Test: Hozelock väggslanglåda med rullningssystem |

- € 30,99
Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slang
Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slang *
Med en rad 180 grader kan du nå varje hörn i din trädgård .; Barnsäkerhetsanordning för att förhindra missbruk.
184,50 € € 30,99 153,51 €
Hozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up system
Test: Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem | 51

I Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem det är en vattenslang till trädgården, som rullas upp i en Hus på väggen kan bifogas. Med hjälp av ett självlagringssystem är det möjligt att denna vattenslang automatiskt utan att kinka rullar automatiskt tillbaka i lådan. Med en handlingsradie på 180 Grad varje hörn av trädgården kan nås. Tillverkaren lovar inte bara mer utrymme i trädgården som ett resultat, utan också andra fördelar.

Väggslanglåda i jämförelse

Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slangHozelock Auto Reel slanglåda med 25m slangHozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 st. Grön, grå ...GF Garden, Rewall 30, väggslanglåda, automatisk, 30 meter, upp till...as - Schwabe – Schwabe automatisk vattenslangupprullare – med...MSW slangrulle slanglåda slangrulle PRO-W 30 (30 m, ...as - Schwabe automatisk tryckluftsslangrulle - 10 m ...Amazon Basics - Väggmonterad slangrulle med slang,...MAXTOOLS AR200, luftslangrulle med PVC, luft och ...Gardena Soporte väggmålning Roll up av 15 tunnelbanemodeller Blanco,...
168,65 €135,98 €138,70 €92,88 €85,49 €159,00 €66,97 €94,43 €46,09 €Kontrollera pris
Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slang *Hozelock Auto Reel slanglåda med 25m slang *Hozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 st. Grön, Grå ... *GF Garden, Rewall 30, väggslanglåda, ... *som - Schwabisk – Schwabisk...*MSW slangrulle slanglåda slangrulle ... *as - Schwabe automatisk tryckluftsslangrulle ... *Amazon Basics - slangrulle för väggmontering, ... *MAXTOOLS AR200, luftslangrulle med PVC, ... *Gardena Soporte väggmålning Roll up de 15 metros modell...*
◼️ Denna väggmonterade slanglåda med ...◼️ Slangen som förvarar sig själv.◼️ Hozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 st. Grön, grå ...◼️ Fäst på väggen, slangen kan enkelt och ...◼️ Slangrullar: Äntligen ett pålitligt vattenrör ...◼️ Automatisk slangrulle med 30 + 2 m◼️ Slangrulle: Trycklufttrumman är utrustad med en ...◼️ Slangrulle med automatisk rulle och 25 m lång ...◼️ Professionell luftslangrulle med PVC-slang, 8 mm ...◼️ GARDENA erbjuder ett brett utbud av produkter för alla jobb i och ...
◼️ Med en handlingsradie på 180 grader når du varje hörn ...◼️ Monterad på väggen med en åtgärdsradie på 180 °.◼️ Innehåll: 1 st◼️ Komplett set med: 30 m tygförstärkt 1/2 ”slang, ...Cable️ Kabel: Med den 20 meter långa slangen och ...◼️ Flexibel tack vare 180 ° roterbar slangrulle◼️ Slang: Vår 10 meter PVC tygslang (10 mm inuti & 3 ...◼️ Tack vare den platsbesparande designen inkluderar väggmontering ...◼️ Kan användas för luft och vatten (upp till 45 ° C) i varje garage ...◼️ Ej tillämpligt
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Hozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up systemHozelock väggmonterad slanglåda med roll-up system Hozelock väggmonterad slangbox med roll-up system
168,65 €135,98 €138,70 €92,88 €85,49 €159,00 €66,97 €94,43 €46,09 €Kontrollera pris
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad 26 september 2022 16:58 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Struktur & intryck - Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Det första steget är att få Vattenslangslåda bygga upp, som lyckligtvis bara tar några steg. Hozelock väggmonterade slanglåda med själva upprullningssystemet är gjord av plast och har en bra storlek med ungefär 55x65x27cm. Den Vattenslangen ingår naturligtvis i leveransen, i mitt fall är det en slang med 40 Meter Längd.

Strukturen är baserad på ett praktiskt klicksystem, huset bör till och med vara UV-beständigt. Nu måste lådan fästas på väggen. Lämpliga hål måste borras för detta. Allt du behöver för montering ingår också ingår.

När detta är gjort måste vattenslangen rullas upp enligt anvisningarna och anslutas till motsvarande anordning.

Sedan klickade jag ihop huset. Den kompletta vattenslangen integrerades nu i det snygga huset som passade i trädgården.

I mitt test gjorde det faktiskt allt fungerade direkt, Jag behövde inte heller köpa en kontaktadapter. Det är bara en andra person som hjälper till.

Sprutmunstycke, vattenslang och slanganslutning inkluderades.

- € 30,99
Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slang
Hozelock Auto Reel slanglåda med 40 m slang *
Med en rad 180 grader kan du nå varje hörn i din trädgård .; Barnsäkerhetsanordning för att förhindra missbruk.
184,50 € € 30,99 153,51 €

Användning av Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Nu var jag glad över den första användningen och testningen. Hittills har jag bara känt Gardena trädgårdsredskap. Jag testade först om slangen verkligen rullar tillbaka i lådan genom att dra försiktigt i den. Jag rullade först ut eller drog ut slangen upp till 10 meter och vattnade nu de första blommorna. Jag märkte genast spraymunstycket positivt, för du kan se Justera vattenstrålens styrka och intensitet burk. Hittills har jag alltid haft problemet att jag antingen har övervattnat eller till och med förstört små blommor med en för hård vattenstråle. Med detta munstycke är det väldigt enkelt och roligt!

Nu drog jag slangen något för att testa om den rullar automatiskt tillbaka. Denna mekanism fungerade omedelbart. Den rullade tillbaka in i lådan på egen hand, utan att skrynkla. Det fungerade bra!

Vad jag också tycker är användbart är att lådan medvetet lämnade förvaringsutrymme för tillbehör på ena sidan. Ytterligare spraymunstycken etc. kan förvaras där.

Anteckningar och funktioner

Huset är UV-beständigt och tillverkat av polypropen, vilket ger vattenslangen och huset en långt liv profeterar.

Vattenslangen kan anslutas till en olika längd kan förvärvas. De har en längd från 10m, 15m, 20m, 25m, 30m, 35m och 40m. Således kan lämplig längd köpas för varje trädgård, vilket naturligtvis också är avgörande för den totala köpeskillingen.

På grund av det till synes mycket robusta väggfästet har den så kallade auto reel-funktionen en Åtgärdsradie 180 °så att varje hörn av trädgården kan vattnas.

Speciellt för familjer är det viktigt att veta att Hozelock väggmonterade slanglåda med upprullningssystem har en barnlåset så att missbruk kan uteslutas.

Företaget Hozelock erbjuder en med köpet Garanti över 2 år!

Hozelock 30 m fristående slanglåda med 15 m slang
Hozelock 30 m fristående slanglåda med 15 m slang *
För förvaring av upp till 30 m lös slang med en diameter på 12,5 mm.; Fristående med handtag för enkel transport i trädgården.
36,99 €

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Som Fördelar och nackdelar?

Fördelar

 • Mycket platsbesparande
 • Enklast hantering (allt ingår)
 • Mycket bra spraymunstycke med justerbar styrka
 • Auto-reel-funktion (slangen rullar tillbaka av sig själv)
 • 180 ° vinkel möjlig
 • barnlåset

 Nackdelar

 • Två personer ska montera huset
 • Ökat prissegment

Tips för Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Väskan är ett konstgjort huvud, särskilt plast. Det är därför lämpligt att hantera huset försiktigt för att undvika defekter.

När du använder spraymunstycket för första gången, testa först de olika styrkorna och funktionerna utan att rikta dig mot blommorna. När jag först använde det ställde jag in den hårdaste strålen som grundinställning.

Innan du köper bör det kontrolleras om ½ tum anslutning passar eller en adapter måste köpas. Annars skulle det vara irriterande om du inte kan starta på grund av en adapter som saknas.

Slutsats: Hozelock väggslanglåda med upprullningssystem

Företaget Hozelock har med sitt slang och den integrerade auto-reel-funktionen utvecklade en bra produkt enligt min mening. Det är en stor hjälp i trädgården och absolut Spara utrymmevilket jag ser som den största fördelen. Sammantaget ser produkten professionellt bearbetad och genomtänkt ut. Hozelack kunde justera priset lite, eftersom det, för att uttrycka det enkelt, bara är en vattenslang. Icke desto mindre ökar företaget trycket på konkurrensen Gardena avsevärt.

Sammantaget anser jag emellertid att köp av 154,99 € är användbart och en tillgång för trädgården.

ytterligare väggslanglådor

Hitta bland de 10 bästa och mest sålda väggslangboxprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
- € 69,991. Storsäljare
Gardena väggmonterad slanglåda RollUp XL (vit) 35 m: flexibel...*
 • Hållbar roll-up-teknik: Automatisk, säker och pålitlig roll-up tack vare centrifugalbromsen och integrerad slangstyrning -...
 • Utrymmesbesparande och flexibel förvaring: Lådan kan vridas mer än 180 grader och lämpar sig för väggmontage - väggfästet kan användas ...
 • Bekvämt och enkelt: ingen böjning, ingen veva och inga smutsiga händer, det är vad trädgårdsmästare uppskattar med Gardena väggmonterade slanglådor -...
 • Frostsäker: Tack vare den innovativa Gardena frostskyddstekniken är RollUp XL väggmonterad slanglåda frostsäker och kan användas året runt ...
2. Storsäljare
Amazon Basics - slangrulle för väggmontering, med slang, ... *
 • Slangupprullare med automatisk upprullare och 15 m lång slang; idealisk för små trädgårdar och terrasser
 • Tack vare den utrymmesbesparande designen för väggmontering är tråkiga böjningar och smutsiga händer ett minne blott; 180 graders vridning...
 • Enkel att använda: ingen trassel & lättillgänglig; Antidroppdesign förhindrar vattenläckage
 • Vattentät, slitstark konstruktion som håller i åratal (överlever sommar och vinter)
- € 10,003. Storsäljare
HAUSHOF professionell slangupprullare 20+2m...
219 Bewertungen
HAUSHOF professionell slangupprullare 20+2m...*
 • 【Unik slanglåsmekanism】 Fjäderbelastad upprullning: Med ett kort drag i slangen efter användning, ...
 • 【180° vridbara väggpluggar】 20 + 2 m (20 + 2 m) utdragbar slang: Den nya innovativa, infällbara slangupprullaren från Haushof är smalare ...
 • 【UV-stabiliserad skyddsslang】 Väderbeständig: PVC-slangen med 3-lagers design är hållbar och resistent mot alger och ...
 • 【9-mönstermunstycke ingår】 Brett utbud av applikationer: 2 slangmunstycken med max 360 PSI och 9 sprutlägen som dusch, ...
- € 10,004. Storsäljare
Slangupprullare 20m+2m väggslanglåda, 180° vridbar...
61 Bewertungen
Slangupprullare 20m+2m väggslanglåda, 180° vridbar...*
 • 🌼 Automatisk trädgårdsslangupprullare 🌼 1) Tack vare den starka fjädern och slangstyrningen kan vattenslangupprullaren flytta din vattenslang ...
 • 🌼Väggmontering + 180° svängning🌼 Denna 20m vattenslangupprullare är utrustad med ett stabilt väggfäste. Super lätt på...
 • 🌼8-i-1 sprutpistol ingår🌼 Trädgårdsväggsslanglådan kommer med en sprutpistol som har 8 sprutlägen för att ...
 • 🌼Väderbeständig🌼 Denna slanglåda är gjord av PP, slang gjord av PVC. Den är tålig, väderbeständig och UV-beständig! Det låter...
- € 20,005. Storsäljare
KESSER® slangupprullare 30 + 2m slangrulle vatten | ... *
 • Med den automatiska upprullningsmekanismen och centrifugalbromsen kan slangen enkelt dras ut till önskad längd och rullas upp vid...
 • Enkelt monterad på en vägg sparar den dig besväret med att böja dig och veva. Tack vare det avtagbara väggfästet kan...
 • Flexibel användning och enkel transport: Det praktiska väggfästet gör det möjligt: ​​Slanglådan kan vridas i en vinkel på 180°...
 • 9-funktion: Den praktiska handduschen har totalt 9-inställningsfunktioner.
6. Storsäljare
Arebos slangrullar | 30 m vridbar slangrulle | ...
41 Bewertungen
Arebos slangupprullare | 30 m svängbar slangvinda |...*
 • Tack vare den automatiska lindningsmekanismen är irriterande vev nu ett minne blott
 • Slangupprullaren kan monteras på väggen och tillåter en 180 graders rotation och en smidig slanglossning är...
 • Slangen kan snäppas in i valfri längd tack vare den integrerade stoppmekanismen
 • Bekvämt bärhandtag medföljer på höljet, höljet är UV-beständigt och skyddar slangen från slitage
7. Storsäljare
GARDENA slangupprullare för väggmontering, infällbar, 35 m,...*
 • Enkel indragning: Den 35 m långa slangen är tillverkad i Italien, högkvalitativ slang snäpper automatiskt på plats i önskad längd...
 • Flexibel användning: Den infällbara slangupprullaren kan vridas 180 grader tack vare sitt praktiska väggfäste, förhindrar veck när ...
 • RollControl: RollControl-teknologin säkerställer en långsam och säker upprullning, oavsett hur långt slangen rullas ut, medan ...
 • Praktiskt: Munstycken, trollstavar och tvättborstar kan hängas upp och förvaras på väggfästet, medan slanglådan är både...
8. Storsäljare
Arebos slangupprullare | 15 m svängbar slangvinda |...*
 • Tack vare den automatiska lindningsmekanismen är irriterande vev nu ett minne blott
 • Slangupprullaren kan monteras på väggen och tillåter en 180 graders rotation och en smidig slanglossning är...
 • Slangen kan snäppas in i valfri längd tack vare den integrerade stoppmekanismen
 • Bekvämt bärhandtag medföljer på höljet, höljet är UV-beständigt och skyddar slangen från slitage
9. Storsäljare
LZQ slangtrumma vatten 20m+2m slangvinda med...*
 • 【Trädgårdsslangupprullare】 Slanglängd: 20m (utlopp) + 2m (inlopp), vatteninloppsanslutning: 3/4", slangdiameter: 1/2", ...
 • 【Praktisk kvalitet】 Locket på vattenslangrullen är tillverkat av trycktåligt och säkert PP-material med låg densitet, hög ...
 • 【Utmärkt teleskopisk design】 Vattenslangupprullaren har en inbyggd fjäderenhet som automatiskt låser var 3:e m, ...
 • 【8-funktions handdusch】 Handduschen i slangupprullningsvatten har funktionerna duschhuvud, sughuvud, spolhuvud, platt huvud, ...
10. Storsäljare
TECPO Pro+ vattenslangtrumrulle automatisk 20m trädgård...*
 • lämplig för vägg- och golvmontage med justerbar slangpropp
 • kan låsas upp genom att kort dra i slangen, svängs åt sidan
 • med monteringsfäste och skruvar, inklusive sprutmunstycke med 8 funktioner, UV-beständig
 • Slangmaterial: Special gummislang + PVC kommersiell (hybridslang)
- € 69,99erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
- € 20,00erbjudandet
KESSER® slangrulle 30 + 2m slangrulle vatten | ...
KESSER® slangupprullare 30 + 2m slangrulle vatten | ... *
9-funktion: Den praktiska handduschen har totalt 9-inställningsfunktioner.
114,80 € € 20,00 94,80 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 26.09.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar