Havit i95 InEar-Blutooth hörlurar | Testupplevelse

Foto av författaren

Patrick

HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5 mm*
Spelhörlurar Havit GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
35,49 €
Havit i95 InEar Blutooth hörlurar3
Havit i95-uppsättning

Hämta i95 InEar-Blutooth hörlurar

Erfarenhetsrapport om hörlurarna Havit i95 i örat. Trådlösa Blutooth-hörlurar sprider sig mer och mer. Jag testade och provade de billiga hörlurarna i örat från Havit. Du kan läsa vad du kan förvänta dig för en liten € 30 här. - Havit i95 InEar-Blutooth hörlurar

Hämta i95 InEar-Blutooth hörlurar

Vad levereras?

Produktbeschreibung:

  • Hörlurar i örat (per 30mAh batteri)
  • Laddare (500 mAh batteri)
  • Klädstorlek: SML
  • Instruktioner
  • Micro USB-kabel (ingen laddare för uttag)
HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5 mm*
Spelhörlurar Havit GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
35,49 €

Uppackad och testad - Havit i95

Designen på det hela är ganska elegant och modern. De trådlösa Bluetooth-örat-hörlurarna placerades i laddaren, som laddades med mikro-USB. De små Bluetooth-örat-hörlurarna klickar helt enkelt in i laddaren genom magnetisk dragning, enkel och bra. Laddning tar nu cirka 2 timmar, en lysdiod på laddningsvaggan lyser ORANGE.

Ställ in blodanslutning - Havit i95

Efter laddning satte jag Blutooth-InEar-hörlurarna i varje öra. Hörlurarna växlar mellan vitt och orange, vilket indikerar att de är i anslutningsläge. På Huawei P30 Pro-smarttelefonen öppnar jag Blutooth-inställningarna och ansluter den till Havit-i95. Lätt som det borde vara. Räckvidden med 10 meter är okej. När du lyssnade på musik i lägenheten (77qm) fanns det inga frånkopplingar.

Första intrycket och användningen

Det första jag märkte var att hörlurarna på 100% kunde ha varit högre för mig. Men det är annorlunda för alla. Bassen var inte så intensiv heller. Om du använder telefonen väldigt tyst eller på telefonen kommer du att märka lite ljud. Inte annars med musik, för högre. Att bära, även med mer rörelse, är ganska bra, ingenting faller ut ur örat. Kontrollerna är ganska enkla. Med hjälp av pekskärmen på vänster eller höger hörlurar kan du pausa eller fortsätta spela musik med ett dubbeltryck. Om du trycker på en 1-2 sekunder på pekpanelen, hoppar den till nästa spår. Enkelt och utan problem, det är så jag gillar det. Att ringa är enkelt. Talkvaliteten fungerar.

batteritid

I mina tester har batterierna max. hålls i ungefär 2 timmar. Det räcker definitivt inte för mig. Men du kan ladda Havit i95 InEar-Blutooth-hörlurar med laddningsvaggan (500mAh). Detta tar naturligtvis lite tid igen. För längre cykelturer eller vandringar är 2 timmar inte tillräckligt och däremellan finns det verkligen ingen tröst för många. Därför rekommenderar jag att du tänker på vad du vill använda dessa hörlurar för att inte uppleva besvikelse. Behöver du dem bara för att din bil ska kunna använda telefonen? Om du bara vill göra korta sträckor med cykel eller göra sport, bör 2-timmarna räcka.

HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
HAVIT Gaming Hörlurar GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5 mm*
Spelhörlurar Havit GAMENOTE H2232D RGB USB+3.5mm
35,49 €

Slutsats - Havit i95 InEar-Blutooth hörlurar

Jag kan inte förvänta mig mycket för 30 €. Om du funderar noga över hur Havit i95 InEar-Blutooth-headsetet ska användas eller för vad, kan denna uppsättning räcka. Om du vill ha mer ljudkvalitet, mer batteri eller brusdämpning måste du helt enkelt spendera mer pengar.

ytterligare InEar Blutooth hörlurar

Andra produkter från Havit

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar