svart fredag

Petsfit | Hundryggsäck

hund ryggsäck

Hundägare vill ha sin älskling med sig hela tiden. Detta är till och med möjligt med Petsfit-ryggsäcken, åtminstone för små raser. Jag var mycket missnöjd med min tidigare hundbärare och har därför nästan aldrig använt den. Jag beställde Petsfit-ryggsäcken och tittade närmare på den.

Petsfit kattryggsäck Bärbar kattbärarryggsäck för katter...Petsfit husdjursryggsäck för hundar och katter, Andningsbar...Petsfit Pet Ryggsäck för små hundar Katter, hopfällbar...Petsfit Pet-ryggsäckar för hundar och katter, hundryggsäck...Petsfit Pet Ryggsäck för hundkatter, utbyggbar ...Petsfit hopfällbar transportväska Katt och...Tineer Dog Carrier Bags Ryggsäck, justerbar mesh ...Tiner Pet Dog Carrier Ryggsäck, Pet Carrier Bag med...pecute cat ryggsäck hund med främre transparent fönster,...YOUTHINK hundryggsäckar, husdjursryggsäckar med mesh för ...
69,99 €50,99 €69,99 €Kontrollera pris69,99 €53,99 €24,99 €68,59 €39,99 €87,89 €
Petsfit Cat Backpack Portable...*Petsfit djurryggsäck för hund och ... *Petsfit Pet Ryggsäck för små hundar ... *Petsfit husdjursryggsäckar för hundar och katter, ... *Petsfit djurryggsäck för hundkatter, ... *Petsfit vikbar transportväska katt och...*Tineer ryggsäck för hundväskor, justerbar ... *Tineer hundryggsäck, sällskapsdjur ... *pecute cat ryggsäck hund med front...*YOUTHINK hundryggsäckar, husdjursryggsäckar med ... *
◼️ Hållbar och bärbar och stor kapacitet: Denna hundryggsäck ...◼️ 【HÅLLBAR & BÄRBAR】 Storlek: 41 * 30 * 24 cm, passande ...◼️ ❤Rustigt tyg: måtten på hundens ryggsäck: 44 cm x ...◼️ Det genomskinliga fönstret med lock på framsidan hjälper ...◼️ ❤Bekväm och rymlig: Denna hundryggsäck har ...◼️ 【Flera bärmetoder och storlek】 Vår kattbärväska ...◼️ Utomhus andningsbar hundtransportryggsäck som ...◼️ 【Lämplig】 - Medium storlek: 39 * 31 * 25 ...◼️ 【34*27*44cm】🐾Pecute hundryggsäck gjord av hög kvalitet...◼️ HÅLLBAR OCH HÖG: Denna mjuka hundryggsäck är gjord av...
◼️ Bekväm ventilationsdesign: Denna kattryggsäck har ...◼️ 【UTMÄRKT UTFÖRANDE OCH HÅLLBAR】 Detta husdjur...◼️ ❤Bekväm och rymlig: Denna hundryggsäck har ...◼️ Topp- och sidomaskdörr säkerställer god ventilation och ...◼️ ❤ Bärbar och stor kapacitet: Denna kattryggsäck är gjord av ...◼️ 【Bekvämt utrymme】 1 utbyggbara verandor med extra ...◼️ Justerbart spänne på remmen, det är bekvämt att hålla vikten ...◼️ 【Andningsbart material】 - Tillverkat av katjoniskt linne ...◼️ 【Säkerhet】🐾 Dragkedja med lås förhindrar ...◼️ SÄKER DESIGN: Med en robust, förstärkt konstruktion...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Hundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck HundryggsäckHundryggsäck Hundryggsäck
69,99 €50,99 €69,99 €Kontrollera pris69,99 €53,99 €24,99 €68,59 €39,99 €87,89 €
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad den 26 november 2022 16:00 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Hundryggsäck: så att du alltid har din älskling med dig!

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Varför en hundryggsäck?

Många undrar förmodligen varför en hundryggsäck bör vara användbar. Hundägare med små hundar är säkert bekanta med problemet: teoretiskt kan du ta dem nästan var som helst på grund av deras storlek, men särskilt i folkmassor som på julmarknaden eller i köpcentra, att låta hunden springa på golvet blir ett problem. Många människor förbiser de små hundarna och kan av misstag trampa på dem.

För att undvika det har jag hittills antingen hämtat min hund eller lämnat den hemma ensam. Även med äldre eller sjuka hundar som inte längre är så smidiga och dynamiska har du liknande problem: du vill inte eller kan inte lämna hunden ensam hemma, men det är inte heller möjligt att låta hunden springa eller bära den länge.
Det är också ett idealiskt sätt för valpar att transporteras, eftersom de ännu inte får resa långa sträckor under de första veckorna och månaderna.

Du kan alltid använda en hundryggsäck för långa promenader, utflykter eller resor!

Lösningen? En hundryggsäck! Jag blev genast entusiastisk över idén och beställde den också. Innan dess hade jag en väska till min Bolonka Zwetna, men det var ganska ofördelaktigt när det gäller praktik. Min hund satt väldigt ostadigt i påsen eftersom den inte hade en riktig solid bas, du kunde aldrig bära väskan riktigt rakt, så hunden satt alltid lite krokig och det var inte praktiskt för långvarig bärning. Så jag tror att ryggsäcken kan vara ett bra val.

Praktiskt verktyg för

 • Små hundar (upp till 16 kg)
 • Sjuka hundar
 • Äldre hundar
 • Valpar
 • Långa promenader, utflykter
 • Resor eller långa tågresor
 • Julmarknader, köpcentra etc. (områden där hundar inte får springa fritt)
 • alla som alltid vill ha sin älskling med sig

Eigenschaften

 • Mått: 43 cm (höjd) x 32 cm (djup) x 29 cm (bredd)
 • Enligt tillverkaren, lämplig för hundar som väger upp till 16 kg
 • Maskdesign för ventilation och sikt
 • Sidofickor för förvaring
 • Material: oxfordtyg och nät
 • Färger: grå och blå

Mycket stora hundar kan inte transporteras med hundryggsäck.

Allt material är ofarligt för husdjur. Ryggsäcken har justerbara vadderade remmar för hunden för att minska belastningen och för en bekväm bärning. Det finns nätinsatser fram och upp genom vilka hunden kan se ut och också få lite luft. Så han kan titta på allt bra. Du har ett koppel på insidan av ryggsäcken som du kan fästa hunden på så att den inte kan hoppa ut. Du har ett utplaceringsgolv som gör att hunden kan sitta riktigt säkert och rakt i ryggsäcken. Dessutom kan hundryggsäcken snabbt och enkelt vikas och förvaras så att du enkelt kan ta den med dig var som helst.

Att vänja sig vid hundens ryggsäck

I början måste du vänja ditt djur till nya saker i de flesta fall. Så även med hundryggsäcken. Som många andra saker kan du närma dig detta med belöningsmetoden och med massor av godis. Det är bäst att placera ryggsäcken i vardagsrummet så att hunden själv kan upptäcka ryggsäcken. Genom att göra det kommer han att märka att inget dåligt har hänt honom. Efter några dagar är ryggsäcken ett helt normalt objekt som alla andra. Dessutom får ryggsäcken för hunden lukten av lägenheten, vilket gör att den verkar mindre främmande för hunden.

Därefter bör du sätta på ryggsäcken och sätta in hunden eller låta hunden gå in i själva ryggsäcken. Kör först några steg, ta ut hunden igen och belöna honom när han har varit lugn. Efter några upprepningar på några dagar kommer hunden att vänja sig vid det.

Varför en ryggsäck till din hund och inte en bärväska?

Som redan nämnts hade jag ursprungligen en hundväska. Detta hade också en relativt stabil ram och ett litet nätfönster på sidan för att se ut. Det var dock väldigt varmt i denna väska, det fanns knappast luft i väskan. Dessutom var det knappast möjligt att hålla den här påsen upprätt så att min hund kunde sitta eller ligga bekvämt i den.
Istället för att lämna hunden hemma bestämde jag mig för att jag hellre skulle ta den med mig. Speciellt för små hundar, valpar eller gamla eller sjuka hundar är det mycket trevligare att vara med sina herrar än ensam hemma. Av den anledningen bestämde jag mig äntligen för att få en hund ryggsäck att beställa.

Från min tidigare erfarenhet var det ett bra beslut att testa Petsfit hundryggsäcken. Det gör vardagen enklare för mig och säkerställer att jag alltid kan ta min lilla med mig. Nu kan jag transportera honom väldigt bra och stabilt utan att anstränga lederna. För om golvet är för mjukt, flexibelt är hundens ben och leder kraftigt stressade. Speciellt för hundar med knä- eller tassskador skulle en bärväska inte vara ett optimalt transportmedel.

Fördelar

 • Din älskling alltid och överallt med dig
 • snabb och enkel montering
 • bra komfort
 • bra design
 • väldigt lätt
 • Maskinsatser för att hunden ska se ut
 • bekvämt läge för hunden

Nackdelar

 • Fungerar inte som backup under bilresor (snarare hundburar eller hundtransportlådor här)
 • Friska hundar behöver motion och motion; det bör inte bli en vana att bara bära hunden
 • Inte lämplig för alla hundar eller djur

Slutsats

Min slutsats om hundryggsäcken: Praktiskt hjälpmedel för vardagen med fyrbenta vänner! Jag tycker att designen av Petsfit hundryggsäcken är väldigt vacker och välgjord. Det är också väldigt lätt. Jag tycker att det är praktiskt att fram- och ovansidan kan öppnas och består av ett nätinsats så att hunden kan se ut och inte känna sig för trång. Den stabila basen säkerställer ett säkert grepp.

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig med mina erfarenheter. Nu önskar jag dig mycket kul med ryggsäcken till din hund på resor eller resor! Din hund kommer att tacka dig.

produktval

Petsfit Husdjursryggsäck för hund och katt, hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck Passar fram och bak med säkerhetsbälte och antiöppningsdragkedja för korta resor, Xiamen JXD E-Commerce Co.,Ltd.

pris: 42,49
från och med den 23 november 2022 17:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 42,49 € 23 november 2022
Högsta pris 63,99 € 29 oktober 2022
Lägsta pris 38,58 € 1. September 2022
Sedan 1 september 2022

Senaste prisändringar

42,49 € 23 november 2022
49,99 € 11 november 2022
63,99 € 29 oktober 2022
59,99 € 4 oktober 2022
45,99 € 22. September 2022

Petsfit Husdjursryggsäckar för hundar och katter Hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck med intern säkerhetssele Bärbar bärväska, Petsfit

pris: 69,99
från och med den 23 november 2022 17:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 69,99 € 23 november 2022
Högsta pris 69,99 € 23 november 2022
Lägsta pris 65,99 € 4 oktober 2022
Sedan 4 oktober 2022

Senaste prisändringar

69,99 € 23 november 2022
65,99 € 4 oktober 2022

Petsfit husdjursryggsäck för hundkatter, expanderbar hundryggsäck kattryggsäck vikbar bärväska bärväska med internt säkerhetsbälte, Xiamen JXD E-Commerce Co., Ltd.

pris: 69,99
från och med den 23 november 2022 17:47
att erbjuda*
Amazon.de
produktval

produktval

statistik

Aktuellt pris 69,99 € 23 november 2022
Högsta pris 74,99 € 29 oktober 2022
Lägsta pris 69,99 € 17 oktober 2022
Sedan 17 oktober 2022

Senaste prisändringar

69,99 € 11 november 2022
74,99 € 29 oktober 2022
69,99 € 17 oktober 2022

Prishistorik för Petsfit husdjursryggsäck för hundar och katter, hopfällbar hundryggsäck kattryggsäck Passar fram...

statistik

Aktuellt pris 42,49 € 23 november 2022
Högsta pris 63,99 € 29 oktober 2022
Lägsta pris 38,58 € 1. September 2022
Sedan 1 september 2022

Senaste prisändringar

42,49 € 23 november 2022
49,99 € 11 november 2022
63,99 € 29 oktober 2022
59,99 € 4 oktober 2022
45,99 € 22. September 2022
 • Alla ovanstående priser är i euro.
 • Denna produkt finns på Amazon.de.
 • På amazon.co.uk kan du få Petsfit Pet-ryggsäck för hund och katt, hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck passar fram och bak med säkerhetsbälte och anti-öppen dragkedja för en kort resa för endast 42,49 USD
 • Det lägsta priset på Petsfit Pet-ryggsäckar för hundar och katter Hopfällbar hundryggsäck Kattryggsäck med inre säkerhetsbälte Bärbar bärväska hittades den 23 november 2022 17:47.

Hitta bland de 10 bästa och mest sålda hundryggsäcksprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
apollo walker husdjursryggsäckar husdjursväska för...*
 • Mått: 16"* 9.4" * 11.5" med maskintvättbara fleecemattor och justerbara axelband
 • KOMPAKT DESIGN: Det perfekta alternativet till de skrymmande husdjursbärarna att gå runt på plats, oavsett om du tar tunnelbanan, i...
 • ANDAS FRISK LUFT: Tack vare den 4-sidiga meshdesignen och det miljövänliga materialet har ditt husdjur tillräckligt med frisk luft att andas för ...
2. Storsäljare
Lekesky expanderbar kattryggsäck hundryggsäck för katter och...*
 • Expanderbar och hopfällbar: Denna husdjursryggsäck har en extra stor, expanderbar rygg, vilket ger ditt husdjur ett generöst utrymme ...
 • Rekommenderad husdjursstorlek: Kattryggsäcken mäter cirka 32×25×38 cm (LWH). Max lastkapacitet är 6-8 kg. Passar till...
 • Andningsbar och bekväm: Hundryggsäcken har 3 ingångar (topp, fram och bak) för enkel åtkomst; välventilerad 5-sidig...
3. Storsäljare
morpilot kattryggsäck, hundryggsäck för katter och hundar...
2.765 Bewertungen
morpilot kattryggsäck, hundryggsäck för katter och hundar...*
 • 【Slitstark & ​​bärbar & stor kapacitet】 Denna kattryggsäck är gjord av miljövänlig polyester, är slitstark och reptålig, ...
 • 【Bekväm ventilationsdesign】 Denna kattryggsäck har en andningsbar och ventilerad meshdesign som inte bara ...
 • 【Justerbara axelremmar & bröstband & midjeremmar】 Breddade axelremmar i mesh är justerbara och bekväma för andningsförmåga....
- € 38,134. Storsäljare
Kurgo G-Train hundryggsäck, med integrerat husdjursfack, ...
1.901 Bewertungen
Kurgo G-Train hundryggsäck, med integrerat husdjursfack, ... *
 • HUNDRYGGSÄCK: G-Train hundryggsäck är 33" x 53,34" x 25,4" och passar husdjur upp till 11 lbs. De...
 • VATTENTÄT BOTTEN: Denna hundryggsäck är gjord av ett vattentätt tyg, har en botten gjord av vattentätt armsula-material och är ...
 • OPTIMAL VENTILATION, BEKVÄMT FODER: Lätt och robust med vadderade fack, handtag fram och upptill, fickor med dragkedja och ...
5. Storsäljare
PREMIUM BIG&SLIM DOG CARRIER hundryggsäck som...
75 Bewertungen
PREMIUM BIG&SLIM DOG CARRIER hundryggsäck som...*
 • MÅNGSIDIG ANVÄNDNING - Hundhållare kan användas för vandring, shopping, mountainbike och mer
 • KOLLEKTIVTRANSPORT - Hundryggsäck är mycket lämplig för att ta med hundar i kollektivtrafiken
 • BARN & HUNDAR - Bärryggsäck kan användas för att bära hundar såväl som mindre barn upp till 30 kg
6. Storsäljare
Rocky&Buddys vikbara hundryggsäck kattryggsäck [max.10 kg]...*
 • 🎒 100% FYR-TASSVÄNLIGT - I vår djurvänliga hundryggsäck är din älskade fyrbenta vän alltid med dig och väl omhändertagen. Med...
 • 🎒 MAXIMAL LUFTPERMEABEL - De 3-sidiga meshfönstren i vår föroreningsfria kattryggsäck ger din fyrbente vän tillräckligt med ...
 • 🎒 EXPANDABLE & FOLDABLE - För ännu mer rörelsefrihet kan den bakre delen av ryggsäcken för hundar enkelt fällas ut och vikas runt ...
7. Storsäljare
TrendPet Miri - hundryggsäck, multifunktionell väska för hundar...*
 • 5-i-1 multifunktionell väska för hundar
 • Kan användas som ryggsäck, axelväska, bilväska, väska, resväsktillbehör/vagn
 • Möjlighet för invändig förtöjning. Bra ventilation genom reptåliga nät
8. Storsäljare
snygg husdjursryggsäck med nätfönster, portabel och vikbar...
110 Bewertungen
pecute husdjursryggsäck med nätfönster, portabel och hopfällbar...*
 • Bär upp till 6 kg🐾 Denna grå ryggsäck är gjord av 300D katjoniskt oxfordtyg (svart PVC på ena sidan) och 210D bastyg....
 • Mesh Design🐾 4-sidiga meshfönster säkerställer ventilation och andningsförmåga i ryggsäcken för hundar. Det hårda nätet är repor och...
 • Förhindra rymning🐾 Dragkedjorna är utrustade med lås, som effektivt kan förhindra husdjur från att hoppa ut. I...
9. Storsäljare
petmont hundryggsäck för små hundar och valpar [upp till 8 kg] -...*
 • 🐾 SKULLE DU INTE ÄVEN ÄLSKA att inspirera din hund med nya äventyr... Då kommer du älska att släppa din fyrbenta vän genom huvudluckan...
 • 🐾 OAVSETT om det är en valp, senior, sjuk, blind eller korta ben - din hundtransportväska är lämplig för hundstorlek Bichon Frise till Jack Russel för att...
 • 🐾 MÅNGA HÄVAR att deras hundpaket har utmärkt ventilation. Fakta visar att från och med nu är Petmont-hundryggsäcken...
10. Storsäljare
Hundryggsäck för medelstora små hundar, bärbar och...*
 • ✮ 【Högkvalitativt material】 : Ryggsäcken är gjord av högkvalitativt meshtyg som är lätt, bekvämt, miljövänligt, andas och ...
 • ✮ 【Meshdesign】 : Meshfönstret är ventilerat och synligt, vilket gör att ditt husdjur kan andas fritt och koppla av och kommunicera med ägaren ...
 • ✮ 【Justerbar rem】 : Det främre hålet kan justeras med en rem efter storleken på husdjuret för att justera ...
- € 38,13erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 27.11.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar