Hälsosam kost | Tips för sommarsiffran

Foto av författaren

Dirk Re.

Hälsosam kost_Sommarfigur_Sixpack_Förlustvikt_Frukt_Grönsaker_Sommerfigur
Hälsosam kost | Tips för en sommarfigur 45 Hälsosam kost | Tips för en sommarfigur
1:a bästa produkten
Hälsosam kost: 350 läckra recept för en hälsosam...
Hälsosam kost: 350 läckra recept för en hälsosam...*
Heinz, Tatjana (författare)
14,99 € Amazon Prime

I grund och botten är en hälsosam kost grunden för en hälsosam kropp och ett fungerande immunsystem. Det finns olika sätt att äta hälsosamt och komma närmare målet för stranden. Tyvärr finns det regelbundet olika varianter som inte alltid kan implementeras i praktiken på grund av ett permanent jobb eller ett saknat pentry. Men hur kan jag verkligen äta hälsosamt och till och med ta hand om maten när jag är på språng?

Endast sport och inget mer att äta för sommarfiguren?

Genom media konfronteras vi varje dag med enkelheten i hälsosam kost och lämplig mat. Medierna själva speglar atletiska och friska människor samtidigt, men vi bör inte orientera oss efter dem. Alla känner till myten om daglig träning och avsägelse av socker och liknande produkter. Genom yrke eller Familjeliv Vi är dock starkt begränsade dagligen och det är svårt att koncentrera sig på begränsade livsmedel.

Alla vill gå ner i vikt så snabbt som möjligt och helt avstå från viktiga livsmedel. Och det är precis här felet börjar. Men varför?

den Kroppen behöver viktiga ämnendet bör inte dras tillbaka från honom. Tvärtom är det viktigt att också ge något till kroppen. Jämfört med en Vedspis, kroppen kan bara bränna kalorier när den också behöver något Bränn mottogs. För att komma till saken så han behöver mat för att kunna brinna.

Hemligheten ligger i det Kombination från vanligt, lätta måltider kombinerad med rörelse. Så det är ganska ohälsosamt att helt avstå från måltiderna och koncentrera sig uteslutande på träning. Kroppen försvagas och tappar inte bara styrka utan också dynamik och mentala förmågor, såsom koncentration. Och det är just dessa som är viktiga för vår sommarfigur. Men mer om det senare!

Jämförelse - bekvämlighet och färsk matlagning

I grund och botten erbjuder färsk matlagning ett utmärkt tillfälle att bara konsumera vad kroppen behöver. Detta sätt att laga mat kan vara helt på gluteninnehållande tillsatser undantas. Ny matlagning innebär dock längre tid och ökade kostnader. I snabbköpet kan du snabbt se de ökade priserna på en maträtt som jag vill laga färsk. Det är dock viktigt här att kroppen viktiga ämnen som kolhydrater, protein och fetter eftersom dessa är viktiga för tillväxt, cellförnyelse och hälsa.

Men tänk om jag inte alltid har tid att laga färsk, är färdiga måltider verkligen värre för en sommarfigur?

I princip är färdiga måltider alltid försedda med socker och glutenhaltiga ämnen för att producera smaken billigt och enkelt. Det finns dock också färdiga måltider från leverantörer som är specialiserade på hälsosam kost.

På så sätt gör de sig utan sådana tillsatser och uppnår ett absolut hälsosamt och kvalitet Ekologisk måltid.

Online-leverantören Liten lunch säljer till exempel Färdiga måltider gjorda av sötpotatis, linser eller kikärter och nötkött. Kombinationerna erbjuder en färdig måltid som är 100% naturlig och hälsosam. Dessutom täcker denna måltid det dagliga behovet av fetter, kolhydrater och protein. En måltid kostar motsvarande cirka 3-5 euro, samma belopp kan också uppnås med konventionell matlagning.

Färdiga måltider kan därför absolut ett alternativ att vara nylagad och också ge de ämnen som är viktiga för kroppen. Det är viktigt att du alltid läser igenom ingredienserna och frågar om sockerbaserade ämnen inte används. Stekt mat bör också undvikas.

Recept och mat

Hälsosam näring_Sommarfigur_Sixpack_Weight_Test-728846fd

Det första hindret är alltid att veta vad du kan laga mat och vilka livsmedel som kan användas som inte börjar.

Jag vill nu lista vilka livsmedel som är riktigt bra för en sommarfigur och också är hälsosamma och fördelaktiga för kroppen:

Fisk:

Räkor, torsk eller lax ger mycket protein och viktiga omega-3-fettsyror

Kött:

Magert kyckling eller kalkonkött är perfekt (det är bättre att undvika bearbetade och fettrika köttprodukter som skinka, korv eller kallskuret)

Frukt och grönsaker: Avokado, broccoli, jordgubbar, spenat

Om du letar efter enkla recept att laga hemma,
kan baseras på följande exempel:

  • Frysta grönsaker med olivolja - serveras med kalkon eller fisk
  • Yoghurt med riven gurka, kryddat med salt, peppar, vitlök och citronsaft
  • Äggröra eller omelett med tomater, lök och blandade grönsaker
  • Stekta ägg med laxskinka
  • Mozzarella med tomater, olivolja och basilika

Exempel på vad som bör utelämnas
för att upprätthålla en tonad och frisk kropp:

Cola, ketchup, fruktjuice, gummibjörnar, choklad (om mer bitter), 3,5% mjölk, stekt mat.

1:a bästa produkten
2:a bästa produkten
100 geniala knep för en hälsosam kost: Det enklaste...
100 geniala knep för en hälsosam kost: Det enklaste...*
Riedl, Matthias (Författare)
28,99 € Amazon Prime

Vad måste jag vara uppmärksam på för min sommarfigur?

För att kunna upprätthålla en hälsosam kropp med hjälp av näring för sommarsiffran, bör man aldrig avstå från mat. Tvärtom är det viktigt att kroppen stärks för att kunna bränna kalorier. Dessutom måste väsentliga egenskaper tas med. För det första spelar det disciplin en viktig roll. För att övervinna kvällsbehoven måste disciplin visas. Men oroa dig inte med tiden kroppen vänjer sig vid det till förändrade vanor och kvantiteter och det är lättare att göra utan.

Å andra sidan bör mycket tålamod tas med. En hälsosam kropp och en strandfigur kommer inte över natten. Det kan ta några veckor för kroppen att anpassa sig. Men en kommer att göra det viktminskning snabbt att märka. Du kan dock bara få en fast kropp förutom uthållighetssporter. Till exempel, för en sex-pack, måste det övre lagret av fett i magen minskas för att göra magmusklerna nedan synliga. Sit-ups ensam räcker därför inte.

Slutsats: med en hälsosam kost för en sommarfigur

Den som ändrar sina dagliga matvanor kommer att märka viktminskning mycket snabbt. 50% av en hälsosam strandfigur uppnås genom rätt näring. Så snart du utelämnar gummibjörnar och cola under dagen och chipsen på kvällen kommer kroppen att anpassa sig och gå ner i vikt snabbt.

I samband med uthållighetssporter dras åt vävnader och muskler och du kommer redan att se förändringar inom några veckor.

För övrigt behöver inga vikter lyfts här, rena uthållighetssporter som jogging, trappsteg och cykling bränner kalorier och möjliggör viktminskning.

Som vanligt överallt måste tålamod och disciplin tas med, för bara båda tillsammans ger den önskade sommarfiguren.

Rekommenderad läsning: Skakar med pulveriserad vassle Här! Gå ner i vikt med näringstillskott Här! Sojaprodukter Här!

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda hälsosamma ekologiska färdigmatsprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta hälsosamma ekologiska färdigmatsprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 1,34erbjudandet
Neu!
Tanisa brun ekologisk rispappersrulle för färska rullar (22 cm, rund,...
Tanisa Brun ekologisk rispappersrulle för färska rullar (22 cm, rund,...*
✅ Brunt ekologiskt rispapper certifierat av USDA och EU.; ✅ 340g per förpackning, ca 40 ark i varje förpackning.
Neu!
Hälsosam 6-minuters färdigmat 3 x 80g. Wacker ekologiskt smakpaket...
Hälsosam 6-minuters färdigmat 3 x 80g. Wacker ekologiskt smakpaket...*
För alla som vill äta en hälsosam kost utan att laga mat.; SNABB & LÄTT: Våra snabba måltider kan tillagas på bara 6 minuter...
16,90 € Amazon Prime
Neu!
Hälsosam ekologisk färdigrätt Wacker Oriental...
Hälsosam ekologisk färdigrätt Wacker Oriental...*
Ät nyttigt utan att laga mat. Klar på bara 6 minuter.; Låg i fett och socker**. Källa till fiber och protein.
5,90 € Amazon Prime
Neu!
Sugarcraft Äggkakskärare Tecknad påskmatklass...
Sugarcraft Äggkakskärare Tecknad påskmatklass...*
Vem som helst och även barn kan enkelt göra något gott med denna form.; utsökt klassisk påsk kommer att bakas...
10,66 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar