Fjäderfä sax: perfekt för att snida ditt fjäderfä

Rostfritt stål fjäderfä sax Kycklings sax Fisk sax Kött sax Ben sax Diskmaskin säker Carving sax rostfritt stål Fjädermekanism Professionell köks sax Sharp Högkvalitativ metall silver

Fjäderfäskären är en hjälpare som inte får saknas i något kök. Speciellt inte om du är inbjuden till familjeluncher och du tar med en stor fjäderfärätt till bordet.

Fjäderfäskären används för att hugga större typer av fjäderfä, t.ex. Turkiet, anka, gås, kyckling eller kalkon. Med fjäderfässaxen kan stora delar av maten enkelt klippas isär och portioneras. Många hönsaxar har ett urtag under skärkanten. Det kan också användas för att skära igenom större ben.

WMF fjäderfessaxar med integrerad benbrytare 23 cm, ...Nyhet fjäderfä sax, multifunktionella köksax, ...Kelomat, 1657-247, professionell fjäderfä sax, kött sax, ...AUSONIA - 71413 FJÄDERFÄSAX AV ROSTFRI STÅL, FIN MODELL, MED...Miusikit fjäderfä sax, kött sax köks sax med ...SMTENG OX Horn Rostfritt stål Köksax Fjäderfä Sax ...Fiskars köksax, total längd: 18 cm, ...Zwilling 43967-200-0 multifunktionssax, svart, 7,5 cm haltTANSUNG hönsaxar, 5Cr15MoV premium rostfritt stål 9,5 tum ...
37,99 €Kontrollera pris11,99 €17,08 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris21,99 €29,40 €19,99 €
WMF fjäderfä sax med integrerad ... *Nyhet fjäderfä sax, multifunktionella ... *Kelomat, 1657-247, professionell fjäderfä sax, ... *ÖSTERRIKE - 71413 FJÄRRKLÄDARE AV RUSTFRITT STÅL, ... *Miusikit fjäderfä sax, kött sax ... *SMTENG OX köksax i rostfritt stål ... *Fiskars köksax, total längd: 18 cm, ... *Zwilling 43967-200-0 multifunktionssax, svart, 7,5...*TANSUNG fjäderfä sax, 5Cr15MoV premium ... *
◼️ Innehåll: 1x fjäderfäskär med integrerad benbrytare ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ultra-skarpa blad levererar högprecisionsskärningar med ...◼️ svart fjäderfä sax från KelomatSize️ Storlek: 24 cm.◼️ Våra köksaxar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Universell sax (bladlängd: 6,8 cm) för att klippa flera ...Special️ Speciellt rostfritt stål◼️ ✂ 【Kökssax av hög kvalitet】: Bladen är gjorda av ...
◼️ Material: Cromargan rostfritt stål, mjuka handtag i plast◼️ Ej tillämpligt◼️ Ergonomiskt halkfritt handtag låter dig ...◼️ saxens blad är gjorda av rostfritt stål◼️ Ej tillämpligt◼️ Med säkerhetslåset kan kökssaxen ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Bekvämt grepp och fast grepp tack vare ergonomisk ...◼️ Robusta saxblad precisionsslipade◼️ ✂ 【Ergonomiska TPR -handtag】: Handtagen på våra ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
37,99 €Kontrollera pris11,99 €17,08 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris21,99 €29,40 €19,99 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 24 mars 2023 14:29 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Konstruktion av en fjäderfäskjuvning

De två långa, något taggade knivarna utgör fjäderfäaxens huvudsakliga skärverktyg. Handtaget påminner allt mer om en burköppnare på grund av sin hästskoformade konsistens. Detta kan lätt pressas och relativt lite kraft krävs.

Vissa modeller har en liten fjäder som gör dem lättare att komprimera. De flesta fjäderfäaxar har en utskärning under bladen som är utformad för att bryta starkare ben. På många modeller av fjäderfäaxar finns det en typ av lås på handtagets nedre del för att säkert förvara verktyget efter användning.

Fjäderfässax stil, form och finish

Det finns smala och breda typer av fjäderfäaxar på marknaden. De skiljer sig åt i struktur, grepp och hantering. Beroende på dina önskemål och behov är mindre och därför lättare fjäderfäaxar mer lämpade för små kvinnors händer än en mycket bredare.

En fjäderfäskjuvning av hög kvalitet erbjuder fördelen med liten ansträngning. Dessutom är skärkanterna gjorda av robust rostfritt stål, vilket ger rost ingen chans. På detta sätt kan fjäderfäskären användas i flera år utan att tappa skärpan.

Handtaget kan vara tillverkat av samma material som bladet, rostfritt stål. För enkelhets skull finns det även andra material som används för bearbetning av handtaget.

Detta inkluderar trä, plast eller till och med boxwood. Beroende på material blir hanteringen trevligare och gör det lättare att skära upp fjäderfäet. Även om fjäderfäskärens framkant nästan alltid har samma struktur, vilket påminner mycket om vanlig hushållssax, kan handtaget vara variabelt.

Det finns delade handtag med en mindre spak fäst vid det övre stycket så att saxen kan öppnas och stängas. Dessa modeller har inte heller säkerhetslåset på den nedre delen, men har ett halkfritt plasthandtag. Att glida är nästan omöjligt. Handtaget har en ergonomisk form som passar perfekt i handen.

Skillnader i utförande

Det finns fjäderfäaxar som ser ut som vanliga hushålls- eller hantverksaxar. Andra versioner får en att tänka på sekatörer eller ett verktyg. Fjäderfäaxarna av hög kvalitet har ett handtag som ligger bekvämt i handen, enkel hantering, en knivskarp kant och ett säkerhetslås.

I bästa fall kan fjäderfäskären tas isär för rengöring så att du kan komma till de mest avlägsna platserna. De flesta av dessa modeller är därför också lämpliga för diskmaskinen. En fjäderfäskjuv av hög kvalitet kostar cirka 50 till 100 euro. Naturligtvis beror det på användningsfrekvensen.

Om du lägger en fågel på bordet en gång om året kan fjäderfäskär för 100 euro verka lite dyrt. Det finns betydande skillnader i bearbetningen och det kvalitativa utförandet, var och en med fördelar och nackdelar.

Var uppmärksam när du köper

Först och främst spelar utseendet en viktig faktor i köpbeslutet. Om du inte är övertygad här kommer det andra steget att spela: känsla. I butiken och även när du beställer online har du möjlighet att titta på produkten, plocka upp den och öppna och stänga den. Utsidan spelar en försumbar roll. Fjäderfessaxarna borde verkligen se bra ut. Speciellt när fågeln är huggen framför den monterade besättningen.

Oavsett om handtaget är glänsande eller rött, blått eller grönt spelar en underordnad roll. När det gäller handtaget är det viktigt att det ligger bekvämt i handen. Om du har en känsla av att en skarp kant pekar i handen och hanteringen är obekväm, bör du hålla fingrarna borta från modellen. Ett bra grepp är smidigt och samtidigt halkfritt. Den ligger idealiskt i handen och fjäderfessaxarna kan manövreras med en enkel rörelse och liten ansträngning.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Skär fjäderfä ordentligt

Skäreggarna ska vara vassa och släta. Fjäderfäaxar som bara kan dras isär med våld är helt olämpliga för daglig användning. En liten rörelse med liten ansträngning är idealisk. På detta sätt kan fjäderfäet också skivas smidigt och bekvämt.

Säkerhetslåset i botten får inte saknas. I vissa modeller pressas skärkanterna tätt ihop så att de inte kan öppna sig själva. De modeller som har en fjäder på greppleden bör startas med ett lås. Med den här versionen kan det annars hända att du klämmer i fjäderfäaxen och de hoppar isär igen (om de inte kan säkras med spännet).

Det är värt att uppmärksamma om fjäderfäskär kan demonteras för rengöring. Denna process är vanligtvis lätt att utföra och fjäderfäskären kan sättas ihop igen efter rengöring. Det är perfekt om fjäderfäskären kan läggas i diskmaskinen. Detta lämnar bara tankarna på en festmåltid och inte på den besvärliga städningen efteråt.

Rostfritt stål ska vara vanligt. Tyvärr har inte alla modeller den här funktionen. I synnerhet i lägre prissegment kan det vara nödvändigt att torka fjäderfäskären helt efter rengöring, eftersom det annars kan bilda blixtrost, vilket inte bara är fult, utan framför allt obehagligt.

Rengör fjäderfä sax

Att snida en gås eller anka kan vara en syssla och lämnar en röra i köket eller vid bordet. Resterna finns kvar i fjäderfäskäraren och måste tas bort för hand senare om du är osäker. Därför går rekommendationen helt klart till en dyrare modell. Varför? Dessa fördelar talar oundvikligen för att investera lite mer pengar:

 • bekväm hantering
 • rostfritt stål
 • skarp skärning
 • bekvämt grepp
 • Säkerhetslås eller fast grepp på skäreggarna
 • Demonterbar
 • diskmaskin säker

Bara det arbete du har att göra med att städa en billig modell försvinner snabbt minnen från en festmåltid.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda fjäderfäsaxprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 3,091. Storsäljare
Westmark fjäderfäsax, fjädermekanism, skärbladslängd:...*
 • Fjäderfä sax för skärning, kapning och parrying av fjäderfä som kyckling, gås eller kalkon, lämplig för höger- och vänsterhandare
 • Fintandade, smidda och slipade saxblad av...
 • Fjädermekanism för enkel hantering utan ansträngning, halkfri grepp tack vare rostfritt stålhandtag med inre och externa ...
- € 5,002. Storsäljare
TIVOLI fjäderfäsax vass kökssax, multifunktion...
117 Bewertungen
TIVOLI fjäderfäsax vass kökssax, multifunktion...*
 • 【Multifunktionell fjäderfäsax】 Hushållssax klipper enkelt fjäderfän, kalkonvingar och fiskar och ger dig en känsla av ...
 • 【Väldesignat handtag】 Handtaget på vår fjäderfäsax är förstärkt med fyra nitar som kombinerar styrka och elegans. Den ergonomiska ...
 • 【Säker kökssax】 TIVOLI fjäderfäsax får poäng med en fjädermekanism för enkel öppning och tryck på händerna ...
- € 1,913. Storsäljare
Fiskars fjäderfässax, total längd: 25 cm, ... *
 • Fjäderfäsax (bladlängd: 9,5 cm) för proffs och hobbykockar för att klippa, demontera och flå fjäderfän som gås, kalkon eller...
 • Bekvämt grepp och fast grepp tack vare ergonomiskt format handtag av högkvalitativ plast, enhänt låsning av saxen
 • Snabbt och rent arbete tack vare det tandade bladet av rostfritt högkvalitativt stål, enkel skärning genom benen tack vare den justerbara...
4. Storsäljare
BELLE VOUS högkvalitativa saxar - fjäderfä sax 25,5 cm ... *
 • BÄTTRE ÄN KNIV OCH SKÄRBRÄTA: Dessa kökssaxar är praktiska och sparar dig att pilla med en kniv och skärbräda. Klipp...
 • SÄKERHET ÄR TOPPPRIORITET: Varje fjäderfäsax har en säkerhetsklämma på undersidan av handtaget som håller saxen ...
 • ETT STEG FRAMÅT: Dessa fjäderfäsaxar kan inte bara skära igenom nästan all mat, utan har också en speciell ...
5. Storsäljare
Fjäderfäsax, multifunktionssax Fjädersax i rostfritt stål...*
 • ✂ MULTIFUNKTIONER FJÄDERFÄSAX - SWPEED Högkvalitativ fjäderfäsax för kyckling, gås, kalkon, fisk, kött, ben, grönsaker, örter...
 • 👍 ERGONOMISK DESIGN - Enligt teorin om ergonomi och spakar ska kökssaxar göra maten bekvämare, enklare och säkrare med lätt ...
 • 💎 HÖGKVALITETSMATERIAL- Fjäderfäsax gjord av rostfritt stål som är rost- och korrosionsbeständig. De ultraskarpa bladen skär...
6. Storsäljare
TANSUNG hönsaxar, 5Cr15MoV premium rostfritt stål 9,5 tum ... *
 • ✂【Kökssax av hög kvalitet】: Bladen är gjorda av 5Cr15MoV specialstål rostfritt stål; Den professionella designen och extremt...
 • ✂【Ergonomiska TPR-handtag】: Handtagen på våra fjäderfäsaxar är ergonomiskt utformade; Den halkfria plastbeläggningen och...
 • ✂ 【Mångsidig sax】: Demonterbar kraftfull multifunktionssax för allt klipparbete i köket förbättrar din effektivitet med ...
- € 15,977. Storsäljare
WMF fjäderfäsax med benbrytare 25 cm, Cromargan ... *
 • Innehåll: 1x fjäderfäsax (längd 25 cm) - artikelnummer: 1887719990
 • Material: Cromargan rostfritt stål 18/10. Rostfritt, formstabilt, hygieniskt, syrabeständigt och oförstörbart. Enkel rengöring, eftersom skärblad...
 • Fjäderfäsax gör det lättare att skära upp stora och små fjäderfän, före eller efter stekning.
8. Storsäljare
TANSUNG fjäderfäsax, 5Cr15MoV premium rostfritt stål 9,45"...*
 • ✂【HÖGKVALITETS KÖKSSAX】: Bladet är tillverkat av 5Cr15MoV rostfritt stål med hög hårdhet, vilket är starkt och hållbart; Den unika...
 • ✂【ERGONOMISKT HANDTAG】: Handtaget på vår fjäderfäsax är ergonomiskt utformat; halkfri plastbeläggning och räfflad...
 • ✂ 【DUBBEL SÄKERHET】: Kökssaxens inbyggda fjäder fjädrar automatiskt tillbaka och gör det största snittet med ...
- € 5,009. Storsäljare
Dragon Riot fjäderfäsax professionell kökssax i rostfritt stål...*
 • Effektiv och säker: Kökssaxens inbyggda fjäder studsar automatiskt med minsta möjliga kraft för att få maximalt snitt ...
 • Bekvämt och ergonomiskt handtag: De ergonomiska handtagen på hushållssaxen är gjorda av högkvalitativ mässing, vilket gör dem halkfria ...
 • Slitstark kökssax: Bladen på våra fjäderfäsaxar är gjorda av rostfritt stål, som har utmärkt ...
10. Storsäljare
Vinnare av Kormery fjäderfäsaxar,...*
 • ✂ 【MULTIFUNKTIONELL KÖKSSAX】 Våra högkvalitativa kökssaxar är lämpliga för kyckling, gås, kalkon, fisk, kött, ben, grönsaker, ...
 • 👍 【ARBETSBESPARANDE DESIGN】 Vi kombinerar ergonomi och hävstångsteori för att göra kökssaxar bekvämare, enklare och säkrare att klippa ...
 • 💎 【HÖGKVALITETSMATERIAL】 Fjäderfäsaxar är gjorda av rostfritt stål, som är rost- och korrosionsbeständigt och hållbart. Den fina...
- € 3,09erbjudandet
- € 5,00erbjudandet
- € 1,91erbjudandet
Fiskars fjäderfässax, total längd: 25 cm, ...
Fiskars fjäderfässax, total längd: 25 cm, ... *
Gjord i Finland: Hög hållbarhet, enkel rengöring - diskmaskin säker
29,90 € € 1,91 27,99 € Amazon Prime
Neu!
predolo kycklingbensax Robust, vass matlagningssax...
predolo kycklingbensax robusta, vassa matlagningssaxknivar...*
Bladen är ute. Bladet blir vassare, vilket kan förhindra rost och korrosion.; Metallkonstruktionen gör rengöringen snabb och enkel. Vänligen tvätta för hand.
19,99 €
Neu!
AYBAL multifunktions kökssax fisk kyckling 0...
AYBAL multifunktions kökssax fisk kyckling 0...*
av hög kvalitet med oavsiktlig skada.; skarpkantad, skärande ben är al.Lätt att använda och har lång livslängd.
32,27 €
Neu!
Janzoom fjäderfäsax, kycklingbensax, rostfri,...
Janzoom fjäderfäsax, kycklingbenssax, rostfri,...*
Den inbyggda fjädern stöder automatiskt, vilket gör den mer bekväm och arbetsbesparande.
15,79 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*