om oss

Är du nyfiken och vill lära dig något om skapandet av hemsidan/bloggen och personerna bakom den? - Nu går vi! 🙂

Patrick Witte | Testare, konsult, operatör & admin

Ärliga tester - Om oss

Hej allihop, det här är Patrick från Eberswalde, född '82, stolt pappa och hjärnan bakom bloggen "Ärliga tester". Om du inte har listat ut det än så är jag ett fan av det avslappnade "DU" i mina inlägg - så låt oss chatta som goda kompisar. 😉

I min vilda ungdom var jag galen i datorsystem, spel, multimedia och det spirande internet. Entusiasmen för tekniken var uppenbar. Kommer du fortfarande ihåg 286:an? Jag har faktiskt fortfarande en i källaren! Och så 486, Gameboy, SNES... Min första kontakt med en PC var 1995 - Windows 95 & DOS, den gamla goda tiden. Visst, spel var dagens ordning, men jag älskade också att ta isär datorn – och då var det såklart någon som var tvungen att fixa röran. 😉

Med tiden blev jag en PC-hobbyist för mig själv och andra. När det kom till multimediateknik sa folk ofta: "Patrick, du kan dina saker!" Men hallå, ingen vet allt, så för mig var det en fråga om forskning och lärande. Jag är autodidakt rakt igenom, jag lärde mig allt – med YouTube, DVD-skivor, tidningar, blogginlägg och såklart mycket trial and error.

Sedan kom kärleken till fotografi & Photoshop, till och med att ha en egen liten fotostudio. Återigen var det att lära sig genom att göra. Fotografering, planering, fotoredigering – allt detta ledde till min egen blogg/hemsida. Jag minns fortfarande början av JOOMLA... existerar det fortfarande? – Vänta lite, jag ska kolla det snabbt. 😄 Okej, wow, det finns fortfarande och det har utvecklats! Vid något tillfälle bytte jag till WordPress, enklare, bekvämare och hej, nästan hälften av alla webbplatser körs på det. Med grundandet av "die.verbreiter" började saker och ting på riktigt – lära och hjälpa tillsammans.

Tiderna förändras, komplicerade fotograferingar blev mindre vanliga, inte för att det inte längre var roligt, utan på grund av ansträngningen. Men jag har alltid velat ha en egen blogg. Så här kom "Ärliga tester" till. Här lärde jag mig allt om WordPress, SEO, marknadsföring på nätet, bakåtlänkar, skriva bloggartiklar, affiliate marketing, HTML/CSS & PHP. Ett ständigt lärande!

"Ärliga tester" är min baby som kombinerar alla mina intressen och färdigheter. Foton, grafik, teknik, servrar, verktyg, problem och lösningar – det blir aldrig tråkigt! Jag hjälper till med tester, guider, tips, köpråd, idéer och rekommendationer precis som tidigare bara i större skala. Ämnena är lika varierande som jag är, så inga begränsningar för "ärliga tester". Oavsett om det är ett gör-det-själv-projekt med min son, att presentera en cool produkt eller att skriva en detaljerad testrapport – allt ingår. 🙂

Kort om mig: Jag är en cyklist, fotbollsspelare, sportentusiast, RC-pilot, seriefantast, biobesökare, spelare, trädgårdsmästare, gör-det-själv-entusiast, positiv tänkare, humoristisk, kärleksfull pappa, pixelartist, gör-det-själv-entusiast, testare, copywriter, admin och mycket mer. 🙂


Team - Ärliga tester

En översikt över bidragande författare, testare och rådgivare.

Maren Frentrup | rådgivare

Maren Frentrup

Jag är en frilansskribent och jag är född 1983. Jag älskar att läsa, böcker och skriva på papper. Gillar dammiga bibliotek och tystnaden. Jag hade ett eget bibliotek redan när jag gick i skolan – som i efterhand, i min fantasi, visade sig vara mycket större än vad det faktiskt var.

Jag har gett ut två böcker. Skriv som passionerad spökskrivare, övertygad rådgivare, entusiastisk e-bokare och framför allt som frilansare. Ett tag var stadsbiblioteket i Osnabrück mitt andra sovrum, tills jag en dag tjänade pengar och kunde köpa böcker åt mig själv. Jag har aldrig förbjudit mig själv något professionellt, inte ens fått skaffa mig en massa erfarenhet. Som ett resultat kunde jag uppleva en hel del och denna kunskapsrikedom – som växer fantastiskt för varje dag – blev hörnstenen för mitt steg till egenföretagande som författare. 

Julian P. | testare

juliansk

Jag är Julian och jag kommer från Kiel. Jag gick ut gymnasiet 2020. På min fritid gillar jag att utöva alla typer av uthållighetsidrotter. Oavsett om jag springer, cyklar eller simmar, någon sport lockar mig alltid ut i friska luften.

Min favoritdistans är halvmaran som jag även har tävlat internationellt i Danmark och Norge. Kombinationen av uthållighetsidrotter, som triathlon, är också väldigt populär hos mig. Jag tränar även för långdistanstriathlon. Jag skriver mina erfarenheter och testrapporter om sport- och fitnessprodukter för "Ärliga tester".

Juliane S | Testare & Fairy Godmother

IMG 20220210 WA0009

Jag är Jule, en liten dekorationsdrottning och jag gillar verkligen vintagestilen. Som kvinna gillar jag att syssla med skönhets- och modeprodukter, vem hade trott. 😉 Jag tycker om många produkter, som jag skulle vilja dela med mig för att få mer bloggupplevelse själv.

Dessutom gör jag mindre saker i bakgrunden när det kommer till att gå in, uppdatera och testa ”Ärliga tester”. Professionellt jobbar jag med människor och där kommer mitt stora hjärta väl till pass. På min fritid och borta från internet gillar jag att idrotta på gymmet eller utomhus. Min hund "Luke" har följt med mig i 5 år.

Sarah W | testare

Sarahs avatar

Hallå! Mitt namn är Sarah. Jag gillar verkligen att testa nya saker, framförallt skönhetsprodukter, men också annat som gör vardagen enklare och vackrare.

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och skriver om produkter som jag använder och har testat själv när tiden tillåter. Min Bolonka "Dexter" är alltid vid min sida. Du är välkommen att följa oss på Instagram 😉

Tony W | testare

Hej, jag fick chansen att prova på att skriva och använda Wordpress. Mina intressen är tekniska då jag är mekatronikingenjör. På fritiden ägnar jag tid åt att pyssla i mitt hus och i trädgården.

andra författare och testare

Dirk R

katharina

niko