Guide: Squat Machine | tips

Foto av författaren

Patrick

Squat-maskin för din träning

knäböj

Böj knäna - men rätt. Den här guiden handlar om din träning. Många har knäproblem. Stärker knäböj hela musklerna och lederna? Finns det människor som klarar sig bättre utan knäböj? Vilka squatmaskiner är lämpliga för din träning? Att träna benmusklerna är en del av det för att slutföra träningen. Allt om squatmaskinerna och vilka alternativ du har, hur du tar hand om knäna - och fortfarande fungerar effektivt på kroppen. - Squat-maskin

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Squat-maskin - i jämförelse

HOMCOM Sissy Squat Squat Trainer Leg Trainer ...GORILLA SPORTS® Sissy Squat Squat Trainer - justerbar, upp till...Hop-Sport Sissy Squat Squat Trainer HS-2020SM -...uyoyous Squat Machine Knee Curls, 4-i-1 multifunktionell Sissy...Hop-Sport Sissy Squat Squat Trainer HS-2010SM -...Body-Solid GSCL-360 bentränare | Squat Machine |...Steelman24 I Screw Man Fitness Trainer som jag gjorde i Tyskland...Sportstech BRT200 innovativa 3-i-1 ryggtränare och magtränare,...Sportstech Gesund&Fit in 2024 6in1 mag- och ryggtränare...Body-Solid PSC-43X Powerline Series Kalvmaskin Vadförlängning
HOMCOM Sissy Squat Squat Trainer Leg Trainer ... *GORILLA SPORTS® Sissy Squat Squat Trainer -...*Hop-Sport Sissy Squat Squat Trainer HS-2020SM ... *uyoyous squat machine, 4-in-1 ... *Hop-Sport Sissy Squat Squat Trainer HS-2010SM ... *Body-Solid GSCL-360 bentränare |...*Steelman24 I screw man fitness tränare I ... *Sportstech BRT200 innovativ 3-i-1 ryggtränare...*Sportstech Healthy&Fit in 2024 6in1 abs and...*Body-Solid PSC-43X Powerline Series kalvmaskin...*
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B08VW7LWQD" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Varför knäböj

Vid träning med knäböj, även kallad knäböj, adresseras flera muskelgrupper:

 • De fyrhåriga lårmusklerna (quadriceps)
 • Muskler på baksidan av låret
 • Skinkans muskler
 • Korsryggen
 • Höftböjaren

Vissa övningar riktar sig också mot kalvarna, högre delar av ryggen och magmusklerna. Detta gör knäbotten utmärkt om du vill göra något för alla dina nedre muskler.

Stress på brosk och leder under knäböj

Knäet är ansträngt med varje steg. Vissa sporter, som jogging, sätter emellertid mer belastning på skadade knän. Vad sägs om knäböj? Här kan du titta närmare: En belastning betyder inte automatiskt en överbelastning , Prata med din ortopediska kirurg om i vilken utsträckning knäet är motståndskraftigt. Försiktighet bör iakttas i allmänhet med meniskskada. Menisken kan knappast återställas och läker ofta inte. Överanvändning kan förvärra smärtan. Om du har något av följande kneproblem, bör du prata med din läkare eller terapeut innan du gör knäböj:

 • meniskskada : Smärta vid böjning och vridning, blåmärken och svullnad
 • Förflyttning av knäskyddet : begränsad rörlighet, svår smärta
 • Torn ACL : Plötslig smärta, benspännen i sidan vid promenader, blåmärken och smärta
 • osteoartrit : Broskskada, krypande över år, att knä sväller och gör ont

Försiktighet bör alltid utövas när knäna skadas, även om det är lämpligt att förstärka musklerna för vissa skador och under regenerering. Diskutera detta med din läkare.

Squat-maskinfunktioner och applikation

Med en squatmaskin har du antingen möjligheten att göra squat stående eller sittande att utföra. Den klassiska varianten är den stående. Detta skapar den faktiska, naturliga rörelsen. Overkroppen fixeras med kuddar i ryggen och axelkuddarna - varvid vikter också kan placeras på axlarna.

Dina fötter ska vara axlarbredden från varandra. Se till att dina fötter spetsar fortfarande framför knäna när du sitter på huk. Detta kommer att förhindra fel börda.

Knäens böjningsvinkel bör inte vara mer än 90 grader. Undvik också att sträcka knäna - det påverkar de inre ligamenten och menisken mycket.

Huvmaskinerna kan vanligtvis laddas med vikter. Tillverkarna har gett motsvarande värden. Det som ofta är, åtminstone inte med onlinehandlarna, skivorna. Om du redan har skivor hemma är det värt att kontrollera om dina skivor passar maskinen. Då behöver du inte köpa dem två gånger.

Upprepning vs. kraft

Beroende på vad du vill träna.

8-12 repetitioner med ökad vikt främjar muskeltillväxt

12-20 repetitioner är för uthållighet

Tre uppsättningar per körning räcker vanligtvis.

Multipress squat-maskin

Squats fungerar mycket bra på multipressen. Du är fri att välja din ställning och du är inte upptagen med att hålla balansen.

Fördelarna med multipress-squat-maskinen

✔ Individuella delar av musklerna kan hanteras bättre
✔ Du behöver inte uppmärksamma balansen och
✔ Av denna anledning kan du lyfta högre vikter

Är du intresserad av att utöka din träning inte bara i studion utan också hemma? Titta sedan på vår Rådom Multi Press på! Du har möjlighet att integrera många olika träningsenheter.

Squat machine ben tränare

För knäböj som också tränar kalvarna är en maskin som är speciellt konstruerad för denna träning lämplig. Vikterna kan användas för att öka svårigheten. Hela enheten är ett riktigt multi-gym. Tre olika träningsenheter kan utföras på enheten:

 • traditionell knäböj
 • Squat på en 20 ° plattform
 • Kalvträning från en sväng

Det kan ställas in adjövinklar för detta. Detta leder till korrekt träning.

Hackenschmidt squat-maskin

Hackenschmidt squat-maskinen är mycket populär på marknaden och i studion. Det skiljer sig inte från de andra bra modellerna, men det har ett rykte bland idrottare. Och det rykte är bra. Med maskinen har du en viss vinkel vid vilken du tränar underkroppen. Med dina armar fixerar du överkroppen på en skena. Du arbetar bara med överkroppen, i princip kan du inte göra något fel, du kan inte vrida eller släppa vikter.
De som passar kan böja "Ass to the Grass" - de som har problem med knäna eller är helt nybörjare ska inte prova det på egen hand eller lämna det i fred.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Vem är squatmaskiner lämpliga för?

Vad behöver du en squatmaskin för? Är inte en skivstång tillräckligt och det räcker? Jain. Denna fråga kan i allmänhet inte besvaras. Om du föredrar att träna fritt och gilla en skivstång bättre för att du vill träna din balans på samma gång, är en hårddiskmaskin inte absolut nödvändig. Kanske har du just börjat träna och har du fortfarande tillräckligt med vikt?

Men: också för Anfänger Om du vill se resultat snabbt är en squatmaskin lämplig. Vissa idrottsläkare rekommenderar till och med en sådan maskin. Det främsta skälet är att du knappast kan göra några misstag i rörelsen.
konkurrent Särskilt tävlingslöpare behöver starka och starka benmuskler. Om du bara joggar då och då, är musklerna du behöver byggda upp på egen hand. Om du går till en tävling kan det se annorlunda ut igen.

Kanske har du också en träningscykel hemma? Innan du köper en squatmaskin är det värt för dig att först kolla in en studio om en sådan enhet passar dig. Inte på humör för en studio? Förutom en multipress, en gymmatta, en stansväska, en roddmaskin, kan du också köpa en squatmaskin. Din träning hemma. När du vill. Utan uppföljningskostnader. den Viktträning hemma har flera fördelar. Du är inte bunden av tid, behöver inte prenumerera och kan bjuda in dina vänner.

Vad du kan göra med squat machine bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester bör beaktas

Vad ska du leta efter i storsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Var uppmärksam på ärliga tester?

 • Förbered dig för bästsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga testtankar om och vilken knäböjsmaskin som är rätt för dig
 • Leta efter ett kvalitetssäl
 • När du beställer en squatmaskin online skickas de vanligtvis med en bärare
 • Många maskiner kommer utan Vikter - du måste antingen köpa dem eller dina befintliga passar på enheten
 • Kom ihåg att du måste montera maskinen
 • Ingen maskin går i vikttekniskt öppen ände: av detta skäl måste du också vara uppmärksam på tillverkarens information om vikter
 • Om du vill träna med ett öm knä, diskutera din träning med din läkare. Dessutom bör du inte använda vikter som är för höga - köp en enhet med vilken du också kan använda låga vikter

Fördelar och nackdelar med squatmaskinen

Vilka fördelar och nackdelar kan en squatmaskin ge dig hem? Bra enheter är ofta inte tillgängliga till ett pris. Åtminstone inte nytt.

Fördelarna med squatmaskinen

✔ Squat-effekten ökar
✔ Träningsmotstånd individuellt justerbar
✔ Vikterna är utbytbara beroende på träningen
✔ Olika vinklar kan ställas in
✔ Utbildningen leds
✔ Balansen är mycket bättre att hålla och
✔ detta minskar risken för skador
✔ Stående och sittande böjningar möjliga
Training Träningen kan också utvidgas till kalvmusklerna och ryggmusklerna samt magmusklerna
✔ Du kan optimera din muskelbyggnad

Fler muskler, fler muskler som behöver levereras. Detta innebär att du automatiskt ökar din baskaloriomsättning. Ännu mer: de som har bra muskler gör något för hela immunförsvaret samtidigt och är på gott humör. Detta beror på serotonin som frigörs av musklerna! ”Om du inte tränar dina muskler, kommer du inte att göra tillräckligt med myokiner. Under muskelträning kommer myokiner ut ur muskeln och påverkar alla organ, säger professor Bente Klarlund Pedersen

Nackdelar med squatmaskinen

✘ Bra träningsutrustning är inte billig
✘ Du behöver tillräckligt med utrymme

Slutsats - squatmaskin

För att stärka nedre musklerna, benen, skinkorna och korsryggen kan du använda vanliga knäböj med din egen vikt, knäböj inklusive en skivstång eller till och med knäböjsmaskiner. Speciellt om du måste träna oftare, kanske för att du har haft en olycka eller vill stålstora kroppen i allmänhet, är en sådan hukmaskin precis rätt för dig. Ta hand om din kropp, även när det gäller överbelastning. Skador på menisken eller artros är liten eller inte härdbar. Stöd din kropp med de goda musklerna och var uppmärksam på de viktigaste nyckeldata under träningen. Välutbildad, du gör inte bara något för strama ben och en fast botten. Muskler främjar ditt övergripande humör och även ditt immunsystem.

Upptäck de 10 bästa och mest sålda produkterna för knäböjsmaskiner 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta knäböjsmaskinsprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Body-Solid GSCL-360 bentränare | Squat Machine |... Body-Solid GSCL-360 bentränare | Squat maskin |...* För tillfället inga recensioner 849,00 €
2 INNOLIFE Sissy Squat Machine Höjdjusterbar... INNOLIFE Sissy knäböjsmaskin, justerbar i höjdled,...* För tillfället inga recensioner
3 Kipika bälte squat armfäste för 7.6 cm x 7.6 cm... Kipika bälte squat armfäste för 7.6 cm x 7.6 cm...* För tillfället inga recensioner 104,89 €
4 DB Method knäböjsmaskin, träningsapparat för... DB Method knäböjsmaskin, träningsapparat för...* För tillfället inga recensioner 678,34 €
5 ZERELEK benpressmaskin med 4 viktlagringsstolpar,... ZERELEK benpressmaskin med 4 viktförvaringsstolpar,...* För tillfället inga recensioner 949,99 €
6 DREAMADE knäböjtränare, sissy squat-maskin, bentränare... DREAMADE knäböjstränare, sissy squatmaskin, bentränare...* För tillfället inga recensioner 59,99 €
7 GMWD benpressmaskin med 4 viktlagringsstolpar,... GMWD benpressmaskin med 4 viktförvaringsstolpar,...* För tillfället inga recensioner 1.099,00 € 1.029,99 €
8 FUEL Fitness HR200 justerbart knäböjsstativ med... FUEL Fitness HR200 justerbart knäböjsställ med...* För tillfället inga recensioner 139,00 €
9 UKIA Squat Block - stor sned squat wedge för... UKIA Squat Block - Stor Oblique Squat Wedge för...* För tillfället inga recensioner 58,63 €
10 Kipika kalvhöjningsstång, stående kalvuppfödningsmaskin för hemmet... Kipika vadlyftstång, stående vadlyftmaskin för hemmet...* För tillfället inga recensioner
- € 69,01erbjudandet
GMWD benpressmaskin med 4 viktlagringsstolpar,...
GMWD benpressmaskin med 4 viktförvaringsstolpar,...*
1.099,00 € € 69,01 1.029,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med produkten för knäböjsmaskin.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor:
https://de.myprotein.com/thezone/training/kniebeugen-richtig-ausfuehren-freies-gewicht-vs-maschine/
http://www.paradisi.de/Fitness_und_Sport/Fitnessgeraete/Kniebeugemaschinen/Artikel/15070.php
https://www.uebungen.ws/stehende-hackenschmidt-kniebeugen-am-geraet/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 12.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar