Mobila akuttoaletter för på språng: En oumbärlig resesällskap

Foto av författaren

Maren

Emergency toalett

Nödtoaletten för vägen

Pippi-kartongen går till revolution!
I tider när världen blir fylligare, behövs lösningar på vätskeproblem. Pippi. Om du någonsin har fastnat i en trafikstockning vaknar nu obehagliga minnen. Ibland vet du inte vart du ska gå, bakom skyddsräcken är det inte bara farligt, men inte ens synligt. Hon är inte gjord för det. Skyddsräcken. Så även sylt i din blåsan.

I den här guiden presenterar vi olika lösningar för nödsituationer. För kvinnan, för mannen och barnen. Vilka alternativ har du när du är på språng? Föredrar du att använda engångsbruk? Eller bättre återanvändbara? Du kan ta reda på för- och nackdelarna och vår slutsats här. - Emergency toalett för vägen

Akuttoalett för att vara på språng - i jämförelse

Bramble - 2 kvinnliga urinaler för på språng med väska och tillbehör -...YACHTICON mobil hopfällbar toalett vit | Campingtoalett...Ecosharkz akuttoalettpaket för barn för brådskande små ...Uriwell mini urinal för henne och honomFashionapple Portable Emergency Urinal Toalett, Urinal Toalett...Happy Pi resetå toalettTRAVEL JOHN engångs urinal 3 bitEasyPee damurinal för på språng: Originalurinal för...Uriwell mini urinal för henne och honom
Bramble - 2 damurinal för på språng med väska...*YACHTICON mobil hopfällbar toalett vit | Campingtoalett...*Ecosharkz nödtoalettpaket för barn för ... *Uriwell mini urinal för honom och henne *Fashionapple Portable Emergency Urinal Toalett,...*Happy Pi-resetoalett *TRAVEL JOHN engångsurinal 3 delar *EasyPee kvinnlig urinal för på språng: Originalet ... *Uriwell mini urinal för honom och henne *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B06XWSJ5HD" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
TOALETT FÖR PÅ RESTEN? - Intressanta saker i DM! ▹ AnnaMaria ♡

Vad är en urinal för att resa?

Praktisk, liten och hygienisk. Dessa tre attribut parafraserar en urinal för att resa helt bra. Det finns för män och kvinnor, på grund av de anatomiska skillnaderna, för varje kön enligt lämplig urinal.
Syftet med varje urin är att avsiktligt styra urinen. Var det på en toalett för vägen eller, för oss kvinnor, att bara inte klä av sig och att kunna bedriva vårt lilla företag därmed stående.
Oavsett om det finns en trafikstockning eller om det inte finns någon toalett tillgänglig, är dessa urinaler praktiska.
Du kan bara lägga den i fickan och använda den om det behövs. På de hygieniska aspekterna kommer vi ner nedan.

Akuttoalett: urinal för kvinnor

Kön : Kvinna

blåsvolym: medelvärde 550 ml

extrema situationer: graviditet, efter födseln, PMS, inkontinens i ålderdom eller på grund av sjukdom, svagt bäckenbotten, irritabel urinblåsan

Du som kvinna utsätts för naturliga fluktuationer, vilket kan göra det svårt inte bara en gång i månaden utan också på grund av ditt liv att hålla urinen. När du har dina dagar "kastar din kropp" allt den inte behöver. Om du är gravid tar barnet bort urinblåsan. Och när du har fött är ingenting som det var tidigare. Ditt bäckenbotten behöver återhämta sig. Detta kan leda till urininkontinens. Även i ålderdom eller om du har en irritabel urinblåsan har du "tappat" - du måste tänka mer ofta.

Tillverkarna har kommit mycket för dig:

 • Engångspapp urinaler som du kan fästa i urinröret. Således är urinen, som liknar mannen, inte nere, men horisontellt härledd. Efter användning kastar du helt enkelt Pippi-kartongen.
 • De återställbara urinalerna, som är gjorda av plast, fungerar på samma sätt. Samma princip: Urinalen hålls i urinröret och härrör från urinen. Efter användning kan du enkelt torka urinalen med en trasa, håll den under rinnande vatten eller rengör det med en desinfektionsvätska. Klar.
  För vissa urinaler behöver du bara öppna dina byxor. De är utformade så att du inte ens behöver klä av sig längre.
 • En Pocket Toalett är en påse fylld med granulat, ungefär som en blöja. Kapaciteten är upp till två liter. Nackdelen: efter Pippi gör att du har en hel påse full av Pippi - granulat, som du måste bortskaffa i en sopor. Fördelen: du behöver inte kassera det omedelbart. Det kan vara ett alternativ om du sitter fast i en trafikstockning.
 • Flaska: Det finns kvinnor såväl som män och jämn könsbestämning - Kompatibel, urinoarersom du kan använda som en kvinna med en sorts trakt. Denna tratt är anpassad till ditt kön och du kan enkelt ansluta den till urinflaskan. Efter användning rengör du traven och stäng flaskan med skruvlocket. Upp till två liter passar i denna flaska. Utan skräp och återvinningsbar!
 • För allt som kan hända med dig på vägen finns det fortfarande väskor. De bryr sig inte om du behöver göra ett stort eller litet företag eller lämna över. Påsen är utformad för att hålla alla dina kroppsvätskor i den. Även i denna väska ingår granuler och efter användning kan påsen stängas väl. Med den i nästa skräp.

Akuttoalett: urinal för män

Kön : Man

blåsvolym: medelvärde 750 ml

extrema situationer: Inkontinens med ålderdom eller från sjukdom, svagt bäckenbotten, irritabel blåsning, prostata problem, diabetes

Du som en man är inte så komplicerad, i grund och botten har du alltid din "tratt" med dig och du kommer runt i pinsamt läge av naturen. Men ibland finns det inget träd tillgängligt och du kan också fastna i en trafikstockning.
Så vad du behöver är en catch-up möjlighet.

 • Urinflaskan skulle vara sådan. Den är gjord på ett sådant sätt att (med lite övning kanske) kan ingen droppe gå fel. Eftersom du har en större bubbla som en man, är en flaska med större volym bättre.
 • Även en facktoalett är bra för dig. Den innehåller speciella granuler, som helt enkelt kan absorbera din urin. Du kan försegla den här väskan väl och förfoga över den vid nästa tillfälle i en soptunna.

Akuttoalett: urinal för barn

Visst, både på stor och liten skala. Av denna anledning finns det separata urinflaskor för barn, och de flesta är utformade som en rolig karaktär, som har mindre volym men är könsspecifik.
Flaskorna är mycket miljövänliga. Men om du vill, också för det stora företaget, granulat väska för vuxna är också lämpliga.

För vem är en toalett för vägen

Sammanfattningsvis är facktartetten lämplig för:

✪ män

✪ kvinnor

✪ barn

✪ trafikstockning - situation

✪ Festivaler

✪ Parker / djurparker

✪ Byggarbetsplatser (särskilt på sommaren när mobila toaletter inte lärs fram till nästa dag

✪ Byggarbetsplatser utan mobiltoalett

✪ i utlandet eller reser i allmänhet

✪ dyra motorväg - du kan spara toaletter

✪ långa bussturer

Camping

En sådan nödtoalett har den stora fördelen att du helt enkelt kan lägga den i fickan och därmed vara helt oberoende.

Din bubbla

Visste du det

 • en bubbla kan innehålla upp till 1,5 liter vätska,
 • Men med 200 - 500 ml börjar hon redan ge en Pippi-signal
 • en manlig blåsan kan hålla 750 ml i genomsnitt,
 • en kvinnlig blister 500 ml
 • En svag bäckenbotten kan öka urinering för båda könen

blåsträning

Om du kan kan du också träna din blåsan. Om du får känslan måste du bara vänta några minuter och dra ner "ner" dina muskler tillsammans. Din blås kommer ihåg med tiden att det har mer utrymme och dina muskler kommer också att stärkas. Du kan göra bäcken golvträning.

Innan du påbörjar en lång resa, bör du avstå njutningen av att "driva" drycker. Dessa inkluderar kaffe, alkohol, svart te och destillatörs te.

men : om du avstår från att dricka vatten skadar du din kropp.

Urinmaterial

Materialen består av olika plaster. Granulerna från påsarna är vanligtvis biologiskt nedbrytbara. Om du tar återanvändbara produkter, var uppmärksam på stabiliteten. En urinflaska eller tratt för kvinnan föll snabbt ner. - Produkten ska kunna motstå detta.

Urinvård

Med återanvändbara produkter har du möjlighet att helt enkelt skölja bort verktygen med vatten eller använda en desinfektionsvätska. Kanske är det nog att rensa upp med en näsduk. Du bör då och då rengöra urinret noggrant. Du kan göra det enkelt med tvål och vatten. Materialen är skapade på ett sådant sätt att de är mycket lätta att ta hand om. Endast om de har sprickor bör du ersätta dem av hygieniska skäl.

Administrativa brott Wildpinkeln

Wildpinkeln är ett regleringsbrott?
Ja. Så det finns i OwiGs §118:
(1) Övertygare är de som begår en grov oanständig handling som sannolikt kommer att chocka eller äventyra allmänheten och försämra den allmänna ordningen.
Detta kan vara mycket dyrt, så om någon känner sig irriterad genom att kissa.

... och i en trafikstockning?

Speciellt för sylt rekommenderar vi urinflaskor med olika tillbehör (för kvinnan och mannen). Med det har du inget sopor i bilen som flyger runt och kan dumpa flaskan vid nästa tillfälle och skölja också.

Fördelar och nackdelar med en mobil toalett

De olika urinalerna har olika fördelar och nackdelar, men i allmänhet kan man säga:

Fördelar med en akuttoalett när du är på språng

✔ Du kommer aldrig behöva offentliga toaletter igen

✔ inte ens om du är sjuk eller gravid

✔ Du kan också spara på insättningar eller urinpåse / katetrar

✔ De är tillgängliga för fruen, för mannen och även för barn

✔ och påsar med granulat som du också kan använda för din stora verksamhet

✔ även om du måste kräka på vägen

Resepaket innehåller ofta hela familjesäten. Det finns något för alla och till och med en liten flaska desinfektionsmedel

Nackdelar med en nödtoalett på språng

✘ Du kan behöva lite träning eller övervinna för att använda toaletten på språng

✘ Du har ett inköpspris

✘ och måste leta efter dig, vilket är bäst för dig

✘ Om du använder engångs toaletter är det en annan miljöfaktor

✘ Du måste rengöra återanvändbara

Slutsats - mobila nödtoaletter

En sådan fickplats kan vara mycket vettigt. Var du än är, oroa dig inte för att inte ta dig till badrummet i tid. Det kan kräva lite mer övning som kvinna att använda ett sådant verktyg, men fördelarna uppväger resten. Istället för att huka ner byxorna öppnar du bara dragkedjan och sätter på Pippi-kartongen. Och då kan du stå bredvid en man. Åtminstone i teorin.
En flaska med olika uppsatser är lämplig för hela familjen, är miljövänlig och ren.

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda akuttoalettprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta akuttoalettprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 3,50erbjudandet
- € 1,00erbjudandet
- € 0,51erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Jonhy Wee kisspåse ficktoalett för på språng 600 ml förpackning om 3 - akuttoalett för kvinnor, barn, män - resetoalettbil - campingfestivaltoalett damurinal på resan urinpåse

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

- € 3,501:a bästa produkten

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med produkten för akuttoalett.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor

Källor: Emergency Toilet
https://dejure.org/gesetze/OWiG/118.html
https://amazon.de


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 21.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

1 tanke på “Mobila nödtoaletter för på språng: En oumbärlig resesällskap”

Schreibe einen Kommentar