popcorn loop | Hur man gör egna biopopcorn

niko

Inga kommentarer

Popcorn-ögla
Popcorn-ögla
Popcorn som på bio

Som popcornkännare och älskare kommer du att vinna över popcorn-slingan. När du köper en popcorn-loop kan du prova flera mixar för popcorn. Den påfallande hjälpen för att göra popcorn i en kruka ser mer ut som en badmössa. Rörstångens utseende påminner om en ryggskrapa. Men det här utseendet borde inte skjuta upp dem.

Popcornloop hemmabioset bestående av 1x Popcornloop omrörarstav,...Popcornloop original och set (original)Popcornloop Special Edition Set bestående av 1x Popcornloop...Popcorn Mais Butterfly 2 kilo biopopcorn till popcornmaskin...Popcornloop kryddmix set söt 2 x 300g kryddor (vanilj...Popcornloop original och set (startset)
Kontrollera pris14,90 €Kontrollera pris14,90 €19,90 €21,90 €
Popcornloop hemmabioset bestående av 1x ... *Popcornloop original och set (original)*Popcornloop specialutgåva set bestående av 1x ... *Popcorn Maize Butterfly 2 kg biopopcorn för ... *Popcornloop Spice Mix Set Sweet 2 x 300g ... *Popcornloop original och set (startset)*
◼️ Hemmabioset popcornslinga + ersättningshuva (beroende på lager, ...◼️ 🍿ORIGINAL POPCORNLOOP - Allt du behöver för den perfekta...◼️ Special Edition Set - Popcornloop med original huva + 1 x ...◼️ 🍿GULDKVALITET - Fjärilsmajs i kvalitetsnivå GULD -...◼️ ⭐ POPCORN SUGAR - Speciellt utvecklad för popcorn,...◼️ 🍿STARTSET - Popcornslinga i praktiskt startset: allt...◼️ ◼️ ◼️ ◼️
◼️ Det allsidiga bekymmersfria paketet för den perfekta hemmabiokvällen ...◼️ 🍿APPLIKATION - popcornslingan är en barnlek! Popcornen...◼️ Njut av det läckra mellanmålet - popcorn som på bio!◼️ URSPRUNG - Premium majs från Argentina, från ...◼️ ⭐ INNEHÅLL - Du får smakerna Vaniljsocker...◼️ 🍿APPLIKATION - popcornslingan är en barnlek! Popcornen...◼️ ◼️ ◼️ ◼️
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
Kontrollera pris14,90 €Kontrollera pris14,90 €19,90 €21,90 €
amasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 10 december 2023 16:18 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Applicering av popcornslingan

Lägg lite olja i en kastrull, värm oljan tills den börjar ånga lite och lägg sedan till en handfull eller två majs i kastrullen. Strö majsen med socker eller salt. Sedan satte de Popcorn-ögla över krukan och börja röra, efter en kort stund kommer majsen att öppnas. Rör om tills det inte finns mer utrymme att höra. Sänk värmen under omrörning för att förhindra bränning. Observera: använd inte en belagd kruka, endast obelagda krukor är lämpliga.

Den inbyggda värmebeständiga metallstången används för att röra popcorn, den bifogade textilhuven förhindrar popcorn från att hoppa ut medan den dyker upp. Textilhuven har också funktionen att absorbera den vattenånga som skapas av huven, så popcornen är ojämförligt god och krispig. Ständig omrörning med omröraren förhindrar att sockret brinner i potten. Denna ständiga rörelse fördelar sockret jämnt, så det kan karamellisera bättre och sedan hålla fast vid majsen. På detta sätt öppnar nästan alla majskärnor utan att brinna, vilket bidrar till en utmärkt smak.


⇒ MER OM KÖP


Smaker och recept

Det går naturligtvis även bra att krydda rätterna efter egen smak. Från sött till salt till lågkalori som ett hälsosamt mellanmål, med smör eller olja, allt är tänkbart. Om du Köp en popcornslinga finns i boken speciellt skriven för denna produkt Popcornloop recept några förslag på vad mer som är möjligt med popcorn. Det blir riktigt ovanligt här, så alla får sin smak. Världssnacket popcorn kommer att presenteras i helt nya kryddvarianter.

Receptidéerna i den här boken är olika, fantasifulla och sofistikerade. Den innehåller över 40 överraskande receptidéer för äkta popcornälskare. Alla recept för popcorn -slingan utvecklad av Murat Akbulut, känd från tv -programmet "Lejonets håla". Denna geniala idé finns också som uppsättning för en fantastisk filmkväll hemma. Denna uppsättning innehåller också motsvarande popcorn. Eftersom textilhuvarna måste tvättas då och då är de också tillgängliga som uppsättning att köpa senare.

Video - popcorn loop

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Lite om popcornens historia

Endast en speciell typ av majs är lämplig för att tillverka popcorn, denna typ av majs kallas puffad majs. Vattnet i majs ändrar sitt fysiska tillstånd från flytande till gasformigt vid uppvärmning till cirka 200 °. Så här skapas vattenånga. Eftersom vattenånga tar upp en mycket större volym kommer vattnet i majskärnan under tryck. Maiskärnan tål inte längre trycket. Värmen och trycket gör att majsskalet spricker och expanderar. Expansionen skapar en skumstruktur som påverkas av styrkan den innehåller. När stärkelsen kommer ut ur kornet är det mycket varmt, men det svalnar omedelbart igen och stelnar.

Med den konventionella majsen som vanligtvis odlas på våra åkrar och som oftast används vid produktion av foder eller stärkelse är det mycket svårt att producera popcorn. Normala majskärnor är vanligtvis för torra eller för mjuka, så vattnet som binds in kan bara bygga upp lite tryck för att spränga skalet.

Popcorn Maker

Poppad majs är riktigt god. När du tänker på popcorn kanske du först tänker på avslappnad bio- och TV-kvällar. Den så kallade "pack watching" stöds ofta med en utsökt portion popcorn. Det finns i princip två olika typer av popcorn: den söta och den salta. Från den söta popcornen har andra skapelser med olika smaker bildats, såsom karamell eller chokladpopcorn. Så det finns något som passar alla smaker.

Vad är popcorn av och hur bereds det? Popcorn består av majskärnor som fäller ut sin fulla prakt när de serveras i varm olja och dyker upp i den vita popcorn som du förmodligen känner till. Det finns många sätt att förbereda den på och det finns olika sätt att servera hemlagad popcorn hemma. Det finns rätt beredning och den perfekta modellen för alla smaker.

De olika typerna av popcorntillverkare

Att förbereda popcorn i en kruka eller panna med het olja och lock lämnar ofta en röra i köket. Fett sprutar ut, popcorn är inte riktigt bra heller, och skrubbningen är fortfarande kvar efter njutningen. Dessutom kan smör / fett och det använda sockret inte fördelas jämnt. Det betyder att du har några söta snacks efteråt och andra som tyvärr inte smakar som någonting. Förberedelsen i mikrovågsugnen möjliggörs av annonserad mikrovågs popcorn. För att göra detta måste du helt enkelt lägga papperspåsen i mikrovågsugnen. När det gäller smak kan denna variant dock inte konkurrera med hemlagad popcorn.

Men det finns också ett enklare sätt. De stora, transparenta glasbehållarna med till synes massor av popcorn i är verkligen bekanta från biografen. Dessa popcorntillverkare finns i mindre versioner för användning i hemmaköket. Popcorntillverkaren för hemmet kan påminna om en kruka eller har en imponerande struktur som påminner om popcornproducenter från showman eller biograf. Framför allt är popcorntillverkaren i en cool retro-design ett blickfång varje filmkväll. Det här är oftast fyrkantiga, genomskinliga lådor så att du kan titta på popcornförberedelserna.

Upp till 60 liter popcorn

I mitten finns en kruka som kan fyllas med majs och olja. I bästa fall finns det en integrerad omrörningsanordning som säkerställer att popcornen bereds jämnt och att ingen majs fastnar i botten. I större modeller kan upp till 60 liter popcorn produceras. Vissa modeller har ytterligare funktioner från tillverkaren, såsom mätskedar för majs, olja och socker eller en stilig serveringsskål. Popcorntillverkarens modeller kostar cirka 70 euro. Ingenting står i vägen för en rolig kväll.

En annan typ av popcorntillverkare fungerar utan olja. Denna typ av beredning är särskilt föredragen för de näringsmedvetna. Luftmaskinens funktion liknar en hårtork. Maiskärnorna kan fyllas i. Istället för munstycket finns det en skål där den färdiga popcornen faller. Popcornen själv måste fortfarande sockras eller saltas. Därför är friteraren mer lämplig för naturlig popcorn. I detta kan du också förbereda andra fantastiska rätter utan fett. Priset på varmluftsfriteraren är mellan 60 och 150 euro, beroende på version och modell.

Slutsats om popcorntillverkarna

Den klassiska Popcornmaskin i en mindre version än man känner från bion, är ett stort blickfång för köket eller en mysig kväll framför tv:n med gäster. Panoramafönstren erbjuder en idealisk utsikt mot insidan och du kan se hur popcornen tillagas. Eftersom rengöringen av denna popcornmaskin är förknippad med en liten ansträngning, är förberedelserna i denna maskin särskilt värda för större evenemang där ett helt gäng popcorn produceras. Om du inte skyr ansträngningen kan du givetvis glänsa med en nylagad och läcker portion popcorn på varje filmkväll.

Förutom popcorn kan många andra rätter tillagas i friteraren. Denna typ av popcornproduktion är särskilt idealisk för dem som letar efter en lägre fettkonsumtion. Fritösen för varmluft fungerar nästan utan fett och puffar majskärnorna tack vare de höga, hårtorkliknande temperaturerna. Pommes frites, potatis och grönsaker kan också tillagas i denna köksredskap. En vinst för alla näringsmedvetna och de som vill använda enheten universellt. Detta är en fördel jämfört med popcorntillverkaren med olja eller smör.

Vad ska du se upp för när du köper en popcorntillverkare?

De olika designerna och de externa designen är beroende på respektive användares smak. Det finns väldigt skraj design som påminner om nöjesboder och även enkla modeller som passar perfekt in i interiören. Optiken kan därför väljas som du vill. En kort uppvärmningsfas för popcorntillverkaren är särskilt fördelaktig för korta filmkvällar. Detta tar maximalt några minuter och kan börja när gästerna är på väg. Så popcorntillverkaren är redo att användas när filmkvällen börjar.

Tillräcklig watt är också viktigt. Effekten påverkar hur lång tid det tar för popcorn att vara redo att servera. 300 till 1200 watt rekommenderas här. Ett högt popcornavkastning är särskilt bra om du förväntar dig flera gäster. Detta gör att du kan förbereda en stor mängd popcorn på en gång. Kapaciteten beror på om du förbereder popcorn för dig själv eller för ett stort antal gäster.

En integrerad kruka i rostfritt stål har perfekt värmefördelning. I bästa fall är popcorntillverkaren utrustad med en omrörare som fördelar popcorn jämnt inuti. Omrörningsfunktionen förhindrar också att små majskärnor samlas på den heta värmeplattan och brinner där. Små tillägg som en måttsked eller en matchande serveringsskål gör inte bara användaren nöjd utan gör det också lättare att fylla popcorntillverkaren.

Popcorn liten utflykt

Popcorn har en lång tradition inom snacksindustrin. Kommer från Amerika antas det att de infödda på kontinenten redan konsumerade popcorn. Under utgrävningar hittades puffade majskärnor som var över 4000 år gamla. Så det är inte konstigt att popcorn fortfarande är ett av de mest populära snacks i världen idag.

För framställning av den typiska popcornen är det nödvändigt att använda vissa majskärnor. Denna puffade majs har en viss konsistens när det gäller skal och inre arbete. Endast denna majs puffar upp i ett utsökt, vitt mellanmål vid höga temperaturer. Den traditionella fodermajs som kan ses på vägar och fält är olämplig för popcorn.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda popcornmaskinprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Russell Hobbs popcornmaskin [testvinnare] Fiesta (konvektion...*
 • Biokänsla hemma: Med 1290 watts popcornmaskin från Russell Hobbs är det en barnlek att göra popcorn själv - på mindre än 3 ...
 • Tack vare varmluftsberedning krävs varken fett eller olja - det hälsosamma alternativet till feta mellanmål / lätt att använda tack vare ...
 • För färska popcorn, fyll en sked popcornkärnor i maskinen & sätt på. Efter en kort tid kommer kärnorna att dyka upp / Den färdiga...
2. Storsäljare
Yabano Popcorn Machine for Home, Maker Machine med Socker &...*
 • 🍿【Snabb förberedelse】 Förbereder popcornen på cirka 3 minuter. Den motoriserade omrörarstaven fördelar majskärnorna jämnt över...
 • 🍿 【Bekvämlighet】 Handtagen är värmebeständiga, lätta att greppa, avtagbar svart non-stick värmeplatta plus locket kan ...
 • 🍿 【Mångsmaksatt popcorn】 Alla sorters kryddor kan läggas till bakplåten, som smör, socker, salt, etc., du ...
3. Storsäljare
Retro popcornmaskin, Cozeemax 1200W för hemmet...
265 Bewertungen
Retro popcornmaskin, Cozeemax 1200W för hemmet...*
 • 【Avancerat snabbt varmluftssystem】 Den varma luften penetrerar varje hål, cirkulerar kontinuerligt, värmer majskärnorna ...
 • 【INGEN OLJA OCH SMÖR】 Denna varmluftspopcornmaskin utan olja och smör, använder bara varmluft för att göra popcorn, lämplig för ...
 • 【Lätt att använda & rengöra】 Lägg bara kornen i popcornmaskinen och tryck på startknappen, hälsosamma popcorn ...
4. Storsäljare
celexon CinePop CP1000 popcornmaskin - 24,5x28x43cm -...
988 Bewertungen
celexon CinePop CP1000 popcornmaskin - 24,5x28x43cm -... *
 • Mått: 24,5x28x43 cm (LxBxH), kapacitet: 50 g, färg: retro / biodesign röd - inkl. Icke-stickbelagd rostfritt stål vattenkokare
 • Perfekt för salta men också söta popcorn till spelkvällar, hemmabio eller nästa fest - smakar som på bio - inkl....
 • Enkel portionering med en integrerad mätsked med den idealiska mängden ca 60g - du kan spara dig en extra skala sålunda
5. Storsäljare
Rosenstein & Söhne professionell popcornmaskin:...*
 • Popcornmaskin från Rosenstein & Söhne: Läckra popcorn som från bio • Apparaten karamelliseras i ett svep utan kladd •...
 • Professionell popcornmaskin i vintage biostil • Praktisk måttsked för exakt dosering av olja och majs • Grytan kan lutas och rengöras...
 • Gryta i rostfritt stål av hög kvalitet • Invändig belysning: tack vare ljuset kan du se majsen spricka • Strömförsörjning: 230 V, effekt: 300...
6. Storsäljare
Liebfeld popcornmaskin - varmluftspopcornmaskin utan fett &...*
 • HALTIGT & LÄCKERT: Popcornmaskinen poppar upp med varmluft och kommer i motsats till färdiga, mikrovågs- ​​eller pottpopcorn utan fett och olja ...
 • SNABBT OCH RENT: På bara 3 minuter förvandlar gadgeten majskärnor till krispiga popcorn. Att städa är en bris, för du kan...
 • KUL FÖR GAMMEL & SMÅ: När maskinen förvandlar popcornmajs till popcorn garanteras entusiasm - tack vare ...
7. Storsäljare
Popcornmaskin, popcornmaskin, 800W popcornmaskin med socker...*
 • Perfekt för familjer och fester: Vår popcornmaskin kan producera 5,1 liter popcorn på en gång, vilket är upp till 24 koppar (240 ml per kopp) ...
 • FÖRBEREDA SNABBT: Vår popcornmaskin förbereder 5,1 liter popcorn på bara 3-5 minuter. Utrustad med ett anti- skållningshandtag,...
 • Produktinformation & underhållstips: Produktstorlek: 35,5 x 30 x 25 cm, med 2 mätkoppar (100 ml, 30 ml), 5L lock, spänning: 220-240V 50HZ, ...
8. Storsäljare
Retro popcornmaskin professionell, vintage bio popcornmaskin med...*
 • 【Läckra popcorn som från biografen】 Enheten karamelliseras på en gång utan att röra, superbekvämt: popcorn dyker upp ur grytan direkt ...
 • 【Professionell popcornmakare i vintagefilmstil】 Har en attraktiv design som syftar till att fånga den nostalgiska vintagecharmen hos antika ...
 • 【Kanna i rostfritt stål】 Den rostfria vattenkokaren rymmer en kopp popcornkärnor och är utrustad med ett inbyggt kärnomrörningssystem och en ...
9. Storsäljare
Klarstein Volcano popcornmaskin - popcornmaskin,...*
 • TILRÄCKLIG KRAFT: Klarstein Volcano popcornmaskin har en behållare i rostfritt stål med ett integrerat värmesystem och en ...
 • KORT UPPVARMNINGSTID: Efter en kort uppvärmningstid kommer hela 300 watts effekt in i spelet och den rostfria kastrullen på popcornmaskinen ...
 • HÅLL VARM FUNKTION: Designmässigt påminner Klarstein popcornmiraklet om rock 'n roll-eran på XNUMX-talet. En effektiv...
10. Storsäljare
WMF kitchen minis popcornmaskin för hemma, popcornmaskin,...*
 • Innehåll: 1x popcornmaskin av Cromargan matt rostfritt stål (17,3 x 22 x 19,1 cm, kapacitet 2,2l för 50g majs, 1 msk olja, 5-10g smör, 500 watt, ...
 • Popcornmaskinen ger full popcorn-njutning på cirka 5 minuter. Tillsätt pannolja direkt i behållaren med majs. Genom omrörningsstaven,...
 • Inget fastnar på beläggningen. Kryddor kan tillsättas under beredningen genom ventilationsöppningarna. Smör...
Neu!
SKAPA/PACKA POPCORN MAKER popcornmaskin + STONE 3 IN 1 STUDIO...
SKAPA/PACKA POPCORN MAKER popcornmaskin + STONE 3 IN 1 STUDIO...*
🥪|STONE 3 IN 1| Austauschbare Platten. Sehr einfach zu bedienen und zu reinigen.; 🧇 | WAFFELN | Bereitet 2 Waffeln in...
95,95 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 10.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Kommentera uppropet

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning