Massagepistol - hjälp mot ryggsmärtor

Massager_Massagepistole_Backache_Vertension-259bbc2a

På grund av ihållande ryggsmärta, som inte har förbättrats ens genom aktiv sport, köpte jag en massager för hemmet som för närvarande är populär. Detta är en så kallad massagepistol från MILcea, varav några även används i fysioterapi.

Men hur fungerar massageanordningen i praktiken och vilket mervärde har jag egentligen från enheten, som kostar 89,99 euro? Jag har testat det, läs nu min erfarenhetsrapport här.

Första intrycket | leveransomfång

Det första intrycket är faktiskt väldigt professionellt. Massageapparaten i form av en pistol väger cirka 2 kg och verkar vara mycket robust och av god kvalitet. MILcea -massagepistolen är klar för omedelbar användning och batteriet är laddat. Lyckligtvis behöver inget sättas ihop.

Utöver själva massagepistolen medföljer 6 olika fästen som kan fästas efter behov. Litiumjonbatteriet på 2000 mAh ska uppnå en drifttid på upp till 6 timmar och nå upp till 3400 varv per minut.

- € 7,74
MILcea massagepistol, massagepistol, massagepistol massageapparat...*
 • ✅💪 【30 justerbara hastigheter och 8 massagehuvuden】: Massagepistolen har en vibrationsdesign med en amplitud på 16 mm ...
 • ✅💪 【LCD-pekskärm och automatisk avstängningsfunktion】: Professionell massagepistol använder HD-pekskärm och digital display, ...
 • ✅💪 【Ultra-tyst och effektiv värmeavledning】: Massagepistolens huvud är tätt anslutet till huvudkroppen, vilket eliminerar buller ...

Sammantaget verkar enheten och leveransomfattningen mycket hanterbar och enheten kan användas snabbt utan mycket förarbete. Jag fick ett seriöst och högkvalitativt första intryck.

Bilder - massagepistol

Massagepistoler i jämförelse

MILcea massagepistol, massagepistol, massagepistol...Massagepistol Massagepistol för nackaxeldjup ...Massagepistol Massagepistol för nackaxeldjup ...Massagepistol, djupvävnad handhållen slagmassager med...Mebak 3 Massage Gun Massage Gun Muscle Massager 3200 rpm...Massagepistol, ALDOM Massagepistol med 6 massagehuvuden och 30...Massagepistol massageapparat nacke axel rygg, Dustgo ...addsfit massagepistol, massagepistol professionell men bärbar, ...GOBEES Massage Gun, Deep Muscle Massager med 10 ...Massagepistol för idrottare, djupvävnadsmassage ...
Kontrollera pris53,55 €59,99 €Kontrollera pris119,99 €89,99 €Kontrollera pris109,99 €Kontrollera prisKontrollera pris
MILcea massagepistol, massagepistol, massagepistol ... *Massagepistol massagepistol för nacke axel ... *Massagepistol massagepistol för nacke axel ... *Massagepistol, djup vävnad handhållen slagverk ... *Mebak 3 Massage Gun Massage Gun Muscle ... *Massagepistol, ALDOM Massage Gun med 6 ... *Massagepistol massageapparat nacke axel ... *addedfit Massage Gun, Massage Gun Professional ... *GOBEES Massagepistol, Deep Muscle Massager ... *Massagepistol för idrottare, djupvävnadsmassage ... *
◼️ Ej tillämpligt◼️ Massagepistol med stor batterikapacitet: ...◼️ 【8 massagehuvuden och 99 justerbara hastigheter】 ...◼️ Ej tillämpligt◼️ [MAX 3200 RPM OCH 5 JUSTERBARA VARVTAL] Med ...◼️ DJUP MUSKELAVSPELNING - ALDOM Electric...◼️ 🏋️‍♀️ 【Tyst drift och smart ...◼️ 💪 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻 𝗔𝗯𝗲𝗿 𝗢𝗵𝗼 - Med...◼️ 【10 massagehuvuden och 30 hastighetsnivåer】 ...◼️ Förbättrad motor med högt vridmoment - tillämpningen av ...
◼️ Ej tillämpligt◼️ 8 massagehuvuden och 99 hastigheter: beroende på ...◼️ 【Deep Tissue Muscle Massager】 Vår ...◼️ Ej tillämpligt◼️ [KRAFTIG & TYST] Mebak 3-handsmassagepistolen...◼️ 6 MASSAGEHUVUDER MED 30 HASTIGHETSNIVÅER - ...◼️ 🏋️‍♀️ 【Djupt muskelavslappning】: Dustgo ...◼️ 💪 𝗪𝗲𝗶𝗰𝗵𝗲𝗿 &...◼️ 【Deep Tissue Muscle Massager】 Med en kraftfull ...◼️ 4 hastighetsinställningar för optimal utskrift - 4 lägen ...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kontrollera pris53,55 €59,99 €Kontrollera pris119,99 €89,99 €Kontrollera pris109,99 €Kontrollera prisKontrollera pris
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senaste uppdatering den 2 februari 2023 0:56 Länkar omdirigerar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Vem passar massagepistolen för?

I grund och botten är denna massagepistol lämplig för alla som vill lossa spända delar av kroppen eller påskynda återhämtningen av skadade muskler. Följaktligen kan följande områden bearbetas:

 • Cervikal och ryggrad
 • Rücken
 • Mage och armar
 • Ben och höfter

Regeln här är att massagepistolen endast kan lindra symtomen vid smärta, men den verkliga orsaken till detta bör undersökas och fastställas av en läkare.

Massageapparaten hjälper mycket bra med klassisk spänning som kan spåras tillbaka till ett känt ursprung, till exempel:

 • Fel
 • Ömma muskler från intensiv träning
 • Bär för tungt
 • Muskelhärdning

Människors ålder spelar ingen roll här, endast intensiteten bör anpassas efter behoven.

Få extra poäng

1. Bundesliga 22/23 lösenord för vadslagning:

1. Bundesliga 22/23 lösenord för vadslagning:

Du kan göra det med ett klick "Lösenord" visas och du kommer att vidarebefordras till erbjudanden från Amazon. Varje köp stöder fotbollsspelet. Den där "Lösenord" kopiera och klistra in i vadslagningsspelet! 

Till fotbollsspelet

Visa alla detaljer! Visa mindre!

Vad ska man tänka på innan man använder den för första gången?

Innan du använder den för första gången bör det noteras att massagepistolen bara kan lindra spänningar i musklerna. För detta är det viktigt att, beroende på kroppsdelen, rätt uppsats är använd. Detta är viktigt för att optimal effekt ska kunna uppnås och ingen smärta orsakas.

För detta ändamål bör bruksanvisningen studeras.

Massagepistolen kommer redan laddad och är omedelbart redo att användas. Innan du använder den för första gången är det dock viktigt att du har olika intensiteter vet och vet när de ska användas.

Nivå 1: lätt massage
Nivå 2: Medium massage
Nivå 3: Muskeluppvaknande
Nivå 4: Fascia avslappning
Nivå 5: Professionell massage

I grund och botten bör du alltid använda började på den lägsta nivån för att få en känsla av massagen först. Sammantaget borde 20 minuters massagetid inte överskridas.

Massagepistolen slår på sig själv 30 minuter automatiskt. Den kan givetvis tas i drift igen när som helst, men detta indikerar att massagen nu senast bör avslutas.

Resultat för bedömning av massagepistol

Nu när jag har testat MILceas massagepistol några gånger kan jag säga att jag verkligen är imponerad av massageförmågan. Jag tycker att enheten är lite för hög (45db tillverkarens specifikation), men detta kan fortfarande ignoreras. Enheten ger faktiskt avkoppling och har åtminstone redan lindrat min ryggsmärta.

De fem varvtalen är en trevlig funktion, men jag tycker personligen att den snabbaste nivån är den mest bekväma, eftersom jag uppfattar "stötarna" som en slags vibration. Du vänjer dig snabbt vid nivå 1 och vill öka avslappningsnivån. Intensiteten är dock riktigt trevlig och inte alls smärtsam.

Eftersom min ryggsmärta definitivt har lindrats antar jag att pistolen också kommer att lyckas med spänningar i andra muskelområden.

Använd massagepistolens tillbehör korrekt

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Fördelar och nackdelar med en massagepistol

Fördelar

 • Omedelbart redo för användning

 • Justerbar intensitet

 • Olika tillbehör för alla delar av kroppen

 • Bra prissegment

 • Lindrar smärta och främjar avslappning 

Nackdelar

 • Delvis ökad volym
 • Batterikapacitet lägre än vad som anges av tillverkaren
 • Ryggen kan inte nås ensam

Slutsats: massagepistol

Sammantaget betygsätter jag massagepistolen som absolut framgångsrik och hjälpsam för att lindra spänningar och smärta. Naturligtvis måste den verkliga orsaken bestämmas av en läkare, men jag hade alltid en känsla av att min smärta var mindre uttalad och att jag till och med kunde slappna av.

Med tanke på att sådana enheter till och med används i sjukgymnastik visar det mig att det definitivt måste finnas en effekt.

Jag använder nu massagepistolen regelbundet och är definitivt imponerad av effekten. Speciellt tycker jag personligen att det är jättebra att du kan använda enheten själv hemma när som helst. Jag anser därför priset på 89,99 euro som motiverat.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda massagepistolprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
AERLANG massagepistol, muskelmassagerare med 20 ...
1.832 Bewertungen
AERLANG massagepistol, muskelmassagerare med 20 ... *
 • ✨【20 JUSTERBAR HASTIGHETSREDSKAP】: Massagepistol lindrar kraftigt muskelsmärta och stelhet. Med fascia massager...
 • 🔋【LÅNG BATTERILID OCH SNABB LADDNING】: Uppladdningsbart litiumbatteri ger optimal maskindriftstid på timmar. Konkret term...
 • 💖 【HÖGPRESTANDA MOTOR & BULLERREDUKTIONSTEKNIK】: Borstlös DC-maskin och dubbellager transmission erbjuder stora ...
- € 56,442. Storsäljare
Massagepistol Massagepistol för nackaxeldjup ...
3.491 Bewertungen
Massagepistol Massagepistol för nackaxeldjup ... *
 • Massagepistol med stor batterikapacitet: Massagepistolens batterikapacitet är 2550mAh. Efter att ha använt Gun-massagern i 4-5 timmar...
 • 8 massagehuvuden och 99 hastigheter: Beroende på muskelspänningen erbjuder vi 99 justerbara hastigheter. Du kan ...
 • Kraftfull men supertyst: Handmassagepistolen har brusreduceringsteknik, så att upp till 3300 slag ...
- € 10,003. Storsäljare
Massagepistol massageapparat ALDOM massagepistol för nacke...
2.173 Bewertungen
Massagepistol massageapparat ALDOM massagepistol för nacke...*
 • 💪Kraftfull massagepistol: Den förbättrade ALDOM Kraftfulla massagepistolen Massagepistolen är utrustad med en ultrakraftig motor som ...
 • 💪30 hastighetsalternativ & 6 massagehuvuden: Denna elektriska handmassager är utrustad med 6 massagehuvuden, möter ...
 • 💪 Adaptermodell och Type-C-modell levereras slumpmässigt: Denna ALDOM djupvävnadsmassagepistol finns i två modeller, Type-C ...
4. Storsäljare
ZonGym massagepistol Deep Tissue,...*
 • Professionell muskelmassagepistol: massagepistol Idealisk för personligt bruk såväl som en av de bästa massagepistolerna för idrottare, ...
 • 10 specialmassagehuvuden: Utbytbara huvuden i 10 former för att rikta in sig på specifika muskelgrupper för snabbare återhämtning. Det är...
 • 2400mAh snabbladdning och långvarigt batteri: djupvävsmassagepistolen utrustad med en 1A / 25,2V adapter möjliggör en snabb ...
5. Storsäljare
Massagepistol Massagepistol CARECJ Elektrisk massageapparat...*
 • Lindra ömma muskler: Även en 5-minuters massage kan effektivt kamma igenom muskelfascian, främja blod och lymfatisk reflux, ...
 • Upp till 9600 rpm & 8 massagehuvuden: Olika hastigheter från 1800 till 9600 varv per minut är tillgängliga för olika ...
 • Mini, tyst och bärbar: Med en ny generation av brusreduceringsteknik är ljudnivån begränsad till 35 dB, så att den ...
6. Storsäljare
Massagepistol, Massagepistol Massagepistol med 30...*
 • EN BRA GÅVA: Slosap-massagepistolen kommer med en lyxig förpackning som är en idealisk hälsopresent för kvinnor, ...
 • 10 MASSAGEHUVUD: Slosap massagepistol med 10 ersättningshuvuden. Lätt och snabb att ta bort och massagehuvudena på några sekunder...
 • 30 JUSTERBARA HASTIGHETSNIVÅER: Slosap ryggmassageapparat erbjuder 30 olika hastighetsnivåer upp till 3200 rpm. Vår...
7. Storsäljare
Massagepistol Massagepistol, Lefity Mini Massagepistol 2600mAh...*
 • KRAFTIG MASSAGEPISTON: Lefity massagepistol kan användas som ett terapeutiskt djupvävnadsmassageverktyg. Med riktade träffar...
 • SUPERTYST: Handmassagepistolen är utrustad med brusreducering. för att minska brus inom ett område på 45 dB...
 • 30 HASTIGHETSINSTÄLLNINGAR & 6 MASSAGEHUVUD: Massagepistolen har 6 massagehuvuden för olika kroppsregioner och erbjuder varje ...
- € 4,008. Storsäljare
Massagepistol Massager, Mini Massage Gun, Muskel...
386 Bewertungen
Massagepistol Massager, Mini Massage Gun, Muscle...*
 • [Djup muskelmassage]: Professionell muskelmassager, högfrekvent vibration kan direkt nå djup muskelvävnad, bindväv, som från ...
 • [Fullständiga funktioner]: Fyra verktygshuvuden i silikon ser till att varje muskel i din kropp kan slappna av, ytan är ...
 • [Liten och lätt]: Utmärkt humaniserad design, enligt ergonomiska krav, lätt att hålla, mobiltelefonstorlek, väger endast 0,5 ...
- € 20,009. Storsäljare
HELDENWERK massagepistol inkl. 7 massagehuvuden & 30...
15 Bewertungen
HELDENWERK massagepistol inkl. 7 massagehuvuden & 30...*
 • [MÅ BRA] Den specialutvecklade massagepistolen från Heldenwerk står för avslappning, fitness och hälsa. Bara tio minuter om dagen...
 • [MAXIMAL AVSLAPPNING] Oavsett var du är. Massagepistolen erbjuder spontan massage för nacke, axlar, rygg, ben och...
 • [UNIKT] Ett elektriskt värmemassagehuvud med upp till 61° värmefunktion ger smärtlindring, välbefinnande och stressreducering. Av...
- € 34,2010. Storsäljare
Massagepistol Massagepistol, RENPHO massagepistol upp till...*
 • HIGH SPEED 3200 rpm BORSHLESS MOTOR: Den förbättrade ACTIVE Powerful Massage Gun är utrustad med en borstlös 16,8 V motor ...
 • SUPERTYST UNDER 45 dB: Den borstlösa brusreduceringsmotorn är utrustad med en ny generation av brusreduceringsteknik ...
 • 0,68 kg SUPERLÄTT OCH ERGONOMISK DESIGN: Renpho massagepistol väger endast 0,68 kg, är mycket lättare än andra massagepistoler ...
- € 56,44erbjudandet
- € 10,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Hittade du en produkt till salu, information om en produkt eller ett ämne?

Klicka på stjärnorna för att betygsätta!

Eftersom du tyckte att det här inlägget var användbart...

Följ oss på sociala nätverk!


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.12.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*