Dricksrör för PET-flaskor - vatten till hands alltid

Patrick

Inga kommentarer

Dryckesrör för PET-flaskor

Dryckesrör för PET-flaskor

Vkonvertera din vattenflaska till ett hydratiseringssystem.

Med detta dricksrör för PET-flaskaadaptrar kan du vända nästan alla flaskor till ett komplett hydratiseringssystem. 4 olika adaptrar ingår. Passar också för ZIGG, Nalgene, PET, EVIAN och många fler. Här är min erfarenhet och test med hydratiseringssystemet

Dryckesrör för PET-flaskor - i jämförelse

Källa Convertube, Blue, 94 cm, 2031160200Bergcamp dricksblåsa + rengöringsset - vattentät blåsa för...Semptec Urban Survival Technology hydreringspaket: hydreringsblåsa med...Källa ConverTube Military Storm Valve slang med tillbehör,...Salomon Soft Reservoir Tube, unisex och kompatibel med underarm...Terra Hiker Sport hydratiseringsblåsa 2 liter, BPA-fri vattenblåsa, ...Luamex® hydreringsblåsa 2L - vattenblåsa - BPA fri - hydreringssystem...SmarTube drickssystem för användning med PET-flaskor (hals Ø...Lily-kallt vatten drickrör 10 mmKälla Helix Tube Kit, transparent / blå, en storlek
19,95 €22,90 €9,44 €35,99 €18,00 €Kontrollera prisKontrollera pris20,39 €12,90 €14,95 €
Källa Convertube, blå, 94 cm, 2031160200 *Bergcamp hydreringsblåsa + rengöringsset - vattentätt ... *Semptec Urban Survival Technology Hydration Pack:...*Källa ConvertTube Military Storm Valve Slang...*Salomon Soft Reservoir Tube, unisex och kompatibel...*Terra Hiker Sport hydratiseringsblåsa 2 liter, BPA-fri ... *Luamex® hydratiseringsblåsan 2L - vattenblåsan - BPA-fri ... *SmarTube hydratiseringssystem för användning med PET ... *Lily kallvatten dricksrör 10 mm *Source Helix Tube Kit, transparent / blå, en storlek *
◼️ Convertube -källa◼️ ✅ SÄKER MATERIAL: Vår 2 liters vattenblåsa består av ...◼️ För kalla och varma drycker • Lukt och ...◼️ Källa ConverTube Military Storm Valve Slang med tillbehör,...◼️ Ersättningsslang 90cm, med anslutning och ventil◼️ GODKÄNT AV MATMYNDIGHETEN: Tillverkad av hög kvalitet ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Hydrationssystem för användning med PET-flaskor◼️ MonteringsdelarBlue️ blå
◼️ blå, dricksrörslängd: 94cm, bettventil◼️ ✅ FUNKTIONSDESIGN: Med en storlek på 36 x 17 cm och ...◼️ Ultralätt hydreringsblåsa med rör • Lukt och ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Kompatibel med underarm eller standard reservoardirigering◼️ STOR ÖPPNING MED GLIDLÅS: Mer användarvänlig ...◼️ Ej tillämpligt◼️Tillverkad i Israel◼️ Enkel montering◼️ Tube kit
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
19,95 €22,90 €9,44 €35,99 €18,00 €Kontrollera prisKontrollera pris20,39 €12,90 €14,95 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 9 december 2023 19:51 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Drickröret är BPA-fri.

Video - Drickrör för PET-flaskor

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Källa Convertube, Blue, 94 cm, 2031160200 Källa Convertube, blå, 94 cm, 2031160200 * För tillfället inga recensioner 19,80 €Amazon Prime
2 Shiwaki vattenflaska drickslang slang hydrering blåsa ... Shiwaki vattenflaska drickslang slang hydrering blåsa...* För tillfället inga recensioner 15,99 €Amazon Prime
Drinkslang för PET-flaskor med dräneringsslang från ryggsäck till flaska
Drinkslang med adapter till husdjursflaska

Diameteradapter:

1x 26mm utvändig gänga,
1x 26mm invändig gänga,
1x 63 mm utvändig gänga
1x utvändig gänga på 30 mm.

Det långa dricksröret med droppsäkert munstycke och smutslock är ca. 90cm lång. det är också lätt att rengöra. Munstycket är helt demonterbart för en noggrann rengöring.

Smakfritt system Co-extruderat PE-film omsluter vätskan, utan plastsmak att ge henne. Dessutom är BPA gratis. Alla munstycken är belagda med en Kunsstofffolie vid leverans och bakteriefria.

Varför behöver jag ett drickrörsystem?

Oavsett om det är i sport på fritid eller på jobbet, måste vi ta vätska. Men vi vet alla, vi dricker ofta för lite. Under sporten måste du ta en paus, stoppa och rycka i ryggsäcken för en flaska. Kör alltid till sin flaska på jobbet eller ta den ur ryggsäcken, skruva loss den och sätt tillbaka den igen.

Att dricka tillräckligt är oerhört viktigt både på fritiden och på jobbet, för bara de som förser kroppen med tillräckligt med vatten kan vara produktiva. Med Dryckesrör för PET-flaskor det blir möjligt att kunna ta vätskan bekvämare. Den som inte bara dricker vatten utan också juice förser kroppen med energi i form av socker.

Ett hydratiseringssystem gör att dricka på språng mycket lättare och har många fördelar jämfört med dricksflaskor. Alla som någonsin har gått på en lång cykeltur och var tvungna att lägga ner ryggsäcken för varje slurk vatten eller behöva fisa med vattenflaskan under resan vet detta.

Vilka fördelar ger detta drickrörsadapter för PET-flaskor mig?

Du behöver inte ganzes hydra~~POS=TRUNC köp med hydreringsblåsaneftersom du kan använda någon PET-flaska med denna drickröradapter. Det spelar ingen roll om 0,5 liter 1,0 liter eller 2,0 litersflaskor. en hydra~~POS=TRUNC du måste städa ofta, en PET-flaska byt bara ut. Den verkliga fördelen är helt enkelt att kunna spara tid och spendera mycket vätska.

Exempel: På en cykeltur har du bara en flaska med ett dricksrör i ryggsäcken och du kan dricka vätskor när som helst, utan paus, utan att fiska runt flaskan och utan att skruva upp och ner.

Min användning av drickrörsadaptern på jobbet och dess fördelar.

Jag reser mycket med bil och är ofta under tidstryck. På jobbet glömmer du om den vanliga drycken eller du vill spara insatsen i fickan eller Ryggsäck att rycka för en flaska eller att skruva den under körning.

Ofta går det fel eftersom locket faller ur handen och måste letas efter (har hänt femton gånger) och trafiksäkerheten går snabbt förlorad. Drickröret för PET-flaskor hjälper här.

Drinkslang för PET-flaskor - ventil öppen
Drickrör för PET-flaskor - ventilen stängd
Munstycke för drickslang

Munstycket har 3 inställningar - låst - halvöppet - helt öppet.

Drickrör för PET-flaskor test - lösningen

Använd ett dricka rör adapter med PET-flaska som alltid finns där det ska vara, som i min ryggsäck eller på torget i bilen och har munstycket på dricksröret alltid nära till hands, även vid bilkörning.

Det sparar mig tid eftersom jag inte behöver ta en paus för att dricka och skulle behöva gräva mig ur ryggsäcken flask aufschraube, zuschraube och de skulle behöva packa bort igen.

Om du sedan dricker regelbundet, som jag gör var 15-30 minut under hela dagen, tar det mycket tid och ansträngning. Så jag tar bara dricksröret ett ögonblick och har det jag behöver utan att slösa tid och ansträngning, jag kan verkligen rekommendera det, mycket vätskor är bra för kroppen och dess prestanda.

Tips: Använd inte kolsyrade vätskor, annars kommer vätskan att skjuta dig i magen när du öppnar munstycket, eftersom flaskan ständigt är under tryck.

Källa Convertube, blå, 94 cm, 2031160200 *
 • Convertube källa
 • blå, drickslangens längd: 94cm, bettventil
 • dricksröret

Drickrör för PET-flaskor - förvandla din vattenflaska till ett dricksystem.

En person ska dricka minst två liter. Varje dag. Hos idrottare ökar mängden vätskeintag naturligt. Hos sjuka människor liksom hos äldre och de som till exempel gör en avgiftning. Så användningsområdena är beroende på omständigheterna. Ett sådant dricksrör gör det lättare att dricka. Ingen överföring, ingen vältning, den dyrbara vätskan är alltid till hands.

Eller till munnen. Och det utan att spilla, utan att läcka. Vi kommer till botten av dricksalternativen i den här guiden. För vem ett sådant dricksrör är lämpligt, för vilka PET-system det är lämpligt, hur man bäst rengör det och vad man ska se upp för när man köper. Skål!

Dryckesrör för PET-flaskor | idrottare

Cyklister kan använda flaskan på fästet på sin cykel, men de är ofta tomma snabbt för att de är för små. När de dricker är cyklisterna mer upptagna med flaskan än med cykeln. Hur snabbt du har förbisett något och hamnat i en farlig situation. Eller så kan du inte byta flaska eftersom hela flaskan finns i din ryggsäck.

Ett PET-system kan hjälpa. Om du lägger in två liter i ryggsäcken och ansluter den till systemet har du lugn för tillfället. Att köpa en ny flaska när du är på språng är inget problem. Inte ens den irriterande överföringen till en bubbla måste vara. Slangsystemet har olika adaptrar för olika öppningsstorlekar. Slangen är anpassningsbar så att du kan lägga den i större flaskor.


Lämplig för nästan vilken sport som helst:

 • cykling
 • Rudern
 • Kör
 • Jetski
 • walking
 • Fiske (du behöver inte flytta onödigt)
 • .

Dryckesrör för PET-flaskor | Påväg

Vad gäller cykling, är också på väg. Långa bilturer är utmattande, stora flaskor är ofta ett hinder och locket flyger av. Lösningen här är också ett system som anpassar sig till dig. Inte tvärtom. Så du kan säkert dricka hela resan över. Koncentrationen tackar dig!

Prova hydratiseringssystemet medan du är på jobbet. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du dricker på sidan, gör din kropp bra och lider mycket mindre mental utmattning. Kanske gör du en avgiftning? Excellent! Du kommer inte ens märka de 3 liter vätska som du konsumerar. Detoxing är dubbelt så roligt eftersom du knappt märker det.

För sjuka människor

Ibland är vi sjuka och har svårt att flytta. Muggar är ofta nödvändiga för äldre eftersom de inte längre fysiskt kan hålla koppen eller glaset säkert. Ett dricksrör kan också vara användbart här. Inget spill, ingen fara, du behöver inte fylla på drycken och de sjuka kan alltid ta hand om hydratiseringen själva. Det är ofta så att "suga" fortfarande fungerar mycket bra i ålderdomen. Ett faktum som kan användas mycket positivt.

Vilka är fördelarna med detta dricksrör för PET-flaskadapter?

Fördelarna är uppenbara:

 • ingen blobbing
 • ingen dekantering
 • inga omständigheter
 •  
 • alltid tillgång till vätskan
 • lämplig för alla vanliga flaskor eller deras öppningar
 • flexibel i sport, privat och till och med i exceptionella situationer
 • bra att rengöra
 • inte dyrt
 • långt liv

Du kan inte gå fel om du får ett sådant system. Det kommer inte att brytas om det inte används ett tag. Men du bör städa det bra och noggrant och torka det också. Tips för rengöring, nedan.

Min användning: Dricksrör för PET-flaskor på jobbet och fördelarna

Jag kör mycket för jobbet och jag är ofta under tidspress. På jobbet glömmer du helt enkelt att dricka regelbundet eller så vill du spara dig besväret med att frossa i väskan eller ryggsäcken efter flaskan eller skruva loss den medan du kör. Detta går ofta fel eftersom locket faller ur handen och måste letas efter (har hänt femton gånger) och trafiksäkerheten går snabbt förlorad.

Tips: Använd inte kolsyrade vätskor, annars kommer vätskan att skjuta dig i magen när du öppnar munstycket, eftersom flaskan ständigt är under tryck.

Vad du bör tänka på när du köper ett dricksrör för PET-flaskor

En hög kvalitet är också märkbar här. Ingen använder adaptrar som inte passar, som inte tätt förseglar eller rör som inte är av hög kvalitet. Med plast finns alltid risken att toxiner kan utsöndras. Detta är absolut att undvikas.

Om du vill köpa på Internet är det värt att titta på användarnas många kommentarer. Dessa brukar testa produkterna ganska bra. Endast de bästa tillverkarna skärs i enlighet med detta.
Se till att systemen städas väl så att de kan demonteras först och främst. Du måste också kunna torka bra, mögel kan allvarligt äventyra din hälsa.

 • var uppmärksam på hög kvalitet och god kvalitet
 • Titta på att systemet är lätt att rengöra
 • överväg rengöringssatser om det behövs
 • planera för tillräckligt med adaptrar
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Källa Convertube, Blue, 94 cm, 2031160200 Källa Convertube, blå, 94 cm, 2031160200 * För tillfället inga recensioner 19,80 €Amazon Prime
2 Källa ConverTube Military Storm Valve slang med tillbehör,... Källa ConverTube Military Storm Valve slang med tillbehör,...* För tillfället inga recensioner 35,99 €Amazon Prime
3 Mountain Warehouse Smart dricksrör för vattenflaskor... Mountain Warehouse Smart dricksrör för vattenflaskor...* 22 Bewertungen 21,50 €Amazon Prime

Rengöring av dricksröret

Rengöring är viktigt, även om du bara dricker vatten från slangen. Det finns alltid bakterier i röret och de är närvarande på munstycket. Efter användning är det viktigt att demontera så mycket som möjligt och skölj noggrant med högst 60 ° C varmt vatten - och häng för att torka. Slangen ska sträckas så att luften kan cirkulera och resterande fukt kan komma undan.

Om du blandar juice då och då kan du antingen skölja systemet med lite diskmedel och sedan skölja av det ordentligt. Om resterna (till exempel från brusetabletter) är lite mer envisa kan också Corega-band hjälpa till. Ja, exakt de du använder för att rengöra dina tredje tänder. Om det inte räcker finns det rengöringsmedel som specialtillverkare tillhandahåller. Vi rekommenderar också ett rengöringssats. Detta är inte dyrt, cirka 10 euro, och innehåller olika borstar som tacklar insättningarna mycket bra.

Slutsats: dricksrör för PET-flaskor

Ett dricksrör erbjuder stora fördelar inom sport, privat, på jobbet och även för sjuka människor, i samband med hälsosam hydrering. Kolsyrade drycker är mindre lämpliga. Rent vatten är bäst, eftersom det kan finnas små eller inga avlagringar. Efter varje användning ska systemet sköljas väl och torkas för att utesluta hälsorisker. Rengöringsset kompletterar systemet mycket bra. Absolut "gå" för dricksrörssystemet, som kan köpas till bra priser.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda drickslangarna för flaskor 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Källa Convertube, blå, 94 cm, 2031160200 *
 • Convertube källa
 • blå, drickslangens längd: 94cm, bettventil
 • dricksröret
2. Storsäljare
Källa ConverTube Military Storm Valve slang med tillbehör,...*
 • Source ConverTube Military Storm Valve Slang med tillbehör, Koyote, Svart
3. Storsäljare
Mountain Warehouse Smart dricksrör för vattenflaskor...
22 Bewertungen
4. Storsäljare
Shiwaki vattenflaska drickslang slang hydrering blåsa...*
 • 1. 【Bekväm att använda】 Kompatibel med vår VVS-konverteringsenhet. Du kan dricka vatten utan att ta flaskan ur ryggsäcken...
 • 2. 【Lätt att installera】 Ta bara bort locket från din vattenflaska och skruva fast den på flaskan.? Du ...
 • 3. 【Livsmedelskvalitet】 TPU-polyeter av livsmedelskvalitet används i dricksvattenröret och livsmedelsklassat PE i innerröret ...
5. Storsäljare
Hydration blåsa hydration ryggsäck 2L, vätskepåse vattenpåse för...*
 • 【Uppgraderad design】 GIEMIT hydratiseringsblåsan är gjord av premium livsmedelskvalitet PEVA-material. FDA-godkänd, 100% BPA och...
 • 【Bred öppning】 Vårt vätskepaket kommer med ett skruvlock med en öppning på 3,93 tum (10 cm), vilket är en av ...
 • 【Innovativ bettventil】 Dryckespåsen har ett mjukt bettmunstycke med en 45° avstängningsventil som bygger på ergonomiska principer ...
- € 2,726. Storsäljare
Youduo utomhusklättringsvattenflaska, vattenflaska drickslang...*
 • Kompatibel med tubomvandlingsenheten kan du dricka vatten utan att ta flaskan ur ryggsäcken.
 • Dricksvattenröret använder TPU-polyeter av livsmedelskvalitet, och innerröret använder PE-material av livsmedelskvalitet.
 • En ergonomisk kran som drar 90 grader för att absorbera vatten.
7. Storsäljare
Hydrant dricksflaska med slang 1 liter
821 Bewertungen
Hydrant dricksflaska med slang 1 liter*
 • Hängs på sängen, stolen eller rullstolen
 • mätsugledning
 • Bitventilen öppnar under tryck och stänger när den släpps Inget läckage. Obs: Färgen på röret kan skilja sig från bilden...
- € 0,908. Storsäljare
Källa Helix Tube Kit, transparent / blå, en storlek
230 Bewertungen
9. Storsäljare
SASMO® hydreringsblåsa 2l med ISOLERAD FICKA...
332 Bewertungen
SASMO® hydreringsblåsa 2l med ISOLERAD FIKA |...*
 • 𝗚𝗘𝗦𝗖𝗛𝗠𝗔𝗖𝗞𝗦𝗡𝗘𝗨𝗧𝗥𝗔𝗟 & 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗝 𝗦 -𝗦
 • ✔️ 𝗘𝗜𝗡𝗙𝗔𝗖𝗛𝗘 𝗕𝗘𝗙Ü𝗟𝗟𝗨𝗡𝗚 & 𝗥𝗘𝗜𝗡𝗜𝗚
 • ✔️𝟰𝗫 𝗟Ä𝗡𝗚𝗘𝗥 𝗞Ü𝗛𝗟 - Den medföljande isolerande påsen (med inre aluminiumskikt) håller din drink upp till 4x ...
- € 0,5010. Storsäljare
2m silikondricksrör för vatten, dryck, 6mm Ø inuti;...*
 • 2 (två) meter drickrör av matkvalitets silikon.
 • Denna slang är idealisk som drickslang, eftersom slangen är luktfri och smaklös, livsmedelssäker och maximal...
 • Inre diameter: 6mm, ytterdiameter: 9mm.
Neu!
GRALARA dricksrör för vattenflaskor För forsränning, vandring,...
GRALARA dricksrör för vattenflaskor För forsränning, vandring,...*
DESIGN: Envägsventil flaskmunnadapter, läckagesäker design.; Material: + TPU + TPE
18,29 €
Neu!
chiwanji vattenflaska dricksrör tub set utbytesrör ...
chiwanji vattenflaska dricksrör tub set utbytesrör...*
Material: + TPU + TPE; DESIGN: Envägsventil flaskmun adapter, läckagesäker design.
Neu!
FAJIA vattenflaska drickslang med dubbel adapter drickssystem...
FAJIA vattenflaska drickslang med dubbel adapter drickssystem...*
Fästs enkelt på de flesta 28mm/30mm gängade vattenflaskor.; Förvandlar enkelt en gängad öppningsflaska...
13,99 €
Neu!
Benkeg drickslang för...
Benkeg drickslang för...*
Förvandlar enkelt en gängad öppningsflaska till en bekväm dricksbehållare.; Fästs enkelt på de flesta...
14,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Källor:
Egna erfarenheter
https://www.bergzeit.de/magazin/trinkblase-reinigen-und-trocknen-anleitung/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 9.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning