svart fredag

Gasspis för kök med ugn

Phönix PG-901T inbyggd gasspis Häll glas gasspis 5 kokplattor självförsörjande (fristående / inbyggd gashäll) inkl Gasslangsregulatorsats för propangasflaskor

Gasspisen för köket med ugn - en trend som stadigt ökar i popularitet. Fler och fler människor väljer en gasspis med en elektrisk ugn istället för den fortfarande vanliga elektriska kombinationsugnen. Oavsett om det är en SMEG-gasspis eller en Gorenje-gasspis, erbjuder en gasdriven spis otvetydigt många fördelar jämfört med en elektrisk spis. Våra grannar i söder, som spanjorerna, har insett detta under lång tid. Läs här vad du behöver tänka på när du använder en gasspis.

Küppersbusch SHK 6330.0 W gaskombi fristående spis vitGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugnBeko FSM62320DWS elektrisk spis med gasspishäll / 60 cm / 8 värme / Multidimensionell matlagningGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugnAmica SHGG 11560 W kombination / spishäll / 58 L / gashäll inställd på 50 m bar flytande gas, kan omvandlas till 20 m bar / vit naturgasGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugnAmica SHGG 910 100 W fristående gasspis, 60 cm bred, vitGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugnAmica SHGG 11559 W spishäll kombination / 58 L/gashäll inställd på naturgas 20 mbar, konverterbar till flytande gas 50 mbar/vitGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugnGasspis för kök med ugn Gasspis för kök med ugn
Gasspis med elektrisk ugn 60 cm vitvillaGasspis med gasspisGas-fristående spis med en bredd på 60 cm i vit, grå emaljerad matlagningsyta och avtagbar pannstödAlla brännare med enhändig gnisttändning
- 1 högeffektsbrännare 0,76 - 3,0 kW - 2 normala brännare 0,48 - 1,9 kW - 1 kokbrännare 0,48 - 1,0 kW - plattbrännare - full säkring - tvådelad pannstöd (emaljerad) - brännarlock, svart emaljFörpackningsvikt: 55.5 kgtermoelektrisk säkerhetständning för alla brännareUgn med 58l matlagningsutrymme, grillfunktion och bakbord på insidan av ugnsluckanDiskvagn med valspjäll
N / A 389,99 € 359,90 € 520,00 € 349,90 € N / A
Amazon Prime
amasonamasonamasonamasonamason
27 november 2022 12:0627 november 2022 12:0627 november 2022 12:0627 november 2022 12:0627 november 2022 4:1027 november 2022 12:06* Reklam

En inbyggd gasspis med elektrisk ugn eller föredrar du en gasspis med gasugn?

Medan matlagning med gas erbjuder många fördelar som kan användas direkt, är det en Gasspis för kök med ugn Först och främst en sak framför allt: det tar att vänja sig vid. Man måste först vänja sig vid andra temperaturer och gräddningstider och prova mycket. De flesta av recepten anger inga tider för beredning i gasugnen. Så du måste först skaffa dig egen erfarenhet av en sådan ugn.

Därför bör du bara välja kombinationen gasolspis och gasugn om du är redo att verkligen ta itu med ämnet mer på djupet och dessutom ta ett och annat ”bakslag”. Många av oss, å andra sidan, känner redan till matlagning med gas från campinggasspisar - och är helt nöjda med de fördelar det erbjuder.

Vilka tekniska krav måste köket uppfylla för en gasspis och / eller en gasugn?

Du behöver i princip ingen separat anslutning för en gasspis till köket med ugn. Eftersom en gasolkök vanligtvis är utrustad för en propangasflaska. Det betyder att den helt enkelt är ansluten till denna gasflaska, som också används för camping. Allt du behöver för detta är en gasslang och en lämplig tryckreducerare, som vanligtvis säljs som ett set eller redan levereras med gasolspisen.

Det bör noteras att gascylindern självklart också måste få plats. Detta kan till exempel göras i facket under gasspisen om ingen ugn är placerad där. Alternativt kan gasledningar givetvis även läggas i en vägg så att man kan placera gasolflaskan i ett annat rum.

Förresten: Nästan varje gasspis kan drivas inte bara med propangas, utan även med naturgas eller flytande gas. Ofta behöver bara ett fåtal komponenter bytas ut för detta. Detta bör du i alla fall låta utföra av en specialist för att alltid vara på den säkra sidan.      

Gasspisen i jämförelse med elspisen: Fördelarna

Det är inte för inte som nästan alla kända professionella kockar använder en gasspis för köket med ugn. Eftersom dessa är idealiska för att tillaga läckra rätter. Jämfört med konventionella hällar, men också med en keramikhäll eller en induktionskokzon, ger en gasspis den nödvändiga värmen för matlagning mycket snabbare.

För tack vare den öppna gaslågan ges den erforderliga temperaturen nästan omedelbart. Omedelbar reglering är möjlig. Om det däremot inte behövs mer värme så stängs lågan av helt. Detta minskar risken för att maten blir överkokt eller till och med bränns. I samband med detta är en gasolkamin extremt energieffektiv. För om den används rätt så värmer den faktiskt bara när det behövs.

Elspisar, å andra sidan, behöver mycket energi för att överhuvudtaget komma igång, d.v.s. för att värma upp till önskad temperatur. En annan fördel: om något går sönder på din gasspis, kommer de nödvändiga reservdelarna till gasspisen vanligtvis att finnas tillgängliga i många år framöver. Skador på en elektrisk spis, å andra sidan, innebär vanligtvis ett totalt fel, som oundvikligen slutar med ett fullständigt utbyte av enheten.

Underhåll gasspisen - men gör det ordentligt!

Inte bara elektriska spisar, utan även gasspisar behöver rengöras. Specialrengöringsmedel finns i butik för detta ändamål. Eftersom de flesta spishällarna på en gasolspis är gjorda av värmebeständigt stål är de motsvarande robusta och tål mycket. Så du kan knappast orsaka irreparabel skada även med felaktig rengöring. Ändå är det bäst att använda rengörings- och polerpastor som erbjuds speciellt för gasspisar.

De garanterar en gnistrande ren kamin och tar bort även sot och inbränt material utan ansträngning och utan större ansträngning. Detsamma gäller förstås en gasolspis med elektrisk ugn. Konventionella ugnsrengöringsmedel är vanligtvis lämpliga för rengöring av ugnsugnen.

Det är viktigt att du när du rengör din gasolspis till köket - med ugn eller gasugn - alltid avbryter gastillförseln innan du börjar städa. Detta är det enda sättet att utesluta oavsiktliga olyckor. För detta ändamål är gasledningarna till kaminen vanligtvis försedda med en lättanvänd avstängningsventil som på ett tillförlitligt sätt avbryter gastillförseln. Efter rengöring öppnar du denna ventil igen och allt fungerar som vanligt.

Är en gasspis verkligen säker i köket med ugn?

Moderna gasspisar och gasugnar måste uppfylla de högsta kvalitetskraven. De genomgår sina steg i långa tester och kontrolleras framför allt för att uppfylla relevanta säkerhetsstandarder. Det är lika säkert att använda en gasspis eller ugn som sina elektriska motsvarigheter. Självklart ska alla kablar också vara ordentligt dragna och kopplade, men det gäller även en elspis, då den drivs med högspänning.

Så du behöver inte oroa dig och du kan tryggt välja en gasspis med elektrisk ugn eller en komplett gaskombination av spis och ugn. Driften av moderna gasspisar är precis lika enkel och säker som du är van vid från en eldriven spis eller ugn. Att pilla med en tändare för att tända kaminslågan har länge hört till det förflutna.

Eftersom moderna gasspisar vanligtvis är utrustade med så kallade piezotändningar. I likhet med en elektronisk tändare genereras tändgnistan med hjälp av en låg elektrisk spänning genom att trycka eller vrida på gasregulatorn och är därför helt säker.

Köp billiga gasugnar - i den version som passar dig

Du kan utrusta dig själv med rätt gasspis för att matcha ditt kök och dina matlagningsvanor. En gasolspis finns fristående eller som inbyggnad. Många välkända tillverkare erbjuder ett brett utbud av modeller, så du kan välja till exempel en Gorenje gasspis eller en SMEG gasspis. En gasspisjämförelse är därför värt besväret.

Som passionerad hobbykock kan du bli glad om din nya gasspis har 5 brännare och därmed erbjuder en spis mer än en vanlig elspis. Så du kan laga ännu mer läckra rätter utan att ta slut på utrymme på spisen. Dessutom kan du använda grytor på en sådan gasspis, som på grund av sin storlek knappast lämpar sig för en konventionell spis - helt enkelt genom att använda flera lågor samtidigt.

Köp billiga gasugnar nu och laga mat som proffs i framtiden

Som du kan se finns det en rad anledningar till varför det lönar sig att köpa en gasolspis till köket med ugn och elektrisk ugn. Fördelarna jämfört med konventionella elektriska apparater uppväger klart fördelarna. Det gör det enkelt att rengöra en gasolspis och att underhålla ugn och gasolspis så att de ser ut som nya längre.

Det finns även reservdelar till nästan varje gasolkamin, så att den kan repareras billigt vid en defekt. Sist men inte minst kan en gasspis utformas med 5 eller till och med 6 brännare. En sådan spis ger dig ännu mer kreativ frihet när du lagar dina rätter.

Hitta bland de 10 bästa och mest sålda gasspisprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
JUNG mobil campingspis / gasolkamin med 8 gaspatroner av...*
 • ✅ OBS - På grund av den rådande bristsituationen och den höga efterfrågan på gasspisar kan det förekomma små avvikelser från illustrationen...
 • ✅ KOMPAKT OCH KRAFTFULL: lättanvänd gasspis med piezotändning; Krukstöd ser till att krukor eller krukor står stabila...
 • ✅ Elektronisk piezotändning krävs ingen tändare eller tändstickor ✅ Enlåga utomhusgasspis med 8 patroner inklusive...
2. Storsäljare
3. Storsäljare
Camping spis | Gasspis inkl gaspatroner | Gasspis med...
39 Bewertungen
Camping spis | Gasspis inkl gaspatroner | Gasspis med...*
 • KOMPAKT OCH KRAFTFULL: lättanvänd gasspis med piezotändning; Krukstöd ser till att krukor eller krukor står stabila...
 • SÄKERHET: tillförlitligt skydd mot överhettning; gastillförseln kan avbrytas och återställas tack vare patronsäkringen;...
 • IDEAL FÖR PÅ RESTEN: kaminen levereras med ett fodral; lätt att förvara och alltid väl skyddad
- € 6,004. Storsäljare
ROTHENBERGER Industriell pallkokare inkl. 1,5 m ... *
 • Inkluderar 1,5 m propangaslang & konstant propanregulator - 50 mbar; För anslutning till en propangasflaska
 • Till grytor, soppor, gulasch, glögg eller till exempel för att värma och steka i panna eller wok och mycket mer
 • Vindstabil brännare av massivt gjutjärn & stabil ram av stålplåt för säker användning
5. Storsäljare
Phönix PS-3 gasspis 3 lågor gashäll 8,8 KW glashäll...*
 • Phönix gasspis 3 lågor med hölje i rostfritt stål och glasyta
 • Med tändsäkring och piezotändning
 • Med avtagbara gjutjärnsstöd - lämpliga för WOK
6. Storsäljare
Beko FSM62320DWS elektrisk spis med gasspis / 60 cm / 8 ... *
 • villa
 • Förpackningsvikt: 55.5 kg
 • Komponenter som ingår: Spisar
7. Storsäljare
Gasspis gasspis campingspis 2 lågor bordsspis med lock...*
 • Klass: 1 3 b/p / (30) | Driftgas är: gas propan-butan | Arbetstrycket är upp till 28-30 mbar | Värmevärde: 4,8 kW | Värmevärde: 2,5 kW
 • Gasförbrukning: 0,352 kg/h | injektor: 0,5; 0,6; 0,75
 • medium brännare: 1,5kW | liten brännare: 1kW
8. Storsäljare
Beko spis med gasspis 60cm rostfri elektrisk ugn...
102 Bewertungen
Beko spis med gasspis 60cm rostfri elektrisk ugn...*
 • Upplev ditt kök i den 3:e dimensionen: Med flerdimensionell matlagning, där du kan laga tre olika rätter oberoende av varandra i ugnen...
 • Ugn med 8 typer av uppvärmning - varmluft, grill, varmluft
 • Display med klocka och timer
- € 5,009. Storsäljare
Arebos gashäll 2 brännare | glaskeramik | inkl pannstöd &...*
 • [KRAFTFULL GASHÄL] AREBOS 2-brännare gashäll. Hällen har en snabbbrännare 3000W och en semi-snabbbrännare...
 • [PASSAR FÖR ALLA KOKPRODUKTER] Självförsörjande gashäll som är kompatibel med alla typer av kokkärl. Snabb värmealstring och extremt...
 • [ANVÄND MED NATURGAS ELLER PROPAN] Fabriksmonterade och förinställda naturgasmunstycken (20mBar). Propangasmunstycken (50mBar) för...
10. Storsäljare
Simfer FS 5031-1 svart, 50 cm spis, gasspis med...*
 • Gasolhäll med elektrisk ugn, elektrisk gnisttändning
 • 4 funktioner: övervärme, undervärme, över-/undervärme, grill
 • Ugnsvolym: 48 liter, energieffektivitetsklass A
- € 6,00erbjudandet
ROTHENBERGER Industriell pallkokare inkl. 1,5 m ...
ROTHENBERGER Industriell pallkokare inkl. 1,5 m ... *
Effekt: 7,5 kW, för en maxbelastning på 50 kg
59,99 € € 6,00 53,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 27.11.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar