Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester – sonder med metalldetektorer för hobby och arbete

Foto av författaren

Maren

Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Beep…pip…beepppieppiiiiip! Du tar snabbt tag i spaden och... återigen bara en plåtburk istället för Vikings - guld. För att utvinna dess skatter från marken behöver du mer än en digital pilspö. Så mycket är säkert. I den här köpguiden tar vi reda på vad du behöver för att bli framgångsrik. Var dina gränser går, vad lagen säger och vad du kan förvänta dig av storsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Du bör vara uppmärksam på ärliga tester av en metalldetektor för skanning. I det här fallet är inte allt som glittrar guld. – Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester – i jämförelse

SUNPOW metalldetektor Högprecisionsmetalldetektorer för...metalldetektor för barn | Mycket känslig metalldetektor med...Metalldetektor - SUNPOW Professionella metalldetektorer för...VOLADOR metalldetektor med hög känslighet, ...Waldbeck Azteca metalldetektor metalldetektor ...hazlewolke professionell lättmetalldetektor, 28 cm DD...
SUNPOW metalldetektor Hög precision...*Metaldetektor för barn | Ytterst känslig ... *Metalldetektor - SUNPOW Professional...*VOLADOR metalldetektor med hög känslighet, ... *Waldbeck Azteca metalldetektor metalldetektor ... *hazlewolke professionell lättmetalldetektor,...*
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B07ZCSP8LG" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Vad krävs en metalldetektor för?

Hobby eller yrke. Följande är bra. Varför? I arkeologi används paclinerna såväl som för hobbyen. Spännande, en av 21 sista skattejakt. Talet. Om du är på din egen mark är detta mindre av ett problem. För utländskt land behöver du ett tillstånd från ägaren. Minst. Och du kan inte behålla den fundna skatten länge.

Konstruktion metalldetektor

Hjärtat hos en metalldetektor är en sökspole. Detta kan konstrueras antingen som en tallrik, en ring, en cylinder eller Kernlos. Denna sökspole sänder sedan signaler direkt till en skärm som är fäst vid handtaget. Displayen är analog eller digital och stöds av akustiska signaler.

Funktioner metalldetektor

Puls induktionsteknik eller växelström? Här börjar redan skillnaderna mellan detektorerna. I struktur är de nästan identiska. De brukar drivas med en hand och svänga detektorn på ett handtag på marken.

Förutom den akustiska signalen finns det också en indikator. Antingen med LED-teknik, pekare eller med en så kallad PinPointer. Han berättar dig igen där exakt det finns något. Det kan spara mycket tid eftersom du inte alltid behöver gräva och sedan söka igen.

❃ Ju större djupare: mestadels små saker, som mynt, finns på ett djup upp till 20 cm. Större objekt kan också placeras på flera meter.

Pulsmätning v. AC

Det finns två huvudskillnader inom området mätteknik. Pulsmätning och AC-excitation. Vad betyder det exakt?

puls

Med jämna mellanrum i pulsmätningsmetoden matas en magnetfältpuls ut. Om det finns något som är lämpligt (metalliskt) i närheten, skapar det en virvel. Och dessa virvlar blir i sin tur mätbara. Detta är särskilt fördelaktigt för att det är möjligt att skilja storleken och även typen av metall. Denna pulsmätning kan således skilja sig kraftigt.

växelström

AC-mätningen är stickad annorlunda. Växelströmmen genereras direkt i själva spolen. Om denna spänning nu träffar ett metallobjekt ändras spänningen i strömmen i spolen och en signal kan ges. Förknippade med andra frekvenser kan ytterligare information erhållas.

Stående

»Vikt: lite 2,5 kilo
»Pris: från cirka 80 € till flera tusen
»Display: digital eller manuell
»El: batteri eller laddningsbart batteri
»Djup: upp till 12 meter
»Teknik: radio eller digital
»Förinställningar: för olika metaller
»Differentierade annonser
»Förinställningar för att hitta specifika metaller
»Finns för olika kroppsstorlekar och även för barn

Under vatten

Det finns också: metalldetektorer för sondering under vatten. Det är högst 60 meter. De fungerar precis som detektorerna i landet, men skiljer sig lite. De har också en automatisk markbalans, känslighetsområden, ergonomiskt formade handtag och den populära PinPoint-funktionen. Däremellan finns det också detektorer som du kan söka i (strand) vatten. Spolen är vattentät, men enheten är som sådan inte.

Analog

Analoga enheter kräver inte så mycket ström, men är inte lika exakta. Signalerna är bara akustiska. Detta kan göra det ganska tråkigt att reda ut i förväg om det är totalt sopor eller något riktigt värdefullt. Å andra sidan, om du bara är på språng för att njuta av nöjen, eller om du är på uppdrag att hitta ett förlorat objekt, kan en analog enhet vara ett kostnadseffektivt alternativ.

Incognito-läge

Vad som låter så högt är faktiskt bara: AUS. Varje ljus. Allt. Om du ofta kan ansluta hörlurar till enheten, får du de akustiska signalerna direkt i örat. Skälet bakom det: vem går i mörkret på skattejakt, ses inte, och följaktligen är inte de bästa platserna ifrågasatta.

smartphone

Kanske har du redan upptäckt på din telefon att det också finns metalldetektorapps. Ja, de finns. Detta kan göras genom att mäta magnetfältet och du kan också hitta järn eller nickel eller kobolt. I linjer, till exempel. Det som inte fungerar är guld eller silver.

➤ Uppmärksamhet: Miljön spelar också en roll. Smartphonesignaler, LTE-sändare samt mineraloljehaltiga golv och högspänningspyloner kan störa spolen.

Skillnader nybörjare och professionell enhet

Enhetsnivåer finns för mindre än hundra euro. Men är de bra för något? Visst, alla börjar små och om du inte är säker på om den nya enheten är något för dig, behöver du inte investera 2000 XNUMX € för att få en sniff. Men du vill ha det eftersom kraven helt enkelt ökar med användningstiden. Om du känner för det kan du genast leta efter en högkvalitativ enhet. Med professionella enheter är det som överallt med tekniken: finjusteringen gör det. De dyrare enheterna är bättre och finjusterbara, når ett djupare djup och är också av högre kvalitet i hanteringen.

Möjliga användningsområden

Vad behöver du faktiskt något för? Inte bara hopp eller topp, men också däremellan. Detektorerna används bland annat:

★ i arkeologi (heltid och även som assistent)
★ i ordersökningen
★ bärgning
★ militär
★ meteorit sökning
★ undervattens - sökning (professionell och som hobby)
★ för att hitta nycklar, ringar ect.
★ leta efter guld
★ Hitta rörledningar
★ Hitta elektriska ledare

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Tillbehören

hörlurar, Väska, batterier / laddningsalternativ. Om du vill använda din detektor med nöje under lång tid bör du fråga i förväg om hantering, transport och även säkerhet. En väska är utmärkt så att enheten inte blir dammig när den inte används och också för att kunna transportera den säkrare och bättre. Hörlurar gör det mer målinriktat och fånigt om du helt enkelt inte har kraften när du är på språng.

Lagar i Tyskland

I Tyskland finns det ett annat godkännandekrav i alla federala stater. Det gör det lite komplicerat. Det är bäst, eftersom informationen också skiljer sig mycket åt, att fråga omedelbart på det lokala kontoret för arkeologi. Varför? Arkeologernas uppgift är att rekonstruera historien. Detta fungerar bara i mycket få fall där stadens och distriktsarkeologin förlitar sig på offentliga medel. Detta fungerar bättre när en självtillförande princip tillämpas (som till exempel i Bayern), men ofta leder ofta till att källaren fylls på mycket snabbt.

Den som går dit nu och driver och hittar en hög med mynt, är glad i de flesta fall, i alla fall gör han det rätta. Rapportera det. Eftersom: Fyndet är inte så viktigt i arkeologi (med undantag för undantag) (eftersom skatten ofta delas) som funderingen. Säg i vilket sammanhang funnen står för platsen. Tyvärr rapporterar många finders inte sina mest intressanta fynd eller förstör resultaten oåterkalleligt. De förstör möjligheten att förstå djupare förbindelser. Av den anledningen sägs det:

"Undersökningar, i synnerhet utgrävningar eller användning av tekniska sökord (metalldetektorer) i syfte att upptäcka monument, speciellt markfunktioner, kräver godkännande av (översta) monumentskyddsmyndigheten"

Att gräva sig är förbjudet för första gången och i princip. Olika: Att bara hitta en skatt är något annat än att gräva för det. Om du vill söka efter guld på stranden kan du hämta det och inte gräva upp det. Om han inte har tillåtelse att göra det.

Vad är rätt sätt att bete sig?

I de flesta fall räcker det att kontakta kontoret kort och följa reglerna som skiljer sig från stat till stat - dessa är inte godtyckliga i världen utan för att skydda historien. Därefter måste du också ta en kort chatt med fastighetsägaren - i händelse av fynd händer det på hans fastighet.

Lagar utomlands

Återigen betyder det i de flesta fall: att plocka upp marken är något annat än att pimp det efteråt och gräva det ut. Bulgarien förbjuder till och med det hela, medan i Storbritannien och Irland kan minst en licens erhållas.

Fördelar och nackdelar

Här har vi listat fördelarna och nackdelarna i punkterna.

Fördelar

✔ Beroende på enheten kan detektorerna detektera alla typer av metall
✔ Du kan göra din hobby till ett yrke
✔ Detektorerna är också tillgängliga för barn
✔ Du kan tjäna pengar genom att agera på uppdrag av

Nackdelar

✘ Högkvalitativa enheter har sitt legitima men stolta pris
✘ Du bör noggrant tänka på köpet i förväg
✘ och får inte bortse från lagen
✘ Det krävs mycket träning för att behärska tekniken och hanteringen

Vad du kan förvänta dig av 2024 års bästsäljare: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester bör beaktas

Om du har bestämt dig för att köpa en metalldetektor, oavsett om det är nybörjare eller professionell, vill du vara uppmärksam på några av de små sakerna vi har samlat här för dig:

 • Hur mycket pengar vill jag spendera?
 • vilket system anser jag bäst för mitt projekt?
 • hur tung bör detektorn vara? / Hur ofta reser jag med det?
 • Passar min höjd metalldetektorn till vaggan?
 • kan detektorn anpassa sig till marken? (Allting är ganska ansträngande i det långa loppet)
 • Vad sägs om strömförsörjningen? Är det också lämpligt för mitt projekt?
 • får jag de tillbehör jag vill ha?
 • är metalldetektorn väderbeständig?
 • kan jag enkelt transportera det? Till exempel för att jag kan förkorta den med en teleskopstång?
 • finns det tydliga ljud?
 • kan detektorn diskriminera (metalldiskriminering?

Men om du har att göra med en sådan enhet för första gången, var du glad att få råd från en riktig person. Det är också viktigt att hålla enheten du väljer i handen. Eftersom de alla känner sig annorlunda. Och även om du tycker att två kilo inte är så svårt, låt dig inte luras. På lång sikt kan detta vara ganska svårt om du inte är van vid det. De olika inställningarna är allt annat än intuitiva på vissa enheter. Därför rekommendationen att göra dig smart, testa och prova och sedan titta runt på Internet, eftersom det ofta finns bra erbjudanden från tillverkarna.

Historia metalldetektor

Mining letade efter ett bättre sätt att hitta värdefulla metaller 1870. Så detektorn är ett barn av skattejakt och marknadsföring. Det tog ett tag innan utvecklingen blev socialt acceptabel. Fram till 1930. Gerhard Fischer upptäckte att radiovågor och metall kunde avledas. Transistorn uppfanns senare, vilket gjorde detektorerna mer hanterbara. Ytterligare ändringar som frekvensjustering utvecklades och det tog inte lång tid innan metalldetektorerna hittade vägen in i privata hushåll.

Slutsats

Metalldetektorer för sondering och för skattejakt är en krävande hobby, som också kan förvandlas till ett yrke. Om du bekanta dig lite med de olika alternativen och också har rätt förståelse av (tyvärr nödvändigt) rätten, kan du se fram emot en mycket spännande tid. Naturligtvis krävs viss övning.

Ett nytt verktyg tar alltid lite tid och tålamod. Detta kan dock vara mycket lovande. Letar du efter guld på stranden, hittar saker eller arbetar som historia och vetenskap, kanske gör en karriär ur det. En metalldetektor har oändlig potential att användas och inte bara för en skattejakt!

Upptäck de 10 bästa och mest sålda metalldetektorprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta metalldetektorprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 SUNPOW metalldetektor professionellt set, IP68 vattentät spole,... SUNPOW metalldetektor professionellt set, IP68 vattentät spole,...* För tillfället inga recensioner
2 Metalldetektor Pinpointer - SUNPOW IP68 Helt vattentät... Metalldetektor Pinpointer - SUNPOW IP68 Helt vattentät...* För tillfället inga recensioner 49,99 € 33,99 €Amazon Prime
3 HIUYRFS metalldetektorer Metalldetektor med hög precision... HIUYRFS metalldetektorer Metalldetektor med hög precision...* För tillfället inga recensioner 59,90 € 49,90 €Amazon Prime
4 bestyks metalldetektor för vuxna, 10' vattentät... bestyks metalldetektor för vuxna, 10" vattentät...* För tillfället inga recensioner
5 Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med... Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med...* För tillfället inga recensioner 36,99 €Amazon Prime
6 Metalldetektor för barn, iTayga justerbar metalldetektor för barn... Metalldetektor för barn, iTayga justerbar metalldetektor för barn...* För tillfället inga recensioner 55,99 € 44,79 €Amazon Prime
7 DR.ÖTEK metalldetektorset för vuxna och barn, enkelt... DR.ÖTEK metalldetektorset för vuxna och barn, enkelt...* För tillfället inga recensioner 165,99 € 129,99 €Amazon Prime
8 Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med... Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med...* För tillfället inga recensioner
9 HIUYRFS metalldetektorer hög justerbar 33-43 tums noggrannhet... HIUYRFS metalldetektorer hög justerbar 33-43 tums noggrannhet...* För tillfället inga recensioner 69,99 € 55,90 €Amazon Prime
10 EXTSUD bärbar metalldetektor, metalldetektor metalldetektor ... EXTSUD bärbar metalldetektor, metalldetektor metalldetektor ... * För tillfället inga recensioner 25,99 € 24,06 €Amazon Prime
- € 16,00erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
- € 11,20erbjudandet
- € 36,00erbjudandet
- € 14,09erbjudandet
- € 1,93erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

DR.ÖTEK metalldetektorset för vuxna och barn, lätt gulddetektor, professionell metalldetektor med pinpoint-läge, vattentät spole, hög precision, med hörlurar, grävskopa och väska

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

- € 4,791:a bästa produkten

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att människor är nöjda med metalldetektorprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor:
https://www.stern.de/vergleich/metalldetektor/#Was-ist-ein-Metalldetektor
https://historyhunter.de/metalldetektor-top-10-metallsonde/metallsonde-metalldetektor-top-10/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 12.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

Schreibe einen Kommentar

Upptäck och jämför de nuvarande storsäljarna från metalldetektor Bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester för 2024 – Hitta och köp enkelt bland de 10 bästa produkterna i direkt jämförelse.

den Metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester var på en skapas och uppdateras vid en viss tidpunkt. Priser, produktinformation och procentsatser kan variera. Aktuella värden finns på produktsidorna i partnerbutiken. Vi vill påpeka att Honest Tests inte är ett testinstitut! Du hittar dina egna tester & guider i vår blogg och i respektive kategori!

Vill du söka efter en annan produkt? >> klicka här!

Först om metalldetektors bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ta reda på om ärliga tester och köp sedan!

Guider, erfarenheter, åsikter, tester och jämförelser kan hjälpa dig att fatta rätt köpbeslut

Upptäck de 10 bästa och mest sålda metalldetektorprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta metalldetektorprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 SUNPOW metalldetektor professionellt set, IP68 vattentät spole,... SUNPOW metalldetektor professionellt set, IP68 vattentät spole,...* För tillfället inga recensioner
2 Metalldetektor Pinpointer - SUNPOW IP68 Helt vattentät... Metalldetektor Pinpointer - SUNPOW IP68 Helt vattentät...* För tillfället inga recensioner 49,99 € 33,99 €Amazon Prime
3 HIUYRFS metalldetektorer Metalldetektor med hög precision... HIUYRFS metalldetektorer Metalldetektor med hög precision...* För tillfället inga recensioner 59,90 € 49,90 €Amazon Prime
4 bestyks metalldetektor för vuxna, 10' vattentät... bestyks metalldetektor för vuxna, 10" vattentät...* För tillfället inga recensioner
5 Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med... Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med...* För tillfället inga recensioner 36,99 €Amazon Prime
6 Metalldetektor för barn, iTayga justerbar metalldetektor för barn... Metalldetektor för barn, iTayga justerbar metalldetektor för barn...* För tillfället inga recensioner 55,99 € 44,79 €Amazon Prime
7 DR.ÖTEK metalldetektorset för vuxna och barn, enkelt... DR.ÖTEK metalldetektorset för vuxna och barn, enkelt...* För tillfället inga recensioner 165,99 € 129,99 €Amazon Prime
8 Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med... Metalldetektor för barn, Aomdom metalldetektor för barn med...* För tillfället inga recensioner
9 HIUYRFS metalldetektorer hög justerbar 33-43 tums noggrannhet... HIUYRFS metalldetektorer hög justerbar 33-43 tums noggrannhet...* För tillfället inga recensioner 69,99 € 55,90 €Amazon Prime
10 EXTSUD bärbar metalldetektor, metalldetektor metalldetektor ... EXTSUD bärbar metalldetektor, metalldetektor metalldetektor ... * För tillfället inga recensioner 25,99 € 24,06 €Amazon Prime
- € 16,00erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
- € 11,20erbjudandet
- € 36,00erbjudandet
- € 14,09erbjudandet
- € 1,93erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Schreibe einen Kommentar