Test: Philips Avent Baby Monitor SCD503 | många funktioner

Foto av författaren

Dirk Re.

- € 10,99
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan användas med uppladdningsbara...
69,99 € € 10,99 59,00 € Amazon Prime

Avent babymonitor från Philips är en av de mest sålda bland barnvakter. Med ett pris på 37,53 € erbjuder den en säker och störningsfri anslutning. Philips Avent babymonitor SCD503 ska vara särskilt energibesparande och ha lång drifttid. Tillverkaren Philips beskriver det särskilt uttalade räckvidden på upp till 50 meter inomhus och upp till 300 meter utomhus som särskilt anmärkningsvärt för denna enhet. Dessutom har babymonitorn uppladdningsbara batterier som garanterar kontinuerlig drift.

Philips Avent babymonitor SCD503
Test: Philips Avent babyvakt SCD503 | många funktioner 68 test: Philips Avent babyvakt SCD503 | många funktioner

Jag undrade vad enheten verkligen är så märkbar framför andra Modeller, till exempel med en kamera, tillverkar och har den här modellen från Philips testas.

Intryck | Hantering

Först håller du en mycket i handen praktiskt taget och kompakt hållbar babymonitor, som består av mottagaren och sändaren. Båda enheterna kan drivas med elektricitet, mottagarenheten, det vill säga vad föräldrarna har till sitt förfogande, även med ett batteri, så att den kan transporteras i vardagsrummet utan kablar.

Philips Avent babymonitor SCD503 är väldigt lätt och har optiskt mycket få kontrollelement. Enligt bruksanvisningen har enheten vissa funktioner, men mer om det nedan. Enheten har en strömbrytare samt en knapp för att reglera volymen. Båda enheterna måste slås på via strömbrytaren när de används.

Mottagaren har också en indikatorlampa som visar pågående drift samt en skärm som visar nuvarande batterinivå klargjorts.

Sammantaget kan jag betrakta första intrycket som ganska framgångsrikt, även med avseende på priset. Hanteringen verkar vara enkel och vid första anblicken kände jag igen alla viktiga funktioner i en babymonitor.

Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)Motorola Baby MBP 16, digital DECT babymonitor, ...Derebir Baby Monitor med kamera 3.2 tum LCD Video Baby Monitor...reer 50070 babyvakt Rigi Digital - 300m räckvidd,...Babymonitor trådlös live kamera + talkback tvåvägs ljud + ...Motorola Nursery AM24 Baby Monitor Audio - Digital Baby Monitor med...
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*Motorola Baby MBP 16, digital DECT babymonitor, ... *Derebir babyvakt med kamera 3.2 tum LCD-video...*reer 50070 babyvakt Rigi Digital – 300m...*Babymonitor trådlös live kamera + talkback ... *Motorola Nursery AM24 Baby Monitor Audio - Digital...*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B07FMM2W12" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Philips Avent babymonitor SCD503
Test: Philips Avent babyvakt SCD503 | många funktioner 69 test: Philips Avent babyvakt SCD503 | många funktioner
- € 10,99
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan användas med uppladdningsbara...
69,99 € € 10,99 59,00 € Amazon Prime

Fördelar med babymonitorn SC503

Philips Avent babymonitor SCD503

Avent babymonitorn från Philips har ingen kamera, men enligt tillverkaren borde den fortfarande ha en mycket bra ljudöverföring funktionen.

Den viktigaste funktionen för mig är först och främst DECT-teknikmed vilken ljudöverföringen är på säker och problemfri Sätt händer. Med andra modeller har problemet ofta uppstått tidigare att anslutningen är störd eller till och med bruten. Enkla väggar var ett hinder och ledde till signalfel. DECT-tekniken som används i den här modellen är avsedd att lösa detta problem.

En annan bra funktion är det ECO-funktion. I tysta tider, dvs. när barnet sover, byter de Philips Avent babymonitor SCD503 växlar automatiskt till ECO-läge, vilket sparar el omedelbart. På så sätt håller batteriet mycket längre.

I samband med detta säger Philips att telefonen kan stödja upp till 24 timmar utan laddning borde komma överens. Följaktligen specificeras en driftstid på 24 timmar, vilket verkligen skulle vara anmärkningsvärt. Naturligtvis testade jag också detta och kommer tillbaka till det i nedre delen.

Jag anser att informationen om sortimentet är särskilt viktig. Philips Avent babymonitor SCD503 är avsedd för inomhusbruk Räckvidd upp till 50 meter och leverera en räckvidd på upp till 300 meter utomhus. Jag tycker att denna information är särskilt anmärkningsvärd, för med andra modeller fick jag signalavbrott efter några meter.

Enheten levererar som ett extra alternativ integrerad nattlampa. Jag hoppas att ljuset inte blir för starkt, men ändå lyser upp rummet, vilket ger barnet orientering på natten.

- € 10,99
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan användas med uppladdningsbara...
69,99 € € 10,99 59,00 € Amazon Prime

Första användningen | Kvalitetsbedömning

Philips Avent babymonitor SCD503

Efter att ha ställt in båda babymonitorerna har jag nu tagit i bruk dem och aktiverat dem. Först måste en anslutning upprättas mellan sändaren och mottagaren. Denna process har bara hänt mig några sekunder varade. Jag har placerat sändaren över el i barnrummet och mottagaren över ett laddat batteri i vardagsrummet.

Utan en kamera måste du vänja dig vid ljudet först. På sough kan alltid höras i aktivt läge. I inaktivt läge, som aktiveras automatiskt efter en lång vila i barnrummet, hörs inte ljudet och babymonitorn är helt tyst. I mitt första test lät jag min son leka i rummet och följde ljudet. Hon fick mig snabbt Ljudkvaliteten i sig är imponerande, ljudet var fantastiskt tydlig och exakt att lyssna. Philips Avent babymonitor SCD503 själv fortsatte även efter korta, medelhöga toner.

När jag kom på kvällen ställde jag in volymen till mediuminställningen och det första riktiga testet började. Under sömnfasen hade jag aktiverat nattljuset, men det här är ganska dåligt lysande, det kan vara lite ljusare. Under den här tiden kunde jag tydligt höra ljudet i rummet, jag kunde också tydligt urskilja om barnet vände sig om eller är rastlös i sömnen eller fortfarande är vaken och leker.

Nu gick jag själv runt huset och tyckte snabbt att den här babymonitorn också var över Avbrott i signaler avyttrar. Efter att jag var ungefär 15 meter (som kråka flyger) från sändaren och det fanns 3 väggar mellan de två enheterna, hördes ett pip som gjorde signalen klar. Jag kunde nu se ett rött ljus på den integrerade LED-skärmen. Jag kunde därför använda de 50 meter i interiören som tillverkaren angett för att inte bekräfta.

Hanteringen under det första testet var väldigt enkel och lätt att förstå. Jag betygsätter därför kvaliteten som mycket bra.

Som Fördelar och nackdelar Philips Avent babymonitor SCD503

Fördelar

  • Lågprissegment
  • Enkel operation
  • energibesparande
  • Tydlig ljudkvalitet
  • Lång livslängd

Nackdelar

  • Ingen intercom
  • Signalstörningar redan under 50 meter

Video | Philips Avent babymonitor SCD503

Babyvakt Philips Avent SCD503 | Unboxning och testning
- € 10,99
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan användas med uppladdningsbara...
69,99 € € 10,99 59,00 € Amazon Prime

Slutsats: Philips Avent babymonitor SCD503

Enligt min åsikt är Avent babymonitor från Philips SCD503 en solid, billig babymonitor som är begränsad till det väsentliga. Den avgörande faktorn - ljudkvaliteten - fick en positiv poäng. Hanteringen hålls också mycket enkel, vilket jag tycker är trevlig. Den långa driftstiden beror naturligtvis på batteriet, eftersom det naturligtvis blir svagare med tiden.

Sammantaget är babymonitorn helt tillräcklig för "övervakning" varje natt.

Rekommenderad läsning: Babymonitorer med andningsövervakning, Köp babysäng

Upptäck topp 10 av de bästa och bästsäljande Avent babymonitorprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Avent babyvaktsprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26) Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)* För tillfället inga recensioner 69,99 € 59,00 €Amazon Prime
2 Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög... Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...* För tillfället inga recensioner 179,99 € 169,74 €Amazon Prime
3 ‎Philips Avent Audio babyvakt DECT-teknik, Eco-läge,... ‎Philips Avent Audio babyvakt DECT-teknik, Eco-läge,...* För tillfället inga recensioner 129,99 € 89,00 €Amazon Prime
4 Philips Avent Connected babykamera med app, privat och säker... Philips Avent Connected babykamera med app, privat och säker...* För tillfället inga recensioner 199,99 € 139,90 €Amazon Prime
5 Philips Avent Connected babyvakt med HD-kamera 1080p,... Philips Avent Connected babyvakt med HD-kamera 1080p,...* För tillfället inga recensioner 344,99 € 259,99 €Amazon Prime
6 Philips Avent Audio babyvakt, DECT-teknik, Eco-läge,... Philips Avent Audio babyvakt, DECT-teknik, Eco-läge,...* För tillfället inga recensioner 112,99 € 109,90 €Amazon Prime
7 Philips Avent babyvakt med kamera Avancerad, 1080p - säker... Philips Avent babyvakt med kamera Avancerad, 1080p - säker...* För tillfället inga recensioner 219,99 € 189,99 €Amazon Prime
8 Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög... Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...* 5.439 Bewertungen 229,99 € 138,73 €Amazon Prime
9 Philips Avent babyvakt med kamera Premium – säker video... Philips Avent babyvakt med kamera Premium – säker video...* För tillfället inga recensioner 249,99 € 189,90 €Amazon Prime
10 Bouge laddningskabel kompatibel med Philips Avent babyvakt SCD503/26,... Bouge laddningskabel Kompatibel med Philips Avent babyvakt SCD503/26,...* För tillfället inga recensioner 9,99 €Amazon Prime
- € 10,99erbjudandet
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)
Philips Avent DECT babyvakt (modell SCD503/26)*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik ger en säker anslutning; Enheten kan användas med uppladdningsbara...
69,99 € € 10,99 59,00 € Amazon Prime
- € 10,25erbjudandet
Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...
Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...*
2,7-tumsskärm: Med infraröd nattseendefunktion kan du se din bebis när som helst på dygnet
179,99 € € 10,25 169,74 € Amazon Prime
- € 40,99erbjudandet
‎Philips Avent Audio babyvakt DECT-teknik, Eco-läge,...
‎Philips Avent Audio babyvakt DECT-teknik, Eco-läge,...*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
129,99 € € 40,99 89,00 € Amazon Prime
- € 60,09erbjudandet
Philips Avent Connected babykamera med app, privat och säker...
Philips Avent Connected babykamera med app, privat och säker...*
Setet innehåller: 1x kamera, 1x adapter i 90% återvunnet pappersförpackning
199,99 € € 60,09 139,90 € Amazon Prime
- € 85,00erbjudandet
Philips Avent Connected babyvakt med HD-kamera 1080p,...
Philips Avent Connected babyvakt med HD-kamera 1080p,...*
Innehåll i kartongen: 1 x föräldraenhet, 1 x babyenhet, 2 x strömförsörjning, babyvaktsapp
344,99 € € 85,00 259,99 € Amazon Prime
- € 3,09erbjudandet
Philips Avent Audio babyvakt, DECT-teknik, Eco-läge,...
Philips Avent Audio babyvakt, DECT-teknik, Eco-läge,...*
100 % privat, inga störningar: DECT-teknik erbjuder en säker anslutning
112,99 € € 3,09 109,90 € Amazon Prime
- € 30,00erbjudandet
- € 91,26erbjudandet
Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...
Philips Avent babyvakt med kamera, dag- och nattseende, hög...*
Privat och säker anslutning: Med anpassningsbar FHSS-teknik för minimala störningar; Leveransomfång: 1 Philips Avent...
229,99 € € 91,26 138,73 € Amazon Prime
- € 60,09erbjudandet
Neu!
Batteri kompatibelt med Philips 1S1PBL1865-2.6 - Li-Ion 2600mAh -...
Batteri kompatibelt med Philips 1S1PBL1865-2.6 - Li-Ion 2600mAh -...*
Detta batteri är ett ersättningsbatteri: För Philips 1S1PBL1865-2.6
15,99 €
- € 2,00Neu!
Neu!
TCTK-batterier kompatibla med [Philips] Avent SCD923, Avent SCD923P,...
TCTK-batterier kompatibla med [Philips] Avent SCD923, Avent SCD923P,...*
1S1PBL1865-2.6; Typ: Li-jon; Effekt: 9.62Wh; Färg blå; Spänning: 3.7V
13,16 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 22.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar