Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Foto av författaren

Redaktionell ET

När det kommer till gör-det-själv handlar det om att ha rätt verktyg, och jag fick möjlighet att köpa Einhell sladdlösa slagborrmaskin TE-CD 18/2 Li-i. Det som slog mig så fort jag tog upp det var hur lätt det var och hur lätt det var att använda – perfekt för långa dagar på projekt.

Med sin 18 V effekt och 44 Nm vridmoment erbjuder denna slagborrmaskin från Einhell tillräckligt med kraft för att arbeta på en mängd olika material. Även om enheten är kompakt kan den enkelt hantera tyngre uppgifter, vilket gör den till en mångsidig hjälpreda.

Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)...

Bitsetet med 22 delar som ingår i leveransen är särskilt praktiskt, liksom fallet, vilket gör att allt prydligt kan stuvas undan. Batteriet håller förvånansvärt länge och kommer med en snabbladdare så det är redo att användas igen på nolltid.

Söker du en flexibel och kraftfull partner för allt skruv- och borrarbete? Einhell sladdlösa slagborrmaskin kan vara precis grejen för dig. Med sin användarvänlighet, kraftfulla prestanda och snabbladdning är den en toppkandidat för din verktygsarsenal.

Så tveka inte, Klicka här och köp Einhell sladdlösa borrmaskin direktför att ta dina DIY-projekt till nästa nivå!

Översikt över Einhell sladdlösa slagborrmaskin TE-CD 18/2 Li-i +22

Om du letar efter en mångsidig och robust medhjälpare i din verktygsarsenal kan Einhells sladdlösa slagborrmaskin vara din nya bästa vän. Medlemskap i Power X-Change-familjen garanterar kompatibilitet med andra Einhell-enheter och batterier, vilket gör arbetet i ditt hem eller verkstad mycket enklare. Med den kraftfulla tvåväxlade transmissionen kommer du att uppskatta det märkbara vridmomentet på 44 Nm, som kan finjusteras genom 20 olika vridmomentnivåer.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 52 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Tack vare den ergonomiska designen och mjuka greppområdena är hanteringen mycket bekväm även för längre projekt. Det integrerade LED-ljuset skapar god synlighet även i dåligt upplysta hörn och tack vare hastighetselektroniken kan du optimalt anpassa prestandan till olika material. Den nyckellösa borrchucken är också praktisk, vilket gör att skären kan bytas utan verktyg.

1705525285905
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 53 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Setet kommer med ett 2,5 Ah batteri, en snabbladdare och ett omfattande 22-bits set som förvaras i ett robust fodral. Var dock beredd på att maxhastigheten på 1250 rpm kanske inte räcker för extremt hårda material. Ändå är denna slagborr en solid följeslagare för de flesta gör-det-själv-arbeten och imponerar med sin flexibilitet och kvalitet.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 54 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Kraftfull tvåväxlad växellåda

När man arbetar med den sladdlösa slagborren Einhell blir det snabbt tydligt hur kraftfull den tvåväxlade växellådan verkligen är. Det spelar in i krävande uppgifter när du behöver kraftfull borrning eller slagborrning. Vridmomentet på 44 Nm och de 20 justerbara vridmomentnivåerna ger dig flexibilitet och kraft för olika skruv- och borrjobb.

Du bör dock tänka på att trots den imponerande prestandan så lever enheten ibland under förväntningarna när det kommer till extremt hårda material. Det kan hända att du måste ta till en mer kraftfull modell.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 55 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Överlag erbjuder transmissionen en balans mellan hastighet och kontroll, vilket är särskilt tydligt i första växeln, där långsam men kraftfull skruvning är möjlig. I andra växeln ökar dock hastigheten, vilket påskyndar borrningen.

Hanteringen av växellådan är mycket användarvänlig. En switch låter dig snabbt växla mellan växlarna, så att du kan växla från ett läge till det andra utan avbrott.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 56 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Nyckelfri chuck och verktygsbyte

När det kommer till gör-det-själv är tiden ofta lika viktig som precision. Den nyckellösa chucken på denna sladdlösa slagborrmaskin från Einhell är en riktig välsignelse. Verktygsbyten går snabbt och enkelt, utan att du behöver leta efter ytterligare verktyg. Det automatiska spindellåset låter dig byta borr och bits på nolltid - håll bara i chucken medan du byter tillbehör.

Denna funktion är inte bara tidsbesparande utan också riktigt användarvänlig. Du behöver ingen specialistkunskap för att förbereda enheten för olika material. Oavsett om du fäster en hylla, hänger bilder eller monterar möbler, sparar det snabba verktygsbytet dig värdefulla minuter.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 57 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Det som dock måste beaktas är att ju oftare man byter verktyg desto mer slits komponenterna. Varsam hantering av den nyckellösa chucken säkerställer att du kan njuta av dess enkla hantering under lång tid. Borrchuckens gedigna utförande står dock för långvarig kvalitet som stödjer dig i dina projekt.

Integrerat LED-ljus för optimal synlighet

Föreställ dig att arbeta i ett dåligt upplyst hörn av din källare eller försöka skruva fast en skruv bakom en tung möbel. Det integrerade LED-ljuset i Einhell sladdlösa slagborrmaskin är precis rätt för dig. Det är avgörande att din arbetsyta är väl upplyst, och den här skruvmejseln gör just det med glans. Belysning gör att du alltid har en klar bild av ditt projekt, även när du befinner dig på mörka eller svåråtkomliga platser.

Du kanske tror att det bara är en liten detalj, men denna LED-lampa är en riktig game changer. Det underlättar inte bara arbetet, det säkerställer också att du kan skruva eller borra mer exakt och säkrare eftersom du kan se exakt vad du gör. Det finns inget mer frustrerande än att behöva treva i mörkret! Här kommer du dock att känna dig som ett proffs, redo för alla projekt, dag som natt.

Ergonomisk design för hög komfort

Om du älskar hantverk men är rädd för belastningen på dina handleder, kan Einhells sladdlösa slagborr ge dig den avlastning du behöver med sin ergonomiska design. Dina händer kommer att tacka dig, eftersom de mjuka greppytorna inte bara erbjuder ett säkert grepp, utan också bekväm hantering, även för projekt som tar mycket tid. Den balanserade viktfördelningen säkerställer att enheten ligger bekvämt i handen och inte blir en belastning även under långa tidsperioder.

Einhell sladdlös slagborrmaskin TE-CD 18/2
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 58 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Även om omfattande gör-det-själv-arbete ofta kan vara tröttsamt, gör den här slagborren jobbet enklare med sin genomtänkta design. En annan pluspunkt är det integrerade LED-ljuset, som lyser upp mörka hörn och avsevärt förbättrar precisionen i dåliga ljusförhållanden. Kombinationen av komfort och funktionalitet gör slagborren till en pålitlig partner för dina hemprojekt.

Även om den kan uppfattas som mindre kraftfull jämfört med andra modeller, är balansen mellan prestanda och komfort tydligt lutad till förmån för användarkomfort. Detta kan vara en avgörande fördel för dem som arbetar med enheten regelbundet och under långa perioder.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Om du letar efter en pålitlig sladdlös slagborrmaskin för din verktygsarsenal kan Einhell TE-CD 18/2 Li-i vara en intressant kandidat. Denna modell sticker ut för sin flexibilitet i Power X-Change-systemet, vilket innebär att du kan dela batterier och laddare med andra Einhell-verktyg. Detta gör hanteringen enklare och sparar kostnader för ytterligare batterier.

Effekten på 44 Nm vridmoment är mycket kraftfull och mångsidig vid borrning och skruvning med 20 olika vridmomentinställningar. Detta är särskilt användbart vid bearbetning av olika material. Den nyckellösa borrchucken låter dig byta borr eller bits snabbt, vilket sparar tid.

Den ergonomiska designen och det mjuka greppet säkerställer bekväm hantering, även vid längre projekt. Du kommer att uppskatta den integrerade LED-belysningen som hjälper dig att arbeta exakt även i mörka hörn.

Med den sladdlösa skruvdragaren får du också en omfattande uppsättning tillbehör, inklusive ett robust fodral för transport och förvaring. Kunden får därför ett allroundpaket som räcker till de flesta gör-det-själv-jobb.

1705525286040
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 59 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Nackdelar

Även om användarna älskar enhetens starka prestanda och mångsidighet, kan det medföljande 2,5 Ah-batteriet nå sina gränser för snabbt för vissa projekt. För mycket intensivt arbete eller långa användningsperioder kan det vara vettigt att ha ett extra batteri tillgängligt.

Vissa köpare kan kritisera vikten, speciellt om du måste hålla den i handen länge. Den som föredrar lättare alternativ kan känna sig kompromissad här.

I slutändan återspeglar de mindre nackdelarna som vissa användare upplever det faktum att det är svårt att hitta ett perfekt balanserat verktyg som uppfyller alla förväntningar inom varje applikationsområde.

Kundenrezensionen

Efter att ha dragit åt varje skruv och borrat i varje vägg vill du veta hur andra tog emot Einhell TE-CD 18/2 Li-i. Som tur är kan jag rapportera att många användare är imponerade av enhetens robusthet och höga vridmoment. Särskild vikt lades på hur väl den ligger i handen och uppskattar dess höga batteriprestanda, vilket säkert kommer att gynna dig i det dagliga gör-det-själv-arbetet.

Det praktiska fodralet, som rymmer andra verktyg utöver skruvmejseln, är också populärt. Denna flexibilitet gör Einhell till en solid följeslagare vid flytt eller för längre projekt. Den höga nivån av nöjdhet återspeglas i ett genomsnittligt betyg på 4,6 stjärnor, vilket inte är givet med 640 recensioner.

AnvändareInuti kan du njuta av de mångsidiga användningsmöjligheterna, oavsett om det är för skruvdragning eller för mer krävande slagborrning. Slagborrmaskinen är också väl mottagen internationellt - varumärkets kvalitetskontinuitet och det utmärkta pris-prestandaförhållandet prisas. Det är klart att denna skruvmejsel kommer att tilltala många gör-det-själv-arefår ditt inre hjärta att slå snabbare.

Slutsats – Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2

Efter omfattande användning av Einhells sladdlösa slagborrmaskin i vardagen kan man säga att den får poäng framför allt med sitt robusta utförande och sin mångsidighet. Oavsett om du skruvar, borrar eller borrar hammar - det här verktyget ligger bekvämt i handen, och den tvåväxlade växellådan erbjuder dig flexibilitet för en mängd olika uppgifter. Batteriet överraskar också med sin långvariga prestanda och det praktiska pluset att ett 2,5 Ah batteri, snabbladdare, en 22-delad bitbox och ett fodral redan ingår i leveransen.

De många positiva feedbacken från användarna understryker enhetens starka vridmoment och uthållighet, även när du borrar och skruvar intensivt i trä. Ditt nya hemförbättringsprojekt kan hanteras utan att oroa dig för batterifel. Priset verkar motiverat av den höga kvaliteten på maskinen och de omfattande tillbehören som kommer att göra ditt arbete mycket enklare.

Om du letar efter ett pålitligt verktyg för en mängd olika användningsområden i hemmet är Einhell sladdlösa slagborrmaskin ett gediget val.Den kombinerar kraft, uthållighet och praktiska egenskaper i ett kompakt format som håller vad de lovar.

1705525286052
Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv? 60 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 i testet: Bäst för gör-det-själv?

Vanliga frågor

Hur presterar Einhell TE-CD 18/2 slagborrmaskin i oberoende tester?

I oberoende tester får Einhell TE-CD 18/2 ofta beröm för sin robusthet och mångsidighet. Dess kraftfulla motor och förmåga att hantera skruvdragning, borrning och slagborrningsjobb gör den till ett pålitligt verktyg. Användarna uppskattar också den ergonomiska designen som ger komfort även vid långvarig användning.

Vilka erfarenheter har användarna haft av TE-CD 18/2 Li-i +22 från Einhell?

De flesta användare är nöjda med TE-CD 18/2 Li-i +22 och betonar särskilt den höga batterikapaciteten och det bekväma greppet. Användarrapporter visade att slagborren är hållbar även vid intensiv användning. De omfattande tillbehören som ingår i fodralet nämns också positivt.

Hur bedömer Stiftung Warentest Einhell sladdlösa skruvdragare i allmänhet?

Stiftung Warentest bedömer i allmänhet Einhell sladdlösa skruvdragare som solida verktyg med ett bra pris-prestandaförhållande. Särskild uppmärksamhet ägnas åt kvaliteten på utförande och den användarvänliga designen. Power X-Change-plattformen, som möjliggör batteribyte mellan olika verktyg, är också uppskattad.

Hur skiljer sig de olika modellerna av Einhell TE-CD 18, som 18/60 Li-i BL och 18/50 Li BL, åt?

Einhell TE-CD 18-modellerna skiljer sig i prestanda och funktioner. Till exempel har 18/60 Li-i BL en borstlös motordesign som ger högre effektivitet. Batteriets vridmoment och kapacitet kan variera, vilket innebär att vissa modeller är bättre lämpade för tyngre uppgifter än andra.

För vilka applikationer är Einhell TE-CD 18/45 3x-li särskilt lämplig?

TE-CD 18/45 3x-li är idealisk för uppgifter som kräver hög rörlighet, såsom möbelmontering eller installationer. Den kompakta designen och det extra batteriet gör den till en flexibel följeslagare för en mängd olika gör-det-själv-jobb.

Är Einhell TE-CD 18/40 Li ett bra köp för gör-det-själv-entusiaster med krävande projekt?

Ja, TE-CD 18/40 Li från Einhell är ett bra köp för gör-det-själv-entusiaster som vill ta sig an krävande projekt. Med sitt kraftfulla vridmoment och långa batterilivslängd kan den användas för en mängd olika uppgifter. Användarerfarenheter visar att även hårda material kan bearbetas effektivt.

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda Einhell sladdlösa slagborrprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Einhell sladdlösa slagborrprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Einhell sladdlös slagborrset TE-CD 18/40 Li-i +64 (2x2,0... Einhell sladdlös slagborrset TE-CD 18/40 Li-i +64 (2x2,0...* För tillfället inga recensioner 129,88 €Amazon Prime
2 Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/80 Li-i BL... Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/80 Li-i BL...* För tillfället inga recensioner 109,95 €Amazon Prime
3 Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/60 Li-i BL... Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/60 Li-i BL...* För tillfället inga recensioner 124,95 € 93,99 €Amazon Prime
4 Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/50 Li-i BL... Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/50 Li-i BL...* För tillfället inga recensioner 109,95 € 79,95 €Amazon Prime
5 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)... Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)...* För tillfället inga recensioner 149,95 € 99,99 €Amazon Prime
6 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 Li-i +64 (2x2,0Ah)... Einhell sladdlös slagborr TE-CD 18/2 Li-i +64 (2x2,0Ah)...* För tillfället inga recensioner 129,99 €Amazon Prime
7 Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/50 Li-i BL... Einhell Professionell sladdlös slagborr TP-CD 18/50 Li-i BL...* För tillfället inga recensioner 144,99 €Amazon Prime
8 Einhell sladdlös borrmaskin TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change... Einhell sladdlös borrmaskin TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...* För tillfället inga recensioner 59,95 € 39,99 €Amazon Prime
9 Einhell sladdlös slagborr TE-CD 12/1 Li-i (2x2,0Ah)... Einhell sladdlös slagborr TE-CD 12/1 Li-i (2x2,0Ah)...* För tillfället inga recensioner 107,95 € 86,98 €Amazon Prime
10 Einhell Professionell sladdlös slagnyckel IMPAXXO 18/400 Power... Einhell Professionell sladdlös slagskruvdragare IMPAXXO 18/400 Power...* För tillfället inga recensioner 184,95 € 143,85 €Amazon Prime
- € 30,96erbjudandet
- € 30,00erbjudandet
- € 49,96erbjudandet
- € 19,96erbjudandet
Einhell sladdlös borrmaskin TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...
Einhell sladdlös borrmaskin TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...*
LED-belysningen ger även ljus in i mörka områden för optimala resultat.
59,95 € € 19,96 39,99 € Amazon Prime
- € 20,97erbjudandet
- € 41,10erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 12.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Redaktionell ET

Ett dedikerat team bestående av författare och produkttestare skriver guider, produktrecensioner, erfarenhetsrapporter och testrapporter om olika ämnen och produkter på vår plattform. Vi erbjuder även instruktioner och DIY DIY-idéer. Våra autentiska produkttester, detaljerade recensioner och omfattande produktjämförelser erbjuder värdefull hjälp vid köpbeslut.

Schreibe einen Kommentar