Test: Philips Avent Baby Monitor SCD503 | många funktioner

Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan drivas med laddningsbara AA-batterier eller med el
67,99 € Amazon Prime

Avent babymonitor från Philips är en av de mest sålda bland barnvakter. Med ett pris på 37,53 € erbjuder den en säker och störningsfri anslutning. Philips Avent babymonitor SCD503 ska vara särskilt energibesparande och ha lång drifttid. Tillverkaren Philips beskriver det särskilt uttalade räckvidden på upp till 50 meter inomhus och upp till 300 meter utomhus som särskilt anmärkningsvärt för denna enhet. Dessutom har babymonitorn uppladdningsbara batterier som garanterar kontinuerlig drift.

Philips Avent babymonitor SCD503

Jag undrade vad enheten verkligen är så märkbar framför andra Modeller, till exempel med en kamera, tillverkar och har den här modellen från Philips testas.

Intryck | Hantering

Först håller du en mycket i handen praktiskt taget och kompakt hållbar babymonitor, som består av mottagaren och sändaren. Båda enheterna kan drivas med elektricitet, mottagarenheten, det vill säga vad föräldrarna har till sitt förfogande, även med ett batteri, så att den kan transporteras i vardagsrummet utan kablar.

Philips Avent babymonitor SCD503 är väldigt lätt och har optiskt mycket få kontrollelement. Enligt bruksanvisningen har enheten vissa funktioner, men mer om det nedan. Enheten har en strömbrytare samt en knapp för att reglera volymen. Båda enheterna måste slås på via strömbrytaren när de används.

Mottagaren har också en indikatorlampa som visar pågående drift samt en skärm som visar nuvarande batterinivå klargjorts.

Sammantaget kan jag betrakta första intrycket som ganska framgångsrikt, även med avseende på priset. Hanteringen verkar vara enkel och vid första anblicken kände jag igen alla viktiga funktioner i en babymonitor.

Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)Motorola Baby MBP 16, digital DECT babymonitor, ...Babyvakt, ANFLAG 5,5 tums babyvakt med kamera 1080P * 1920 FHD...Babymonitor med kamera 3.2 tum LCD-video babymonitorskärm...reer 50070 babyvakt Rigi Digital - 300m räckvidd,...Babyvakt med kamera 720P, videoövervakning med 5.0 tum HD LCD...Babymonitor trådlös live kamera + talkback tvåvägs ljud + ...Motorola Baby AM24 / MBP24 Baby Monitor Audio - Digital babyvakt...
49,99 €33,99 €Kontrollera prisKontrollera pris35,99 €Kontrollera prisKontrollera pris55,99 €42,49 €Kontrollera pris
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*Motorola Baby MBP 16, digital DECT babymonitor, ... *Babymonitor, ANFLAG 5,5 tums babymonitor med kamera ... *Babymonitor med kamera 3.2 tums LCD-video baby ... *reer 50070 babyvakt Rigi Digital – 300m...*Babymonitor med kamera 720P, videoövervakning med ... *Babymonitor trådlös live kamera + talkback ... *Motorola Baby AM24 / MBP24 Baby Monitor Audio -...*
◼️ 100 % privat, ingen störning: DECT-teknik erbjuder...◼️ MIKROFONER MED HÖG KÄNSLIGHET - Motorola Nursery AM21 Audio...◼️ Support: Vår babymonitor levererar smidiga videor av...◼️ 🔊 [Babymonitor Dubbelriktad ljudkommunikation med ...◼️ DIGITAL ÖVERFÖRING: Störningsfri, ljudlös, ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt2.0️ XNUMX "LCD-färgskärm: Den visar din realtidsaktivitet ...◼️ DECT TRÅDLÖS TEKNOLOGI - AM24 / MBP24 Motorola...◼️ Ej tillämpligt
◼️ Kristallklart ljud: Så att du kan höra varje fniss och skratt med...◼️ RÄCKVIDD PÅ UPP TILL 300 METER - Babyvakten AM21 Audio...◼️ ♪VOX-funktion och ljud:♪ ANFLAG Baby Monitor med kamera...◼️ 😭 [Video babymonitor med kamera Vox-läge] ⏰Vox-läge - ...◼️ INTERCOM-FUNKTION: Babyvakten har en ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Temperaturövervakning: den här funktionen är mycket bekväm för ...◼️ MYCKET KÄNSLIG MIKROFON - Tack vare en mycket känslig...◼️ Ej tillämpligt
Amazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
49,99 €33,99 €Kontrollera prisKontrollera pris35,99 €Kontrollera prisKontrollera pris55,99 €42,49 €Kontrollera pris
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 29 mars 2023 14:33 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Philips Avent babymonitor SCD503
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan drivas med laddningsbara AA-batterier eller med el
67,99 € Amazon Prime

Fördelar med babymonitorn SC503

Philips Avent babymonitor SCD503

Avent babymonitorn från Philips har ingen kamera, men enligt tillverkaren borde den fortfarande ha en mycket bra ljudöverföring funktionen.

Den viktigaste funktionen för mig är först och främst DECT-teknikmed vilken ljudöverföringen är på säker och problemfri Sätt händer. Med andra modeller har problemet ofta uppstått tidigare att anslutningen är störd eller till och med bruten. Enkla väggar var ett hinder och ledde till signalfel. DECT-tekniken som används i den här modellen är avsedd att lösa detta problem.

En annan bra funktion är det ECO-funktion. I tysta tider, dvs. när barnet sover, byter de Philips Avent babymonitor SCD503 växlar automatiskt till ECO-läge, vilket sparar el omedelbart. På så sätt håller batteriet mycket längre.

I samband med detta säger Philips att telefonen kan stödja upp till 24 timmar utan laddning borde komma överens. Följaktligen specificeras en driftstid på 24 timmar, vilket verkligen skulle vara anmärkningsvärt. Naturligtvis testade jag också detta och kommer tillbaka till det i nedre delen.

Jag anser att informationen om sortimentet är särskilt viktig. Philips Avent babymonitor SCD503 är avsedd för inomhusbruk Räckvidd upp till 50 meter och leverera en räckvidd på upp till 300 meter utomhus. Jag tycker att denna information är särskilt anmärkningsvärd, för med andra modeller fick jag signalavbrott efter några meter.

Enheten levererar som ett extra alternativ integrerad nattlampa. Jag hoppas att ljuset inte blir för starkt, men ändå lyser upp rummet, vilket ger barnet orientering på natten.

Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan drivas med laddningsbara AA-batterier eller med el
67,99 € Amazon Prime

Första användningen | Kvalitetsbedömning

Philips Avent babymonitor SCD503

Efter att ha ställt in båda babymonitorerna har jag nu tagit i bruk dem och aktiverat dem. Först måste en anslutning upprättas mellan sändaren och mottagaren. Denna process har bara hänt mig några sekunder varade. Jag har placerat sändaren över el i barnrummet och mottagaren över ett laddat batteri i vardagsrummet.

Utan en kamera måste du vänja dig vid ljudet först. På sough kan alltid höras i aktivt läge. I inaktivt läge, som aktiveras automatiskt efter en lång vila i barnrummet, hörs inte ljudet och babymonitorn är helt tyst. I mitt första test lät jag min son leka i rummet och följde ljudet. Hon fick mig snabbt Ljudkvaliteten i sig är imponerande, ljudet var fantastiskt tydlig och exakt att lyssna. Philips Avent babymonitor SCD503 själv fortsatte även efter korta, medelhöga toner.

När jag kom på kvällen ställde jag in volymen till mediuminställningen och det första riktiga testet började. Under sömnfasen hade jag aktiverat nattljuset, men det här är ganska dåligt lysande, det kan vara lite ljusare. Under den här tiden kunde jag tydligt höra ljudet i rummet, jag kunde också tydligt urskilja om barnet vände sig om eller är rastlös i sömnen eller fortfarande är vaken och leker.

Nu gick jag själv runt huset och tyckte snabbt att den här babymonitorn också var över Avbrott i signaler avyttrar. Efter att jag var ungefär 15 meter (som kråka flyger) från sändaren och det fanns 3 väggar mellan de två enheterna, hördes ett pip som gjorde signalen klar. Jag kunde nu se ett rött ljus på den integrerade LED-skärmen. Jag kunde därför använda de 50 meter i interiören som tillverkaren angett för att inte bekräfta.

Hanteringen under det första testet var väldigt enkel och lätt att förstå. Jag betygsätter därför kvaliteten som mycket bra.

Som Fördelar och nackdelar Philips Avent babymonitor SCD503

Fördelar

 • Lågprissegment
 • Enkel operation
 • energibesparande
 • Tydlig ljudkvalitet
 • Lång livslängd

Nackdelar

 • Ingen intercom
 • Signalstörningar redan under 50 meter

Video | Philips Avent babymonitor SCD503

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan drivas med laddningsbara AA-batterier eller med el
67,99 € Amazon Prime

Slutsats: Philips Avent babymonitor SCD503

Enligt min åsikt är Avent babymonitor från Philips SCD503 en solid, billig babymonitor som är begränsad till det väsentliga. Den avgörande faktorn - ljudkvaliteten - fick en positiv poäng. Hanteringen hålls också mycket enkel, vilket jag tycker är trevlig. Den långa driftstiden beror naturligtvis på batteriet, eftersom det naturligtvis blir svagare med tiden.

Sammantaget är babymonitorn helt tillräcklig för "övervakning" varje natt.

Rekommenderad läsning: Babymonitorer med andningsövervakning, Köp babysäng

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda Avent babyvaktsprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 14,001. Storsäljare
Philips AVENT video babyvakt med kamera, SCD833/26, dag och...*
 • Privat, säker och adaptiv FHSS-teknik: Unik telefonparning för privata anslutningar
 • 2,7-tumsskärm: Med infraröd nattseendefunktion kan du se din bebis när som helst på dygnet
 • Kristallklart videoljud: Varje fniss, skratt och hicka i perfekt klarhet
- € 81,992. Storsäljare
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD733/26)*
 • 100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
 • Kristallklart ljud: Så du kan höra varje fniss och skratt med perfekt klarhet
 • Smart ECO-läge: Minskar överföringseffekten och förlänger batteritiden
3. Storsäljare
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
 • 100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
 • Kristallklart ljud: Så du kan höra varje fniss och skratt med perfekt klarhet
 • Smart ECO-läge: Minskar överföringseffekten och förlänger batteritiden
- € 30,994. Storsäljare
Philips Avent videobabymonitor med kamera, dag- och nattvy,...*
 • Privat och säker anslutning: Med anpassningsbar FHSS -teknik för minimala störningar
 • Högupplöst 8 cm (9 tum) färgdisplay: Med zoom- och rullningsfunktion och automatisk dag- och nattvisning
 • Mycket lång räckvidd: upp till 300m utomhus / upp till 50m inomhus och 10 timmars batteritid för föräldraenheten
- € 55,005. Storsäljare
Philips Avent Connected Videophone SCD923/26, babyvakt med full...*
 • Full HD-kameran med mörkerseende och digital zoom är designad för att hålla dig i kontakt med ditt barn
 • Med Philips Avent Baby Monitor +-appen kan du se och höra ditt barn hemma och på språng
 • Föräldraenhet med räckvidd på upp till 400 meter hemma, babyvakt + app med obegränsad räckvidd
- € 22,006. Storsäljare
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD713/26)*
 • 100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
 • Kristallklart ljud: Så du kan höra varje fniss och skratt med perfekt klarhet
 • Smart ECO-läge: Minskar överföringseffekten och förlänger batteritiden
7. Storsäljare
Aukru 6V babyvakt laddare strömadapter laddkabel för Philips...*
 • Ersättningsladdaren kan användas för att ladda Philips Avent audio babymonitorer SCD503/26
 • Ingångsspänning: 100 - 240 V; Utgångsspänning: 6.0V, 500mA
 • Kompatibel med Philips Avent SCD503/26 SCD610/00 babyvakt
8. Storsäljare
Aukru 5v1a Micro-USB Baby Monitor Strömförsörjning Laddare Laddningskabel...*
 • Aukru strömkälla laddningskabel för Philips AVENT SCD843/26, SCD833/26, SCD845/26 video babymonitor
 • Aukru strömkälla laddningskabel för Philips AVENT SCD843/26,SCD833/26,SCD845/26 video babyvakt Aukru strömkälla laddningskabel för Philips AVENT...
 • Kompatibel för Philips AVENT babyvakt SCD831/26, SCD833/26, SCD835/26, SCD841/26, SCD843/26, SCD845/26, video babymonitor
9. Storsäljare
HOLACA Flexible Crib Mount för Philips Avent Connected Videophone...*
 • 【Tillämplig modell】 Babyvaktshållaren är ett unikt skydd för Philips Avent Connected Videophone SCD923/921/26 baby ...
 • 【INGEN BORR KRÄVS】: Detta Philips babymonitorfäste kräver inga ytterligare verktyg för installation, du kan ...
 • 【Mångsidig】 Philips babymonitorfäste kan ändra böjningsvinkeln slumpmässigt och anpassa sig till flera miljöer. Förbättrad...
10. Storsäljare
- € 14,00erbjudandet
Philips AVENT video babyvakt med kamera, SCD833/26, dag och...
Philips AVENT video babyvakt med kamera, SCD833/26, dag och...*
2,7-tumsskärm: Med infraröd nattseendefunktion kan du se din bebis när som helst på dygnet
179,99 € € 14,00 165,99 € Amazon Prime
- € 81,99erbjudandet
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD733/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD733/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
169,99 € € 81,99 88,00 € Amazon Prime
- € 30,99erbjudandet
Philips Avent video babymonitor med kamera, dag- och nattvy,...
Philips Avent videobabymonitor med kamera, dag- och nattvy,...*
Privat och säker anslutning: Med anpassningsbar FHSS-teknik för minimal störning; Leveransomfång: 1 Philips Avent digital videobabymonitor och 1 laddare
259,99 € € 30,99 229,00 € Amazon Prime
Neu!
MULTIM 6V 1A laddare för babyvakt kompatibel med Philips...
MULTIM 6V 1A laddare för babyvakt kompatibel med Philips...*
【Specifikation】 Ingång 100V-240V Produktion 6V 1A laddare; Kompatibel med: Philips Avent SCD505/00 SCD503/26 babyvakt
16,11 € Amazon Prime
Neu!
Bra bly 7V laddningskabel för Philips Avent SCD530 Baby Monitor...
Bra bly 7V laddningskabel för Philips Avent SCD530 Baby Monitor...*
Frakt: Alla beställningar som görs före kl. 14 skickas samma dag via 1:a klass.; Högkvalitativ produkt. Alla frågor eller funderingar vänligen kontakta oss!
23,25 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 30.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*