svart fredag

Gamer-tangentbord | Att köpa ett speltangentbord

Gamer-tangentbord - gamingtangentbord

Vi vill tydligt och enkelt visa skillnaderna mellan ett vanligt tangentbord och ett gamertangentbord. Vi informerar dig också om hur viktigt och funktionellt ett speltangentbord är. Du kommer att få en guide från oss som hjälper dig med köpet. Hos oss hittar du exakt rätt tangentbord för dina behov och önskemål. Upptäck världen av gamingtangentbord och låt dig övertyga om fördelarna med dessa datortillbehör. - Rådgivare: Gamer-tangentbord

Du vill ha en Köp ett gamertangentbord?

Inte bara rätt stol eller dator är ett viktigt redskap för obegränsat roligt för en riktig spelare. En av de viktigaste sakerna som är viktiga för en bra poäng är tangentbordet. De normala och konventionella tangentborden räcker inte för många spel. Speciella handtag, former och knappar är viktiga så att inte bara hälsoskydd utan även nästa drag kan fungera perfekt. Idén att ett tangentbord är detsamma som ett tangentbord är väldigt långsökt här.

Gamer-tangentbord - jämförelse

RedThunder K900 RGB-tangentbord och muskombination med ...BAKTH gaming tangentbord och mus set, LED-bakgrundsbelysning...havit Mekaniskt speltangentbord, QWERTZ kabelanslutet tangentbord...RedThunder enhands RGB-gamingtangentbord och -muskombination, blå...Speltangentbord, Qwertz-tangentbord GK806 Rainbow ...Lenovo GX30J76024 mekaniskt speltangentbord (tysk layout...Mars Gaming MK1US, PC-membrantangentbord, anti-ghosting-funktion,...havit Mekaniskt speltangentbord, QWERTZ kabelanslutet tangentbord...Gamingtangentbord, WisFox Colorful Rainbow LED-bakgrundsbelyst...
39,99 €28,99 €Kontrollera pris38,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris11,90 €38,99 €36,99 €
RedThunder K900 RGB-tangentbord och mus ... *BAKTH Gaming-tangentbord och musuppsättning, LED ... *havit mekaniskt speltangentbord, QWERTZ...*RedThunder RGB-tangentbord och mus med en hand ... *Speltangentbord, Qwertz-tangentbord GK806 Rainbow ... *Lenovo GX30J76024 spelmekaniskt tangentbord ... *Mars Gaming MK1US, PC-membrantangentbord,...*havit mekaniskt speltangentbord, QWERTZ...*Speltangentbord, WisFox färgglada Rainbow LED ... *
◼️ 【Riktig mekanisk känsla】 Nästan alla membrantangentbord...◼️ QWERTZ German Layout Illuminated Gaming Keyboard ....◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Perfekt för spel och typ】: Mekaniskt tangentbord är ...◼️ 【RGB-tangentbord och mus】 Använd tangentbordet och musen ...◼️ Speltangentbordet GK806 stöder Windows 98 / XP / 2000 ...◼️ Mekaniska omkopplingsknappar för bästa feedback Anti-ghosting för ...◼️ Optimerad spelpuls, nyckelhöjd, speciellt för ...◼️ 【Perfekt för spel och typ】: Mekaniskt tangentbord är ...◼️ FÄRGIG RAINBOW LED BAKGRUND: Tack vare vår nya ...
◼️ 【Anpassningsbar RGB-bakgrundsbelysning】 Tangentbordet...◼️ Professionell mekanisk känsla för spel-PC och kontor ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Flera RGB-ljuslägen med justerbar ljusstyrka】:...◼️ 【Mekaniskt tangentbord】 RedThunder k50 strukturerad med ...◼️ Den färgglada bakgrundsbelysningen kan göra dig till en fantastisk ...◼️ Lättanvänd programändringsinställningar och inställningar En USB ...◼️ 18-karats guldpläterad kontakt och dubbelflätad nylonkabel◼️ 【Flera RGB-ljuslägen med justerbar ljusstyrka】:...◼️ 12 MULTIMEDIA TANGENTBORD & 19 Icke-konflikt nycklar: 12 ...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Speltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, SpeltangentbordSpeltangentbord Speltangentbord, Speltangentbord
39,99 €28,99 €Kontrollera pris38,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris11,90 €38,99 €36,99 €
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad den 26 november 2022 16:20 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Vad kan ett gamingtangentbord göra?

Naturligtvis borde dessa tangentbord kunna göra mycket mer än så vanliga tangentbordsom finns på alla datorer. Men vad förväntas exakt från ett sådant tangentbord för spelare? Naturligtvis är det viktigt att den är kompatibel med alla vanliga datorer och operativsystem. Programvaran och enheterna ska vara enkla att installera och använda. Det är också viktigt att tangenterna kan tilldelas individuellt. Så du kan anpassa allt exakt till ditt spel och dina rörelser. Utförandet och trycket på de enskilda tangenterna bör vara av särskilt hög kvalitet. På grund av intensiv användning bör färgen fortfarande vara närvarande år senare.

Fördelar med gamertangentbordet

 • Kvalitet (högre antal knappar nedtryckta och mycket tystare)
 • Funktioner (ytterligare tangenter för kommandon)
 • Svarstid (mycket snabbt svar på ett knapptryck)
 • tryck på fler tangenter samtidigt än med vanliga tangentbord
 • fler tangenter för ytterligare funktioner, specialtangenter
 • med Makros programmerbara nycklar
 • displayer på tangentbordet
 • Knapparnas bakgrundsbelysning
 • design i olika färger
 • annan form

Om du köper ett speltangentbord kommer du snabbt att märka att kvaliteten är betydligt högre än med konventionella produkter inom detta område. Antalet attacker som enheten måste stå emot är betydligt högre här. Knapparna är också lätta att använda och ger bara små ljud. Funktionerna är betydligt högre. Det finns många ytterligare tangenter som du kan utföra enkla kommandon med ett tryck.

Det gör det lättare för dig att spela. Vissa nycklar är redan fördelade och kan inte ändras. Det finns dock många möjligheter att individuellt bestämma ytterligare funktionella platser. Svarstiden är också betydligt lägre. Det betyder att tangentbordet reagerar omedelbart på kommandot. Förseningar märks knappast. Men den här gången kan också justeras för ett speltangentbord. Du har ofta belysning och anpassningsbara former på spelartangentbord.

Nackdelar med speltangentbordet

 • Komplex
 • pris

Ett sådant stort tangentbord kan snabbt överväldiga nybörjare. På grund av det stora antalet tangenter och ytterligare funktioner är ett spelartangentbord naturligtvis mycket mer komplext. Men möjligheten till enskilda uppdrag gör att du kan komma igång snabbt och enkelt. Efter några timmar kommer du att kunna behärska spelarens tangentbord. Priset är naturligtvis betydligt högre än för ett konventionellt tangentbord. Detta beror dels på kvaliteten och å andra sidan på de många tilläggsfunktionerna.

Köp ett speltangentbord - de viktigaste termerna förklaras kort

Som med alla ämnen finns det ett antal termer i speltangentbordet som inte alltid är direkt förståliga. För att du ska vara välinformerad när du köper vill vi ge dig en kort översikt.

Anti-Ghosting

Denna process beskriver funktionen hos flera knappar. Detta innebär att om två eller av tangenterna trycks ned samtidigt utför datorn eller spelet ett kommando. Detta är en viktig funktion som varje speltangentbord ska uppfylla, särskilt med komplexa och omfattande spel.

makro~~POS=TRUNC nycklar

Det här är nycklar som bara finns på speltangentbord. Här har du möjlighet att lagra dina egna kommandon. Det är också möjligt att använda den för att öppna program. Speciellt spelare som gillar att spela rollspel har stor nytta av denna funktion.

Multimedia-tangenter

Det här är också ytterligare tangenter som bara kan hittas på ett speltangentbord. Skillnaden här är i beläggningen. Dessa kan som regel inte ändras. Dessa tangenter inkluderar till exempel reglering av volymen, öppning av e-postinkorgen eller en fickräknare. Beroende på tilldelningen har dessa knappar motsvarande symboler.

belysning

Något som är mycket populärt i spelarkretsar. Tangentbordsbelysningen har inget funktionellt syfte, den används bara för visuella ändamål. Många modeller har olika lägen. Här är det möjligt att lägga olika färger bakom tangenterna. Den indirekta belysningen stör inte spelet och har en vacker och harmonisk effekt. Naturligtvis kan den också stängas av helt.

Video: Råd om köp av tangentbord för spelare

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Köp ett gamertangentbord - de bästa vårdtipsen

Vid första anblicken kan ett tangentbord fortfarande se väldigt rent ut efter att ha använts ett tag. Inuti och särskilt bakom nycklarna samlas dock damm och mer mycket snabbt. Speciellt om du gillar att äta chips eller en smörgås medan du spelar kommer smulorna snabbt in.

viktigt: stäng av datorn och koppla bort tangentbordet från datorn innan du rengör den.

Ytorna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Om du också vill rengöra insidan finns det några knep. Vissa tillverkare levererar extra tång. Dessa gör att du kan lossa knapparna och rengöra insidan också. Hos Amazon eller andra online-återförsäljare kan du se exakt om sådana tänger ingår eller inte.

En En annan möjlighet skulle vara tryckluft. Dessa finns redan i små flaskor. Med en liten slang som trycks in mellan tangenterna blåses smulorna och dammet helt enkelt ut ur speltangentbordet.

Du kan ta bort det grovaste genom att vända tangentbordet upp och ner och knacka lätt på det. Om du tar isär hela tangentbordet rekommenderas det att ta en bild i förväg. Du vet då exakt var vilken nyckel tillhör och du kommer inte att ha några problem med att använda den.

Det är också viktigt att du följer denna process bara var tredje månad. Frekvent lossning av nycklarna innebär att de inte längre håller fast och faller av permanent. I det här fallet hjälper bara ett nytt tangentbord. Fortsätt att inte använda aggressiva eller hårda rengöringsmedel. Detta kan attackera plasten och färgen på tangenterna. Även då skulle ett nytt tangentbord krävas.

Gamer-tangentbord endast för spel?

Nej, du kan använda speltangentbordet för alla områden, till exempel text, bildredigering eller videoredigering. Du kan själv bestämma hur spelartangentbordet kan ge dig fördelar i ditt område genom de programmerbara tangenterna.

Rekommenderad läsning: Köp en spelmus

Hitta bland de 10 bästa och mest sålda speltangentbordsprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
- € 50,871. Storsäljare
Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Tenkeyless sladdlös mekanisk ...
845 Bewertungen
Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Tenkeyless trådlös mekanisk...*
 • LIGHTSPEED PRO-GRADE TRÅDLÖS: Professionell prestanda med en rapporthastighet på bara 1 millisekund. Ren, trådlös estetik för...
 • LIGHTSYNC RGB: Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysning med ditt spel- och underhållningsinnehåll. Personifiera...
 • LÅGPROFILSVÄTARE: Hastigheten, precisionen och prestandan hos en mekanisk brytare - men bara halva höjden
- € 7,012. Storsäljare
Corsair K55 RGB PRO Wired Membrane Gaming Keyboard ... *
 • Dynamisk RGB-bakgrundsbelysning: Lysa upp ditt skrivbord med sex inbyggda ljuseffekter, tilldela varje belysningszon...
 • Sex specialtangenter för makron: Aktivera funktioner, genvägar eller tangenttryckningar med bara en knapptryckning med sex dedikerade ...
 • Damm- och stänksäker design: Tack vare IP42-skyddsklassen behöver du inte frukta olyckor och kan fortsätta ditt spelande utan avbrott...
- € 6,973. Storsäljare
Roccat Magma - Membrane RGB Gaming Keyboard med RGB-belysning...*
 • AIMO-belysningssystem, RGBA-belysning med 5 zoner, 10 lysdioder och 16,8 miljoner färger
 • Halvtransparent topp
 • Exakt, lyhörd skrivning med viskande tysta membrantangenter och avancerad anti-ghosting-teknik
- € 70,004. Storsäljare
Razer BlackWidow V3 (Grön Switch) - Speltangentbord med...*
 • MEKANISKA RAZER GRÖNA SWITCHES För exakt triggning med en klickande, taktil beröring: Med varje tangenttryckning, den rika återkopplingen till...
 • TRANSPARENT SWITCH BODY För ännu ljusare Razer Chroma RGB-belysning: Den helt genomskinliga designen visar den verkliga briljansen av...
 • DOUBLESHOT ABS KEYCAPS För ännu mer hållbarhet: Tack vare en dubbel-shot-gjutprocess kan bokstäverna aldrig slitas ut och...
- € 31,435. Storsäljare
Logitech G910 Orion Spectrum Mechanical Gaming Keyboard, Taktil...*
 • Bästa prestanda: Logitech Orion Spectrum är ett av de bästa mekaniska speltangentborden i världen med taktila Romer G-switchar för upp till...
 • Belysningen på Logitechs gamingtangentbord kan enkelt justeras: En RGB-färgpalett med över 16 miljoner färger är tillgänglig
 • Flexibelt: Logitech G910-speltangentbordet kan användas med Arx Control-appen och smartphonedockan, vilket ger tillgång till...
6. Storsäljare
Hoopond Mekaniskt tangentbord, AK33 8 sorters vit...
2.364 Bewertungen
Hoopond Mechanical Keyboard, AK33 8 sorters vit...*
 • 【Meccanica-tangentbord med 82 smaker】 Questa mini-meccanica-tangentbord presenterar en designmodell som ger en dimension på 12,2...
 • 【Interruttore rosso】 Lo special interruttore rosso modificato erbjuder en tocco, una sensibilità e una risposta eccellenti. 50 miljoner test...
 • 【Tastiera da gioco retroilluminata bianca】 La tastiera meccanica retroilluminata bianca erbjuder en visione cristallina. Realizzata i ABS di...
7. Storsäljare
RGB metalliskt speltangentbord, 104 ljusa och tysta tangenter med...
1 Bewertungen
RGB metalliskt speltangentbord, 104 ljusa och tysta tangenter med...*
 • 【STARK RGB-bakgrundsbelysning】 Sju zoner med dynamisk RGB-bakgrundsbelysning med 4 bakgrundsbelysningslägen och 7 ...
 • 【UNIK METALLRAMDESIGN】 Designen av metallplattans konstruktion kännetecknar detta metalliska tangentbord som extremt hållbart och ...
 • 【25 ANTI-Ghosting-tangenter】 Detta speltangentbord har 25 konfliktfria nycklar (n-key rollover), vilket tillåter flera tangenter samtidigt ...
- € 96,658. Storsäljare
Logitech G815 mekaniskt speltangentbord, taktil ... *
 • Low Profile Mechanical Switches: De nya högpresterande spelomkopplarna erbjuder hastigheten, precisionen och prestanda som en...
 • LIGHTSYNC RGB: Nästa generations RGB-belysning synkroniserar belysning med ditt spel- och underhållningsinnehåll. Personifiera...
 • Premium AL-MG-konstruktion: G815-tangentbordet är vackert tillverkat av aluminium av flygplanskvalitet för otrolig...
9. Storsäljare
Snpurdiri 60 % speltangentbord, ergonomisk liten mini...
198 Bewertungen
Snpurdiri 60 % speltangentbord, ergonomisk liten mini...*
 • ✅ Bärbart minitangentbord med 60% - det lilla Snpurdiri k60 gamingtangentbordet har alla funktioner som ett standardtangentbord och sparar ...
 • ✅ RGB rainbow LED-bakgrundsbelysning - Detta RGB-tangentbord erbjuder 8 bakgrundsbelysningsfärger och flera ...
 • ✅Tangentbord med mekanisk känsla - Detta membrantangentbord har en mekanisk känsla som är jämförbar med ett mekaniskt tangentbord, ...
- € 30,0010. Storsäljare
Roccat Vulcan 121 - Mekaniskt speltangentbord, AIMO LED ... *
 • ROCCAT Titan-omkopplare - innovativa, mekaniska omkopplare, taktila, tysta och smidigt, unik design med reducerade knappar,...
 • Aimo-belysning - RGB-enkelknappsbelysning med konfigurerbara LED-ljuseffekter i 16 miljoner färger och justerbar AIMO-effekt...
 • Hög kvalitet och hållbar design - robusta material och dammbeständiga strömbrytare, anodiserad svart aluminiumyta
- € 50,87erbjudandet
- € 7,01erbjudandet
- € 70,00erbjudandet
- € 31,43erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 27.11.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar