Matskydd - skydd mot flugor och insekter

Det hade inte hänt med ett omslag. Vem vet inte det ?! Familjen sitter tillsammans på terrassen under de varma vår- och sommarmånaderna och vill njuta av ett utsökt soffbord. Det finns alla möjliga läckra kakor och pajer. Men ... det sitter en fluga på ett utsökt fruktgolv!

Det är ingen vacker syn och ingen vill verkligen getingar, flugor och buggar på tårtan. Det är här redskapet spelar in som inte får saknas på något soffbord: locket.

Känsliga livsmedel och livsmedel som sannolikt kommer att attackeras av insekter kan skyddas med ett lock. Dessutom säkerställer omslaget att den utsökta maten är lätt att nå. Locket till mikrovågsugnen är också en användbar uppfinning för köket.

Naturligtvis är nykokt bäst. Men om tiden inte räcker till kan maten värmas i mikrovågsugnen under locket utan problem.

Homealexa fluga slöja, uppsättning med 6 fodral för mat, vikbar ...com-four® 3x flugskydd - överdrag för mat...YAVO-EU flugslöja, 16 tums 6 set lock för mat ...TUPARKA 8-pack färgad nätskärm Matskydd Tältmat...Amazy fly huva (set med 3) - fällbar, särskilt ...Vanorell Fly Hood XXL Set of 2 Cover för mat, ...Fly huva, set med 4 färgskal för mat, 17 tum ...Handvävd tältkorg - fruktkorg med flugskydd | bambukorg...COM-FOUR® 3x fodral överdrag - flughuva gjord av...ipow Food Flughuva Vikbart fodral för mat...
14,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris18,99 €7,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris14,99 €
Homealexa flugslöja, uppsättning med 6 täckhuvar för ... *com -four® 3x flugskydd - lock ... *YAVO-EU flugslöja, 16 tums 6-täckt huva ... *TUPARKA 8 pack färgad mesh skärm mat ... *Amazy flugslöja (uppsättning med 3) - vikbar, ... *Vanorell Fly Hood XXL Set of 2 Cover Hood for ... *Flughuv, uppsättning med 4 färghuvar för ... *Handvävd tältkorg - fruktkorg med flugskydd ... *COM-FOUR® 3x täckhuv för mat ... *ipow Grocery Flughuva Vikbar...*
◼️ 【Bättre skydd för din mat】 För att skydda din ...◼️ MATSKYDD: Omslaget för mat ger skydd ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Paketet ingår: 8 * matnätskydd, 7 olika...◼️ 🦟 MÅNGSIDIG: Detta är den perfekta lösningen för...◼️ Mått: 45 x 45 cm // veckad höjd: ca 25 cm◼️ Enkelt och funktionellt: set med 6 vita, kupolformade...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Uppgraderingsmaterial】 Finare mesh mindre än 0.5 mm, håller ...
◼️ 【Lätt att använda】 Mycket lätt att använda med en hand ...◼️ DIVERSE ANVÄNDNING: Tack vare den fina nätstrukturen, ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Storlek: mäter cirka 17 "L x 17" B x 8 "H efter öppnandet, ...◼️ 🦟 SÄKERT SKYDD: Den runda matsalsskärmen för...◼️ Vikt: 47 cm lång◼️ Säkert och tidsbesparande: Vårt meshöverdrag är perfekt för...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Bra pris-prestanda-förhållande】 Få 4 stycken ...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
14,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris18,99 €7,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris14,99 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 22 mars 2023 18:05 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Stabil och solid hjälpreda

Tillverkad av massivt material som glas eller plast, det finns lock i olika former och utföranden. Ogenomskinliga mönster med olika motiv erbjuder en extra fest för ögonen på bordet. Genomskinliga mönster ger utsikt över delikatesser.

Ogenomskinliga omslag ger till och med ytterligare skydd mot solljus, eftersom vissa rätter är känsliga för solens varma strålar. De transparenta omslagen erbjuder fördelen med att kunna hålla ett öga på den utsökta maten. Du behöver inte lyfta locket för att kontrollera om maten är intakt.

Särskilt om du har en pest av fruktflugor i köket eller trädgården, som lockas av söta delikatesser som frukt, sylt och kakor, är nätmaskade nätmaskar perfekta. Du kan se vad som finns under det halvcirkelformade locket och du behöver inte lyfta det.

Fruktflugor, flugor och getingar har ingen chans och måste leta efter andra läckerheter. Glasskydd kommer vanligtvis med en träskiva. En idealisk kökshjälpare för fantastiska ostfat och pålägg som också ser väldigt elegant ut.

Medan kåpan för soffbordet tenderar att erbjuda ett stort inre utrymme, har kåpan för mikrovågsugnen en mindre volym. Dessa har vanligtvis öppningsslitsar så att ingen kondens kan bildas under locket. Kåpan för mikrovågsugnen övertygar vanligtvis med sin plattare design. På detta sätt samlas värmen bättre inuti och kan värma måltiden jämnt.

Moderna omslag

Med ett lock är det viktigt att det kan lyftas och tas bort enkelt och utan problem. Mikrovågsskydd är vanligtvis heta efter uppvärmning och det är alldeles för lätt att bränna fingrarna. Självklart kan du använda en ugnshandske eller en kökshandduk till detta, men det är oftast svårt att flytta bort locket. I det här fallet finns det nu intelligenta lösningar som verkligen inte bör saknas i något kök.

Locket till mikrovågsugnen har en urtagning i mitten som fungerar som ett handtag. Täckhuvarna på soffbordet har en extra ring på vilken du enkelt kan lyfta huven. Sidohandtag, som till och med kan tas bort, visar sig också vara mycket praktiska kökshjälpare.

Omslag som kan fällas upp efter användning visar sig vara utrymmesbesparande och mångsidiga. Dessa kan vikas efter användning och bokas i den avsedda lådan. Dessa kan sedan enkelt tas bort och vikas ut för nästa användning. Materialet från vilket dessa vikbara omslag är tillverkade påminner mer om ett tätt nätverk än ett stabilt omslag. Tillverkade av konstgjorda textilier, dessa överdrag är särskilt lämpliga för snabb användning.

Särskilda omslag

För speciell användning inom gastronomi och på firande kan det vara speciella täckhuvar. Du känner säkert till de stora värmande buffébehållarna?! Dessa är naturligtvis också försedda med ett lock så att värmen samlas inuti och delikatesserna inte av misstag svalnar.

Dessa värms nedifrån - vanligtvis med bränslepasta och tillhörande eld - men utan lämpligt lock kan den övre delen av maten snabbt bli kall. Och det är det verkligen ingen som vill!

En annan speciell omslag kan ses i fina restauranger. För det mesta är det en silver, halvcirkelform som kan läggas över plattan. Naturligtvis vet du vad du har beställt, men överraskningseffekten och den erforderliga värmen ger ett ytterligare incitament.

Så kallade pop-up-lock är lämpliga för hushållsbruk. Som namnet antyder "täcker" dessa omslag ur förpackningen. För att denna mat ska kunna skyddas måste popup-locken tryckas ned.

Det smidiga textilmaterialet möjliggör flexibel hantering utan problem. De flesta av dessa huvar har en ganska cylindrisk form. Fruktfat och kakor kan ”läggas in. Locket kan placeras ovanpå. Så godisarna är väl skyddade.

Det finns lock i en speciell form för krukor. Vanligtvis integrerade med ett gummi, sträcks dessa över krukan och skyddar därmed mot obehagliga insekter och skadedjur. Speciellt om du måste lämna potten ute över natten, till exempel om du har förberett en utsökt ostsoppa till festen, är ett krukvätska också lämpligt för små och stora söttand och angrepp av sofistikerade husdjur.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Frågan om form och färg

Formen på en täckhuva beror inte minst på maten som ska förvaras under. För en tårta eller en utsökt tårta, därför, ... exakt ... den runda formen är idealisk! När det gäller en bricka med en fisk-, ost- eller fruktfat som har en rektangulär form bör locket också formas i enlighet med detta för att kunna garantera ett optimalt skydd.

Det är ingen fördel för någon om locket är ojämnt eller bara kan vila halvvägs på motsvarande yta. Det är viktigt att detta passar exakt över tallriken, tallriken eller brickan.

Flughuven skyddar din mat från irriterande flugor och insekter som tar bort din lust att äta och dricka. Njut av det vackra vädret igen utan att behöva hålla koll på din mat. Oavsett om det är i köket, ute i trädgården eller på farten på en picknick - det särskilt fina tyget på matskyddet håller även den minsta flugan borta från maten. Matskyddet kan enkelt och snabbt fällas ihop, stuvas undan för att spara plats och är perfekt för transport.

Formfrågan beror på det redskap som maten är visuellt anordnad på. Det finns omslag i alla storlekar, former och färger. Från små till stora, från kvadratiska, rektangulära och åttkantiga, till runda, ovala och i form av ett motiv. Färgen beror på vad du föredrar och om detta passar in i köket eller soffbordet.

Nästan allt är möjligt när det gäller färg: från peppiga godisfärger till ogenomskinliga toner till vanligt vitt eller svart. Monokroma, mångfärgade eller med glada motiv ger omslagen inte bara skydd för mat, utan också något för ögat.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda matskyddsprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 0,401. Storsäljare
LessMo flugslöja, matöverdrag, 3 stycken ... *
 • Återanvändbar skyddsöverdrag för mat av alla slag, perfekt för din trädgårdsfest. Tack vare den fina nätstrukturen...
 • uppdaterad! Med spänne för att hålla ihop när det är vikt, vilket är mer hållbart än resårband
 • Vikbar, därför lätt att förvara, trådförstärkt, med en plastring som bärhandtag för att lyfta huven
2. Storsäljare
PANSYFEN 6 ST flugskydd matflugeskydd för mat...*
 • ★Hög kvalitet: Matflugeskyddet är tillverkat av högdensitets polyesternät, andas, slitstarkt och tvättbart, inbyggt ...
 • ★ Erbjuder skydd för mat: Den återanvändbara finmaskiga gasväven är insekts- och myggbeständig, håller din mat från ...
 • ★ Drawstring Spänne: Överdelen av flugskyddet har en popup-design. Om du drar i snören och öppnar den....
3. Storsäljare
Osportfun flughuva, XL täckhuvar för mat, 6 st...
347 Bewertungen
Osportfun flughuva, XL täckhuvar för mat, 6 st...*
 • ✨ 【2 perfekta storlekar】 Skyddssetet innehåller 1 superstor flughuva (100x60 cm) och 5 flugnät i standardstorlek ...
 • 🍔【Bättre skydd för mat】 Flygskydd av hög kvalitet, håll din mat borta från myror, myggor, insekter, fruktflugor och ...
 • ♻【Återanvändbart vikbart tårtfodral】 Popup-design gör det enkelt att öppna och stänga. Dra repet runt honom...
4. Storsäljare
Homealexa flughuva, set med 6 täckhuvar för mat, hopfällbar...*
 • 【Bättre skydd för din mat】 För att skydda dina grytor, sallader och frukter från alla insekter, flugor, myggor och myror! ...
 • 【Lätt att använda】 Mycket lätt att använda med en hand, precis som ett vanligt paraply. Dra i repet för att öppna det...
 • 【 Stark konstruktion 】 Paraplytältets ram är gjord av högkvalitativ metall, det omgivande nätet är tätt vävt, så att ingen ...
5. Storsäljare
JiaHome-paket med 8 vikbara överdrag för...
10 Bewertungen
JiaHome 8 delar vikbara kåpor för...*
 • ❤Lätt att använda: Dra bara i repet i toppen och sedan kommer matskyddet att hoppa ut som ett paraplytält. På...
 • ❤Lätt att rengöra: Efter användning kan du tvätta den med vatten och låta den torka. Förvara sedan det här lilla föremålet var som helst...
 • ❤Paketinnehåll: Paketet innehåller 8 stycken matöverdrag. Storlek på varje del: 43 x 43 cm (17 tum), lämplig för att täcka...
- € 3,506. Storsäljare
UPKOCH flughuva överdrag rostfritt stål rektangel mat frukt...*
 • Låt inte irriterande och ohälsosamma insekter och insekter förstöra och underhålla dina måltider utomhus.
 • Njut av sommaren inne och ute: Elegant överdrag med extra små hål för att skydda din mat från fruktflugor och ...
 • För att skydda dina kokkärl, sallader och frukter från alla insekter, flugor, myggor och myror! Perfekt för inomhus- och utomhusbruk, med...
7. Storsäljare
Bramble - paket med 5 pop-up vikbara myggnätsskydd för...*
 • Flera användningsområden - Våra flugtält är idealiska för att skydda dina grillar, sallader och frukter från insekter, flugor, myggor...
 • Praktiskt - Våra hopfällbara överdragstält för mat är en användbar basprodukt som du kan förvara undan efter användning ...
 • Premiumkvalitet - i färgerna grönt, blått och rött, överdragen är gjorda av högkvalitativa polyestermaterial - robusta och pålitliga, ...
8. Storsäljare
Fly huva, Vintoney 6 hopfällbar fodermat ... *
 • ✔SKYDDA MAT: Matskyddet skyddar din mat från insekter, myggor och andra flugor. Den är idealisk för...
 • ✔TOTALT 6 DELAR & TILRÄCKLIGT STORT UTRYMME: En uppsättning med 6 matöverdrag i vit mesh. Storlek (öppet): 17 x 17...
 • ✔LÄTT ATT ANVÄNDA: Popup-design. När du använder, dra upp repet och öppna matlocket som en...
9. Storsäljare
Set med 3 flughuvor matöverdrag pop-up vikbara...*
 • 【Gourmet Guardian】: När irriterande flugor och myggor stjäl och äter din noggrant tillagade gourmetmat, då...
 • 【Enorm storlek】: Snacktältet på marknaden för litet för att täcka ett stort område? Vårt matparaply har en fantastisk kapacitet (27...
 • 【Vikbar design】: Dra upp repet så fälls det ut som ett paraply. Om du behåller den, tryck...
10. Storsäljare
BESTonZON flughuva mat flugskydd metall...
5 Bewertungen
BESTonZON Flughuva Mat Flugskydd Metall...*
 • Runt foderskydd, håller irriterande insekter borta från din mat när du äter utomhus. perfekt för sommarens grillar, cookouts,...
 • Den runda matskärmen för dagligt bruk håller säkert och tillförlitligt insekter och annan ohyra borta från maten!
 • Det stora locket för mat och dryck av alla slag, perfekt för trädgården, terrassen, picknicken eller hemma!
- € 0,40erbjudandet
Neu!
BESTonZON 2 stycken täckkåpor S Home Food Storlek Aluminium för...
BESTonZON 2 stycken täckkåpor S Home Food Size aluminium för...*
Inbyggt isoleringsskikt, håller din mat isolerad hela tiden.; Tillverkad av högkvalitativt material, hållbart för långvarig användning.
23,23 €
Neu!
Cabilock-överdrag av rostfritt stålnät, för picknick,...
Cabilock-överdrag av rostfritt stålnät, för picknick,...*
Picknicktäcke. Detta fodral skyddar din mat från flugor och myggor.; Köksöverdrag Den svarta färgen ser utomordentligt sublim och modern ut.
46,31 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 23.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

[ajax_load_more loading_style="oändliga fading-blocks" container_type="bord" post_type="post" post_format="standard" category="rådgivning, tester" category__not_in="952" button_label="ladda in mer..." button_loading_label="will lastad"]
🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*