Presentidé: Bad och vård i en mini träskåp

Foto av författaren

Julen

Presentidé: Bad och vård i en mini träskåp

Bad och vård med aloe vera i träskåp

Skönhetsgåvan

Ett vackert litet träskåp, vilket är mycket trevligt och tilltalande bara av den vackra förpackningen. Jag tycker personligen att det är en bra presentidé. För Alla hjärtans dag, mors dag, födelsedagar eller till jul. För älskling, mamma, syster eller de bästa vännerna. Denna aloe vera vård i ett träskåp uppfyller säkert alla smaker. Jag köpte också den tre gånger, en gång för mig, en gång för en mycket bra vän och sedan igen för mamman var alla glada. Vi är trots allt alla wellnessvriender.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

[apn typ="vergleich2" asin="B01MD2D2GW,B08MKX8TXC,B08ML4BPW8,B08ML99YL5" tpl-infobox="true" tpl-hidelegend="1" tpl-stars="true" tpl-buttontext="" pl="tpl-button="tpl="true" 3" false="" tpl-features="2" tpl-fmax="200"]

Vårdssatsen innehåller följande produkter

❖ tre doftande rosor som badadditiv
❖ Bodylotion 120 ml
❖ Duschgel 120 ml
❖ Skumbad 120 ml
❖ nylonskalande svamp
❖ två paket badsalt 80g
❖ träskåp (29 cm x 19 cm x 7,5 cm)

Du kan använda den kreativt

Denna omfattande vård Aloe Vera set kommer i ett mycket dekorativt trä skåp som jag tror att många av hennes makt och välgjorda och är säker på att hitta en bra plats i ditt hem. Man kan till exempel i badrummet, unserr wellnessoas eller sätta någonstans. Jag har mina i utkanten av badkaret och min mamma gjorde en Apothekenschränkchen det. men du kan använda den som en dekorativ skåp eller som en vacker makeup skåp. Var kreativ!

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Många dofter

Vårduppsättningen finns i olika dofter. Jag valde aloe vera.

Det finns fortfarande:
❖ Blåbär
❖ Canberry
❖ jordgubbe
❖ Kokosnöt
❖ Citron
❖ persika
❖ Choklad
❖ Sheasmör.

Som du kan se finns det något för alla. Den här stora vårduppsättningen med de trevliga dofterna ger dig både hud och sinnen samtidigt. Kroppslotionen kan fördelas snyggt och på grund av den höga fukthalten i grädden, ger den huden underbart. Den exfolierande svampen, som ingår i vårdsatsen, låter duschgelén sprida sig mycket väl på huden.

Slutsats

Det är bara en bra presentidé. Jag skulle köpa den igen när som helst och ge bort den.

Upptäck topp 10 av de bästa och bästsäljande Brubaker-vårdseten i träskåpsprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta det perfekta Brubaker-vårdsetet i träskåpsprodukten för dina behov nu!

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 14.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Julen

Som en passionerad älskare av vintagestil, gillar jag att kalla mig en dekorationsdrottning. Som kvinna har jag ett särskilt intresse för skönhets- och modeprodukter - knappast förvånande, eller hur? ;) På denna plattform vill jag dela med mig av min glädje över olika produkter och samtidigt samla mina egna erfarenheter inom bloggområdet.

Schreibe einen Kommentar