Minikylbox för läkemedelsbästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Foto av författaren

Patrick

Kylbox för läkemedelsbästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester – vägledning

Coolbox för mediciner

Den som är beroende av sin medicinering och vill eller måste vara på väg under en längre tid måste då hantera problemet med kylning. Det finns redan cirka 2000 läkemedel som kräver kylning och kylkedjan får inte avbrytas vid 250 - och trenden ökar. Beroende på hur långt resan är eller vilken medicin som är inblandad gäller olika krav. Bara till universitetet? Eller en tre veckors ryggsäckstur genom Afrika?

Många reser ofta med flyg eller bil, och det finns olika saker att tänka på och tänka på. Oavsett om det gäller insulin, suppositorier, antibiotikajuicer, astmasprayer eller krämer. Många läkemedel tål inte värmen. Vilka är gränserna för kylprestandan och finns det några knep som du kan arbeta med och förlänga hållbarheten?

Marknaden har nu blivit väl insatt i de olika kraven i respektive behov, så att det finns ett bra urval av alternativ när det kommer till kylmedicin. I denna guide klargör vi vilka alternativ som finns för de olika omständigheterna, vad som behöver beaktas och om eventuella ytterligare begränsningar behöver beaktas. – Minikylbox för medicin Bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Hemvård Partihandel Medicin Kylskåp och insulinkylare för...10-12h Insulinkyl 2-8 ℃ Bärbar ...DISONCARE Insulinkylväska Resor, Insulinkylare, Keep...Medicinskylskåp med TYSK bruksanvisning & ...Xcase termoelektrisk kyl-/värmebox, LED-display, 12/24 &...AEG Automotive termoelektrisk kylbox KK 24 liter, 12/230...Mobicool Q40 AC/DC - Bärbar elektrisk kylbox i aluminium, 39 liter,...Mobicool MQ40A AC / DC - Bärbar elektrisk kylbox i aluminium, 39 ...Mobicool MT48W AC/DC - elektrisk kylbox med hjul lämplig för...
Hemvård Partihandel Medicin Kyl och ... *10-12h Insulinkyl 2-8 ℃ Bärbar ... *DISONCARE insulin kylväska Travel, ... *Medicinskylskåp med TYSK ...Xcase termoelektrisk kyl/värmebox,...*AEG Automotive Thermoelectric kylbox KK 24 ... *Mobicool Q40 AC / DC - bärbar elektrisk ... *Mobicool MQ40A AC / DC - Bärbar elektrisk ... *Mobicool MT48W AC / DC - elektrisk kylbox med ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B01N551IZN" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon APIFör vilka droger ska en kylare vara närvarande?

En skillnad görs här. Människor som är beroende av kylda läkemedel har lite svårare att hitta rätt transportmedel. Mellan 2 och 8 grader Celsius behöver medicinen för att förbli effektiv. Ovan eller under det kan märkas allvarligt, även om det är minimalt och under en kort tidsperiod - läkemedlet är ineffektivt. Under rubriken ”kylmedicin” faller exempelvis läkemedel mot Crohns sjukdom, multipel skleros eller insulin, antibiotikajuicer och ögonsalvor.

Hormoner och vacciner läggs till, men lagras eller transporteras mycket mindre ofta hemma. Således hör alla proteininnehållande läkemedel i kylskåpet. Om du har botemedlet hemma och ändå bekvämt kan använda det i kylskåpet (helst i grönsakslådan, här är temperaturfluktuationerna lägst), är det fortfarande enkelt. Insulin är ett litet undantag. Så länge den är låst behöver den kylas. Inte öppen längre. I de flesta fall är även korta resor inte svåra; du kan ofta åka på en spontan semester under intagsuppehållet.

Vad, men om du måste ta medicinen med dig, planera att resa med flyg eller riskera att fastna i trafiken i timmar? Ofta är vanliga coola väskor inte heller det rätta valet. Det är svårt att kontrollera dem, batterierna måste 12 - 72 timmar fryst i förväg och ett utbyte kan vara en utmaning. I följande text presenterar vi de olika alternativen.

Vad ska du tänka på när du köper

Här skiljer man redan den första aven från vete. Beroende på vilka krav du ställer på din produkt, expanderar pallar av möjligheter. Så måste

  • storleken på påsen på grund av ingrepp av redskap
  • varaktigheten av användningen
  • utetemperaturen
  • möjligheten att ladda / återfrysa / kyla> / li>
  • möjligen boende
    beaktas.

Kylväskor vh.Termiska påsar med batteri - kylväska för medicinering

Kylväskor och termiska påsar är idealiska för diabetiker som behöver hålla insulinet coolt och inte för långt på vägen. Skillnaden mellan kylare och termiska påsar är storleken, men också prestanda. För kylda läkemedel som absolut behöver en kall kedja, måste beräknas här med exakt hur länge så länge som vilken möjlighet att kyla.

De finns i olika storlekar och med mer eller mindre batterier som ska säkerställa en konstant temperatur. Kylväskorna för medicinering är alltid öppna 2-8 ° C standardiserat, men det finns ingen garanti, eftersom analoga batterier gör det svårare att hålla temperaturen vid en exakt temperatur. Kylväskorna har vanligtvis en display som visar temperaturen. Men om du måste hålla dig till en viss temperatur måste du också ta hänsyn till omgivningstemperaturen och hur länge dessa batterier kan ge.

De laddningsbara batterierna består vanligtvis av en lösning av saltlösning blandad med andra kemiska komponenter som säkerställer att vattnet inte ruttnar. Vissa batterier innehåller också en kylgel. Behållaren är gjord av plast. Som regel är de återvinningsbara, men det finns också engångs-kylbatterier som används vid transport.

Batterierna kan normalt kasseras i restavfallet, om inte tillverkaren har lämnat annan information om sin produkt. EU har fastställt att vätskorna i batterierna måste vara giftfria eftersom de ligger nära känsligt material. Det betyder inte att de skulle vara drickbara.
Hela väskan passar in i en handväska, som är väldigt praktisk och lätt. De väcker inte heller uppmärksamhet. Det finns verkligen något där för personlig smak, liksom för det antal redskap du behöver.

Kylare väskor med el

Dessa är mycket mer exakta. De tar helt enkelt den energi de behöver för kylningsprocessen. Men de är också knutna till en strömkälla. Den som reser mycket med bil kan göra det Kylbox anslut den direkt till sin cigarettändare för medicinering. De flesta av dessa kylsystem har också en adapter för husuttaget och har en buffert som gör att ett batteri kan hålla lådan vid samma temperatur i några minuter. Fördelen här är att en sådan hård låda inte bara kan skrynkas upp, detta skyddar innehållet enormt.

Detta små kylskåp De är dock oftast större än kylväskorna, så detta bör man också ta hänsyn till vid köp. Temperaturdisplayerna är mer exakta och du kan avläsa temperaturen relativt bra och i detalj med hjälp av en liten display. Sådana apparater kan vara värdefulla för hemmabruk om läkemedlet inte bör eller inte får stå i kökets kylskåp eftersom barn också kan ha tillgång till det. Det finns olika versioner från olika tillverkare som gör det relativt säkert att förvara medicin hemma på en konstant sval och säker plats. – Minikylbox för medicin Bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Andra system och möjligheter

Om du reser mycket och länge kanske du kan göra vänner med en kylare som arbetar med kristaller. Snygg och enkel, en sådan väska har ett inre liv av gel. Detta är helt enkelt fuktat med vatten och kommer nu i denna inre ficka, drogerna. Förångning är det magiska ordet här, eftersom den här metoden fungerar. Mycket ekologisk och ofta återvinningsbar, innehållet bör hålla några dagar vid ungefär 6 grader. Eftersom denna inloppsficka är så våt nu finns det en matchande ytterficka. Detta är då vattentätt och skyddar miljön. Finns även i handväskaformat och i olika färger.

Vad ska du tänka på när du reser

Av säkerhetsskäl accepterar inte alla flygbolag alla batterier som innehåller vätska. På apoteket kan du få en kylbox gjord av flygsäkert material, vanligtvis en slags aluminiumlåda som kan överbrygga flygtiden. I allmänhet hör läkemedlet i handbagage. De är inte särskilt väl skyddade i lastrummet.
Ett ID-kort eller ett intyg från läkaren, om möjligt på relevanta 2-3 språk, hjälper också till att identifiera dig själv och bekräfta att du behöver medicinen.

Annars kan det ibland visa sig vara extremt svårt att ta med dig medicinen igen, särskilt när du är utomlands. På semesterhotellet finns vanligtvis ett kylskåp som gör att batterierna kan kylas, men du måste se till att det också tillåter en lämplig temperatur. När det gäller eldrivna enheter kan du behöva en motsvarande adapter i ett annat land.

Kostnad

För den korta resan mellan eller helgresan passar mycket billiga system som är enkla att använda och som inte behövs för länge. Från cirka 20 € hittar du det du letar efter på Internet. De vattenaktiverade batterierna som nämns ovan börjar på cirka 30 €. Enkla nätdrivna kylväskor är inte mycket dyrare.

Om det däremot krävs professionella system kan kostnaderna för kylförvaring och / eller transport uppgå till några hundra euro. Ju mer värdefullt läkemedlet är, desto mer oroar man sig över dess säkerhet. Ersättningsbatterier är relativt lätta att få i de flesta fall. De flesta tillverkare erbjuder detta.

Slutsats - minikylbox för medicinering

Termiska eller svala väskor är bra för en kort sträcka i måttliga temperaturer. Ju varmare det är, desto mindre länge kan du behålla kylkapaciteten. Nackdelen är dock att du måste frysa batterierna igen eller kyla dem externt, vilket leder till ett visst beroende. Inte alla flygbolag accepterar alla batterier. Du bör fråga i förväg vad som är förbjudet innan en otäck överraskning inträffar.

Om du vill vara på den säkra sidan har även TÜV testat vissa modeller i detalj och gett OK för kylning, hållbarhet och belastning. För att utöka batteriets kylkapacitet är det bäst att bara öppna kylväskan när det verkligen behövs. Annars blir det mycket kylning varje gång och den varma luften som rusar in måste kylas ner igen. Eftersom omgivningstemperaturen också spelar en roll är det bäst att alltid förvara eller transportera dem på det svalaste stället.

Läkemedlet som ska kylas bör inte ha för mycket utrymme så att luften i påsen / lådan inte behöver kylas ner också. Kylväskan kan också stanna i frysen en stund. Eller i kylen. Detta hjälper också till att upprätthålla kylprestanda. Men var försiktig, den får inte frysa helt, annars blir medicinen för kall.

Minikylbox för läkemedelsbästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester – kylbox för medicinlista

Upptäck topp 10 av de bästa och bästsäljande minikylboxarna för läkemedelsprodukter 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta minikylaren för läkemedel för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Insulinkylbox elektrisk, minimedicinskylskåp med 3... Insulin kylbox elektrisk, minikylskåp med 3...* För tillfället inga recensioner 102,99 €Amazon Prime
2 Magrimaxio insulinpenna kylväska, medicin för diabetes... Magrimaxio insulinpenna kylväska, diabetesmedicin...* För tillfället inga recensioner 10,99 €Amazon Prime
3 reisenthel termofodral Twist Blue – liten kylväska för... reisenthel termofodral Twist Blue – liten kylväska för...* För tillfället inga recensioner 16,79 €Amazon Prime
4 Yopyuenn Medicinskylskåp, insulinkylbox bärbar med... Yopyuenn Medicinskylskåp, insulinkylbox bärbar med...* För tillfället inga recensioner 105,99 €Amazon Prime
5 NOALED kylbox för diabetesmedicin, kompakt insulinkylbox,... NOALED kylbox för diabetikermedicin, kompakt insulinkylbox,...* För tillfället inga recensioner 56,98 €
6 Elektrisk insulinkylare Insulinkylbox USB-laddare &... Elektrisk insulinkylare Insulinkylbox USB-laddare &...* För tillfället inga recensioner 114,99 €Amazon Prime
7 Insulinkylbox Elektrisk Bärbar Medicin Kylskåp 2-8... Insulinkylbox Elektrisk Bärbar Medicin Kylskåp 2-8...* För tillfället inga recensioner 169,00 € 149,00 €Amazon Prime
8 YOUSHARES insulinkylväska resväska - TSA kylbox... YOUSHARES insulinkylväska resväska - TSA kylbox...* För tillfället inga recensioner 19,99 €Amazon Prime
9 Insulinkylbox, laddningsbart bärbart medicinkylskåp... Insulinkylbox, laddningsbart bärbart medicinkylskåp...* För tillfället inga recensioner 64,55 €
10 Inkluderar 2 batterier insulin kylbox elektrisk - medicin... Inklusive 2 batterier insulin kylbox elektrisk - medicin...* För tillfället inga recensioner 149,99 € 139,99 €Amazon Prime
- € 20,00erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
Inkluderar 2 batterier insulin kylbox elektrisk - medicin...
Inklusive 2 batterier insulin kylbox elektrisk - medicin...*
Inkluderar extra batteri för att ge dubbel livslängd
149,99 € € 10,00 139,99 € Amazon Prime

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

ProCase insulinkylväska Förvarings- och reseförpackningar för diabetiker Insulinpenna Medicin Organizer Eva-fodral med 2 isförpackningar -Svart

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

1:a bästa produkten

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att människor är nöjda med produkten Mini Cool Box For Medicines.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar