Test: På Cloudflyer vattentät löparsko

juliansk

Inga kommentarer

den På Cloudflyer vattentät löparsko representerar den vattentäta varianten av On Cloudflyer. På samma sätt som den ursprungliga modellen har Cloudflyer Waterproof också den typiska "Clouds" -dämpningen för tillverkaren On. Man lovar en 100% vind- och vattentätt membran och kraftfullt skydd mot stötar. Men håller On Cloudflyer Waterproof vad den lovar?

På Cloudflyer Vattentät

Uppgifter och fakta | På Cloudflyer vattentät löparsko

Denna modell faller under kategorin Dämpning och neutrala skor, eftersom det inte finns något aktivt arbete mot en feljustering av foten. På grund av den breda sulan, som jag kommer att prata om senare, kan skon också hjälpa mot överpronation. OOn Cloudflyer vattentät löparsko har en Droppe på 7 mm. Det betyder hälen 7mm står högre än framfoten.

Detta värde är ganska lågt för en vadderad sko, men tillåter en mer naturlig löpstil och är inte en nackdel, eftersom sulan i sig är tillräckligt tjock. Skon väger i herrprovstorleken 292gvilket inte nödvändigtvis är mycket för en modell med dessa dämpande och vattentäta egenskaper. Vikten är fortfarande märkbar när man försöker springa lite snabbare. Dessa skor är inte lämpliga för hastighetskörningar.

Jag känner mig mer begränsad här än att Cloudflyer skulle vara till någon hjälp. Den tjocka sulan stör gången över framfoten och ger inte tillräckligt med flexibilitet. För intervaller och andra snabba enheter rekommenderar jag omedelbart en annan modell. Men Cloudflyer Waterproof är ett bra beslut på många andra områden.

Löpande Cloudflyer löparsko för män, vattentät, svartPå Cloud Uomo A2-8 USAON Cloud Edge Moonlight, Kombi (terry white), Gr. 8: eWHITIN herrsneakers damsneakers löparskor joggingskor...Dampromenadskor sneakers löparskor sportskor fitness...JSLEAP Löparskor för män Walking Athletic för kvinnor Casual Slip...KOUDYEN Löparskor Andas Sneakers Snörning Sportskor...Mishansha Sneakers Sportskor Herr Lätta träningsskor...Salomon Speedcross 4 Gore-Tex Traillöparskor för män,...KOUDYEN Löparskor Andas Sneakers Snörning Sportskor...
Kontrollera pris245,73 €Kontrollera pris39,99 €39,89 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris144,90 €35,99 €
Löpande Cloudflyer löparsko för män, ... *On Cloud Uomo A2-8 US *ON Cloud Edge Moonlight, Kombi (terry white), Gr. 8: e *WHITIN Sneakers för män Löparskor för kvinnor ... *Kvinnors gångskor sneakers löparskor ... *JSLEAP Löparskor för män Walking Athletic för...*KOUDYEN Löparskor andningsskor ... *Mishansha Sneakers Sportskor Män Light...*Salomon Speedcross 4 Gore-Tex Herrar...*KOUDYEN Löparskor andningsskor ... *
◼️ Ej tillämpligt◼️ Märke: On Cloud◼️ Tyg i frotté och två typer av veganläderöverdel, ...Upper️ Övre material av sömlöst stretchnät för ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Legendarisk prestanda med klimatkomfort året runtUpper️ Övre material: syntetiska, bekväma vardagliga skor som är bra för ...
◼️ Ej tillämpligt◼️ Stil: fitness & crossträning◼️ Andningsbart textilfoder för komfort◼️ Har en vadderad krage och en ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Den fjärde generationen av vår legendariska Speedcross...◼️ Sula: gummi, halksäker och slitstark.
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
Kontrollera pris245,73 €Kontrollera pris39,99 €39,89 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris144,90 €35,99 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 20:01 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
På Cloudflyer Vattentät

Användningsområdena är olika

Många användningsområden gör On Cloudflyer vattentät löparskor till ett sann allround. Eftersom den här skon inte bara är lämplig för löpning. Vattentäta skor är till hjälp i många aktiviteter. Den enkla svarta designen gör också den här modellen till en iögonfallande följeslagare.

Jag gillar att använda On Cloudflyer Waterproof:

- För en promenad i skogen
- För vandring
- Under promenader på stranden
- Gå på mountainbike
- I trädgården
- Eller bara i vardagen

Den enda nackdelen jag stötte på i dessa aktiviteter var stenar i sulan. På grund av dämpningens distinkta form tenderar stenar från stigar att fastna mellan "molnen".

Det förutbestämda användningsområdet för denna modell är helt klart vägen. Dämpningen fungerar bra på asfalt. Under sköna träningspass har Cloudflyer Waterproof ofta lett mig bekvämt till min destination - helst i regnigt väder.

På Cloudflyer Vattentät

Säkerhet på natten

Med On Cloudflyer vattentäta löparskor är du väl utrustad även på natten. Skorna i sig är svarta som natten, men vissa reflekterande element gör skon verkligen märkbar. Det finns reflekterande On-logotyper i hälområdet och på framfoten. Skosnören är särskilt märkbara när de utsätts för ljus. Dessa är försedda med reflekterande remsor hela tiden. Detta säkerställer extra säkerhet i mörkret.

Bekväm dämpning genom typiska moln

På Cloudflyer Vattentät

Dämpningen är gjord av On's helium-superskum, som bearbetas i sulan i de vanliga On-molnen. De tolv molnen dämpar varje steg behagligt och elegant. Häl första löpare njuta av fullständig komfort. Men metatalsals kan också se fram emot en generös del av dämpning.

Jag gillade särskilt vadderingens breda form. Denna fastighet erbjuder löparen en utmärkt stabilitet på grund av den ökade kontaktytan med golvet och hjälper också mot överpronation. Användbar på ojämna ytor som kullerstenar. Som med den ursprungliga Cloudflyer har den vattentäta versionen också en hastighetskort integrerad i sulan, vilket också är ansvarig för stabilitet.

Detta är en tunn plastplatta. Nackdelen med denna installation är förlusten av viss dynamik i rullande beteende.

Hela sulan erbjuder också bra grepp på våta vägar.

Efter en kort period av att vänja sig vid det, är bärkomforten utmärkt

När jag kom in i skon för första gången var jag inte riktigt entusiastisk. Det övre materialet var inte smidigt och ganska sårat, särskilt i fotleden. Den breda sulan med kraftfull dämpning verkade stel och inte flexibel. Nu är jag glad att jag inte omedelbart kasserade Cloudflyer Waterproof. Även efter första körningen kände jag en betydande förbättring av bärkomforten.

En annan lång promenad visade mig att skon behöver lite tid att vänja sig vid. Den fluffiga tungan håller foten bekvämt och säkert i skon. Under tiden hittar jag Cloudflyer Waterproof på grund av den tjocka och breda sulan, liksom det generösa övermaterialet som mest bekväma sko i min garderob. 

Även tunga löpare kan använda den här skon med gott samvete. Dämpningen som beskrivs ovan Skyddar fogar och rullar försiktigt.

På Cloudflyer Vattentät

Trevlig löpekul även på långa löpningar

Komfortegenskaperna som just listats och dämpningen som förklaras ovan passade mig särskilt på körningar upp till 30 km. Skyddet av lederna var extremt bekvämt mot slutet av de långa sträckorna.

On Cloudflyer vattentät löparsko är perfekt för:

- väglopp
- träningspass
- 10 km körningar
- halvmaraton
- Långa körningar
- Kör i regnigt väder
- regenerering körs

För löptävlingar brukar jag alltid använda olika skor, speciellt om du springer lite mot tiden.

Video | På Cloudflyer Vattentät

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Slutsats: På Cloudflyer vattentät löparsko

Inte billigt, men värt priset!

Om du inte bryr dig om våta fötter eller om du bara springer när vädret är fint kan du använda det vanliga On Cloudflyer utan dåligt samvete. Det vind- och vattentäta membranet gör det övre materialet lite mindre smidigt och andas, vilket är särskilt märkbart när du kör utan regn. Skorna är då onödigt skrymmande och varma.

Som ett tillägg till din löpesko är On Cloudflyer Waterproof löparsko en bra lösning för eländigt väder. Att gå genom regnet med din sko är riktigt kul. Och de mångsidiga användningsområdena som listas ovan gör också skon till en riktig allround. On Cloudflyer Waterproof har blivit en oumbärlig del av mitt skoskåp. En sko för alla som använder det kalla, våta och mörka som en ursäkt för att inte springa.

Listpriset på 190 € är över genomsnittet för löparskor utan kol. Men om du är villig att betala detta pris kan du också förvänta dig det över genomsnittet kvalitet. Jag har använt skon intensivt i några månader och har fortfarande inte märkt något onormalt slitage på materialet. Kvalitet har sitt pris.

Lästips: Testrapport för Löpande ryggsäck

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda On Cloudflyer-produkterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
ON Cloudflyer - 9 *
 • Andningsbar, anpassningsbar och stödjande konstruerad mesh övre
 • Andningsbart textilfoder för komfort
 • Avtagbar innersula för dämpning och stöd
2. Storsäljare
3. Storsäljare
ON Cloudflyer - 7 / 38
174 Bewertungen
4. Storsäljare
ON Cloudflyer - 7.5
1 Bewertungen
5. Storsäljare
On Running W Cloudflyer vit, löparsko dam, storlek EU 37.5 -...
5 Bewertungen
6. Storsäljare
ON Dam Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz Trainer 37.5...*
 • Andningsbar, anpassningsbar och stödjande konstruerad mesh övre
 • Andningsbart textilfoder för komfort
 • Avtagbar innersula för dämpning och stöd
7. Storsäljare
PÅ Cloudflow Svart Vit - 9,5/43
405 Bewertungen
- € 11,348. Storsäljare
På Running Cloud 5 Black 42
2 Bewertungen
On Running Cloud 5 Black 42*
 • Ovandel i mesh som andas med syntetöverdrag för strukturellt stöd
 • Andningsbart textilfoder för komfort
 • Avtagbar innersula med dubbeldensitet för dämpning och stöd
9. Storsäljare
På att köra Cloudflow rosa - 7.5
10 Bewertungen
On Running Cloudflow rosa - 7.5*
 • Ovandel i slitstark mesh med syntetiska överlägg utan sömnad
 • Andningsbart och fukttransporterande textilfoder för ett hälsosamt klimat i skon
 • Uttagbar dual density innersula för dämpning och stöd.
10. Storsäljare
Neu!
ON Dam Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz Trainer 38 EU
ON Women's Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz Trainer 38 EU*
Ovandel i mesh som andas, anpassar sig och stödjer; Andningsbart textilfoder för komfort
210,35 €
Neu!
ON Dam Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz Trainer 37.5...
ON Dam Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz Trainer 37.5...*
Ovandel i mesh som andas, anpassar sig och stödjer; Andningsbart textilfoder för komfort
169,95 €
Neu!
On Running Women's Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz...
On Running Women's Cloudflyer Textile Synthetic Flare Quartz...*
Ovandel i mesh som andas, anpassar sig och stödjer; Andningsbart textilfoder för komfort
149,95 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning