om oss

Är du nyfiken och vill lära dig något om skapandet av hemsidan/bloggen och personerna bakom den? - Nu går vi! 🙂

Patrick Witte | Testare, konsult, operatör & admin

Ärliga tester - Om oss

Hej, jag heter Patrick, jag bor i Eberswalde, jag byggdes 82, jag är pappan och driver bloggen "Ärliga tester". Som ni kanske har läst så föredrar jag ett respektfullt "DU" i mina inlägg. 🙂 Oavsett vem "DU" är, var kompis och låt oss chatta. 😉

Mina tidiga intressen för datorsystem, spel, multimedia och det långsamt framväxande Internet antydde redan min entusiasm för teknik. På 90-talet fick jag 286:an (jag har fortfarande en i källaren) och 486:an, senare Gameboy och SNES. 1995 kom jag i kontakt med mina föräldrars första PC med Windows 1 & DOS. Jag spelade huvudsakligen spel som alla andra, men jag ordnade ändå om och plockade isär datorn regelbundet, så att någon var tvungen att fixa allt igen. 🙂

Under åren har jag byggt datorer åt andra eller mig själv. När det gällde annan teknik inom multimediasektorn var folk glada över att återkomma till mig med "Du känner dig runt och har en idé!". Ingen vet allt, så jag undersökte ämnen & produkter för att kunna hjälpa eller ge råd. Jag är självlärd! Jag har skaffat mig alla mina kunskaper och färdigheter genom att läsa, se, prova och göra. Youtube, DVD-skivor, tidningar, blogginlägg, forum och att prova själv hjälpte mig.

Någon gång kom jag till fotografi & Photoshop, med min egen lilla fotostudio. Jag lärde mig själv mycket igen på fritiden. Fotografering, planering, redigering av bilder med Photoshop ledde till en blogg/hemsida som jag skapat själv. Där skrev jag om mina projekt relaterade till fotografi & Photoshop. Facebooksida & blogg blev gärna matade och väl mottagna. Fotobloggen drev med JOOMLA för flera år sedan. Finns Joomla fortfarande? – Jag ska ta en titt 😉 Okej, wow finns kvar och har utvecklats vidare. Bytet till WordPress kom någon gång, eftersom många saker är bekvämare och bekvämare, och nästan 50 % av webbplatserna Wordpress baserad. Med grundandet av förlängarna vi hjälpte varandra med vårt kunnande och fortsatte att lära oss.

Tiden gick, komplexa fotograferingar & bildredigering blev mindre och mindre, inte för att det inte var roligt, utan på grund av ansträngningen och tiden jag lagt ner på det. Jag ville fortfarande behålla min egen blogg. Bloggen skapades på grund av mina olika intressen "Ärliga tester". Det var först med honom som jag lärde mig intensivt om WordPress och vad det innebär att skapa och driva en webbplats. Vad är SEO egentligen? Hur fungerar marknadsföring på nätet? Vad är bakåtlänkar? Hur man skriver en bloggartikel Vad är affiliate-marknadsföring? Vad och för vad är HTML/CSS & PHP? Jag lärde mig mycket nytt från bloggen och lär mig fortfarande!

Ärliga tester samlar nu många av mina intressen och färdigheter. Foton & grafik med Photoshop eller Lightroom ingår också. Tekniken som servrar, verktyg, produkter, problem & lösningar är alltid närvarande och låter det aldrig bli tråkigt. Dessutom hjälper jag till med tester, guider, tips, köpguider, idéer & rekommendationer som jag brukade göra, bara att jag når fler. Produkterna & ämnena är lika olika som jag är, så jag behöver inte begränsa mig till "ärliga tester". Oavsett om jag gör ett DIY-projekt med min son, presenterar en cool produkt eller skriver en längre testrapport, allt är möjligt. 🙂

Det här är jag: Cyklister, fotbollsspelare, idrottare, RC-piloter, seriejunkies, biobesökare, spelare, trädgårdsmästare, hantverkare, positiva tänkare, humoristiska, kärleksfulla pappa, pixelpushers, gör-det-själv-are, testare, copywriters, admins och mycket mer. 🙂


Team - Ärliga tester

En översikt över bidragande författare, testare och rådgivare.

Maren Frentrup | rådgivare

Maren Frentrup

Jag är en frilansskribent och jag är född 1983. Jag älskar att läsa, böcker och skriva på papper. Gillar dammiga bibliotek och tystnaden. Jag hade ett eget bibliotek redan när jag gick i skolan – som i efterhand, i min fantasi, visade sig vara mycket större än vad det faktiskt var.

Jag har gett ut två böcker. Skriv som passionerad spökskrivare, övertygad rådgivare, entusiastisk e-bokare och framför allt som frilansare. Ett tag var stadsbiblioteket i Osnabrück mitt andra sovrum, tills jag en dag tjänade pengar och kunde köpa böcker åt mig själv. Jag har aldrig förbjudit mig själv något professionellt, inte ens fått skaffa mig en massa erfarenhet. Som ett resultat kunde jag uppleva en hel del och denna kunskapsrikedom – som växer fantastiskt för varje dag – blev hörnstenen för mitt steg till egenföretagande som författare. 

Julian P. | testare

juliansk

Jag är Julian och jag kommer från Kiel. Jag gick ut gymnasiet 2020. På min fritid gillar jag att utöva alla typer av uthållighetsidrotter. Oavsett om jag springer, cyklar eller simmar, någon sport lockar mig alltid ut i friska luften.

Min favoritdistans är halvmaran som jag även har tävlat internationellt i Danmark och Norge. Kombinationen av uthållighetsidrotter, som triathlon, är också väldigt populär hos mig. Jag tränar även för långdistanstriathlon. Jag skriver mina erfarenheter & testrapporter om sport- och fitnessprodukter för "Ärliga tester".

Juliane S | Testare & Fairy Godmother

IMG 20220210 WA0009

Jag är Jule, en liten dekorationsdrottning och jag gillar verkligen vintagestilen. Som kvinna gillar jag att syssla med skönhets- och modeprodukter, vem hade trott. 😉 Jag tycker om många produkter, som jag skulle vilja dela med mig för att få mer bloggupplevelse själv.

Dessutom gör jag mindre saker i bakgrunden när det kommer till att gå in, uppdatera och testa på "Ärliga Tester". Professionellt jobbar jag med människor och det är där mitt stora hjärta kommer väl till pass. På min fritid och borta från internet gillar jag att idrotta på gymmet eller utomhus. Min hundman "Luke" har följt med mig i 5 år.

Sarah W | testare

Sarahs avatar

Hallå! Mitt namn är Sarah. Jag gillar verkligen att testa nya saker, framförallt skönhetsprodukter, men också annat som gör vardagen enklare och vackrare.

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och skriver om produkter som jag använder och har testat själv när min tid tillåter. Min Bolonka "Dexter" är alltid vid min sida. Du är välkommen att följa oss på Instagram 😉

Tony W | testare

Hej, jag fick chansen att prova på att skriva och använda WordPress. Mina intressen är tekniktunga eftersom jag är mekatronikingenjör. På min fritid håller mitt hus och trädgård mig sysselsatt med manuellt arbete.

andra författare och testare

Dirk R

katharina

niko