Skönhet

Här kan du hitta information i guider, tester, topp 10 & jämförelser med produkter i kategorin SKÖNHET

Prada Lunarossa

Recension: Prada Luna Rossa | toalettvatten | Herrdoft för män

Patrick

Letar du efter en herrdoft till dig själv eller som present? Min erfarenhet av Prada Luna Rossa - Eau De Toilette

Solningskapslar - Guide för brun hud utan sol

Solningskapslar - Guide för brun hud utan sol

eTests

Uppfyllelsen av önskan om en mild, naturlig och långvarig sommarbrun utan stora ansträngningar och hälsoproblem. Men är dessa frestande löften sanna? Vad kan garvningskapslar verkligen göra? Och för vem är vilken produkt lämplig? Dessa och grundläggande frågor om garvningskapslar kommer nu att undersökas.

Oral B Genius 8000N

TEST: Oral-B Genius 8000N - Elektrisk tandborste

Dirk Re.

Jag har testat Oral B Genius 8000N och ger information om mina erfarenheter med Oral B elektrisk tandborste.

Body Shaver Men Top 10

Body Shaver Men Top 10

Maren

Här kan du hitta en jämförelse av populära kroppshyvlar för män. Information, tips och betyg från andra köpare kan hjälpa dig med ditt köp.

Fairywill D7 Sonic Electric tandborste - Test

Sonic elektrisk tandborste | Fairywill FW-507 testad

Julen

Jag letade efter en sonisk elektrisk tandborste länge och kom över Fairywill FW-507 i rosa på Amazon. Här är min lilla erfarenhetsrapport.

Ögonfrans Curler Uppvärmd Top 10

Ögonfrans Curler Uppvärmd Top 10

Maren

Ögonfransar som gör vad de vill ha och håller sig i form i bara två timmar? Vissa ögonfransar är mer orubbliga än huvudhåret. Tillhör en fin smink men också den högra svängningen av ögonfransarna. Tillsammans med en ren eyeliner och läckra mascara, ögat sticks ... ja öga. Vad gör en vanlig ögonfranskrullare annorlunda än en elektrisk som är värmbar? Var är fördelarna och vad som bör beaktas vid köp, klargör vi i den här guiden. I slutet finns det några tips om ögonfransar, så att de håller sin fart lång och hälsosam.

Naissance oljor Top 10

Naissance oljor Top 10

Maren

Naissance har gjort sig skyldig att skämma bort oss. Vi presenterar företaget i den här lilla guideboken idag och beskriver produkterna och gör lite biologi.

Presentidé: Bad och vård i en mini träskåp

Presentidé: Bad och vård i en mini träskåp

Julen

För Alla hjärtans dag, mors dag, födelsedagar eller till jul. För älskling, mamma, syster eller de bästa vännerna. Denna aloe vera vård i ett träskåp uppfyller säkert alla smaker.

Zinksalva - bra för huden

Maren

Vi presenterar här vad som gör salvan så värdefull, var den kan användas överallt och vilka biverkningar den kan ha eller för vem den inte är lämplig

123 mer