Mobilt kontor: Ecoflow Delta Max 2000 kraftverk + Ecoflow 400W solpanel fällbar

Patrick

Inga kommentarer

Mobilt kontor: Ecoflow Delta Max 2000 kraftverk + Ecoflow 400W solpanel fällbar
1. Storsäljare
EcoFlow DELTA Max bärbar solgenerator, 2016 Wh, med 4...
366 Bewertungen
EcoFlow DELTA Max bärbar solgenerator, 2016 Wh, med 4...*
 • Stor utbyggbar kapacitet: Utbyggbar Wh-kraftgenerator från 2016 Wh. Två extra batterier kan anslutas för att generera en...
 • Flera laddningsalternativ: Mer än bara en solgenerator. Laddning via AC, solenergi, ett fordon eller med EcoFlow Smart...
 • Drivs av nästan vilken enhet som helst: 2400 W uteffekt för upp till 13 enheter samtidigt. Strömförsörjning för 3000W enheter genom att aktivera...

Den här artikeln handlar om ett mobilt kontor med Ecoflow Delta Max 2000 kraftstation + Ecoflow 400W solpanel för på språng. Alternativen är så varierande för alla behov som en person kan ha. Kostnaderna ökar just nu för el och mycket annat, så efterfrågan ligger på solpaneler, strömlagring och balkongkraftverk väldigt högt. Produkttillverkarna klarar för närvarande knappt efterfrågan. Konsekvenserna blir långa leveranstider eller slutsåld hos återförsäljaren. Solfångare, balkongkraftverk och ackumulatorbatterier kommer att bli allt viktigare i framtiden och efterfrågan kommer att öka.

Ärliga tester och dess hemsida ska kunna drivas oberoende och mobilt var som helst i framtiden och det var så idén med det mobila kontoret kom till. Ett mobilt kontor är inget annat än ett kontor bara inte enbart i en byggnad. Det kan vara var som helst. Oavsett om du reser, reser jorden runt i en skåpbil eller kör bil längs en sjö, där du inrättar ditt kontor. En annan stad eller plats över flera dagar, med ett tält eller husvagn, ditt kontor är alltid med dig. Om möjligt, gå ut från kontorsbyggnaden och ut i naturen. Mer må-bra-faktor och mer kreativt utrymme för att utveckla idéer. Digitala nomader har gjort det länge och arbetat var som helst.

Vad behöver jag för ett mobilt kontor?

Det beror på vad du gör professionellt och vad du behöver för ditt arbete. Här är några exempel som gör driften av Ehrliche-tests.de oumbärlig när du är på språng.

Det bästa av allt är att du enkelt kan packa allt detta i en bil, skåpbil eller husvagn. Flexibel eller permanent installerad.

Hur mycket el behöver ett 230V mobilt kontor?

Här är det mycket användbart att veta vad var och en av dessa produkter förbrukar i termer av el. Kontinuerlig last och nyttolast bör beaktas. Till exempel använder en kaffebryggare mer vatten för att värma upp, mindre när denna process är klar. Beroende på enhet är förbrukningen olika, listan ska bara ge en grov översikt.

Lista över produkter och strömförbrukning för en eventuell mobil kontorsinventering:

 • Smartphone (laddning) ca 6 – 14 watt
 • Notebook – ca 35 watt (laddning via USB-C, Lenovo Yoga 7 Pro)
 • Monitor - ca 20-30 watt
 • Powerbank 28.000 45 - ca XNUMX watt
 • Standardskrivare ca 10 - 30 watt
 • Klarstein kaffemaskin med kvarn - ca 1000 watt (värme) - ca 100 watt (övrigt)
 • Microwave Privileg ca 1600 watt (högsta nivån)
 • Vattenkokare ca 2000 watt

Här är fler enheter:

 • TV med satellit – 100 watt
 • TV med Fire TV Stick – 120 watt
 • Kylskåp med TK - 150 watt
 • Diskmaskin – 2000 watt (uppvärmning) – 80 watt (övrigt)

Tips: Det finns många enheter från husbilen behöver som miniversioner med liten förbrukning.

Som professionell fotograf eller hobbyfotograf kan du också använda dina studioblixtar för din utomhusplats. Beroende på platsen kanske du inte alltid har en fast strömanslutning tillgänglig, men det är inga problem med sådan strömlagring.

Viktigt! Var uppmärksam på enheterna inte bara individuellt utan tillsammans med ditt användningsbeteende. Vad använder du samtidigt eller mer individuellt? Utifrån detta räknar du ut den kontinuerliga belastningen och wattal som du måste tänka på när du köper din elförråd.

Många små enheter som smartphones, powerbanks, drönare, gimbals eller externa hårddiskar som du vill använda eller ladda samtidigt kan snabbt läggas ihop, vill du sedan koka kaffe eller soppa eller driva en fläkt får du en hög kontinuerlig belastning, som kraftlagringsenheten måste klara av. Därför är det alltid bättre att köpa något större, efteråt blir man irriterad för att man inte kan operera vissa saker samtidigt och måste titta närmare på vad jag använder, hur och när. Med Ecoflow Delta Max 2000 Kraftverk du är redan mycket väl positionerad. Självklart ska du hålla ett öga på priset för dina syften och förmåner.

Vilken bärbar strömlagring?

I grund och botten kan man säga att ju större minne, desto dyrare och tyngre blir batteriminnet. Allt som fortfarande väger under 30 kg ska fortfarande vara mobilt, bärbart och transportabelt. Om du vill vara flexibel eller ofta byter plats på ditt elförråd, leta efter ett lättare sådant, men var uppmärksam på den tolererbara totala permanenta belastningen av lagret för din användning, om detta är tillräckligt för dig.

Bärbara kraftlagringsenheter

Bärbar strömlagring: Ecoflow Delta Max 2000 Wh

Efter forskning valde jag Ecoflow Delta Max 2000 kraftverk
Varför? den Ecoflow Delta Max 2000 är den 2:a största modellen och väger 22 kg Ecoflow Delta Pro med hjul väger över 50 kg och är mycket dyrare. de Ecoflow Delta Max 2000 har en permanent belastning på 2400 Watt och kan upp 4600 Watt avlyssna tillfälligt. För mina behov är Ecoflow Delta Max 2000 tillräckligt stor med lite reserv. 4x 230V utgångsuttag bör också vara ett minimum.

Nyckeldata för

Data om Ecoflow Delta Max Powerstation

 • 2016 Wh litium~~POS=TRUNC
 • geladen till 80 % på 1 timme
 • upp till 800 W ladda med solpanel (11-100 V; 10 A)
 • ladda med 12V från bilen
 • 4 x 2400 W AC-uttag (4600 W toppeffekt)
 • Samtidig laddning och urladdning
 • 2x USB-C (100 watt)
 • 4x USB-A (2 normala + 2 snabbladdningar)
Strömlagring med 2000 watt

En solcellskabelanslutning är en förutsättning för solenergiinmatning. Att samtidigt förbruka el och ladda ackumulatorbatteriet med solenergi är super och nödvändigt för ett mobilt kontor. Jag vill ha strömlagringen från ekoflöde körs endast på solenergi. Ärliga tester och allt som behövs för detta ska drivas på ett miljövänligt sätt med solenergi. de Ecoflow Delta Max 2000 har en inbyggd växelriktare med MPPT (Maximum Power Point Tracking). Solanslutningen kan vara uppe 800 Watt mata in Så 2 solpaneler med 400 watt eller mindre är möjliga.

kraftverk från Ekoflow

Vikbar solpanel: Ecoflow 400W solpanel med 22,4 % verkningsgrad

Ecoflow Delta Max 2000 solpanel 400W 47 1

Den hopfällbara solpanelen med 400 watt från Ecoflow är ganska dyr, men det är också den enda hopfällbara solpanelen med 400 watt och eftersom vi gör ärliga tester gick jag direkt på max. EcoFlow Delta Max 2000 kraftverk med 22 kg + EcoFlow 400W solpanel med 15 kg är en fantastisk kombination som gör det mobila kontoret mycket flexibelt och portabelt. När den är hopfälld tar den 400W vikbara solpanelen väldigt lite plats. Den är klar på en minut.

Med en solig blå himmel kan du se en översikt över hur lång tid det tar att ladda Ecoflow Delta Max 400 helt med 2000W solpanelen.

den Powerstation hade en nuvarande laddningsnivå på 13 % Beroende på solenergiinmatningen (wattal) beräknar och visar Delta Max 2016 de timmar det skulle ta för den att vara fulladdad.

Watt (med solpanel)timmar tills 100 % kapacitet uppnås
laddningen börjar vid 50ca 60 timmar
100ca 24 timmar
150ca 15 timmar
200ca 9 h
250ca 8 h
300ca 7 h
350ca 6 h
400ca 5 h
Laddar med solenergi upp till 400 watt

Under goda förhållanden hände det att ca 450 watt matades in i kraftstationen. Verkningsgraden mellan kraftstation och solpanel verkar vara riktigt bra. Beroende på solens intensitet kan du verkligen förvänta dig mellan 350 och 400 watt här. När himlen var väldigt molnig och täckt hade jag fortfarande cirka 100 watt. I den nedgående kvällssolen uppnåddes också bra 100-150 watt.

Naturligtvis varierar värdena mycket beroende på väder, sol, moln och placeringen av solpanelen. Jag är mycket nöjd med effektiviteten med tanke på den nuvarande situationen. Om du manuellt eller automatiskt justerar om solpanelen mot solen varje timme får du bästa möjliga solenergi.

Vikbara solpaneler

Vilka tillbehör till Ecoflow Delta Max 2000 + Ecoflow 400W solpanel

För längre avstånd, beroende på användningsställe, köpte jag en extra 5 m solcellskabel med MC-4 till MC-4 anslutning och 6 mm² tvärsnitt för förlängning. Båda enheterna kan ställas in lite längre bort från varandra. Om du vill att din bil, skåpbil eller husbil ska stå i skuggan kan du placera din hopfällbara solpanel längre bort i solen med en total längd på 8,50 meter eller 10 meter.

För mobil solenergi
Ecoflow MC4 till XT60 solcellskabel 5m, cm, 0,25kg, 5008004043,...
Ecoflow MC4 till XT60 solcellskabel 5m, cm, 0,25kg, 5008004043,...*
ECOFLOW MC4 till XT60 solcellskabel 5m, / cm, 0,25 kg, 5008004043, EFMC4-XT60CBL5M

OBS! Ju längre solkabel, desto högre förluster kan uppstå och färre watt kommer till Ecoflow Delta Max 2000. Om möjligt bör avståndet och kabeln vara så kort som möjligt, så att du har färre förluster och verkligen kan uppnå 400 watt och mer avkastning med Ecoflow 400W solpanel. Om solcellskabeln är förlängd har du redan något lägre utbyte.

Bakgrundsljud från Ecoflow Delta Max

Kraftstationen har många fördelar, men ändå en nackdel som du bör känna till, men som du själv kan reglera eller minimera beroende på användning. Bakgrundsljudet från de integrerade fläktarna kan ibland vara väldigt högt.

När det blir stor strömeffekt och dess värmeutveckling på kraftstationen startar flera fläktar. Där värme alstras måste den naturligtvis kylas. När solenergi matas in kan fläktarna även starta och gå längre om det flyter höga strömmar. Alla borde veta det i förväg och planera hur du vill använda enheten.

 1. Tips: Rätt för tyst arbete under ett skrivbord + inmatning av solenergi, ljudet kan vara irriterande. Därför, om du matar in solenergi, är det bättre att ställa in Ecoflow Delta Max längre bort från den faktiska arbetsplatsen.
 2. Tips: Ha alltid en kabelupprullare med dig. Med detta är du flexibel i att sätta upp Ecoflow och kan försörja alla strömavtagare utan störande fläktljud.

Beroende på användning och väder bör du helt enkelt placera kraftstationen under skåpbilen, på husbilen eller bredvid husbilen. Om du vill arbeta ute i lugn och ro, sätt upp kraftstationen inne. Med solinmatning går fläktarna längre eller oftare. Om du bara har korta, höga strömavtagare borde fläktljudet vara ett mindre problem eller bara minimeras med tipsen ovan.

Om EcoFlow DELTA Max-temperaturen är högre än 45 °C (lägre än -20 °C), stoppas alla in- och utgångsfunktioner. Batteriet kommer automatiskt att återuppta drift vid normal arbetstemperatur. Därför placeras kraftstationen alltid på en skuggig plats.

Om du kräver för mycket ström visas en överbelastning på displayen och överbelastningsbrytaren skyddar de enskilda uttagen på kraftstationen.

Slutsats: Ecoflow Delta Max 2000 kraftverk + Ecoflow 400W solpanel fällbar

Med setupen som körs här för ett mobilt kontor kan jag säga så långt att det fungerar ganska bra! Beroende på månad och sol kan du göra mycket med solenergi. Solen är inte alltid där, men i en nödsituation kan du givetvis ladda EcoFlow Delta Max med växelström från uttaget väldigt snabbt eller på ett batterivänligt sätt för att vara mobil på språng.

Resurserna för att ladda bärbara datorer, powerbanks och smartphones är enorma. Kortvarig användning av kaffemaskiner, mikrovågsugnar, kokplattor eller vattenkokare är inget problem. Ändå bör du ha en bra möjlighet att ladda Ecoflow Delta Max 2000 med Ecoflow 400W solpanel när den inte används på det mobila kontoret, så att du snabbt har fullt batteri igen från solen.

Om du har garage, carport, fastighet, trädgård eller husbil för installation av solpanel kan du permanent ladda solenergi till ditt mobila kontor och snabbt bli mobil igen. Beroende på arbetsbelastning och arbete på det mobila kontoret kan du klara dig några dagar innan Ecoflow Delta Max 2000 behöver laddas eller laddas kontinuerligt med solpanel.

Om du vill kan du också ta en titt på kraftstationerna från Bluetti, kanske passar det ena eller det andra bättre för ditt ändamål. Jag jämförde med mig själv och slutade med EcoFlow och än så länge är jag mycket nöjd med beslutet. Om du har några frågor om upplägget eller produkterna, skriv en kommentar eller kontakta oss via e-post.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda EcoFlow Delta Max-produkterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
EcoFlow DELTA Max bärbar solgenerator, 2016 Wh, med 4...
366 Bewertungen
EcoFlow DELTA Max bärbar solgenerator, 2016 Wh, med 4...*
 • Stor utbyggbar kapacitet: Expanderbar Wh-strömgenerator från 2016 Wh. Två extra batterier kan anslutas för att skapa en ...
 • Flera laddningsalternativ: Mer än bara en solgenerator. Laddning via AC, solenergi, ett fordon eller med EcoFlow Smart...
 • Drivs av nästan alla enheter: 2400 W uteffekt för upp till 13 enheter samtidigt. Strömförsörjning för 3000W enheter genom att aktivera...
2. Storsäljare
ECOFLOW solgenerator Delta Max (2000), 2016 Wh med 400 W...*
 • [Balkongkraftverk med förvaring]Bygg ditt solcellssystem på din balkong. Ingen professionell elektriker krävs för installation...
 • Flera laddningsalternativ: Mer än bara en solgenerator. Laddning via AC, solenergi, ett fordon eller med EcoFlow Smart...
 • Drivs av nästan alla enheter: 2400 W uteffekt för upp till 13 enheter samtidigt. Strömförsörjning för 3000W enheter genom att aktivera...
3. Storsäljare
EcoFlow Portable Power Station DELTA Max(1600), 1612 Wh Mobil...*
 • [Enorm utbyggbar kapacitet] - Batterikraftverk med utbyggbar kapacitet på 1612 Wh. Anslut två extra batterier till...
 • [Flera laddningsmetoder] - Mer än en enkel solgenerator. Ladda kraftstationen med växelström, solcellsmodulen, bilen eller...
 • [Ladda för nästan vad som helst] - 2000W uteffekt för att driva upp till 13 enheter samtidigt. Driv 2500W enheter med X-Boost...
4. Storsäljare
Delta Max (Delta Max1600+220WSolar Panel) Kraftverk 1612 Wh...*
 • [Balkongkraftverk med förvaring] Bygg ditt solcellssystem på din balkong. Ingen professionell elektriker krävs för installation...
 • [Flera laddningsalternativ] Mer än bara en solgenerator. Laddning via AC, solenergi, ett fordon eller med EcoFlow Smart...
 • [Försörjer nästan alla enheter med 2000 W uteffekt för upp till 13 enheter samtidigt. Strömförsörjning för 2500W enheter genom att aktivera...
5. Storsäljare
EF ECOFLOW DELTA Max Solar Generator 2016Wh med 4 x 160W...*
 • 【Snabbladdning genom solenergi】 - DELTA Max MPPT-kontrollern garanterar full laddning inom 5-9 timmar ...
 • 【Vattentät och hållbar】 - Solpanelen på 160 W är vattentät för att klara alla väderförhållanden och kan användas i upp till 30 minuter ...
 • 【Ström för i stort sett allt】 - 2400W effekt för att driva upp till 13 enheter samtidigt. Driv 3000W enheter med...
6. Storsäljare
EF ECOFLOW Powerstream balkong kraftverksgenerator*
 • Powerstream Microinverter AC-förlängningskabel
7. Storsäljare
EF ECOFLOW DELTA Max (2000) 2016 kWh bärbar kraftstation med...*
 • Balkongkraftverk med förvaring: Bygg din solcellsanläggning på din balkong. Ingen professionell elektriker krävs för installation...
 • Stor utbyggbar kapacitet: Expanderbar Wh-strömgenerator från 2016 Wh. Två extra batterier kan anslutas för att skapa en ...
 • Snabbladdning: Tack vare den senaste cellteknologin har den styva solpanelen på 100 W en hög effektivitet på upp till 23 % och laddar...
8. Storsäljare
Ecoflow Delta Max 2000 kraftverk med styv solpanel, 2 x 400...*
 • [Large Capacity Expandable]: 2016Wh expanderbar batterigenerator. Två extra batterier kan anslutas till...
 • [Flera laddningsmetoder]: mer än en solgenerator. Ladda via AC, solenergi, fordon eller med EcoFlow Smart Generator helt...
 • [Ström nästan vilken enhet som helst]: 2400W uteffekt för att driva upp till 13 enheter samtidigt. Strömförsörjning från...
9. Storsäljare
EcoFlow DELTA 2 bärbar kraftstation med 220W solpanel,...*
 • [Balkongkraftverk med förvaring] Bygg ditt solcellssystem på din balkong. Ingen professionell elektriker krävs för installation...
 • [6 x längre livslängd] Kemin i LFP-batteriet möjliggör en bärbar kraftstation med en livslängd på över 3.000 XNUMX laddningscykler....
 • [Ren grön laddning] Med en solcellsmodulmatning på upp till 500 W kan DELTA 2 solgenerator användas när du campar, reser med ...
10. Storsäljare
Ecoflow solgenerator Delta Pro 3,6 kWh/3600 W med solpanel...*
 • [Balkongkraftverk med förvaring]Bygg ditt solcellssystem på din balkong. Ingen professionell elektriker krävs för installation...
 • [Oöverträffad 3600W effekt] Strömgenerator för dina enheter under ett strömavbrott. Strömförsörjning för 4500W enheter genom...
 • [5 Laddningsalternativ] Välj mellan laddstationen för elfordon, solpaneler, vägguttag, den intelligenta utomhusgeneratorn...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 10.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning