Köksprylar | Köp mangoskalare | Bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester

Foto av författaren

Maren

Mango - mangokalare
Köksprylar | Köp mangoskalare | Bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester 65 köksprylar | Köp mangoskalare | Bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Köksredskap: mangokalare

Mango är inte bara mycket hälsosamma, de är också läckra. Inte ens det indiska köket kan klara sig utan de saftiga gyllene gula frukterna. Förberedelsen kan emellertid sluta i ett nervtäckande lera-fruktkrig. För att förhindra att detta händer har vi skrivit en mango-peeling guide. Här kan du läsa vad du bör vara uppmärksam på när du skalar mango och hur du kan säga att den söta behandlingen redan är mogen.
- Köksredskap: mangokalare

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Köksredskap: Mangoskalare - i jämförelse

Zyliss mangoskärare, mangoavdelare E910017, skal, kärnor och...Westmark Mango Divider, 20 x 10,5 x 6,5 cm, rostfritt ...GSD mango cutter av rostfritt stålLacor ananasskärare & skalare med båtMicroplane professionell skalare med dubbelt blad i rostfritt stål för...WMF Profi Plus potatisskalare pendelblad 19 cm, ...Fiskars skalare med rörligt blad, längd: 18 cm, ...Victorinox grönsaksskalare, tomatskalare, tandad skärning,...Microplane professionell julienne grönsaksskärare för potatis, äpplen,...
Zyliss mangoskärare, mangodelare E910017, ... *Westmark mangodelare, 20 x 10,5 x 6,5 cm, ... *GSD mangoskärare i rostfritt stål *Lacor ananasskärare och skalare med båt*Microplane professionell skalare med dubbelblad i...*WMF Profi Plus potatisskalare pendelblad 19...*Fiskars skalare med rörligt blad, längd: ... *Victorinox grönsaksskalare, tomatskalare,...*Microplane professionell julienne grönsaksskärare för...*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B01CI5TZOG" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
YouTube Video

Skala mango

Mangoen skalas sällan. Under mango skalet är den ganska hala massan. Om du fortfarande vill skala mango är detta lätt skalare på. Om mango är bar kan du helt enkelt klippa köttet i remsor till kärnan.

Tips: Beroende på hur mogen frukt är, finns det olika alternativ. Om mango fortfarande är fast kan du skala den bra för hand. Ju mogenare och saftigare det blir, desto svårare är det att skala. Skapa istället ut dem och bearbeta dem vid behov.

Mango peeler möjligheter

Du har olika alternativ för att skala din mango. Vilken du kommer bäst med är också upp till dig. Från Internetanvändarnas åsikter och de givna recensionerna kan du se om enheten passar dig. Problemet med mango är alltid kärnan, som är svårare att skilja från massan.

En åtskillnad görs här mellan en Mango skalare , En Mango stoner och en Mangoklippare , Med mangoskäraren skärs mango i två delar på en gång och separeras också från kärnan. Med en mango-stoner skärs bara kärnan från frukten.

Tips: Använd ekologisk frukt om du har möjlighet. Bekämpningsmedel sätter sig på fruktens hud, som du automatiskt har på fingrarna när du skalar. Toxinerna kan lätt komma till massan och in i kroppen.

Mangoklippare

GSD hushållsapparater GSD mangoskärare med blad i rostfritt stål och...
GSD hushållsapparater GSD mangoskärare med blad i rostfritt stål och...*
DATA: Plast, 18/8 rostfritt stål, 17 x 5 x 14 cm, 81, 6 g
13,89 € Amazon Prime

Mangosnittet är en fin, ren affär. Liknar en Applecutting frukten är helt enkelt tryckt av skäret. Eftersom inte varje mango är densamma måste du se till att du får rätt kärna. Du kan helt enkelt klippa en bit av mangoens botten. På detta sätt kan kärnans läge exakt lokaliseras.
Halvorna kan nu helt enkelt skedas ut eller så kan du använda en liten kökskniv för att rista rutor i massan. Vänd sedan hälften av mango inåt och klipp ut kuberna ovanpå.

Mango Stoner

Mangokärnan fungerar på samma sätt som mangoskäraren. Här är emellertid endast kärnan skuren ur frukten, frukten är inte uppdelad i två halvor.
Som med mangoskäraren måste du fortfarande klippa mango för att komma till det saftiga köttet.

Mango hållare


En annan möjlighet är att vända en slags hållare i mangokärnan. Detta ger dig en mango på en spett. Du kan nu noggrant använda en lämplig kökskniv eller skala med din skalare. Massan är nu gratis.

Tips: En fruktklippsats gör att du kan ha fyra skärare i en pryl. Detta sparar utrymme och du kan använda det på många sätt.

Köksprylar | Köp mangoskalare | Bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester 66 köksprylar | Köp mangoskalare | Bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

När är mango mogna?

Du är i snabbköpet och vet inte om din mango redan är mogen? Tryck försiktigt på frukten: lämnar skalet lite? Då är den mogen. Om det luktar gott nu kan du köpa det redo att äta. Frukt som fortfarande är hårt mognar också hemma i fruktskål genom. Om du vill mogna din mango ska du inte lägga den i kylen eller bredvid annan frukt.

Tips: Du kan också bevara mango i en dehydrator. Den torra frukten kan sedan förvaras underbart och är ett läckert och hälsosamt alternativ till chips och Co., särskilt på vintern!

Mangoskalare fördelar och nackdelar

Naturligtvis kan du också hålla dig till din lilla kökskniv. Den enda frågan är: vill du ha det?

Mango peeler fördelar

✔ Du sparar dig mycket arbete med en suverän mangokalare
✔ Ditt kök är mindre dränerat och du tappar mindre juice och massa
✔ De flesta mangoskalare är diskmaskiner
✔ Det finns redan stora mangokalare som du också kan använda för att skära äpple

Mango peelingers cons

✘ Nästan alla skalare har plast
✘ Du måste fortfarande skeda ut din mango för hand eller skära massan från huden

Rekommenderad läsning: bevara, Gör honung själv, Rengör ugnen

Slutsats - mango peeler

Om du gillar att äta mango ofta, men du blir upprörd varje gång, är en mangokalare ett bra verktyg i ditt kök. Skalarna är inte dyra, du kan rengöra dem väl och de tar inte mycket plats. På lång sikt sparar du mycket mangosaft eftersom du inte längre krossar frukten - när du försöker skala den ordentligt. Och den otäcka mangokärnan är redan borta. Det finaste saftiga köttet utan stora katastrofer - om det inte är värt att köpa?

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda produkterna för mangoskalare 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta mangoskalarprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 1,77erbjudandet
Zyliss mangoskärare, mangoavdelare E910017, skal, kärnor och...
Zyliss mangoskärare, mangoavdelare E910017, skal, kärnor och...*
Den praktiska mangoskäraren kärnar ur, skivar och skalar mangon på några sekunder; Bladformen är perfekt...
20,00 € € 1,77 18,23 € Amazon Prime

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Relaxdays Mango Slicer, Split & Core Mango, Halkfritt handtag, Rostfritt stålblad, Mango Slicer, Svart-Gul, paket med 1

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

1:a bästa produkten
GSD hushållsapparater GSD mangoskärare med blad i rostfritt stål och...
GSD hushållsapparater GSD mangoskärare med blad i rostfritt stål och...*
DATA: Plast, 18/8 rostfritt stål, 17 x 5 x 14 cm, 81, 6 g
13,89 € Amazon Prime

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med mangoskalarprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.