Petsfit | Hundryggsäck

hund ryggsäck

Hundägare vill ha sin älskling med sig hela tiden. Detta är till och med möjligt med Petsfit-ryggsäcken, åtminstone för små raser. Jag var mycket missnöjd med min tidigare hundbärare och har därför nästan aldrig använt den. Jag beställde Petsfit-ryggsäcken och tittade närmare på den.

Petsfit Pet Ryggsäckar för hundar och katter Hopfällbara...Petsfit husdjursryggsäck för hundar och katter, Andningsbar...Petsfit Pet Ryggsäck för små hundar Katter, hopfällbar...Petsfit Pet-ryggsäckar för hundar och katter, hundryggsäck...Petsfit Pet Ryggsäck för hundkatter, utbyggbar ...Petsfit hopfällbar transportväska Katt och...Tineer Dog Carrier Bags Ryggsäck, justerbar mesh ...Tiner Pet Dog Carrier Ryggsäck, Pet Carrier Bag med...pecute cat ryggsäck hund med främre transparent fönster,...YOUTHINK hundryggsäckar, husdjursryggsäckar med mesh för ...
59,49 €49,99 €59,99 €Kontrollera pris65,99 €53,99 €24,99 €68,59 €54,99 €87,99 €
Petsfit husdjursryggsäckar för hundar och katter...*Petsfit djurryggsäck för hund och ... *Petsfit Pet Ryggsäck för små hundar ... *Petsfit husdjursryggsäckar för hundar och katter, ... *Petsfit djurryggsäck för hundkatter, ... *Petsfit vikbar transportväska katt och...*Tineer ryggsäck för hundväskor, justerbar ... *Tineer hundryggsäck, sällskapsdjur ... *pecute cat ryggsäck hund med front...*YOUTHINK hundryggsäckar, husdjursryggsäckar med ... *
◼️ Hållbar och bärbar och stor kapacitet: Denna hundryggsäck ...◼️ 【HÅLLBAR & BÄRBAR】 Storlek: 41 * 30 * 24 cm, passande ...◼️ ❤Rustigt tyg: måtten på hundens ryggsäck: 44 cm x ...◼️ Det genomskinliga fönstret med lock på framsidan hjälper ...◼️ ❤Bekväm och rymlig: Denna hundryggsäck har ...◼️ 【Flera bärmetoder och storlek】 Vår kattbärväska ...◼️ Utomhus andningsbar hundtransportryggsäck som ...◼️ 【Lämplig】 - Medium storlek: 39 * 31 * 25 ...◼️ 【34*27*44cm】🐾Pecute hundryggsäck gjord av hög kvalitet...◼️ HÅLLBAR OCH HÖG: Denna mjuka hundryggsäck är gjord av...
◼️ Bekväm ventilationsdesign: Denna kattryggsäck har ...◼️ 【UTMÄRKT UTFÖRANDE OCH HÅLLBAR】 Detta husdjur...◼️ ❤Bekväm och rymlig: Denna hundryggsäck har ...◼️ Topp- och sidomaskdörr säkerställer god ventilation och ...◼️ ❤ Bärbar och stor kapacitet: Denna kattryggsäck är gjord av ...◼️ 【Bekvämt utrymme】 1 utbyggbara verandor med extra ...◼️ Justerbart spänne på remmen, det är bekvämt att hålla vikten ...◼️ 【Andningsbart material】 - Tillverkat av katjoniskt linne ...◼️ 【Säkerhet】🐾 Dragkedja med lås förhindrar ...◼️ SÄKER DESIGN: Med en robust, förstärkt konstruktion...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Hundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck Hundryggsäck
59,49 €49,99 €59,99 €Kontrollera pris65,99 €53,99 €24,99 €68,59 €54,99 €87,99 €
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad 26 september 2022 16:54 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Hundryggsäck: så att du alltid har din älskling med dig!

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Varför en hundryggsäck?

Många undrar förmodligen varför en hundryggsäck bör vara användbar. Hundägare med små hundar är säkert bekanta med problemet: teoretiskt kan du ta dem nästan var som helst på grund av deras storlek, men särskilt i folkmassor som på julmarknaden eller i köpcentra, att låta hunden springa på golvet blir ett problem. Många människor förbiser de små hundarna och kan av misstag trampa på dem.

För att undvika det har jag hittills antingen hämtat min hund eller lämnat den hemma ensam. Även med äldre eller sjuka hundar som inte längre är så smidiga och dynamiska har du liknande problem: du vill inte eller kan inte lämna hunden ensam hemma, men det är inte heller möjligt att låta hunden springa eller bära den länge.
Det är också ett idealiskt sätt för valpar att transporteras, eftersom de ännu inte får resa långa sträckor under de första veckorna och månaderna.

Du kan alltid använda en hundryggsäck för långa promenader, utflykter eller resor!

Lösningen? En hundryggsäck! Jag blev genast entusiastisk över idén och beställde den också. Innan dess hade jag en väska till min Bolonka Zwetna, men det var ganska ofördelaktigt när det gäller praktik. Min hund satt väldigt ostadigt i påsen eftersom den inte hade en riktig solid bas, du kunde aldrig bära väskan riktigt rakt, så hunden satt alltid lite krokig och det var inte praktiskt för långvarig bärning. Så jag tror att ryggsäcken kan vara ett bra val.

Praktiskt verktyg för

 • Små hundar (upp till 16 kg)
 • Sjuka hundar
 • Äldre hundar
 • Valpar
 • Långa promenader, utflykter
 • Resor eller långa tågresor
 • Julmarknader, köpcentra etc. (områden där hundar inte får springa fritt)
 • alla som alltid vill ha sin älskling med sig

Eigenschaften

 • Mått: 43 cm (höjd) x 32 cm (djup) x 29 cm (bredd)
 • Enligt tillverkaren, lämplig för hundar som väger upp till 16 kg
 • Maskdesign för ventilation och sikt
 • Sidofickor för förvaring
 • Material: oxfordtyg och nät
 • Färger: grå och blå

Mycket stora hundar kan inte transporteras med hundryggsäck.

Allt material är ofarligt för husdjur. Ryggsäcken har justerbara vadderade remmar för hunden för att minska belastningen och för en bekväm bärning. Det finns nätinsatser fram och upp genom vilka hunden kan se ut och också få lite luft. Så han kan titta på allt bra. Du har ett koppel på insidan av ryggsäcken som du kan fästa hunden på så att den inte kan hoppa ut. Du har ett utplaceringsgolv som gör att hunden kan sitta riktigt säkert och rakt i ryggsäcken. Dessutom kan hundryggsäcken snabbt och enkelt vikas och förvaras så att du enkelt kan ta den med dig var som helst.

Att vänja sig vid hundens ryggsäck

I början måste du vänja ditt djur till nya saker i de flesta fall. Så även med hundryggsäcken. Som många andra saker kan du närma dig detta med belöningsmetoden och med massor av godis. Det är bäst att placera ryggsäcken i vardagsrummet så att hunden själv kan upptäcka ryggsäcken. Genom att göra det kommer han att märka att inget dåligt har hänt honom. Efter några dagar är ryggsäcken ett helt normalt objekt som alla andra. Dessutom får ryggsäcken för hunden lukten av lägenheten, vilket gör att den verkar mindre främmande för hunden.

Därefter bör du sätta på ryggsäcken och sätta in hunden eller låta hunden gå in i själva ryggsäcken. Kör först några steg, ta ut hunden igen och belöna honom när han har varit lugn. Efter några upprepningar på några dagar kommer hunden att vänja sig vid det.

Varför en ryggsäck till din hund och inte en bärväska?

Som redan nämnts hade jag ursprungligen en hundväska. Detta hade också en relativt stabil ram och ett litet nätfönster på sidan för att se ut. Det var dock väldigt varmt i denna väska, det fanns knappast luft i väskan. Dessutom var det knappast möjligt att hålla den här påsen upprätt så att min hund kunde sitta eller ligga bekvämt i den.
Istället för att lämna hunden hemma bestämde jag mig för att jag hellre skulle ta den med mig. Speciellt för små hundar, valpar eller gamla eller sjuka hundar är det mycket trevligare att vara med sina herrar än ensam hemma. Av den anledningen bestämde jag mig äntligen för att få en hund ryggsäck att beställa.

Från min tidigare erfarenhet var det ett bra beslut att testa Petsfit hundryggsäcken. Det gör vardagen enklare för mig och säkerställer att jag alltid kan ta min lilla med mig. Nu kan jag transportera honom väldigt bra och stabilt utan att anstränga lederna. För om golvet är för mjukt, flexibelt är hundens ben och leder kraftigt stressade. Speciellt för hundar med knä- eller tassskador skulle en bärväska inte vara ett optimalt transportmedel.

Fördelar

 • Din älskling alltid och överallt med dig
 • snabb och enkel montering
 • bra komfort
 • bra design
 • väldigt lätt
 • Maskinsatser för att hunden ska se ut
 • bekvämt läge för hunden

Nackdelar

 • Fungerar inte som backup under bilresor (snarare hundburar eller hundtransportlådor här)
 • Friska hundar behöver motion och motion; det bör inte bli en vana att bara bära hunden
 • Inte lämplig för alla hundar eller djur

Slutsats

Min slutsats om hundryggsäcken: Praktiskt hjälpmedel för vardagen med fyrbenta vänner! Jag tycker att designen av Petsfit hundryggsäcken är väldigt vacker och välgjord. Det är också väldigt lätt. Jag tycker att det är praktiskt att fram- och ovansidan kan öppnas och består av ett nätinsats så att hunden kan se ut och inte känna sig för trång. Den stabila basen säkerställer ett säkert grepp.

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig med mina erfarenheter. Nu önskar jag dig mycket kul med ryggsäcken till din hund på resor eller resor! Din hund kommer att tacka dig.

produktval

Petsfit Husdjursryggsäckar för hundar och katter Hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck med intern säkerhetssele Bärbar bärväska, Petsfit

pris: 69,99
från och med den 22 september 2022 3:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 69,99 € 22. September 2022
Högsta pris 69,99 € 21. juli 2022
Lägsta pris 69,99 € 21. juli 2022
Sedan 21 juli 2022

Senaste prisändringar

69,99 € 21. juli 2022

Petsfit Husdjursryggsäck för hund och katt, hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck Passar fram och bak med säkerhetsbälte och antiöppningsdragkedja för korta resor, Xiamen JXD E-Commerce Co.,Ltd.

pris: 45,99
från och med den 22 september 2022 3:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 45,99 € 22. September 2022
Högsta pris 53,99 € 21. juli 2022
Lägsta pris 38,58 € 1. September 2022
Sedan 8 juli 2022

Senaste prisändringar

45,99 € 22. September 2022
38,58 € 1. September 2022
49,99 € 3. augusti 2022
53,99 € 21. juli 2022
41,64 € 8. juli 2022

Petsfit husdjursryggsäck för hundkatter, expanderbar hundryggsäck kattryggsäck vikbar bärväska bärväska med internt säkerhetsbälte, Xiamen JXD E-Commerce Co., Ltd.

pris: 59,99
från och med den 22 september 2022 3:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 59,99 € 22. September 2022
Högsta pris 65,99 € 21. juli 2022
Lägsta pris 50,99 € 19. augusti 2022
Sedan 21 juli 2022

Senaste prisändringar

59,99 € 28. augusti 2022
50,99 € 19. augusti 2022
59,99 € 3. augusti 2022
65,99 € 21. juli 2022

Prishistorik för Petsfit husdjursryggsäck för hundar och katter, hopfällbar hundryggsäck kattryggsäck Passar fram...

statistik

Aktuellt pris 45,99 € 22. September 2022
Högsta pris 53,99 € 21. juli 2022
Lägsta pris 38,58 € 1. September 2022
Sedan 8 juli 2022

Senaste prisändringar

45,99 € 22. September 2022
38,58 € 1. September 2022
49,99 € 3. augusti 2022
53,99 € 21. juli 2022
41,64 € 8. juli 2022
 • Alla ovanstående priser är i euro.
 • Denna produkt finns på Amazon.de.
 • På amazon.co.uk kan du få Petsfit Pet-ryggsäck för hund och katt, hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck passar fram och bak med säkerhetsbälte och anti-öppen dragkedja för en kort resa för endast 45,99 USD
 • Det lägsta priset på Petsfit Pet-ryggsäckar för hundar och katter Hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck med inre säkerhetsbälte Bärbar bärväska hittades den 22 september 2022 3:47.

Hitta bland de 10 bästa och mest sålda hundryggsäcksprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
apollo walker husdjursryggsäckar husdjursväska för...*
 • Mått: 16"* 9.4" * 11.5" med maskintvättbara fleecemattor och justerbara axelband
 • KOMPAKT DESIGN: Det perfekta alternativet till de skrymmande husdjursbärarna att gå runt på plats, oavsett om du tar tunnelbanan, i...
 • ANDAS FRISK LUFT: Tack vare den 4-sidiga meshdesignen och det miljövänliga materialet har ditt husdjur tillräckligt med frisk luft att andas för ...
 • SÄKER, SÄKER OCH BEKVÄM RESA FÖR DITT husdjur – OCH EN STRESSFRI UPPLEVELSE FÖR DIG. Som en del av familjen förtjänar ditt husdjur en...
2. Storsäljare
Lekesky expanderbar kattryggsäck hundryggsäck för katter och...*
 • Expanderbar och hopfällbar: Denna husdjursryggsäck har en extra stor, expanderbar rygg, vilket ger ditt husdjur ett generöst utrymme ...
 • Rekommenderad husdjursstorlek: Kattryggsäcken mäter cirka 32×25×38 cm (LWH). Max lastkapacitet är 6-8 kg. Passar till...
 • Andningsbar och bekväm: Hundryggsäcken har 3 ingångar (topp, fram och bak) för enkel åtkomst; välventilerad 5-sidig...
 • Slitstark och funktionell: Tillverkad av högkvalitativt Oxford-tyg och reptåligt nät, denna kattryggsäck är fast strukturerad och ...
3. Storsäljare
morpilot kattryggsäck, hundryggsäck för katter och hundar...
2.765 Bewertungen
morpilot kattryggsäck, hundryggsäck för katter och hundar...*
 • 【Slitstark & ​​bärbar & stor kapacitet】:--- Denna kattryggsäck är gjord av miljövänlig polyester, är slitstark och ...
 • 【Bekväm ventilationsdesign】 : --- Denna kattryggsäck har en andningsbar och ventilerad meshdesign som inte bara ...
 • 【Justerbara axelremmar & bröstband & midjeband】 : --- Breddade axelremmar i mesh är justerbara och bekväma för ...
 • 【Säkerhetsdesign】:--- När du öppnar toppen kan det inbyggda säkerhetsbältet hindra djuret från att fly från insidan, ...
4. Storsäljare
PREMIUM BIG&SLIM DOG CARRIER hundryggsäck som...
75 Bewertungen
PREMIUM BIG&SLIM DOG CARRIER hundryggsäck som...*
 • MÅNGSIDIG ANVÄNDNING - Hundhållare kan användas för vandring, shopping, mountainbike och mer
 • KOLLEKTIVTRANSPORT - Hundryggsäck är mycket lämplig för att ta med hundar i kollektivtrafiken
 • BARN & HUNDAR - Bärryggsäck kan användas för att bära hundar såväl som mindre barn upp till 30 kg
 • PROFESSIONELLT UTVECKLAD och PATENTERAD - 2 års utveckling med ryggsäcksdesigners, veterinärer och konsulter fram till 2014 och ...
- € 33,995. Storsäljare
Kurgo G-Train hundryggsäck, med integrerat husdjursfack, ...
1.313 Bewertungen
Kurgo G-Train hundryggsäck, med integrerat husdjursfack, ... *
 • HUNDRYGGSÄCK: G-Train hundryggsäck är 33" x 53,34" x 25,4" och passar husdjur upp till 11 lbs. De...
 • VATTENTÄT BOTTEN: Denna hundryggsäck är gjord av ett vattentätt tyg, har en botten gjord av vattentätt armsula-material och är ...
 • OPTIMAL VENTILATION, BEKVÄMT FODER: Lätt och robust med vadderade fack, handtag fram och upptill, fickor med dragkedja och ...
 • LAPTOP & IPAD FACK: Ryggsäcken är utrustad med ett laptopfack med dragkedja och fleecefoder för extra säkerhet. Fortfarande...
- € 5,876. Storsäljare
Hundryggsäck för medelstora små hundar, bärbar och...*
 • ✮ 【Högkvalitativt material】 : Ryggsäcken är gjord av högkvalitativt meshtyg som är lätt, bekvämt, miljövänligt, andas och ...
 • ✮ 【Meshdesign】 : Meshfönstret är ventilerat och synligt, vilket gör att ditt husdjur kan andas fritt och koppla av och kommunicera med ägaren ...
 • ✮ 【Justerbar rem】 : Det främre hålet kan justeras med en rem efter storleken på husdjuret för att justera ...
 • ✮ 【Säkert och bekvämt】 : Det inre repet med klämma kan anslutas till husdjurets halsband / bälte för att förhindra ...
7. Storsäljare
Drago hundryggsäck upp till 11 kg | ryggsäck för hundar | Extrem...*
 • 𝐈𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐌𝐈𝐓 𝐃𝐀𝐁𝐄𝐈! Om du inte gillar att lämna din hund ensam, har du kommit till rätt ställe!...
 • 𝐄𝐗𝐓𝐑𝐄𝐌 𝐊𝐎𝐌𝐅𝐎𝐑𝐓𝐀𝐁𝐄𝐋-för dig och din hund! Medan stoppningen på baksidan och...
 • 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐋𝐋𝐈𝐆𝐄𝐍𝐓𝐄𝐒 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍! Din nya ryggsäck har designats speciellt för dig som hundägare...
 • 𝐅Ü𝐑 𝐖𝐈𝐍𝐃 & 𝐖𝐄𝐓𝐓𝐄𝐑! Varje hund älskar att vara i naturen - under varje årstid. Så att du kan...
8. Storsäljare
Rocky&Buddys vikbara hundryggsäck kattryggsäck [max.10 kg]...*
 • 🎒 100% FYR-TASSVÄNLIGT - I vår djurvänliga hundryggsäck är din älskade fyrbenta vän alltid med dig och väl omhändertagen. Med...
 • 🎒 MAXIMAL LUFTPERMEABEL - De 3-sidiga meshfönstren i vår föroreningsfria kattryggsäck ger din fyrbente vän tillräckligt med ...
 • 🎒 EXPANDABLE & FOLDABLE - För ännu mer rörelsefrihet kan den bakre delen av ryggsäcken för hundar enkelt fällas ut och vikas runt ...
 • 🎒 ERGONOMISK Klädsel - Oavsett om det gäller buss, cykel eller till fots: Så att du också kan njuta av högsta komfort, vår katttransport ...
9. Storsäljare
Hundryggsäck upp till 5 kg, expanderbar, hopfällbar, kattryggsäck stor...*
 • 【34*27*44cm】🐾Pecute hundryggsäck gjord av högkvalitativt vattentätt reptåligt Oxford-tyg ger extra utrymme för ditt husdjur ...
 • 【Säkerhet】🐾 Dragkedja med lås förhindrar husdjur från att öppna ryggsäcken. Integrerad säkerhetslina förhindrar en...
 • 【God luftgenomsläpplighet】🐾 Den tresidiga akrylplattans design ger bra luftgenomsläpplighet: Fyra ventilationshål på ...
 • 【Justerbar axelrem】🐾Axelrem med bred och justerbar design minskar belastningen och förbättrar komforten. Det finns...
10. Storsäljare
PETCUTE hundryggsäck ryggsäck för husdjursbärväska...*
 • Material - Tillverkad av högkvalitativt sandwich-mesh-tyg och oxford-tyg. Mjuka justerbara axelband är bra för att lindra bördan...
 • Storlek - M: vikt inom 6 lbs, L: vikt inom 9 lbs, XL: vikt inom 13 lbs. Lämplig för katt, minipudel, mini...
 • Säker - Spännets design inuti bärselen kan anslutas till husdjurets halsband, vilket förhindrar ...
 • Bekvämt - Det främre hålet är justerbart med dragsko efter ditt husdjurs storlek. Välventilerad design för optimal...
- € 33,99erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 26.09.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar