Matskydd - skydd mot flugor och insekter

Foto av författaren

niko

Det hade inte hänt med ett omslag. Vem vet inte det ?! Familjen sitter tillsammans på terrassen under de varma vår- och sommarmånaderna och vill njuta av ett utsökt soffbord. Det finns alla möjliga läckra kakor och pajer. Men ... det sitter en fluga på ett utsökt fruktgolv!

Det är ingen vacker syn och ingen vill verkligen getingar, flugor och buggar på tårtan. Det är här redskapet spelar in som inte får saknas på något soffbord: locket.

Känsliga livsmedel och livsmedel som sannolikt kommer att attackeras av insekter kan skyddas med ett lock. Dessutom säkerställer omslaget att den utsökta maten är lätt att nå. Locket till mikrovågsugnen är också en användbar uppfinning för köket.

Naturligtvis är nykokt bäst. Men om tiden inte räcker till kan maten värmas i mikrovågsugnen under locket utan problem.

Homealexa Fly Cover Set med 6 Food Covers Vikbara...com-four® 3x flugskydd - överdrag för mat...YAVO-EU flugslöja, 16 tums 6 set lock för mat ...TUPARKA 8 stycken färgade meshöverdrag för mat,...Amazy Fly Hood (set med 3) - Mattäckande huvor...Flughuva XXL set med 2 täckhuvar för mat, hopfällbara...Fly huva, set med 4 färgskal för mat, 17 tum ...COM-FOUR® 3x fodral överdrag - flughuva gjord av...ipow Food Flughuva Vikbart fodral för mat...
Homealexa flughuva set med 6 överdrag för...*com -four® 3x flugskydd - lock ... *YAVO-EU flugslöja, 16 tums 6-täckt huva ... *TUPARKA 8 färgade meshöverdrag för...*Amazy Fly Hood (set med 3) – Täckande huvor för...*Flughuva XXL set med 2 täckhuvar för mat,...*Flughuv, uppsättning med 4 färghuvar för ... *COM-FOUR® 3x täckhuv för mat ... *ipow Grocery Flughuva Vikbar...*
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B07P6JTB1G" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Stabil och solid hjälpreda

Tillverkad av massivt material som glas eller plast, det finns lock i olika former och utföranden. Ogenomskinliga mönster med olika motiv erbjuder en extra fest för ögonen på bordet. Genomskinliga mönster ger utsikt över delikatesser.

Ogenomskinliga omslag ger till och med ytterligare skydd mot solljus, eftersom vissa rätter är känsliga för solens varma strålar. De transparenta omslagen erbjuder fördelen med att kunna hålla ett öga på den utsökta maten. Du behöver inte lyfta locket för att kontrollera om maten är intakt.

Särskilt om du har en pest av fruktflugor i köket eller trädgården, som lockas av söta delikatesser som frukt, sylt och kakor, är nätmaskade nätmaskar perfekta. Du kan se vad som finns under det halvcirkelformade locket och du behöver inte lyfta det.

Fruktflugor, flugor och getingar har ingen chans och måste leta efter andra läckerheter. Glasskydd kommer vanligtvis med en träskiva. En idealisk kökshjälpare för fantastiska ostfat och pålägg som också ser väldigt elegant ut.

Medan kåpan för soffbordet tenderar att erbjuda ett stort inre utrymme, har kåpan för mikrovågsugnen en mindre volym. Dessa har vanligtvis öppningsslitsar så att ingen kondens kan bildas under locket. Kåpan för mikrovågsugnen övertygar vanligtvis med sin plattare design. På detta sätt samlas värmen bättre inuti och kan värma måltiden jämnt.

Moderna omslag

Med ett lock är det viktigt att det kan lyftas och tas bort enkelt och utan problem. Mikrovågsskydd är vanligtvis heta efter uppvärmning och det är alldeles för lätt att bränna fingrarna. Självklart kan du använda en ugnshandske eller en kökshandduk till detta, men det är oftast svårt att flytta bort locket. I det här fallet finns det nu intelligenta lösningar som verkligen inte bör saknas i något kök.

Locket till mikrovågsugnen har en urtagning i mitten som fungerar som ett handtag. Täckhuvarna på soffbordet har en extra ring på vilken du enkelt kan lyfta huven. Sidohandtag, som till och med kan tas bort, visar sig också vara mycket praktiska kökshjälpare.

Omslag som kan fällas upp efter användning visar sig vara utrymmesbesparande och mångsidiga. Dessa kan vikas efter användning och bokas i den avsedda lådan. Dessa kan sedan enkelt tas bort och vikas ut för nästa användning. Materialet från vilket dessa vikbara omslag är tillverkade påminner mer om ett tätt nätverk än ett stabilt omslag. Tillverkade av konstgjorda textilier, dessa överdrag är särskilt lämpliga för snabb användning.

Särskilda omslag

För speciell användning inom gastronomi och på firande kan det vara speciella täckhuvar. Du känner säkert till de stora värmande buffébehållarna?! Dessa är naturligtvis också försedda med ett lock så att värmen samlas inuti och delikatesserna inte av misstag svalnar.

Dessa värms nedifrån - vanligtvis med bränslepasta och tillhörande eld - men utan lämpligt lock kan den övre delen av maten snabbt bli kall. Och det är det verkligen ingen som vill!

En annan speciell omslag kan ses i fina restauranger. För det mesta är det en silver, halvcirkelform som kan läggas över plattan. Naturligtvis vet du vad du har beställt, men överraskningseffekten och den erforderliga värmen ger ett ytterligare incitament.

Så kallade pop-up-lock är lämpliga för hushållsbruk. Som namnet antyder "täcker" dessa omslag ur förpackningen. För att denna mat ska kunna skyddas måste popup-locken tryckas ned.

Det smidiga textilmaterialet möjliggör flexibel hantering utan problem. De flesta av dessa huvar har en ganska cylindrisk form. Fruktfat och kakor kan ”läggas in. Locket kan placeras ovanpå. Så godisarna är väl skyddade.

Det finns lock i en speciell form för krukor. Vanligtvis integrerade med ett gummi, sträcks dessa över krukan och skyddar därmed mot obehagliga insekter och skadedjur. Speciellt om du måste lämna potten ute över natten, till exempel om du har förberett en utsökt ostsoppa till festen, är ett krukvätska också lämpligt för små och stora söttand och angrepp av sofistikerade husdjur.

Hur kan JAG SKYDDA FRUKT FRÅN FLYGOR ett ovanligt tips | alsachma tips och tricks

Frågan om form och färg

Formen på en täckhuva beror inte minst på maten som ska förvaras under. För en tårta eller en utsökt tårta, därför, ... exakt ... den runda formen är idealisk! När det gäller en bricka med en fisk-, ost- eller fruktfat som har en rektangulär form bör locket också formas i enlighet med detta för att kunna garantera ett optimalt skydd.

Det är ingen fördel för någon om locket är ojämnt eller bara kan vila halvvägs på motsvarande yta. Det är viktigt att detta passar exakt över tallriken, tallriken eller brickan.

Flughuven skyddar din mat från irriterande flugor och insekter som tar bort din lust att äta och dricka. Njut av det vackra vädret igen utan att behöva hålla koll på din mat. Oavsett om det är i köket, ute i trädgården eller på farten på en picknick - det särskilt fina tyget på matskyddet håller även den minsta flugan borta från maten. Matskyddet kan enkelt och snabbt fällas ihop, stuvas undan för att spara plats och är perfekt för transport.

Formfrågan beror på det redskap som maten är visuellt anordnad på. Det finns omslag i alla storlekar, former och färger. Från små till stora, från kvadratiska, rektangulära och åttkantiga, till runda, ovala och i form av ett motiv. Färgen beror på vad du föredrar och om detta passar in i köket eller soffbordet.

Nästan allt är möjligt när det gäller färg: från peppiga godisfärger till ogenomskinliga toner till vanligt vitt eller svart. Monokroma, mångfärgade eller med glada motiv ger omslagen inte bara skydd för mat, utan också något för ögat.

Upptäck topp 10 över de bästa och mest sålda matskyddsprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta matskyddsprodukten för dina behov nu!

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 30.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar