Vad man ska göra mot myror i huset eller lägenheten

niko

Inga kommentarer

myror
myror

Har du myror i ditt hus eller lägenhet? Så fort man har upptäckt de oälskade crawlarna undrar de flesta av dem om det finns effektiva botemedel eller till och med huskurer för myror som hjälper till att driva bort myror eller till och med hindra dem från att komma in eller häcka i huset eller lägenheten. Om du vill kan du också vara med Telegram titta förbi.

Du bör följa några uppföranderegler för att undvika angrepp av Myror i huset eller i lägenheten för att förhindra om de har husdjur, ska husdjursskålarna tömmas regelbundet.

Panteer ® myrbeteslåda - Bekämpa helt enkelt myror med...PIC - myrbetesburk - myrbete för inomhus, terrass,...8x betesformar för ohyra | Färdig betesfälla ...DFNT myrgift utomhus & inomhus | 500ml myrmedel med...Myrgiftskraftsgranulat som sprinklings- och hällmedel 500g -...SKYDDA HEM FormineX ohyra & myror specialspray,...PHARMA HEALTH Myrspray | för trädgård och hus | Myrspray...Patronus insektsspray universal med omedelbart och långvarigt skydd...Insectex 5X 250g Myror Medium Myror medel6 x 40 ml Neudorff Loxiran ant agn ant agent
12,97 €14,99 €14,99 €Kontrollera pris14,95 €15,90 €Kontrollera pris14,95 €23,99 €31,49 €
Panteer ® Ant Bait Box - Simply Ants...*PIC - myrbetesburk - myrbete för...*8x betesformar för ohyra | Redo att använda ... *DFNT myrgift utanför och inuti | 500 ml ... *Myrgiftkraftsgranulat som skräp och ... *SKYDDA HEM FormineX ohyra & myror...*PHARMA HEALTH Ant Spray | för trädgård och hus ... *Patronus insektspray universal med omedelbar och ... *Insectex 5X 250g Myror Medium Myror*6 x 40 ml Neudorff Loxiran Ant Bait ... *
◼️ KRAFTIG INGREDIENT - Vår nya aktiva ingrediens i...◼️ STARK LOCKEFFEKT: Myrans matbete kan...◼️ 【Leveransomfattning】 Leveransomfattningen omfattar 8 ...◼️ ✔️ 3 MÅNADER LÅNGSIKTIGT SKYDD - DFNT Anti Ant Spray ...◼️ ✅ EFFEKTIV MÖTT: Patronus myrbete ...◼️ Pumpspray för målinriktad kontroll av skadedjur som ...◼️ Ej tillämpligt◼️ ✅ HÖGT EFFEKTIV: Patronus insektspray säkerställer ren ...◼️ Insectex myrdämpande skakare med bete◼️ Lösning för aktiv ingrediens för påfyllning av Loxiran -myrbuffén ...
◼️ MOT FARAOHMYROR - De flesta myror föredrar ...◼️ ENKEL ANVÄNDNING: Burkarna finns överallt där myror finns i huset...◼️ 【Ansökan】 Betesfällorna kan enkelt tas bort från ...◼️ ✔️ LUKTNEUTRAL & RESIDUAL - Eftersom DFNT Anti ...◼️ ✅ LÄTT ATT ANVÄNDA: Vårt myrpulver har en ...◼️ Långtidseffekten varar upp till 6 veckor. För detta ändamål...◼️ Ej tillämpligt◼️ ✅ ALL-ROUNDER: Den universella insekticiden fungerar effektivt ...◼️ Strö och hällmedel för pålitlig myrbekämpning◼️ utan syntetiska ingredienser
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
12,97 €14,99 €14,99 €Kontrollera pris14,95 €15,90 €Kontrollera pris14,95 €23,99 €31,49 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 23:25 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Äta på golvet

Se också till att ta bort matrester från den sista grillkvällen som fallit på golvet. Mat och tillbehör i skafferier, källare och kylskåp bör inte förvaras öppna utan i lufttäta behållare. Även kylskåpstätningar är vanligtvis inga problem för myror.

Följ myrstigarna och försegla dem vid behov med fogar, öppningar i murverk med silikon eller byggskum, detta hindrar myrorna från att komma in i huset eller lägenheten.

Kontrollera fönster- och dörrtätningar. Förvara ditt skräp i låsta soptunnor och släng skräpet dagligen. Regelbunden ventilation i huset och i lägenheten förhindrar ett klimat där myror känner sig bekväma. Jag har de vanligaste huskurerna för Myror i huset eller provat det i lägenheten.

Det mest kända hemmedlet mot myror i huset eller lägenheten är verkligen bakpulver blandat med en attraktion som socker. Myror äter blandningen och dör. Efter ungefär två veckors användning hade det liten framgång för mig.

Myrans luktsinne

Eftersom myror har en mycket känslig luktsinne, bytte jag till andra ämnen, som började med vitlök, kanelpulver, lavendel, kryddnejlika, enbär, körvel, timjan, merian, citron till vinäger och speciell myraolja. Alla dessa ansträngningar fick liten framgång. Så jag letar efter en biologiskt nedbrytbar produkt.

Ant spray

Jag kunde sedan framgångsrikt bekämpa myror i huset eller i lägenheten med Natures Ant Spray. När balkongen blir hem för en vidsträckt myrkoloni och vägen till köket inte är långt för de nyfikna insekterna finns det inget annat än att vidta motåtgärder. När allt kommer omkring är detta medel naturligt biologiskt nedbrytbart och det har visat sig att även små mängder är tillräckliga för att stoppa pesten.

Eftersom detta är ett kontaktmedel, sprayar du bara huvudvägarna, i vårt fall var en upprepning nödvändig efter 24 timmar, sedan har inga myror setts. Sammantaget: ett riktigt effektivt verktyg till ett rimligt pris.

Hemmet för myror - hur man avskräcker myror

Med relativt enkla medel kan de förhindra att myror kommer in i ditt hus eller din trädgård. Ett mycket bra sätt att blockera myrans väg är med enkel skolkrita. En tjock krita linje representerar ett hinder som myror inte kan övervinna.

Vissa växtarter hjälper mot myror eftersom de avger en doft som myror inte gillar. Plantera dessa växter i din trädgård eller använd krukväxter.

Ormbunke, timjan, enbär, centaury, körvel, citron och lavendel har denna effekt. En annan möjlighet är att blockera myrans åtkomst med citronskal, vinäger eller kanelpulver. Myror undviker kontakt med dessa ämnen.

I trädgården, men särskilt i huset, kan myror vara en olägenhet. Det är svårt att tro hur många hemmet och tips mot myror är. Dessa inkluderar bästa praxis och några som har visat sig vara extremt effektiva. I grund och botten, under den varma årstiden, när altandörrarna är öppna, lämna inte mat som frukt och bröd öppna, för det är detta som sökrobotarna känner sig magiskt lockade till, och eftersom de är sanna mästare på "vägbyggnad" ", dyker de vanligtvis in i köket med blixtens hastighet på.

Rita en linje med krita

Ett av de många tipsen mot myror är att hålla insekter på väggar. Här är det lämpligt att dra en tjock krita linje eller att arbeta på gnidningsremsorna med lera. Myror kan också drivas av väggarna med hjälp av medelhavsörter som lavendel eller merian.

Om det finns läckor i huset genom vilka myror kan krypa, är det bäst att skydda dem med plåt koppar. Myrorna försvinner vanligtvis efter en dag eller två. Gömställen bör blötläggas med jäst som tidigare har lösts i vatten. Myror är också ”allergiska” mot träull i sin grogrund och mot körvel som spridits.

Många hem- och trädgårdsägare svär vid hemmet att strö de synliga myrspåren med bakpulver. Eller de sprider kanel som en barriär och sprutar myrorna med glasrengöringsmedel. Vitlök rekommenderas också: klipp upp en kryddnejlika och gnugga saften på båda sidor ca 5 cm från myrvägen. Det är dock bättre att inte använda kemiklubben i form av insektssprayer eftersom det är skadligt för miljön och också lägger sig på föremål som B. Barn kommer i kontakt.

Eliminera myrboet

Nästan alla tips mot myror rekommenderar att man följer myrvägen till boet och sedan eliminerar det. Du kan göra detta med kokande vatten, en radikal metod som fungerar under minst en viss tid. Att spraya hårspray längs myrvägen sägs också vara effektivt.

Insekterna kvävs på det syntetiska hartset som det innehåller. Om du sår lavendel i trädgården kommer du vanligtvis att kunna förhindra en pest av myror. Myrbeten placerade på en platt tallrik är också dödliga.

Honungsvatten, sockrad öl, hallonvatten, söt och utspädd likör eller sirap är lämpliga för detta. En blandning av socker och kaliumklorid kan också få myrorna att förgås. En annan brute-metod är att sätta bakpulver i myrhålen. Eller blötlägg en svamp med sockervatten eller ättika tills insekterna håller fast vid den och förstör dem med kokande vatten.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Hitta i toppen🔟 de bästa och bästsäljande myrbetesprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Aeroxon myrfälla myra betesburkar (3 burkar)*
 • STARK LOCKEFFEKT: På grund av myrburkens matande bete dör hela myrkolonin i boet på bara några dagar. Betet lockar...
 • LÄTTA ATT ANVÄNDA: Burkarna kan användas var som helst i huset där det finns myror. Även på altanen, balkongen och i källaren. Till...
 • STYRLIG METALLLÅDA: Tack vare den stabila lådan är myravvisandet säkert. Beteslådan stängs upptill så att barn och...
2. Storsäljare
Aeroxon Ant Bait - bekämpar hela myrboet (set med 6...*
 • Förstör tillförlitligt myror och myrbon. Gäller i huset, altanen, balkongen och källaren.
 • Myrbetesboxen är luktfri och fungerar i upp till 3 månader.
 • Lägg den bara på myrornas vägar. Attraktionsämnen som är attraktiva för myror.
- € 3,003. Storsäljare
Substral Celaflor Ant Bait, för att bekämpa myror i...*
 • Celaflor myrbeten är redo att användas i huset och på terrassen
 • Effekten fördröjs efter några timmar, vilket säkerställer en tillräcklig häckningseffekt.
 • Lätt och rent att använda - lägg bara på myrornas gångvägar
- € 0,844. Storsäljare
Aeroxon myrbeteslåda, förpackning med 5*
 • Aeroxon Myror Koederdose 5er Pack, kämpar myror i boet
 • Skadligt för vattenlevande organismer med långvariga effekter
5. Storsäljare
Aeroxon myrbeteslåda - snabb och stark effekt - även...*
 • Bekämpar myror och myrbon
 • För användning i huset och på terrassen
 • Luktfri, fungerar upp till 3 månader
- € 1,996. Storsäljare
ARDAP myrbete 3 burkar - myrbetesburk som myrfälla...*
 • Myrbete från ARDAP: Praktisk myrbeteslåda som en effektiv myrfälla för att bekämpa myror
 • Det speciella myrgiftet fungerar som myrbete för inomhusmyror i huset. Myrfällorna inomhus är rena, snabba och...
 • Myrdödaren med ett specialmedel mot myror bekämpar alla typer av myror och hela myrboet
7. Storsäljare
Panteer ® myrbeteslåda - bekämpa helt enkelt myror med...*
 • EFFEKTIV INGREDIENS - Vår nya aktiva ingrediens i gelformat designades för att attrahera myror som antingen har socker...
 • ÄVEN MOT FARAOMYROR - De flesta myror föredrar sockerrik mat, andra arter, såsom faraomyran, som på 19-talet efter ...
 • BETYG 2x MYCKET BRA - Vårt myrbete fick betyget 05 MYCKET BRA av PRÜFENGEL i nummer 23/1,4. Detsamma gäller för...
8. Storsäljare
REINEX myra bete 4-pack *
 • Innehåll: 4 betelådor
9. Storsäljare
PIC - myrbetesburk - myrbete för inomhus, terrass,...*
 • STARK LOCKEFFEKT: På grund av myrburkens matande bete dör hela myrkolonin i boet på bara några dagar. Betet lockar...
 • LÄTTA ATT ANVÄNDA: Burkarna kan användas var som helst i huset där det finns myror. Även på altanen, balkongen och i källaren. Till...
 • STYRLIG METALLLÅDA: Tack vare den stabila lådan är myravvisandet säkert. Beteslådan stängs upptill så att barn och...
10. Storsäljare
Celaflor myrbete - med snabb och pålitlig...*
 • Celaflor myrbeten är färdiga att använda för användning i huset och på terrassen. Snabb, säker och varaktig effekt på...
 • Myrorna kryper in i burken på grund av betes starka attraktion, absorberar den aktiva substansen, tar in den i sitt bo och matar den...
 • Effekten är något fördröjd efter några timmar, så en pålitlig boeffekt garanteras
- € 3,00erbjudandet
Substral Celaflor Ant Bait, för att bekämpa myror i...
Substral Celaflor Ant Bait, för att bekämpa myror i...*
Enkel och ren att använda - placera helt enkelt på myrornas stigar; Med en stark, attraktiv attraktionseffekt på...
12,99 € € 3,00 9,99 €
- € 0,84erbjudandet
Aeroxon myrbeteslåda, 5 st
Aeroxon myrbeteslåda, förpackning med 5*
Aeroxon Ants Baederdose 5-pack, kämpar myror i boet; Skadligt för vattenlevande organismer, med långvariga effekter
10,39 € € 0,84 9,55 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning