Elektriskt skateboard - longboard för mycket roligt

Foto av författaren

Patrick

Elektrisk Skateboard - Longboard för mycket roligt

Elektriskt skateboard - longboard för mycket roligt

Har du eller har du en skateboard? Kan du komma ihåg hur cool det var? Klättra upp och ner till backarna. Trickar över, faller ner och står upp igen?
Skateboards var och är coola, men de går också med tiden. De flög redan i "Back to the Future II". Vi är inte så långt, men Marty Mcfly skulle ha haft så mycket kul på en elektrisk longboard som på en hoverboard. Varje satsning!
Den här köpguiden handlar om "föregångaren" av "Hoverboard" från science fiction-berättelsen, för det är bunden att komma. Vi skriver året 2019 och det är därför vi pratar om den elektriska skateboarden.
Vilka skillnader det finns, vad du bör leta efter i storsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester bör vara uppmärksamma på allt, var lagen sätter ramarna och vilka funktioner som väntar på dig. – elektrisk skateboard – longboard

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Elektro Skateboard - Longboard - i jämförelse

RCB Longboard Electric Motor Skateboard E Skateboard, med ...Elektrisk longboard "Fun", elektrisk bräda, elektrisk skateboard...Apollo Longboard Bali Special Edition Komplett Board med High ...Teamgee H20 elektrisk skateboard 39' Longboard 7.5AH batteri...WOOKRAYS elektrisk skateboard, elektrisk skateboard med ...
RCB Longboard Electric Motor Skateboard E ... *Elektrisk longboard "Fun", elkort, ... *Apollo Longboard Bali Special Edition ... *Teamgee H20 elektrisk skateboard 39" Longboard...*WOOKRAYS elektrisk skateboard, elektrisk ... *
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B07N1BMM4J" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Vad är en elektrisk skateboard?

Det är vad surfare i princip uppfann, under 50-åren. De letade efter ett sätt att surfa om havet inte spelade med sig. Fyra hjul under en liten bräda, som hade formen av en surfbräda och berättelsen gjordes. Senare anpassades och vidareutvecklades. Det vi har nu är en skateboard med hjul och elmotor. Det finns två typer av körningar och motorerna har olika effekt och räckvidd samt hastigheter.

material

Materialen måste vara lätta men stabila. De elektriska skateboardsna består som regel av:

  • Kol
  • Bambus
  • Holz
  • glasfiber
  • Blandade material

Den övre delen, den du står på, heter Deck. Detta består av olika överlagrade lager. Detta gör styrelsen stabil men också lätt.
Allt som saknas är hjulen, som också är tillgängliga med LED-teknik, lite teknisk kunskap och en motor förstås.

De moderna enheterna kan till och med styras via app eller Bluetooth. Senare mer av det!

För vem är en elektrisk longboard lämplig?

En sådan longboard är lämplig för alla som har kul med saken eller kan använda den på ett praktiskt och meningsfullt sätt. Det är också bra för arbete. Men inte bara det. Du kan också göra en ny hobby ut ur det. Det finns några artister som skapar hela show på skateboards.

E-skateboard för barn

För barn finns det extra ljus och små varianter. Men de kör som en fullfjädrad e-board. En minsta ålder existerar inte för denna sport. Beroende på predisposition kan mycket små barn börja med det.

Protection skyddskläder som

Kom ihåg: Barn är väldigt kaka då och då, vilket kan leda till allvarliga skador. Lämna därför aldrig ditt barn obevakat.

På robusta skor med glidande såg bör du vara uppmärksam och du ger dina barnkläder, vilket är avslappet men inte klippt för långt.
Då kan det börja. Tidig träning!

Vilka alternativ finns det?

Beroende på vad ditt huvudfokus ligger på ett e-board, kan du välja mellan hjul, drivning, motor och däckets form. De senaste modellerna får dig också upp på berget, men det går på batteriet. Vissa tillverkare har extra inställningar för city cruising. Styrelsen anpassar sig sålunda tekniskt så att intervallet behålls längre.
Vill du vara utomhus utomhus? Det är en riktig utmaning för skateboards. Stick och sten går, men ska inte användas för ofta.
Longboards gillar raka spår som simulerar "surfing".

E-skateboard med app

Du kan också ansluta din elektriska longboard med en app och styra sedan styrelsen via din smartphone. Vissa tillverkare erbjuder detta och samarbetar med varandra. Men en telefon har också sina nackdelar. Det är sällan så precist att styra och när det faller, kan det ibland bryta. Fördelen är att du har anpassat ditt styrelse och inte behöver utföra extra kontroll med dig.

E-skateboard med LED

Färgglatt ljus på brädet? Speciellt när det är mörkt kan du se dig bättre med lite blingbling. Det finns rullar som du enkelt kan montera och lysa i alla tänkbara färger när de rör sig. Det är verkligen trendigt och nytt!

driv

Det finns två typer av enheter och båda har sina fördelar och nackdelar:

remdrift

Bältesenheten har en lång livslängd och kan tåla långvarig last väl. Om det pipar kan en enkel silikonspray hjälpa. Det behöver inte spännas eller smörjas. Nackdelen: det får inte vara vridet eller knäckt. Han kan inte heller hålla en grov överbelastning.

direktdrivning

Direktdriften driver bakhjulen och lägger mycket ström på vägen. Men ingen ytterligare motor kan installeras.

Vilken downforce är rätt för dig, du kan bara ta reda på genom att prova de två varianterna.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Motor

De installerade elmotorerna har olika styrkor. 800 Watts ska vara det redan. Motorn skapar också en 100 kg personlös. Om du är lättare eller inte vill spendera för mycket tid körs, behöver du en 400 Watt-motor. Mer kraft, mer kraft.

Räckvidd och batteri

Området är dikterat av batteriet. Men de flesta modellerna inom mellanklasspriset gör 30 - 35 km. Det beror också på hur mycket vikt du har. 100 kg kan transporteras lite tyngre än 50 kg.
Av god anledning, var uppmärksam på en god användning av energi.
Tiden är inriktad på hållbarhet: Vissa tillverkare använder ett sätt att ladda batterierna vid bromsning. Jag tycker att det är en bra sak!

Geschwindigkeit

Upp till 40 km / h är inte längre ett problem. Det är på en sådan e-Longboard ganska snabbt! Om du faller kan du ibland få mycket farliga skador. En hjälm är redan ur personligt ansvar till plikten. Också användbart är knä och armbågsplattor.

✌ De elektriska skateboardsna för barn är naturligtvis mindre snabba. Du kör högst 20 km / h. Men även det är ibland svårt för ett barn att agera.

Vikt

Däcket och hjulen är inte det som gör en sådan longboard tung. Det är motorn och även batteriet som är installerade. En longboard kan lätt väga 15 – 35 kg. Men! Ju snabbare det kan gå, desto kraftfullare är det, desto stabilare måste det vara. Om du råkar ut för en olycka ska brädan fortfarande vara intakt. Var uppmärksam på bästsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester säkerställer också ett högkvalitativt utförande med material som tål mycket.

extra

Om dina roller inte räcker, inget problem. De vanligaste styrelserna kan också ställas in. I ett visst sammanhang. Kullager i rullarna ger bättre ljusstyrka.
Kanske vill du ha ett längre sortiment eller en starkare motor? Under tiden har en form av stämningsbild bildats. Observera dock att någon manipulering gör tillverkarens garanti ineffektiv. Tuning delar för elektriska skateboards

skyddskläder

Skyddskläder ska bli din personliga plikt om du har ett bräda som kan köra fort eller om du reser på terräng som du inte vet. Även om du försöker trippel. En hjälm skyddar din hjärna, sparare skyddar dig mot grova skador. Det är inte juridiskt obligatoriskt att bära skyddskläder eftersom du inte har rätt att köra med saker på gatan.

Fördelar och nackdelar

Har du redan fått smaken? Här är några av fördelarna och nackdelarna:

Fördelar

✔ Det är jättekul

✔ Du behöver inte jobba så hårt längre

✔ Vägen kommer att vara tydlig enligt lag snart för att kunna använda brädet på vägen eller på cykelvägen

✔ Du kan lära dig tricks och få en ny hobby - eller utöka hobbyen

Nackdelar

✘ Köpeskillingen kan vara hög beroende på modell

✘ För tillfället är laddningstiden ganska kort jämfört med användningstid - batterier som laddas upp genom bromsning fungerar lite mot det

✘ Det tar ett tag att behärska enheten

Vad du kan förvänta dig av 2024 års bästsäljare: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester bör beaktas

Det var mycket information, eller hur? Ämnet är stort och vi kan inte gå in på allt, det skulle gå utanför ramarna. Vi kan fortfarande ge dig några saker att leta efter i 2024 års bästsäljare: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester av en elektrisk skateboard bör vara uppmärksamma på:

❍ hur länge vill du åka på brädet? Högre placerade brädor har en rad 30 km

❍ Hur snabbt vill du köra? Upp till 40 km / h kan nås för tillfället

❍ Vilken variant föredrar du? En longboard erbjuder mycket utrymme, så du kan göra tricks med det. Eller dansa

❍ Du föredrar att gå utomhus? Då kan du behöva mer kraft och större hjul

❍ Vilken enhet (bälte eller hjul) är den rätta för dig?

Vilka tillbehör vill du ha för din skateboard?

❍ hur länge kan det ladda?

❍ ska den vara kompatibel med LED-teknik eller appar?

❍ hur svårt är du? Din vikt påverkar också prestationens varaktighet

FAQ

Var kan jag köra med en elektronisk skateboard?

För att vara riktigt säker skulle e-boardet behöva reflektorer, ljus, en klocka. Eftersom det är motoriserat och kan köra snabbt över 6 km / h, också en försäkring. Att detta inte kan fungera är klart och så måste ett e-bord vara kvar på privata vägar och terräng. Ännu! Eftersom för närvarande (från maj 2019) debatteras om e-rörelsen för att flytta mer.

Hur snabbt kan en e-longboard gå?

För närvarande är de flesta enheter konstruerade för 15 - 40 km / h

Hur lång tid tar det för att min styrelse ska laddas upp?

Detta varierar från tillverkare till tillverkare och kan ta timmar mellan 2 och 5.

Är det dyrare detsamma?

Jain. Kvaliteten har sitt pris. Bra styrelser börjar vid 500 Euro. Men då är de också utformade för längre avstånd och robusthet. Du kan också spendera 2000 € på en skateboard. Det betyder inte att det är fyra gånger bättre.

Slutsats - elektriskt skateboard

Inte riktigt än, men snart - det ser ut som tekniken med kraften framåtriktad och det är också det minsta elektriska transportmedelet, e-scootrarna och e-longboardsna. Städerna blir fylligare och lagstiftningen måste agera.
Det betyder att du inte är tillåten på gatan med din e-skateboard än, men det beräknas att detta kommer att förändras snart. Och det är där huvudargumentet ligger. För då kan du gå på jobbet på gatorna med den. Fram till dess bara träna på gården. Eftersom "surfing" kräver lite övning.
Även för de små, finns det redan nämnderna barnvänliga. Vi rekommenderar att du börjar med en nybörjarmodell. Professionell utrustning kostar snabbt 2000 € och mer. De har också mer kraft, mer intervall, fler gimmicks.
Detta är definitivt mycket roligt. Ställ bara på det och du är redo att gå. Upp till 30 km, till 40 km / h. Och kontrollen ligger i dina händer.

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda elektriska skateboardprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta elektriska skateboardprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 AsVIVA E-Longboard LB2 I elektrisk longboard med fjärrkontroll I 25... AsVIVA E-Longboard LB2 I elektrisk longboard med fjärrkontroll I 25...* För tillfället inga recensioner 499,00 €
2 APAP elektrisk skateboard, elektrisk longboard med... APAP elektrisk skateboard, elektrisk longboard med...* För tillfället inga recensioner 579,00 €
3 Razor Children's X Electric Razor X1 Cruiser... Razor Children's X Electric Razor X1 Cruiser...* För tillfället inga recensioner 239,99 € 230,19 €
4 AsVIVA E-Longboard LB1 I elektrisk longboard med fjärrkontroll I 25... AsVIVA E-Longboard LB1 I elektrisk longboard med fjärrkontroll I 25...* För tillfället inga recensioner 499,00 €
5 BuyWeek elektrisk skateboard fjärrkontroll, LED-skärm elektrisk... BuyWeek elektrisk skateboardfjärrkontroll, LED-skärm elektrisk...* För tillfället inga recensioner 28,29 €Amazon Prime
6 Razor trehjuling med elmotor Powerrider 360 - 2014 amerikansk TV-artikel,... Razor trehjuling med elmotor Powerrider 360 - 2014 US TV Item,...* För tillfället inga recensioner 243,80 €Amazon Prime
7 Elwing Boards - Modulär elektrisk skateboard - Powerkit... Elwing Boards - Modular Electric Skateboard - Powerkit...* För tillfället inga recensioner 499,00 €
8 Sporterra Longboard [påskerbjudande] - Longboard vuxna och... Sporterra Longboard [påskerbjudande] - Longboard vuxna och...* För tillfället inga recensioner 79,90 €Amazon Prime
9 maXpeedingrods 500W 24V DC Motor E-Scooter Elskoter... maXpeedingrods 500W 24V DC Motor E-Scooter Elektrisk Skoter El...* För tillfället inga recensioner 68,99 €
10 RCB Hoverboards 6,5 tum skateboard för barn och tonåringar... RCB Hoverboards 6,5 tum skateboard barn och tonåringar...* För tillfället inga recensioner 179,99 € 152,99 €
- € 9,80erbjudandet
Razor Children's X Electric Razor X1 Cruiser...
Razor Children's X Electric Razor X1 Cruiser...*
Ålder: 9+, Max viktkapacitet: 100 kg
239,99 € € 9,80 230,19 €
- € 27,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

VGEBY Radiosändare Fjärrkontroll för Electric Skateboard Longboard 4 2,4GHz Radiosändare Fjärrkontroll Standard Skateboards för Electric Skateboard Longboard 4 Hjul Skateboard Scooter Standa

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med den elektriska skateboardprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor:
https://boardbude.de/elektro-longboard/
https://elektrische-boards.de/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 22.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar