Isformar: gör din egen glass

niko

Inga kommentarer

ANSMIO glassformar 9 glassformar återanvändbara popsicle -formar glassformar DIY idéer popsicle BPA -fria - levereras med en rengöringsborste och silikonfällningstratt

Isformar, en snygg förfriskning. Whisky on the Rocks består vanligtvis av 2cl whisky och isbitar. Dessa isbitar måste först läggas i frysfacket i form av vatten. Det tar några timmar att förvandlas till is. Naturligtvis kan du inte lägga vattnet i frysen i vilken behållare som helst.

Du behöver ett praktiskt kökshjälpmedel för detta: glassformarna. Inte bara på sommaren, utan särskilt för fester, en kyld drink, långdrycker eller sprit, fungerar glassformarna som en extra förfriskning för dig själv och gästerna.

Förutom de olika material från vilka Eisformen finns finns det också olika former där isbitarna skapas som ett motiv och kryddar dryckerna. Förutom isformarna för isbitar finns det också isformar för hemlagad glass och frysta isbitar med frukt i. Det som är tillåtet är vad som kan frysas och så det finns nästan inga gränser för kreativitet.

Isformer i jämförelse

HelpCuisine® Popsicle Maker, Kids Popsicle Formar...ALEMIN glassformar Popsicle formar, 6PCS mini glass formar ICE ...Glassformar silikon, 6-pack isformar, BPA-fria ...Micacorn 3 delar silikonformar, BPA -fria, ...Glassformar BPA-fria Popsicle Formar Popsicles and Ice Lollies...Popsicle formar silikon popsicle formar-Popsicle Mould...Glassform Silikon Popsicle Hjärtform, Silikon Glassformar bpa...12 -delig glassform Glassformar Popsicle DIY Hemmagjord ...HONZUEN Glassformar Popsicles, Popsicle Forms Set Gör det själv...DEHUB glassformar silikon, glassformar ICE on stick silikon, 6 ...
12,98 €Kontrollera prisKontrollera pris6,88 €15,99 €13,99 €7,99 €Kontrollera prisKontrollera pris13,99 €
HelpCuisine® Ready Popsicle, ... *ALEMIN -glassformar Popsicle -formar, 6PCS Mini ... *Glassformar silikon, 6-pack isformar, ... *Micacorn 3 delar silikonformar, BPA ... *Glassformar BPA -fria Popsicle -formar popsicle ... *Silikonglassformar...*Glassform silikon isformig hjärtform, silikon ... *12 delar glassform glassformar popsicle DIY ... *HONZUEN Glassformar Popsicles, Popsicle Formar...*DEHUB -glassformar silikon, glassformar ICE på en pinne ... *
◼️ HelpCuisine -former med hållare och lock med handtag för ...◼️ Ej tillämpligt◼️ ★ Material av hög kvalitet: Våra isformar är gjorda av ...◼️ 🍦 【Högkvalitativt material】 Popsikelformen är gjord av...◼️ Säkert material: Popmakaren tillverkad av PP + silikonmaterial, ...◼️ 【Glassformar för att baka vattenisformar, bästa ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ ✅ 【Säkert material, miljövänligt】 vårt ...
◼️ Materialet är stabilt och motståndskraftigt mot kyla ...◼️ Ej tillämpligt◼️ ★ Njut av DIY -kul: En uppsättning med 6 silikonformar ...◼️ 🍦 【Klara och vackra former】 De hemgjorda glassarna på...◼️ Lätt att lösa: dra bara ut minipoppen ...◼️ 【Lätt att ta loss och lätt att rengöra glassbehållare för ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ ✅ 【Temperaturområde: -40 ~ + 230】 Isformar silikon...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
12,98 €Kontrollera prisKontrollera pris6,88 €15,99 €13,99 €7,99 €Kontrollera prisKontrollera pris13,99 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 17:38 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Isbitform - förfriskningen

Vatten eller fruktjuicer kan frysas utan problem. Isbitar som innehåller en liten hallon inuti är särskilt lämpliga för aperitifer som den berömda Hugo. Detta skapar ett extra blickfång i glaset. För detta måste hallonen tillsättas till vattnet och därmed också till isformen.

Det finns också isformer som trollar fram vissa motiv, till exempel frukt eller något figurativt, i glaset. Så du har inte bara en förfriskning, utan en extra höjdpunkt i ditt glas.

Säker, stabil, hållbar och livsmedelssäker. Trolla fram stora runda glassbollar, som inte bara ser bra ut, utan också kyler dina drycker mycket längre eftersom de smälter långsammare. Förutom de vanliga isbollarna gjorda av vatten kan isbollar också göras underbart av fruktjuice eller fruktmjölk.

Det stängda systemet under frysprocessen förhindrar att smaken förändras eller att lukten av kylskåpet absorberas. de istärningslåda tål maskindisk och ändrar inte färg eller form.

Vilket material för isformarna

Det finns olika texturer och material när det gäller isformer. Naturligtvis måste det vara ett material som enkelt kan läggas i frysen. Glas skulle vara extremt olämpligt här, eftersom det skulle spricka med tiden. Så du behöver ett robust tyg som tål låga temperaturer. Flexibla material, till exempel silikonen med mirakelstruktur, passar perfekt.

Detta material har länge varit känt som bakformar och har fördelen att rester inte fastnar på insidan och lätt kan skjutas ut. När du lägger den i frysen måste du tjata lite. Flexibiliteten kan också hjälpa till att lite vatten tar slut. Men med lite försiktighet kan formen - som finns i många olika färger - enkelt transporteras in i frysen.

Silikon eller plast

Ett annat material som används för isformar är plast. Olika former och färger finns också i denna version. Förutom de klassiska fyrkantiga isbitar finns runda, ovala och motivformar. Plasten är inte särskilt flexibel och kan helt enkelt läggas i frysen. Det är bäst att stå det rakt så att ingenting kan glida.

Det finns formar av silikon och plast för hemlagad glass. Dessa skiljer sig i höjd och är vanligtvis djupare än former som används för att göra isbitar. Vilken fruktjuice som helst kan användas till den hemlagade glassisen. Beroende på vilken smak du föredrar. För detta behöver du små trähandtag. När allt kommer omkring måste du kunna hålla glassen i handen efter att den har frusit.

Rengöringen av isformarna är hanterbar. Varför? Främst när fruset vatten används för konventionella isbitar är det tillräckligt att skölja formen med rent vatten. Men om du använder fruktjuice eller fryser frukt också, bör rengöringen vara mer noggrann, eftersom resterna inte bara luktar obehagligt, utan kan också innehålla bakterier som förökar sig och leder till mögel.

Därför bör formarna rengöras noggrant med diskmedel och vatten efter användning. Skölj väl och återgå till skåpet. Så du har dem redo att lämna till nästa användning.

https://youtu.be/JRXcABbjAh0

Tips för att använda isformarna

”Mamma, jag vill ha glass!” Man hör ofta de små säga den här meningen. Vad sägs om att skapa hemlagad fruktglass med barnen? Detta är också en bra idé för en barns födelsedagsfest eller ett coolt mellanmål däremellan. Ett firande är nära förestående och du vill se till att gästerna inte bara får nog, utan också kalla drycker.

Kylskåpet är fullt med dryckesflaskor och burkar. Men det finns fortfarande tillräckligt med plats i frysen! Isbitar kan helst förberedas i de medföljande isformarna. Det är bäst att fylla flera isformar med vatten och lägga dem i frysen. Låt festen komma!

Isformar rekommenderas också som kylleverantör för halsont. Glassen frusen i den - även smaksatt - är idealisk för sugning och har en svalande effekt i halsen. När de är förpackade i en handduk kan svullna och smärtsamma områden kylas effektivt. På sommaren finns det inget bättre än kyld mat. Fruktjuiceisbitar och ispinnar kan förberedas på förhand och kan erbjudas som en välkommen kylning när temperaturen är varm.

Speciella isformer

Speciellt för barn - men inte bara - det finns speciella glassformer att häpna och knapra på. Varma dagar kräver kall förfriskning. Glassen från snabbköpet innehåller vanligtvis för mycket socker, färgämnen och konserveringsmedel. Ingen vill det! Därför kan du göra din egen glass lekfullt.

Speciellt i söta isformer, till exempel en fisk med en riktig fena att hålla i, en kattunge, där du håller den färdiga glassen i svansen och tittar på en söt katt ansikte, eller en djurisform som bara är söt. Isformar i en speciell design är roliga och träffar vid varje fest!

Hemlagad vattenis

Det praktiska med en hemlagad glass är att du vet vilka ingredienser som finns, vad som smakade, det är billigt och riktigt enkelt att göra och glassen är sockerfri. Säsongens frukter och allt du gillar att äta är tillåtet. Du behöver 200g av detta. Så att det också fryser behöver du vatten, 150 ml. Du kan söta den med honung eller en typ av socker som stevia.

Frukterna måste nu gropas och skärs i små bitar. Frukterna kan pureras med en stavmixer (eller smoothie maker, ställmixer) med vatten och ett sötningsmedel. Sedan fylls den fina fruktmassan i formarna. Sedan går det i kylan under en längre tid. Cirka 3 till 5 timmar!

Glassen kan tillagas perfekt och fungerar som en söt och hälsosam efterrätt, som en fruktig förfriskning och läcker svalka på sommaren. Gästerna kan också frestas med hemlagad fruktglass. På grund av den enkla förberedelsen kan flera formulär fyllas samtidigt. Slutligen måste trähandtaget läggas till fruktmassan. Vissa isformar har en separat öppning för detta så att den kan frysa med den.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda glassformarna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
DEHUB isformar silikon, Popsicle-formar, BPA-fri ICE på ...
2.175 Bewertungen
DEHUB isformar silikon, Popsicle-formar, BPA-fri ICE på ... *
 • ✅ 【Säkert material, miljövänligt】 Vår glassform är gjord av högkvalitativt silikon av livsmedelskvalitet (med FDA och ...
 • ✅ 【Temperaturområde: -40 ~ + 230】 Denna produkt tål höga och låga temperaturer, kan normalt ligga i intervallet -40 ℃ ~ + ...
 • ✅ 【Återanvändbar och hållbar】 Slät bottenkåpa: Lätt avtagbar, lätt att rengöra, tål diskmaskin. Du kan...
2. Storsäljare
Alinana isglassformar, 9 återanvändbara isformar, DIY...*
 • 【9 popsicle-formar】: Våra popsicle-formar kommer med en hopfällbar silikontratt för att fylla ...
 • 【Säkert material】: Popsikelformarna är gjorda av högkvalitativt PP-material som är värme- och kylbeständigt och ...
 • 【Lätt att ta ur formen】: Efter att ha tagit ut isformarna ur kylen, låt dem torka i 2-3 minuter och dra ut dem ...
- € 3,003. Storsäljare
iNeibo isformar silikon bpa fri 10 stycken isformar is på...*
 • ÅTERANVÄNDBARA ISFORMAR SILIKON: Med vår silikonisform för barn kan du göra den bästa glassen själv någonsin, helt enkelt ...
 • GÖR Hälsosam vattenis SJÄLV: Vår silikonisform är ett bra alternativ till konstgjord vattenis gjord av elastisk vattenis ...
 • LÄTT APPLICERING OCH RENGÖRING: iNeibo glassstrutar för vattenis-set tål diskmaskin och kan enkelt rengöras i maskin eller med ...
4. Storsäljare
Glassformar Popsicles Silikon DIY Glass Fryst...
193 Bewertungen
Glassformar Popsicles Silikon DIY Glass Fryst...*
 • 1.Gör hälsosamma, näringsrika och pengarsbesparande isglass i din egen frys med isglassformar.
 • 2.Perfekt som tårtform.. Formarna kan staplas för förvaring för att spara plats i kylen.
 • 3. Våra silikonisformar är inte bara lämpliga för sommaren, utan kan även användas på vintern. Säkra i ugn, kylskåp, ...
5. Storsäljare
Glassformar isglass, Goomp 2 st glassformar silikon barn...*
 • SILIKON AV LIVSMEDEL: Denna ispinneform är gjord av 100% matkvalitetssilikon, vilket är säkert och hållbart. Innerväggen är...
 • Tydliga och vackra former: De hemgjorda popsikelformerna är tjocka och utsökta. Kunde tydligt visa den ursprungliga formen på formen...
 • Ice Mold Set: Med 12 återanvändbara pinnar, 50 popsicle-påsar, som är gjorda av BAP-fritt, giftfritt PP-material, säkra och ...
- € 2,006. Storsäljare
Silikonformar, isglassformar, BPA-fri kakglass på...*
 • 【Glassformar för att baka glassformar, bästa alternativet】 Sinnsally Ice Lollipop-formar innehåller: 1 Ice Lollipop-form +100 träpinnar; Med...
 • 【Lätt att ta loss och lätt att rengöra glassbehållare för frysning】 Glassformar isglassform silikon, flexibel silikon i ...
 • 【Forma popsicles, återanvändbara och värmebeständiga】 Våra glassformar är gjorda av säkert, miljövänligt material, är ...
7. Storsäljare
KITZINI isglassformar gjorda av rostfritt stål BPA-fria &...*
 • PERFEKT FÖR FEST. Fyll din frys med dina favoritsmaker. Dessa glassbehållare för hemgjord glass är...
 • HEMMADA BARNSTILAR. Denna behändiga multipack innehåller 6 återanvändbara popsicle-formar och en matchande popsikelform, 50...
 • LÄTT ATT ANVÄNDA. Varje isbitsform är lätt att fylla och återanvända, vilket gör fantastiska isbitar varje gång. Med...
8. Storsäljare
Lékué miniisformar, stapelbara, 10,5 cm, 4 st, ... *
 • Spara plats i frysen. De kan staplas.
 • Fyllning: helt enkelt i horisontellt läge.
 • Lock för att skydda ägget från lukter och från frysens smaker.
9. Storsäljare
AIXMEET popsicle formar, silikon isformar med lock för...*
 • AIMEET-isformarna är gjorda av högkvalitativ plast och livsmedelsgodkänd silikon, BPA-fri, luktfri och säker att använda.
 • AIXMEET silikonisform antar speciell design, som består av silikonform, plastbas och lock. Genom...
 • AIXMEET isform har 18 återanvändbara ispinnar, inget extra köp av ispinnar.
- € 5,0010. Storsäljare
Joyoldelf 6 stycken silikon ICE LOLLY ispinnar formar,Is...*
 • FÄRGRIKA GASSPINNER: Tillverkad av högkvalitativ siamesisk silikonform, färgglada och fulla av roliga, alla smittas av den ljusa färgen, och det ...
 • BARNVÄNLIG: perfekt för fester eller skoj, 6-packsformarna är roliga och lätta för barn att använda, göra sina egna...
 • FÄSTA KEPSEN: Dina barn älskar sin glass men kan inte tappa kepsarna? Inte med Joyoldelf popsicle stick set. Du kan...
- € 3,00erbjudandet
Neu!
TOYANDONA silikonglassar, 6 brunnar, återanvändbara,...
TOYANDONA silikonglass, 6 brunnar, återanvändbar,...*
(* 6 stycken formade glassformar och en formad bas i ett set.; Kan användas för att göra upp till 6 popsicles på...
10,68 €
Neu!
Uonlytech 36 stycken för drinkkuber bardekoration, fest...
Uonlytech 36 stycken för drinkkuber bardekoration, fest...*
ljus kub; iskubsbelysning; Alla hjärtans dag present; alla hjärtans leveranser; Flytande sensor isbitar
Neu!
MUALIK White 3D Shar Pei Mousse Mold Dirty Dog Ice Choklad Nät...
MUALIK White 3D Shar Pei Mousse Mold Dirty Dog Ice Choklad Nät...*
100% splitterny; Material: kiselgelArtikel; NR: 773958 Storlek: 16,5*7,5*4,8cm Konvertering: 1tum=2,54cm, 1cm=0,393...
Neu!
Lodokdre R EIS Form Yoghurt Box Modul Icebox Kylskåp...
Lodokdre R EIS Form Yoghurt Box Modul Icebox Kylskåp...*
Med juicer, puréer, yoghurt, äppelmos, gelatin, frukt, glass och pudding.; Transparenta lådor, visuella, lätta att...
5,30 €
Neu!
LEAMALLS Mini silikonglassformsats för godis,...
LEAMALLS Mini silikonglassformsats för godis,...*
Lätt att köpa, lätt att använda, kommer att ge dig många prestationer och lycka.

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning