gå och åka skridskor
• ta en tur till sjön och ta en båttur
• åka på cykel eller inline-skridskoåkning
• delta i en cocktailklass eller en vinprovning

Det andra datumet - och vad då?

Du hade redan ett andra dejt och du är fortfarande helt bortblåst av din nya drömkvinna? Grattis sedan, för om du är intresserad av ett annat datum är du väl på väg till nästa steg. Intressant är det inte bara ett rykte att det tredje datumet är det som har det vanligaste första könet, men låt dig inte bli pressad. Även en första kyss på tredje dagen kan kännas helt rätt och vara början på en stor kärleksaffär.

Det är ändå tillrådligt att bjuda in din nya kärleksdame till ditt hem på tredje dagen och till exempel laga mat för henne, eftersom det visar henne att du verkligen är intresserad av henne och du försöker imponera på henne. Oavsett hur enkel maträtten är, om kvinnan är allvarligt intresserad, vill hon återfå tjänsten så snart som möjligt. Så närma dig det tredje datumet med mycket lätthet och lugn, för ingenting kan faktiskt gå fel. Det är dock viktigt att flytta datumet till helgen, eftersom veckans arbetsstress redan ligger bakom dig och du kan se fram emot kvällen tillsammans och allt annat som kommer därefter.

Det är dock viktigt att se till att sängen är nyrenoverad och att det inte finns någon pinsam smutsig tvätt i sovrummet, även om du befinner dig i en liten mysig restaurang. Det kan hända att ni tillbringar resten av kvällen tillsammans hemma. Det är därför tillrådligt att ha en gnistrande god nattdrink i kylen, eftersom alkohol minskar nervositeten något.

Om du överväger alla dessa tips står inget i vägen för de perfekta första tre dagarna och du kommer snart att ha en ny kvinna vid din sida som kommer att gå igenom livet med dig och som gärna är din vän.

Video - Bästa dejtingtips för män

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Dina dejtingsverktyg

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Eco Styler Olive Oil Styling Gel - Hårgel 473ml Eco Styler Olivolja Styling Gel - Hårgel 473ml* 946 Bewertungen 8,95 € 8,70 €Amazon Prime
2 L'Oréal Paris Studio Line hårgelé, 24h ultrastarkt håll, nr... L'Oréal Paris Studio Line hårgelé, 24h ultrastarkt håll, nej...* 752 Bewertungen 2,75 €Amazon Prime
3 Taft Styling Gel Power med hållnivå 5 (150 ml), hårgelé för... Taft Styling Gel Power med hållnivå 5 (150 ml), hårgelé för...* För tillfället inga recensioner 2,95 € 2,66 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 - Rakning, trimning och... Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 - Raka, trimma och...* 40.544 Bewertungen 67,99 € 48,99 €Amazon Prime
2 Gillette ProGlide våthyvel herr, rakhyvel + 4 rakblad... Gillette ProGlide våtrakhyvel för män, rakhyvel + 4 rakblad...* För tillfället inga recensioner 18,99 €Amazon Prime
3 CCHOME skäggtrimmer, hårklippare män elektrisk sladdlös ... CCHOME skäggtrimmer, hårklippare män elektrisk sladdlös ...* 622 Bewertungen 29,98 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 HUGO Herr Ero3-w2 Skjorta, Öppen Vit199, L EU HUGO herr Ero3-w2 skjorta, öppen vit199, L EU* För tillfället inga recensioner 79,95 € 61,94 €Amazon Prime
2 BOSS BIADO R jerseyskjorta med normal passform för män med... BOSS BIADO R jerseyskjorta med normal passform för herrar med...* 4 Bewertungen 109,95 € 104,30 €
3 BOSS Relegant_5 tröja för män, öppen vit131, XXL BOSS Relegant_5 skjorta för män, öppen vit131, XXL* 1 Bewertungen 109,95 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 L'Oréal Men Expert Body Care, Ice Effect Deodorant Spray för... L'Oréal Men Expert Body Care, Ice Effect Deodorant Spray för...* För tillfället inga recensioner 1,65 €Amazon Prime
2 Fa Men deodorant & kroppsspray Dark Passion med sensuell fräsch... Fa Men Deodorant & Bodyspray Dark Passion med sensuell fräsch...* För tillfället inga recensioner 1,45 €Amazon Prime
3 L'Oréal Men Expert Compact Deodorant för män, Ultra... L'Oréal Men Expert Compact Deodorant för män, Ultra...* För tillfället inga recensioner 2,49 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Durex Feeling Classic Condoms – Extremt ömtåliga kondomer för... Durex Feeling Classic Condoms – Extremt ömtåliga kondomer för...* För tillfället inga recensioner 19,99 € 13,95 €Amazon Prime
2 Billy Boy kondomer mix sortiment bulkpack, färgad, extra ... Billy Boy kondomer mix sortiment bulk pack, färgad, extra ... * 8.631 Bewertungen 29,99 € 21,99 €Amazon Prime
3 Ritex kondommix sortiment - spännande och varierat, 40... Ritex kondommixsortiment - spännande och varierat, 40...* 4.018 Bewertungen 15,95 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 FOSSIL herrklockamaskin, 42 mm boettstorlek, ... FOSSIL herrklockamaskin, 42 mm boettstorlek, ... * 6.494 Bewertungen 169,00 € 109,00 €
2 FOSSIL Digital pekskärmsklocka för män med integrerad Alexa och... FOSSIL Mens Digital Touchscreen Watch med integrerad Alexa och...* För tillfället inga recensioner 299,00 € 179,40 €Amazon Prime
3 FOSSIL herrklocka FB - 01, 42 mm boettstorlek, quartz urverk,... FOSSIL herrklocka FB - 01, 42 mm boettstorlek, quartz urverk,...* För tillfället inga recensioner 129,00 € 85,78 €Amazon Prime
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 nvictus av Paco Rabanne för män, Eau de Toilette, Spray, 100... nvictus av Paco Rabanne för män, Eau de Toilette, Spray, 100...* För tillfället inga recensioner 56,89 € 53,69 €Amazon Prime
2 James Bond 007 Parfym för män – Eau de Toilette Natural Spray I... James Bond 007 Men Parfym – Eau de Toilette Natural Spray I...* För tillfället inga recensioner 12,59 € 11,99 €Amazon Prime
3 Mexx Black Man Eau de Parfum - långvarig herrdoft, 50 ml... Mexx Black Man Eau de Parfum - långvarig herrdoft, 50 ml...* 929 Bewertungen 23,29 €


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*