Vasslepulver bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Foto av författaren

Maren

Whey pulver topp 10

Alla har nog hört att vasslepulver ska vara hälsosamt. Den är full av mineraler, är fettfri och anses i allmänhet vara en muskelfoder. Mycket populär inom sport och bantning, men det finns skillnader. Det fyller dig länge, konsumeras snabbt och är lätt att integrera i din kost.

I den här guiden kommer vi att förtydliga vilka skillnader det finns, vilken kraft det vita guldet har, vad som egentligen finns i det och vad du bör vara uppmärksam på. Vi kommer också att svara på hur kroppen tar upp pulvret och vem det är särskilt lämpligt för. Sportälskare och människor som gillar att leva en hälsosam livsstil, så var försiktig, vasslepulver kan också ha biverkningar. – Vasslepulver bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Skogsfrukt vital vassle drickspulver utan aspartam och...Vanilla vital whey drink pulver utan aspartam och...Gå ner i vikt med vassle | 750 g sött vasslepulver med låg fetthalt för...RASO Natural Products - Vasslebehandling (1x 300g burk) utan...Amazon Brand - Amfit Nutrition Vassleproteinpulver, choklad, 75...Banana Vital Whey Drink Powder utan aspartam och...Heirler organiskt skummjölkspulver, ekologiskt (12 x 250 gr)Raab Vitalfood ekologisk söt vassle naturell, friskvårdsdryck, söt vassle,...Choklad vital vassle drickspulver utan aspartam och...
Skogsfrukt vital vassle drickspulver utan aspartam...*Vanilla vital whey drink pulver utan aspartam och...*Gå ner i vikt med vassle | 750 g låg fetthalt...*RASO naturliga produkter - vasslebehandling (1x 300g burk)...*Amazon-märke: Amfit Nutrition Whey Protein Powder,...*Banana Vital Whey Drink Powder utan aspartam och...*Heirler organiskt skummjölkspulver, organiskt (12 x 250 gr) *Raab Vitalfood organisk söt vassle naturlig, ... *Choklad vital whey drink pulver utan aspartam och...*
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B071GC92DQ" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Vasspulver - vad är det?

Vasslepulvret som du kan köpa i butiker består i de flesta fall av sur vassle. Sur vassle eftersom denna vassle är en biprodukt av produktion av ostmassa. Quark är tillverkad med mjölksyrabakterier som tillsätts till mjölk. Till skillnad från söt vassle, som ofta erbjuds som en drink, eftersom söt vassle bildas under produktion av ost genom tillsats av löpe.

Om ostmassan bildas i den sura vasslan återstår en vattnig gul vätska, som dock snabbt förstör. Av detta skäl produceras ett pulver som är mycket hållbart och mångsidigt.
Så här skapas ett högkvalitativt proteinpulver.

Proteinkomponenterna är värdefulla aminosyror som gör kroppen effektiv. Tarmen delar upp de tillförda aminosyrorna igen och fördelar dem därefter i respektive applikationsområden. Protein behövs för mycket arbete i kroppen. Det är viktigt för transport av syre, det lagrar järn och det säkerställer att musklerna kan dra ihop sig. Styrkan bestäms också av kollagen.

Proteinet tar på sig mycket viktiga uppgifter i hela ämnesomsättningen. Vassleprotein är lätt att bryta ner och använda av kroppen eftersom det är relativt "rent". Han behöver inte ta itu med trivialiteter, utan kan hoppa direkt till bearbetningen av aminosyrorna. Det är detta som gör vasslepulver så smältbart och användbart. Vassleproteins biologiska värde är 104-110.

Till exempel är morötter bara 36.
Leucin, isoleucin och valin - essentiella aminosyror som också finns i våra muskler. Till 35%. Betyder att vasslepulvret är 35% bioidentiskt med våra muskler. Kroppen kan enkelt installera den. Så med värde behöver du mindre för att uppnå mycket. Det betyder: snabb bearbetning och därmed omedelbar energi.

Vad mer är det i det

Magnesium, kalcium, protein, laktos. I översikten betyder det i genomsnitt per 100 g bland annat:

 • 353 kcal
 • 1,1 g fett
 • 68 g kolhydrater
 • 10.9 g protein
 • Vitamin B2 Riboflavin 2.500 μg
 • Natrium 800 mg
 • Kalium 2200 mg
 • Kalcium 1500 mg
 • Magnesium 120 mg
 • Fosfor 800 mg
 • Järn 1300 μg
 • Zink 3500 μg
 • Koppar 300 μg
 • Jodid 120 μg
 • Leucin 1.143 mg
 • Isoleucin 687 mg
 • Lysin 1.036 mg
 • Valine 665 mg

Whey förstärker inte bara musklerna, det är bra för huden och ämnesomsättningen, och kroppen kan använda den snabbt och effektivt för fastare tänder, ben och nerver.

Möjliga tillämpningsområden

Eftersom vassle i allmänhet är så fördelaktig för organismen är det knappast överraskande hur olikt det är. Här är en kort översikt över det breda spektret av proteinhjälpmedel.

YouTube Video

Sport och muskelbyggnad

Under träning förbrukar svett och bränning många viktiga mineraler eller går förlorad. Den som fyller på dessa luckor med vassla efter träningspasset kommer redan att kunna hjälpa till att förhindra bristen. Laktosen ger snabb energi i form av kolhydrater. Energibutikerna fylls på och kroppen regenereras omedelbart. En muskelsårighet eller låg energi kan således klart förhindras.

Metabolism och matsmältning

Vassle är ett hängivet komplement, men för en ren vasslediet saknar det andra grundläggande vitala ämnen och därför rekommenderas inte en vasslekrasj diet eller något liknande alls. Vassle stöder fortfarande. Med sitt högkvalitativa protein förhindrar vassle att musklerna bryts ner.

Insulinnivån förblir konstant, vilket förhindrar matbehov. Det håller tarmarna i rörelse och därmed också ämnesomsättningen, vilket innebär att avfallsprodukter och fetter inte kan lagra dem. Appetiten saktar också ner, organismen är upptagen. Karnitin krävs för att bränna fett, vilket kroppen kan producera ännu bättre med vassle.

En frisk tarm betyder också ett hälsosamt immunsystem. Ju mindre tarmen är stressad, desto mer effektivt kan den utsöndra alla toxiner och ta hand om immunsystemet. Den som har föreställt sig ett vasselmedel bör inte överdriva det. Sju dagar räcker vanligtvis för att avgifta kroppen. Med mycket vatten och örtte kan vassle snabbt transportera ballasten ur systemet. Metabolismen och matsmältningen går ännu mer effektivt.

Fett och celluliter försvinna

Här fungerar vassle också. Kalium, som ligger i vassle, förskjuter vattnet från cellerna, inklusive skiktet med celluliter. Ju mindre överskott av vatten och slagg i huden, desto snävare och en jämnare yta. Fett bryts ner eftersom musklerna har tillräckligt med mat. Överskott av vatten spolas ut. En hög på de goda och rena proteinerna.

Vad mer är möjligt

Till och med i det antika Rom och Grekland visste människor om de "vackra" egenskaperna hos den faktiska avfallsprodukten från ost- och kvarkproduktion. Vassle är lika gammal som produktion av ost och ostmassa. En avfallsprodukt, faktiskt. Ändå visste människor redan hur man använde mjölkvattens egenskaper då. I ett badrum, till exempel. Vassle är underbart för huden.

Skalningar eller bad med vasslepulver är inte bara rena, de gör också syra. Torr hud blir mjuk och smidig och fast. Hudens naturliga skyddande syramantel är skyddad. Eftersom pH-värdet för mjölksyra är nästan detsamma som för vår hud. Dess keratolytiska (dvs egenskapen att lösa kornningar) är fortfarande fördelaktig. Mjölksyra är därför bra för huden genom och igenom. Företag, ger näring, exfolierar, fyller lipider och har en lätt mild stabiliserande till desinficerande effekt på grund av dess pH-värde. Det förser också huden med bra mineraler från utsidan. Allt detta gör vasslepulver så värdefullt.

Finns det skillnader i vasslepulver?

Tillverkarna av olika vasslepulver har naturligtvis vart och ett sitt ”recept”. Så du kan köpa pulvret i "naturen" liksom med olika smaker. Choklad, vanilj, jordgubbe, banan eller Kisch yoghurt, det finns nu vasslepulver för alla smaker. En annan skillnad är i sötningsmedlet. Vissa företag bearbetar Stivia, andra arbetar med konventionella sötningsmedel som acesulfam, aspartam eller liknande.

Vissa gör vanligtvis utan sötningsmedel. Andra om konserveringsmedel. De flesta av dem har extra vitaminer och / eller mineraler tillsatta, vilket återspeglas i idrottarens vasselpulver, idrottare, särskilt kroppsbyggare, har ett helt annat behov av näringsämnen än någon som vill kasta de vanliga tre kilo.

Enzymet bromelain (ett ananasenzym) i pulvret sägs till och med hjälpa till mot "proteinvindarna" som vissa människor gillar att sätta. Priset är naturligtvis också annorlunda. Från ekologiska produkter till industriellt tillverkade pulver och beroende på kvantitet och innehåll - prisklassen är enorm, så det är viktigt att veta att du vet vad du behöver det för.

En idrottsman - vasslepulver är för överklädd för kosmetika och för lätt viktminskning. Omvänt är naturligtvis densamma. Det beror på personligt bruk och naturligtvis också på smak.

Enkel förberedelse

Oavsett vad pulvret behövs för i slutändan är beredningen väldigt enkel: tillsätt bara vätskan. Speciella shakers finns i butikerna för detta ändamål, i ett glas med en sked eller visp, naturligtvis är det också möjligt. Mjölk, vatten, skaka eller i en smoothie, vasslan är ganska krävande.

Pulvret i sig har lång hållbarhet, blandas inte med det så länge och är avsett att konsumeras snart. Vassle kan också användas för att söta kaffe eller te. Blanda sopporna eller blanda dem i frukt- och grönsaksjuice. En extra del i kvarken är inte heller något problem. Eller så kan du helt enkelt blanda din egen jordgubb-choklad-banandryck.

Slutsats: Vasslepulver

I sin rena form kan vassle bara förvaras i begränsad utsträckning, söt vassle används till färdiga drycker som ofta innehåller för mycket socker eller sötningsmedel. Surmjölksvassle finns i pulverform på grund av dess mycket korta naturliga hållbarhetstid på cirka två timmar. De vasslepulver är hållbar, lätt att lagra och lätt att transportera. Mångsidig, du kan prova ditt eget favoritrecept beroende på din smak och preferens.

Vassle är mycket hälsosamt och lätt att använda av kroppen. Tillämpad internt och externt kan det vara en högkvalitativ produkt som balanserar mineralbalansen i kroppen. Det påskyndar ämnesomsättningen, skapar toxiner och överskott av vatten från kroppen. Samtidigt ger det musklerna den nödvändiga kraften genom proteinet. Kraschdieter med vasslepulver rekommenderas inte särskilt. Men ganska effektivt som botemedel.

Biverkningar kan också uppstå vid överdriven konsumtion. Människor som har problem med gikt, njure eller leverproblem, kan den ökade konsumtionen också ha negativa effekter för dem. Ibland är diarré lika mycket en del av det som typiska tecken på acidos. Därför är det bättre att närma sig långsamt och se vad kroppen tål eller kontakta en läkare om det finns problem. Med laktosintolerans är ett kritiskt utseende självklart.

Vasslepulver bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärlig testlista

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda vasslepulverprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta vasslepulverprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

DET ORIGINALA RASO fitnesspaketet vasslepulver kakao 300g och RasoVit 400g

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med vasslepulverprodukten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 15.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

Schreibe einen Kommentar