Test: Elektrisk iskross | Gastroback 41127 | Krossad is på 15 sekunder!

Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromad
Elektrisk iskross Gastroback Buy-3ae04ad2
- € 3,50
Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromad
Gastroback 41127 elektrisk iskross (100 watt), förkromad *
utrymmes sparande; Producerar idealiska ischips för beredning av drinkar och cocktails
56,99 € € 3,50 53,49 € Amazon Prime

Anledningen till mitt köp var att jag inte längre var nöjd med min manuella iskross från ALDI. Det var för tidskrävande att använda en vev för att krossa isen. 

Det var då jag kom över den här krossen. Jag gillade det visuella utseendet och funktionen att isen automatiskt krossas till krossad is med ett knapptryck. Den färdiga isen samlas sedan i en behållare och kan bekvämt användas för en drink. 

Icecrusher i jämförelse

Princess Electric Ice Crusher/Iskross - krossar 300g...Trebs 21114 iskross i rostfritt stål, 1 kg is per minut,...Arendo - Icecrusher i rostfritt stål - Icecrusher med 3,5 l behållare och ...Leopold Vienna luxe IN165, ooxiderbart, rostfritt stållook,...OneConcept Icebreaker - Iskross, iskross, iskross,...oneConcept Icebreaker - Iskross, iskross, iskross,...Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromadManuell Ice Crusher Ice Cube Chopper Ice Crusher ...H.Koenig KB14 isbitsmaskin KB14-ca. 12 kg isbitar per...KESSER® isbitsmaskin | Isbitsmaskin rostfritt stål | Is...
49,99 €89,99 €Kontrollera pris65,63 €79,99 €80,99 €54,49 €Kontrollera pris130,61 €129,80 €
Princess elektrisk iskross / Eiscrusher -... *Trebs 21114 iskross i rostfri design, 1 kg...*Arendo - iskross i rostfritt stål - iskross med ... *Leopold Vienna luxe IN165, Ooxiderbar,...*OneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Eiscrusher, ... *oneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Ice Crusher, ... *Gastroback 41127 Elektrisk iskross (100 ... *Manuell iskross isbitchopper ... *H.Koenig KB14 isbitmaskin KB14-ca. 12 kg ... *KESSER® isbitmaskin | Ismaskin ... *
◼️ Kylar krossad is för varma sommardagar◼️ Krossad is på kort tid för favoritdrycker och ...◼️ Kallis ger läsk och cocktails som säkerställer något ...◼️ 160x140x265mm◼️ LÄTT ATT ANVÄNDA: Borta är de dagar då krossad is ...◼️ LÄTT ATT ANVÄNDA: Borta är de dagar då krossad is ...◼️ Sparar utrymme◼️ Ej tillämpligt◼️ AUTONOMOUS: Tack vare det digitala ...◼️ 𝐒𝐂𝐇𝐍𝐄𝐋𝐋𝐄...
◼️ Upp till 300 g krossad is tack vare den stora isbehållaren◼️ Den delade isen är perfekt för läskedrycker, cocktails, kalla ...◼️ Enheten på 80 W levereras med högkvalitativ ...◼️ förkromad◼️ SNABBFÖRBEREDELSE: Även efter en kort arbetstid ...◼️ SNABBFÖRBEREDELSE: Även efter en kort arbetstid ...◼️ Producerar perfekta ischips för beredning av drycker ...◼️ Ej tillämpligt◼️ IDEAL FÖR HEM: KB14-isbitmaskinen har en ...◼️ 𝐄𝐈𝐍𝐅𝐀𝐂𝐇𝐄...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
49,99 €89,99 €Kontrollera pris65,63 €79,99 €80,99 €54,49 €Kontrollera pris130,61 €129,80 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 24 mars 2023 21:06 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Bilder | Ice Cruscher Gastroback 41127

Beredning | Hantering

Iskrossen är fantastisk Spara utrymme och passar perfekt i köket och andra rum. På grund av optiken är enheten till och med en iögonfallande på grund av förkromad Plasthölje. Så snart krossen har hittat sin plats måste enheten endast vara påslagen. 

Instruktionshandboken beskriver steg för steg hur du ska gå vidare. Målet är att ha normala isbitar med ett knapptryck Förvandlas till krossad is i 15 sekunder vara.

Det första steget består nu i att sätta in ishinken. Detta är super enkelt och kan göras snabbt. Nästa steg är att slå på enheten. Till min förvåning var det mycket tystare och trevligare än jag trodde. Med den medföljande skeden kan normal is eller isbitar nu sättas in genom en öppning ovanför krossen. Detta görs när motorn är igång. Ett lock kan användas för att förhindra att is stänker runt. Enligt min mening borde detta verkligen tas i beaktande, eftersom annars kastas isen ut ur maskinen när den krossas. 

Krossningen av isbitarna till krossad is är kortare, men fortfarande helt inom gränserna. Glassen ska förvandlas och vara klar att äta på bara 15 sekunder.

Jag tycker att hanteringen är mycket bra, enheten har bara en Strömknappen. Sammantaget är operationen mycket enkel och kan drivas av vem som helst. 

- € 3,50
Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromad
Gastroback 41127 elektrisk iskross (100 watt), förkromad *
utrymmes sparande; Producerar idealiska ischips för beredning av drinkar och cocktails
56,99 € € 3,50 53,49 € Amazon Prime

Det första testet - bra resultat?

För mitt första test har jag isbitar med en konventionell storlek (ca 3 × 3 cm) används och krossas till krossad is. Till skillnad från maskiner från Aldi och Lild jag känner den här enheten är mycket mer robust, stabil och professionell. 

Varför? Du kan läsa det här:

Det första steget är att sätta på maskinen och sedan placera isbitar i ovannämnda övre öppning. Jag rekommenderar absolut att använda skeden, eftersom isen krossas av rostfria knivar och enheten med den 100 Watt motor effekt kan inte vara ofarligt om det används felaktigt. 

Isen måste sättas in som med motorn igång. Så snart det finns tillräckligt med is i Enheten har givits, den stängs med hjälp av klaffen och kniven börjar omedelbart krossa isen. 

I mitt test konverterade det isbitar till krossad is ungefär 20 sekunder varade. Så snart isen har krossats helt stängs enheten av igen och isbehållaren tas bort. Nu kan du lägga krossad is i ett glas vara.

Enheten för isen kan enligt min mening vara något att vara högresom den färdiga krossade glassen maximalt för 3-4 glas tillräckligt. Därför måste processen upprepas oftare vid behov.

Jag tyckte att resultatet av ägget var mycket framgångsrikt och storleken idealisk för till exempel en cocktail eller en lång drink. Det krossades jämnt och ser bra ut i glaset. Enheten hade en permanent stabil stativ och är halksäker.

Rekommenderad läsning: Testad isbitmaskin från König Här! Cocktail shaker set Här!

Video | Iskross

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

 

- € 3,50
Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromad
Gastroback 41127 elektrisk iskross (100 watt), förkromad *
utrymmes sparande; Producerar idealiska ischips för beredning av drinkar och cocktails
56,99 € € 3,50 53,49 € Amazon Prime

Hjälpsamma tips om iskrossen Gastroback 41127

För användning av iskrossen från Gastroback 41127 kan jag några råd för daglig användning för att få ut mesta möjliga av enheten.

 • Använd alltid skeden för att fylla maskinen med is (risk för skador på fingrarna från rostfritt stålkniv)
 • Efter påfyllning, stäng luckan igen för att förhindra att is och vatten stänker ut när du hugger
 • Isbitarna får inte vara för stora, annars kommer inte krossen att kunna krossa dem
 • Plasthöljet är förkromat så att du kan se varje fingeravtryck. Följaktligen rekommenderar jag att du använder enheten endast ovanifrån

För- och nackdelar Gastroback 41127

Fördelar av iskrossen

 • Bra prissegment
 • Enkel hantering
 • Särskilt snabb krossning till krossad is
 • Äggets optimala storlek

Nackdelar av iskrossen

 • Enhet för isbitar lite liten
 • Risk för personskada vid felaktig användning

Slutsats: Elektrisk iskross | Gastroback 41127

- € 3,50
Gastroback 41127 Electric Ice Crusher (100 Watt), förkromad
Gastroback 41127 elektrisk iskross (100 watt), förkromad *
utrymmes sparande; Producerar idealiska ischips för beredning av drinkar och cocktails
56,99 € € 3,50 53,49 € Amazon Prime

Sammantaget är jag med det Icecrusher från Gastroback sehr zufrieden. Förutom det fantastiska kromutseendet levererar enheten en solid prestanda och krossar isen Krossad is med perfekt storlek för olika glas- och dryckvarianter.

den Jag tyckte att hanteringen var mycket trevlig i testet och enkelt. I princip kan ingenting göras fel om du följer instruktionerna. Volymen är helt bra, jag förväntade mig att den skulle bli högre.

Så om du letar efter en krossad ismaskin som gör sitt jobb på ett tillförlitligt och stabilt sätt kommer du inte att gå fel med iskrossen från Gastroback och på din egen bekostnad kommen.

Jag tycker att priset på 44 euro är i linje med marknaden och helt rättvist jämfört med produkter från LIDL och ALDI.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda iskrossprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 10,001. Storsäljare
OneConcept Icebreaker - Iskross, iskross, iskross,...*
 • ENKEL ANVÄNDNING: Dagarna av mödosamt sönderfallande krossad is är förbi. Idag görs detta helt automatiskt med kvarnen...
 • SNABB FÖRBEREDELSE: Efter en kort arbetstid fylls uppsamlingsbehållaren på 3,5 liter med perfekt krossade isbitar....
 • SÄKERHET: Med så mycket kraft är det självklart att Ice Crusher har två säkerhetsbrytare. Det är så han går...
2. Storsäljare
Arendo - Iskross rostfritt stål 1,1 L manuell - iskross...*
 • KALL IS ger läsk och cocktails rätt kick. Med den mekaniska Arendo iskrossen kan du göra krispiga kalla...
 • ALL METALLKROPP med förkromad zinklegering. Den höga vikten på 1,64 kg, tillsammans med de halkskyddade fötterna, säkerställer en...
 • DREVET ÄR EL-FRI med en handvev som driver ett SUS 430 rostfritt stålblad. Iskrossen finns överallt och när som helst...
3. Storsäljare
Leopold Vienna luxe IN165, ooxiderbart, rostfritt stållook,...*
 • 160x140x265mm
 • kromat
 • Leopold Vienna som specialist för bar, cocktail, vin & champagne
- € 2,004. Storsäljare
Miniisbitar, silikonisbitsform för 160 isbitar...*
 • Formens mått: ca 24 x 12 x 1,1 cm Glassstorlek: 1 x 1 x 1cm
 • Denna iskubsform av silikon förbereder 160 isbitar på nolltid
 • På grund av den lilla kubformen fryser vattnet väldigt snabbt - isbitarna går snabbt att använda
- € 15,165. Storsäljare
MANBA Slushy Maker och Slush Ice Machine - Portable Premium Slush...*
 • Innehåller: 1 x iskross för att krossa isbitar till flagnande, snöliknande is, 1 x isbitsform för frysning av 15...
 • 18/8 blad i rostfritt stål: Högkvalitativa blad i denna iskross kommer aldrig att rosta och de vassa bladen är hållbara för ...
 • 3 blad: Blad med en mer exakt skärning kan skrapa isbitar mycket snabbare och mer effektivt än ett vanligt blad och kan ...
6. Storsäljare
Tosucs elektrisk iskross, dubbelknivs iskross,...*
 • 【Kraftfull motor】300W krossad ismaskin, du kan lägga olika sorters glass. Den kraftfulla motorn kan krossa 80 kg...
 • 【Effektivt dubbelblad】 Den dubbla bladdesignen ökar avsevärt rivningseffektiviteten, ...
 • 【Automatisk avstängning】 När behållaren öppnas stängs den av automatiskt för att säkerställa säker drift och ...
- € 2,097. Storsäljare
BEPER P102GEL100 elektrisk iskross, ismaskin, 30W,...*
 • MER IS: Tack vare den elektriska iskrossaren kan du laga slushies och cocktails på några sekunder, fisk- och frukträtter ...
 • STÅL: Stålbladen garanterar perfekt styrka och hållbarhet vid iskrossning.
 • DESIGN: Stilen och den röda färgen gör den perfekt för att ackompanjera en fest genom att erbjuda dina gäster fräscha drycker eller mat ...
- € 3,508. Storsäljare
Gastroback 41127 elektrisk iskross (100 watt), förkromad *
 • Rymdbesparing
 • Producerar idealiska ischips för beredning av drinkar och cocktails
 • Snabbt - den krossade isen för en cocktail görs på bara 15 sekunder
9. Storsäljare
Iskross med rostfri kvarn och handvev |...*
 • ❄️ISKross - Perfekt krossad is för cocktails
 • ❄️Mycket vassa blad och starkt handtag
 • ❄️Tillverkad av slitstark plast
10. Storsäljare
Relaxdays, vitgrön manuell iskross, iskross, med...*
 • För hackning: Med iskrossmaskinen kan du snabbt och enkelt hacka dina isbitar
 • Manual: Powerless Ice Crusher - Med handveven kan du krossa is var som helst - utan ström
 • Praktiskt: Som tillbehör till din egen husbar - perfekt för att servera läckra cocktails iskalla
- € 10,00erbjudandet
- € 2,00erbjudandet
Miniisbitar, silikonisbitar för 160 isbitar...
Miniisbitar, silikonisbitsform för 160 isbitar...*
Formens mått: ca 24 x 12 x 1,1 cm Isstorlek: 1 x 1 x 1cm; Denna iskubsform av silikon förbereder 160 isbitar på nolltid
9,99 € € 2,00 7,99 € Amazon Prime
- € 15,16erbjudandet
Neu!
Iskross Iskross EIS kross Iskross manuell...
Iskross Iskross EIS kross Iskross manuell...*
Material och silverplätering ser vackrare och generösare ut; TJOCKA OCH HÅLLBAR: Tjockare blad i rostfritt stål är mer hållbara
58,88 €
Neu!
YILENA iskrossmaskin, rostfritt stål, silver, 16 x 16 x 26 cm
YILENA iskrossmaskin, rostfritt stål, silver, 16 x 16 x 26 cm*
2. Trestegs vipphandtag: energibesparing, enkel användning, mindre utrymme; 4. Cooler Design: Humaniserad coolare fingerhålsdesign gör det bekvämare.
57,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 24.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*