Bärbar luftrenare med uppladdningsbart batteri + tvättbart luftfilter | Mot damm och pollen för ren inomhusluft

Foto av författaren

Patrick

Luftrenare med batteri
CONOPU luftrenare för allergiker, luftrenare med högeffektiv...*
 • 【Mycket effektivt filter】 Med 3-lagers filterstruktur, förfilter, högeffektivt filter, aktivt kol, luftrenare skyddar allergiker...
 • 【Valfritt läge hastighet och stark rening】 Om du vill byta luft snabbt eller använda denna luftrenare för rökrum i ett nytt hus...
 • 【Låg energiförbrukning】 Denna luftrenarform har en strömförbrukning på 22 watt, vilket är mycket energieffektivt. Dessutom,...

Bärbar luftrenare med batteri

den UETSNOR luftrenare frigör rumsluften från rök, damm, pollen och djurhår. Detta är en stor lättnad för särskilt allergiker, men det är också värt besväret för alla andra att säkerställa bättre luftkvalitet. Filtreringsprestanda ingår 99,9 procent, Av tvättbart filter av rumsluftrenaren har produkten en lång livslängd och är därför en hållbar investering i utmärkt, hälsosam luftkvalitet.

den Luftrenare för allergiker har en kapacitet på upp till 80 kubikmeter per timme. Detta gör att ren luft kan uppnås även i större rum. Den kan användas i hemmet, sovrummet, kontoret, köket, bilen, campingen, husbilen och nästan var som helst. Den är särskilt lämplig för babyrum, eftersom ren luft främjar barnets hälsa och sömnkvalitet. Eftersom detta är en bärbar rumsluftrenare med batteri agerar kan den transporteras dit den behövs.

Luftfilter med batteri
etikett

 • 99,9 % filtreringseffektivitet
 • tvättbart filter - inget spill
 • bärbar
 • batteri med USB-C-kontakt
 • mot rök, damm, pollen, djurhår och mycket mer.

Detaljer | Luftrenare med batteri

Luften som vi andas in under dagen innehåller ett stort antal partiklar, som rök, fint damm, pollen, djurhår, matlukt, formaldehyd och mycket mer. Med bärbar luftrenare bli över 99% filtrerade denna partikel ur luften. Det här är en 3-i-1 elektroniskt filter, vilket säkerställer frisk, ren och framför allt frisk luft hela dagen. Luftrenaren med batteri har två olika rengöringslägen - av manuellt läge och automatiskt läge. Så du kan välja mellan olika rengöringshastigheter växla fram och tillbaka beroende på vad som behövs för tillfället.

Allt du behöver göra för att växla till autoläge är andningsikonen kort berört två gånger kommer. Sensorn känner då automatiskt av luftkvaliteten och väljer sedan automatiskt önskad styrka. Luftrenaren för allergiker kräver därför inga speciella kunskaper och är lätt att använda. Den anpassar sig individuellt efter dina behov och rumsförhållandena och levererar därmed alltid ett optimalt resultat.

Luftrenare med batteri
Läge 1 normal luftrening
Luftrenare med batteri
Läge 2 automatisk detektering av luftföroreningar inomhus och lägesval
Luftrenare med batteri
Läge 3 stark snabb rengöring av rumsluften

Lättskött och mångsidig

den Luftfilter är tvättbara, så ingen ersättning krävs. Detta gör luftrenaren särskilt lätt att använda för allergiker och ger inget avfall. Rumsluftrenaren kommer med tvättbara filterlager och dessa är mycket lätta att rengöra. Anordningen är därför särskilt hållbar och kvaliteten på luftreningen försämras inte under användningsperioden.


Det som också gör luftrenaren så praktisk för allergiker är att den är bärbar och har ett uppladdningsbart batteri innehåller. Detta skiljer den tydligt från de trådbundna konkurrerande produkterna. Luftrenaren består av en kompakt kropp och har ett utfällbart handtag. Detta gör den lätt att bära med dig vart du än går. Den laddas med en vanlig mobiltelefonladdare via USB-C-kontakt att debiteras. Han kan därför både vid socket såväl som på Datorvid power Bank eller på Billaddare etc. laddas. Luftrenaren har då en rengöringslivslängd på 13 till 26 timmar beroende på graden av förorening. Dessa funktioner gör enheten särskilt bekväm och lätt att använda.

Instruktioner för luftfiltret med batteri ingår endast på engelska, men är relativt begripliga och hålls enkla.

Luftfilter instruktioner
bruksanvisningar

Test: luftrenare med batteri

Luftrenaren ser väldigt stilig ut för mig och har en kompakt design som gör den väldigt portabel för mina ändamål. Min son fortsätter att kämpa med allergier och pollen. Därför är detta lilla luftfilter praktiskt för att göra ditt rum eller på språng eller trädgården lite mer uthärdlig att sova.

Här kan du se hur stort eller kompakt luftfiltret är för min hand.

Luftrenare med batteri
storleksvy

Innan du sover slås luftrenaren för allergiker på i 2 timmar på högsta nivå. Om du sedan kommer in i rummet kommer du att märka att luften i rummet är annorlunda och jag hoppas att den är ren och bättre. Självklart ska man vidta andra åtgärder vid allergier, men det ska bara handla om rumsluften.

Beroende på vilken luftfilterstyrka som är inställd påverkar detta även batteriet och ljudnivån. I minimiläget är det väldigt tyst och man hör bara ett lätt surrande, jag vet inte om alla kan sova där. Om du ställer den lite längre bort i rummet kan säkert den ena eller den andra låta detta luftfilter fortsätta att rena luften medan du sover.

den USB-C-kontakt är jättebra och numera standard lätt.

den Driften är mycket enkel du har bara en beröringskänslig knapp – trycker du kort eller lite längre på denna för respektive funktion (slå på, inställningar eller stänga av). En LED-lampa visar det valda läget och en LED-display visar numeriskt batterikapaciteten i procent. Ett barn kan sköta denna super själv.

Luftfilter med batteri
Batteriindikator

Borttagningen av luftfiltret och dess demontering sker mycket enkelt och snabbt. Det går snabbt och enkelt att montera och sätta i drift igen.

Obs: Observera att denna enhet inget HEPA-filter äger!

Jag tycker att mobiliteten är praktisk, laddning och drift via ett uttag eller en powerbank. Jag ska se hur luftfiltret med batteri fortsätter att visa sig i vardagen och för ett barnrum och dess användning och rumsluftkvalitet, men de första veckorna fick mig att känna mig positiv och om barnet har en lugnare sömn på grund av lite mindre förorenad rumsluft när du sover, det är bra.

Detta är något att tänka på när du köper en rumsluftrenare

Om du har bestämt dig för att köpa en luftrenare så att du kan andas ren, hälsosam, frisk luft i framtiden, så finns det några saker du bör tänka på när du gör ditt köp - så att du kan vara säker på att du hittar produkten som passar dina behov bäst.

För det första bör du se till vilka typer av partiklar filtrerar rumsluftrenaren ur luften och om de ämnen som orsakar problem för dig som allergiker ingår. Det finns också Luftrenare som också bekämpar lukter och andra som i sin tur inte gör det. Typen av batteri gör också skillnad. Om det är viktigt för dig att kunna transportera enheten flexibelt bör du använda en laddningsbart batteri sätta. En annan relevant aspekt är naturligtvis batteriets livslängd. Vikt och storlek spelar också roll - ju mer kompakt, desto mer praktiskt. Det bör du dock också Volym som filtrerades inom en timme kommer att försäkra sig om att enheten kan städa ditt rum. Kanske skulle denna luftrenare med batteri som presenteras och testas här vara enligt dina behov eller idéer.

CONOPU luftrenare för allergiker, luftrenare med högeffektiv...*
 • 【Mycket effektivt filter】 Med 3-lagers filterstruktur, förfilter, högeffektivt filter, aktivt kol, luftrenare skyddar allergiker...
 • 【Valfritt läge hastighet och stark rening】 Om du vill byta luft snabbt eller använda denna luftrenare för rökrum i ett nytt hus...
 • 【Låg energiförbrukning】 Denna luftrenarform har en strömförbrukning på 22 watt, vilket är mycket energieffektivt. Dessutom,...


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

0 tankar om “Bärbar luftrenare med batteri + tvättbart luftfilter | Mot damm och pollen för ren inomhusluft”

Schreibe einen Kommentar