Organisationssystem för kylskåp - kylkorg

niko

Inga kommentarer

mDesign 4 -pack förvaringslåda för köket - kylskåp av plast - kylskåp för mejeriprodukter, frukt och andra livsmedel - transparent

Rätt system för att hålla ditt kylskåp snyggt. Med organisationssystemet för kylskåpet eller en kylskåp har du en bättre överblick i kylskåpet. Alltför ofta hittar du mat i kylskåp som antingen har gått ut länge eller helt enkelt inte är förbrukad. Det är synd för den värdefulla maten och pengarna som läggs på den.

Men framför allt kan sådant här undvikas relativt enkelt med rätt system och mer perspektiv. När du väl har rätt grundorder i kylen eller frysen tappar du inte koll på saker så snabbt. Nästa gång du handlar kan du spara dig själv den ena eller den andra produkten med lite mer beställning.

Om du vill skapa en grundbeställning i kylen kan du först tilldela dess fack till vissa livsmedelsgrupper. Det övre facket kan användas för smör, margarin, yoghurt och kvark, nästa för korv och ost. Färsk mat som grönsaker och frukt hittar sin plats längst ner. Kylskåpsdörren kan också delas så här: Drycker kommer hela vägen ner, syltburkar sorteras i de övre facken.

HapiLeap kylskåp, justerbar förvaringshylla ...GOURMETmaxx klämlåda om 3 | Idealisk kylbox för...Justerbara förvaringsställ Kylskåp Lådor...HapiLeap kylskåpsorganisator Lådorganisatör Unik...BEYONDA matförvaringsbehållare kylskåp, 3-st., ...Kylskåp Lådor Kylskåp Organizer Justerbar ...Chef's Path förvaringslådor set - förvaringslådor gjorda av...Kyl / frys arrangör, platsbesparande, hylla, ...mDesign förvaringsbox - stapelbar box med fyra fack...SZWL infällbar lådorganisator, lådfack Kylskåp ...
18,95 €9,99 €Kontrollera pris32,98 €Kontrollera pris13,87 €37,99 €6,99 €16,20 €17,00 €
HapiLeap kylskåpslådor, justerbara ... *GOURMETmaxx klämlåda om 3 | Idealisk...*Justerbart förvaringsställ kylskåp Kylskåp...*HapiLeap Kylskåp ... *BEYONDA matförvaringsbehållare kylskåp, 3-st., ... *Kylskåp Lådor Kylskåp ... *Chef's Path Storage Box Set -...*Kyl- / frysorganiserare, ... *mDesign förvaringslåda - stapelbar låda ... *SZWL infällbar lådorganisator, lådfack ... *
◼️ "Säker och hållbar: Denna kylskåpslåda ...◼️ TRANSPARENS - För en snabb överblick i din ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Hälsosamt material】 - HapiLeap justerbar ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ KÖKOrganisatör: Organisera ditt kök med...◼️ 5 små hål på botten, med bra ventilation, ...◼️ PRAKTISKT BEGREPP: Lådan har fyra fack och ...◼️ Ej tillämpligt
◼️ Justerbar: Kylskåpsarrangören sträcker sig från ...◼️ IDEAL - Idealiskt lämpad för ren förvaring av ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Utrymmesbesparande: Kylskåpshyllan är perfekt för ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ OLIKA STORLEKAR: De (3) 1000 ml förvaringsburkarna är...◼️ Lätt och hållbar matbehållare med vikbar ...◼️ PRAKTISK FÖRVARING: Organisatorboxen passar i alla ...◼️ Ej tillämpligt
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
18,95 €9,99 €Kontrollera pris32,98 €Kontrollera pris13,87 €37,99 €6,99 €16,20 €17,00 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 14:44 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Skapa en grundläggande order

När allt har fått en fast plats är det lättare att få en översikt. Ett sådant arrangemang är också användbart för att sortera nya inköp, eftersom du vet exakt var vilka produkter som ska sorteras.

ledtråd Det finns också ett litet knep att använda all mat innan dess utgångsdatum. Matvänliga, genomskinliga glasbehållare är fyllda med alla produkter som närmar sig sitt utgångsdatum. Detta placeras sedan i mitten av kylskåpet så att det är klart synligt och förses med en lapp. Detta bör tydligt läsa något som "Ät först" eller "Vänligen använd upp".

Anteckningen påminner direkt varje familjemedlem om att dessa produkter måste ätas först. På så sätt kan utgången och oanvänd mat helt undvikas. Nyköpta föremål ska också alltid placeras så långt bak som möjligt, den mat som redan finns ska placeras precis längst fram. Så dessa tar automatiskt upp bättre.

Mer ordning kan också åstadkommas av glasbehållare, så alla kan bidra till ett plastfritt liv. Det är hållbart och skyddar miljön. Dessa är matvänliga och finns i olika storlekar. Vissa är till och med tillgängliga med vakuumgenererande lock, vilket garanterar en ännu längre hållbarhet.

Dessa glasbehållare kan sedan fyllas med korv och ostar. Å ena sidan ser det mer aptitligt ut än plastförpackningar, men å andra sidan är det också mer hygieniskt eftersom behållarna kan förslutas hermetiskt. Dessutom kan dessa behållare staplas ovanpå varandra så att mer utrymme kan sparas. Detta garanterar en tydligare struktur och bättre överblick.

Finns det något kvar av din favoritmåltid till imorgon? Vill du ha den i kylskåpet, värma upp den nästa dag i ugnen eller mikrovågsugnen eller föredrar du att frysa den först?

Då är "GOURMETmaxx" glasförvaringsbehållare Klickit exakt rätt för dig! Dessa praktiska allroundare är temperaturbeständiga från -20 ° C till +330 ° C och är därför lämpliga för alla tillfällen. Du kan använda den för att tillaga frysta livsmedel direkt i ugnen (utan lock) eller, tack vare mikrovågsventilen i locket, värm upp den i mikrovågsugnen och servera den sedan "färdig att servera".

De välformade behållarna tillverkade av robust borsilikatglas är tätt droppsäkra med det 4-faldiga klicksystemet och en tätningsring av silikon-för en varaktig doft och mot frysbränning. Den "kristallklara utsikten" av innehållet sparar dig från att söka i frysen och kylskåpet! Glasbehållarna tål diskmaskin.

Speciella plastbehållare finns tillgängliga för att spara utrymme och hålla ordning och reda i frysen. Dessa är speciellt skapade för de isiga temperaturerna och riskerar inte att bli porösa. Frysta grönsaker, pommes frites etc. kan hällas i dessa behållare. För att veta var vad som finns inuti kan du märka behållaren läsbart med en permanent markör.

Det betyder att du inte behöver kämpa dig igenom massor av olika påsar varje gång du letar efter något i frysen. Dessa behållare är också mycket lättare att stapla än påsar - vilket skapar mer utrymme och lagringsutrymme.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Regelbunden rengöring

Om kylskåpets eller frysens utsida ser orenlig och orenlig ut, beror det mest på de många små magneterna och bilderna som har fästs på den. Eller så är dörrarnas ytor fulla av fläckar och ser därför inte rena ut. I båda fallen måste man hitta en åtgärd. Magneter, bilder och barnritningarna tas bort så att ytorna kan behandlas med renare.

Det är bäst att använda universella rengöringsmedel som den från Cillit Bang för fett, fläckar och smuts i köket. Detta angrepp fläckar mycket snabbt och effektivt, så att allt du behöver göra är att torka ytan i cirkulära rörelser med en rengöringstrasa. Fläckarna försvinner utan mycket arbete.

När kyl- och frysdörrarna är rena kan du desinficera dem om du vill. Om du anser att varje hushållsmedlem vidrör ytorna oftare om dagen och lämnar bakterier bakom sig, är det här steget vettigt.

För att göra detta kan du till exempel använda desinfektionsgel, som helt enkelt kan spridas över alla ytor med hushållspapper och gnidas på. När du har gnidat alla ytor med det, låt desinfektionsmedlet torka. Det hela tar inte lång tid, är enkelt och säkerställer också god hygien.

Kylskåpets insida bör också kontrolleras regelbundet när det gäller korrekt hygien. Använd en Organisationssystem för kylskåpet, då krävs mindre tid för clearing. För det är här mat lagras som måste skyddas från bakterier och bakterier så bra som möjligt.

Kylskåpets insida rengörs bäst från smuts när det är tomt. Universell rengöringsmedel är också mycket lämplig för detta. Detta bör spridas över alla ytor med en rengöringstrasa och sedan ges tillräckligt med tid för att träda i kraft.

Kämpar du för att organisera dina matvaror i kylskåpet? Trådkorgar är ett alternativ till plastkylskåpet. En sådan flexibel förvaringskorg för kylskåpet kan också användas som en allsidig korg.

Oavsett om det är en kökskorg, i skafferiet, på kontoret, som en badrumshylla, förvaringsbehållare i barnrummet eller någon annanstans - dessa korgar är lämpliga för många ändamål och skapar ordning på många ställen. En sådan kylkorg har ofta också inbyggda handtag. Maskkorgen kan enkelt transporteras och flyttas.

Trådkorgen som kylskåp är inte bara funktionell utan gör också ett gott visuellt intryck. Metallkorgen är ett riktigt blickfång. De flesta av dessa korgar är tillverkade av satinerad ståltråd, vilket lovar ett långt liv. Korgarna finns i olika dimensioner för att lagra även stora föremål, t.ex. köksredskap i köket, på ett ordnat sätt.

Torka av ordentligt

Därefter torkas ytorna (helst med en ny trasa). Om du vill vara på den säkra sidan kan du också lägga de flyttbara glashyllorna i diskmaskinen i 90 grader, eller skölja dem väldigt varmt i diskbänken.

Samma procedur gäller för frysen, men du måste tina den i förväg. Desinfektion är också mycket viktigt i kylen och frysen. Du kan använda desinfektionsgelen igen och sprida den på alla ytor med hushållspapper, eller helt enkelt spraya desinfektionsspray på alla ytor och sedan smeta av den.

Kylskåpet ska rengöras minst en gång varannan vecka, och frysen kan avfrostas och rengöras en gång i månaden. När båda är riktigt rena och städade behöver du inte sätta tillbaka alla magneter och teckningar eller bilder igen.

Detta ger oro i rummet och ser vanligtvis rörigt ut. Om du verkligen vill hålla något i kylen kan du använda magnetiska inköpslistor. De ser vanligtvis vackra ut när det gäller design och är också praktiska eftersom de ger dig en bra överblick över vad du fortfarande behöver.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda kylkrobsprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
LOHAS LED kyllampa E14 LED-lampor, 1.5W ersättning för 15W...*
 • E14 som används i kylskåp kan även användas för spiskåpor.
 • Mått (BxH): 18 x 50.5 mm. Betraktningsvinkel: 360 grader. Ljuseffekt: 135lm.
 • Varm vit 2700K färgtemperatur för att skydda dina ögon.
- € 1,502. Storsäljare
KICHLY högkvalitativt skafferi köksarrangör - Set med 8...*
 • SET MED 8 ORGANISATIONER - Det utrymmesbesparande setet innehåller 8 medelstora, rymliga lådor, var och en med måtten 12,4 x 6,2 x 3,5 tum eller 31,5 x 15,75 ...
 • MÅNGSIDIG - Transparenta multifunktionella organisatoriska enheter för dina köksskåp, skafferi, bänkskivor, kylskåp, ...
 • STAPELBART FÖRVARINGSSYSTEM - Dessa förvaringsbehållare kan enkelt staplas ovanpå varandra för en platsbesparande ...
3. Storsäljare
Mepal - korvförvaringsbehållare Modula 3-lagers - kylskåp...*
 • FUNKTION: Den transparenta matbehållaren Modula från Mepal är en praktisk kylarrangör för förvaring av ...
 • KOMPONENTER: Den lufttäta matbehållaren består av 3 köttlådor ovanpå varandra. Det övre skalet är förseglat av en...
 • PRODUKTDETALJER: Matbehållaren med genomskinligt lock gör att du kan se innehållet med en blick. Så vet...
4. Storsäljare
D&D Living® Skivspelare Ø 25 cm - Kök & Kylskåp...
349 Bewertungen
D&D Living® Skivspelare Ø 25 cm - Kök & Kylskåp...*
 • BESTÄLLNING I KÖKET: Utrymmesbesparande och vridbart organisationssystem i köksskåpet. Eller som en skivspelare i kylen för att konservera burkar,...
 • FÖRVARING I VARJE GARDEROBS: Med vår roterande bricka kan du hålla koll på saker i skafferiet eller badrummet och ha dina rengöringsmedel ...
 • LÄTT ATT RENGÖRA: Den matta ytan skyddar mot irriterande fingeravtryck. Tack vare den moderna designen med rundade hörn...
5. Storsäljare
Rotho Rondo 3-delad förvaringsburk 2x 0,75l och 1x 1,35l med ... *
 • KOMFORT: Stapelbara kylboxar - Tydlig och platsbesparande förvaring av mat - Idealisk för korv och ost -...
 • HYGIEN: De lufttäta och luktisolerade staplingslådorna är lätta att rengöra i diskmaskinen - de nedre spåren ger en bättre ...
 • EGENSKAPER: Tvådelad rymlig hushållslåda är idealisk för ett flerfamiljshushåll, ingen deformation efter ...
6. Storsäljare
iDesign 58630 köksarrangör, liten skivspelare av...
3.017 Bewertungen
iDesign 58630 köksarrangör, liten skivspelare av...*
 • SKAPAR ORDNING: Denna roterande tallrik möjliggör platsbesparande och tydlig förvaring av kryddshakare, kosttillskott ...
 • ROTERBAR DESIGN: Behållarna som placeras på skivspelaren är alltid väl synliga Tack vare den vridbara designen finns innehållet också i ...
 • SNYGGT DESIGN: Kryddstället har ett kullager i rostfritt stål som säkerställer en mjuk roterande rörelse. Botten är räfflad, ...
7. Storsäljare
Utsökt kylskåp KS585-V-091F | 75 L kapacitet |...
6 Bewertungen
Utsökt kylskåp KS585-V-091F | 75 L kapacitet |...*
 • Uppgraderingen för ditt kök: det vita kylskåpet kombinerar enkel design med fantastisk funktionalitet och låter dig...
 • Extra förvaringsutrymme: Oavsett om det är för mindre hushåll eller som en andra enhet - med totalt 75 liter användbar kapacitet och justerbara hyllor,...
 • Kompakt och kraftfull: grönsaksfacket håller frukt och grönsaker fräscha och fräscha hela tiden. Och så att du också kan...
8. Storsäljare
Högkvalitativa lådor, set om 4, kan staplas för att spara utrymme (stapla lådor)...*
 • FÖRSTA KLASS MATERIAL: De högkvalitativa kallskurna burkarna är gjorda av robust plast (BPA-fri) och lovar en lång ...
 • MULTIFUNKTIONELLT: Kylboxarna har avtagbart lock och kan därför även användas som serveringsfat. Perfekt också...
 • PRAKTISKT: De färska lådorna håller din mat som korv och ost fräsch under lång tid och är därför särskilt lämpliga att förvara ...
9. Storsäljare
FINEW kylarrangörsset om 6 (medium), hög kvalitet...*
 • KYLSORGANISATIONSSET MED 6 - Denna uppsättning förvaringslådor för kylskåp innehåller 6 medelstora förvaringslådor med ...
 • MULTIFUNKTIONELL FÖRVARINGSLÅDA FÖR KYLSKÅP - Förvaringsstället kan spara utrymme, hålla maten fräsch och din mat / ...
 • INTE BARA LÄMPLIG FÖR MAT - De genomskinliga förvaringskärlen är idealiska för förvaring av olika föremål och ...
- € 21,1710. Storsäljare
Siemens KG39EAICA iQ500 kyl-fryskombination, 201 x 60 cm,...
1.177 Bewertungen
Siemens KG39EAICA iQ500 kyl-frys kombination, 201 x 60 cm,...*
 • lowFrost: Mindre och enklare avfrostning tack vare lowFrost: Tekniken i denna fristående kyl-frys-kombination minskar isbildning och...
 • LED-belysning: Tack vare den infällda LED-belysningen är inredningen i din stående kyl-fryskombination behaglig och ...
 • anti-fingeravtryck: De högkvalitativa ytorna i rostfritt stål på kylskåpsdörrarna är täckta med en speciell beläggning - förhindrar...
- € 1,50erbjudandet
Neu!
Comfee RCT284IX2 kyl/frys kombination / övre frys /...
Comfee RCT284IX2 kyl/frys kombination / frysfack på toppen /...*
204L total kapacitet: 163 L kyl + 41 L frys; Energieffektivitetsklass E/ 176 kWh per år
Neu!
Gorenje NRK 418 ECS4 kyl-frys kombination/ NoFrostPlus/...
Gorenje NRK 418 ECS4 kyl-frys kombination/ NoFrostPlus/...*
NoFrost Plus, MultiFlow 360°; CrispZone, BigBox, ExtraTry; LED-belysning, FreezeBox; Enhetens mått i cm (H x B x D): 182,4...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning