Porrengöring - ta bort hudormar från ansiktet

Sarah

Inga kommentarer

Porerengörare
ansikte suga

Porrengöring - ta bort hudormar från ansiktet

Porrengöring - ta bort hudormar från ansiktet. Vem vet inte det ?! De otäcka små svarta fläckarna i ansiktet, så kallade pormaskar! De är ett problem för många, kvinnor såväl som män. Många har kämpat med det, försökt mycket, men inget rengöringsvatten, skalning, ingen mask eller grädde hjälper. Men det borde vara ett slut med denna porerengörare!

Vad är en porrensare?

En Porrengörare eller porsugning rengör porer och aknes med hjälp av ett vakuumgenom att helt enkelt suga ut de otäcka pormaskarna, de små svarta prickarna. han hjälper också till att förfina hudfärgen och främjar felfri hud.

Varför använda ett porvakuum?

Det finns många produkter som reklamerar för resultat från porös djup ren hud - vare sig krämer, rengöringsvatten, tvättgeler, masker etc. Jag har provat mycket - både märkes- och apoteksprodukter och hittills har ingenting hjälpt mig. Att uttrycka pormaskar själv är dock inte heller en bra idé och personligen tycker jag att det är ganska smärtsamt. Dessutom kan invaderande bakterier orsaka smärtsam inflammation.

Min månatliga professionella ansiktsbehandling räcker inte heller för att alltid visa ren hud och gå till kosmetika oftare, vilket också är ganska dyrt i det långa loppet. När jag såg på Youtube att någon testade en porextraktor blev jag verkligen imponerad av videon och ville själv testa en porrengörare. Sedan beställde jag "Xpreen Electric Microcrystalline IPL Pore Cleaner här på Amazon”Och testade honom.

Vad innehåller porerengöraren - ta bort pormaskar i ansiktet från Xpreen?

Porvakuumet kom i en vacker, robust förpackning där du kan behålla den i framtiden. Paketet består å ena sidan av själva enheten och å andra sidan av 4 olika uppsatser,: ett stor rund, en liten rund, en oval och en mikrokristallin fastsättning. Var och en av uppsatserna tjänar sitt syfte, mer om det senare. Paketet innehåller också ett paket Isoleringskudde, respektive Laddningskabel, en nål för borttagare av rostfritt stål och en användarmanual. Poresugningsanordningen finns i 2 olika färger: en gång i vitt med rosa tillbehör och en gång i vitt med genomskinliga tillbehör bestämde jag mig för den rosa.

black~~POS=TRUNC

Enheten ser optiskt mycket modernt och ligger mycket bra i handen tack vare dess storlek, form och vikt på 129 gram. Med tre justerbara nivåer: "mjuk, normal och stark" är porrengöraren lämplig för alla hudtyper. Den innehåller också en Litiumbatteri med hög kapacitetvilket möjliggör en snabb laddningstid. Enligt tillverkaren räcker batteriet tre veckor om det används två gånger i veckan i 3 minuter vardera. Vakuumsuganordningen är redan monterad, så du behöver inte fnissa med enheten, batteriet är också isatt och laddat.

Paketets innehåll:
1 vakuum sugkopp (elektrisk)
1 stort tillbehör
1 liten tillbehör
1 en oval fäste
1 mikrokristallint fäste
1 pack isolerande dynor
1 laddningskabel
1 blackhead nål i rostfritt stål
1 användarhandbok

Varför köpte jag porvakuumet?

Som redan beskrivits har jag alltid haft problem med pormaskar, för mig är det främst huden i näsområdet, där de otäcka svarta punkterna är. Jag har redan provat några saker, alltid utan framgång, när jag släppte den här enheten av en slump, ville jag prova den omedelbart. Jag gillade omedelbart designen och Priset ligger också helt i det normala intervallet. Jag lovade mig också en av dem bra, snabb borttagning av mina pormaskar med liten ansträngning.

Hur använder jag porrengöraren i min vardag?

Jag använder porvakuumet ungefär 2 till 3 gånger i veckan - ibland mer, ibland mindre - mest innan jag sminkade mig, eftersom det ger mig en mycket ren och mjuk hud och det här är en mycket bra bas för smink, eller på kvällen innan jag går och lägger mig. Jag använder enheten i ansiktet, främst runt näsan, hakan och pannan. Vakuumsuganordningen men kan användas på vilken del av kroppen som helstvart du vill, till exempel på baksidan eller på benen.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Hur förbereder jag mig för ansökan?

Innan du börjar använda den, bör du först testa sugkraften för de olika nivåerna på ett mindre känsligt område, till exempel på baksidan av handen. Ställ först in den lägsta nivån och dammsug kort på ett ställe och dra sedan av den igen. Du kan redan få ett första intryck av sugkraften. Upprepa för de andra två stegen. Applikationen är helt smärtfri, det är bara att välja rätt sugstyrka för din respektive hudtyp. Personligen använder jag alltid den "starka" sugnivån. Som förberedelse bör du rengöra ansiktet som vanligt. För att förbättra rengöringen hjälper det om du blöter en handduk i varmt vatten och lägger den i ansiktet i några minuter eller håller ansiktet över ånga i några minuter för att öppna porerna lite.

När använder jag vilken bilaga?

Sedan väljer du rätt bilaga för din ansökan. Det stora runda fästet används bäst för stora områden som hakan eller pannan. Du kan använda de små rundorna för isolerade små fläckar för att inte irritera för mycket hudområde. Personligen använder jag alltid ovalen för svåra områden på näsborrarna. Det mikrokristallina fästet kan användas för att frigöra ansiktet på gamla hudceller, smuts eller olja samtidigt, men prova det individuellt och bestäm själv vilket fäste du ska använda för vad.

Hur använder jag porerengöraren?

När du använder enheten i ansiktet för första gången, börja med den lägsta inställningen för att undvika skador som blåmärken. Du känner själv din hud bäst och vet hur mycket det kan ta. Placera därför först den lägsta nivån på ett ställe i ansiktet och ta bort enheten igen. Se till att du inte håller spenen på ett ställe för länge, annars riskerar du att få blåmärken. Det kan hända att din hud är lite röd efteråt, men det försvinner efter några minuter, så du borde kanske inte göra det omedelbart innan du sminkar dig, utan låt några minuter gå mellan för att låta huden lugna sig lite. Använd vakuumkoppen var du än har pormaskar. Du kommer att se att smuts samlas från dina porer i den främre fästet. Du kan enkelt ta bort detta efter användning med vatten och en bomullspinne. Sedan går den tillbaka i förpackningen med spenen och den är redo för nästa användning.

Hur användarvänligt är porvakuumet?

Av mycket lätt att använda och Färdigmonterad av enheten uppskattar jag blackhead remover som mycket användarvänligt ett. Som beskrivs ovan kommer den hem till dig redo att använda, så du kan använda den omedelbart utan att leta efter batterier eller behöva ladda den med den medföljande laddningskabeln. Den manövreras med bara en knapp, som du trycker på en gång för den lättaste nivån, två gånger för mellannivån och tre gånger för den starkaste nivån. Det fjärde trycket slocknar igen. Hanteringen är väldigt enkel och kan manövreras utan mycket eftertanke. Det är också ett stort plus enkelt byte av de olika bilagornaatt du helt enkelt kopplar ur kontakten. De Rengöring är också mycket lätt med vatten och / eller med en bomullspinne.

Hur är kvaliteten och tillverkningen av pormaskaren?

Porsuget från "Xpreen" är mycket hög kvalitet gjord, det fungerar bra. Både de externa kriterierna, såsom husets stabilitet och den moderna designen, uppfyller min fullständiga tillfredsställelse, liksom enhetens funktioner. Nivåerna kan justeras individuellt tack vare den mycket enkla hanteringen och de lika stabila individuella redskapen, du kan till och med nå svåra områden i ansiktet som näsborrarna. Batteriets prestanda är också förstklassig. Jag har använt rengöraren i en månad nu och har inte ens behövt ladda batteriet. Porvakuumets kvalitet motsvarar min fullständiga tillfredsställelse.

Vilka är de positiva egenskaperna hos porsuganordningen?

Jag är sällan nöjd med mina skönhetsprodukter, speciellt när det gäller att ta bort mina pormaskar eller rengöra min hud, men jag gjorde verkligen allt rätt med det här köpet. Det viktigaste: Resultatet är helt övertygande. Du kan verkligen se skillnad efter några användningsområden. Jag tycker också att designen är riktigt bra, den ser modern ut, är inte för stor, inte för tung och passar därför i varje handväska och resväska. Hanteringen är så lätt att den iKan användas i alla åldersgrupper, även mödrar och mormor som inte klarar av sina nya smartphones kommer att kunna använda porsuganordningen från "Xpeen" lätt och kommer att älska den. De olika nivåer tillåter användning av porerengöraren för alla hudtyper. Du behöver inte oroa dig för att olika ingredienser skadar din hud, allergiker behöver inte vara försiktiga med att krämen eller masken innehåller ett visst ämne.

Vad är min slutsats?

Det spelar ingen roll vilken porrengörare du väljer, jag har testat porvakuumet från "Xpeen" och jag är mer än nöjd med det. Jag är dock av den uppfattningen att du får liknande resultat med varje porsugningsanordning, vissa har 3 justerbara nivåer, de andra 4, men i stort sett skiljer sig produkterna bara i design och pris. Så du måste själva bestämma vilken du ska välja, men faktum är du behöver en. Porsugningen är skapad för allasom har problem med igensatta porer, vare sig manliga eller kvinnliga, oavsett om de är unga eller gamla, oavsett om de är allergiska eller veganer.

andra produkter för borttagning av pormaskar Här

1. Storsäljare
Blackhead Remover Pimple Squeezing Tool Bonus Inkluderar IZUKU...
17.162 Bewertungen
Blackhead Remover Finnsklämningsverktyg Bonus inklusive IZUKU...*
 • Högkvalitativt material - Kirurgiskt rostfritt stål (nålhuvud) och rostfritt stål användes för instrumenten för borttagning av pormaskar ...
 • Säker och pålitlig - Att ta bort pormaskar eller akne genom att klämma dem med fingrarna kan leda till kontaminering, inflammation och ...
 • Professionell behandling - Varje IZUKU comedone squeezer på 6 delar är dubbelsidig och har två nålspetsar eller ...
- € 3,002. Storsäljare
INTRODUKTÖRANDE ERBJUDANDE - PEELULS® Black Mask mot pormaskar |...*
 • ✅ LIDER DU AV MORMA, finnar ELLER STORA POR? PEELUALS Black Mask frigör enkelt din hud från pormaskar, finnar...
 • ✅ HÖG DOS & BÄTTRE KONSISTENS: Vår svarta mask har en mycket hög andel aktivt kol. Detta gör vår pormask speciell...
 • ✅ GRATIS MASKBORSTE AV MJUK SILIKON: Hos oss får du inte bara en högdoserad svart mask, utan också en högkvalitativ ...
3. Storsäljare
Eono Blackhead Remover Pore Cleaner Blackhead Remover...*
 • 𝐒𝐢𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐮𝐧𝐝 𝐄𝐟𝐟𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯 - 4 stycken, pincett, nålar och ringar i olika storlekar. Vi...
 • 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐧𝐮𝐫 𝐟ü𝐫 𝐆𝐞𝐬𝐢𝐜𝐡𝐭 - Kan inte bara användas på pannan, näsan, kinderna, ryggen,...
 • De är tuffa. Jämfört med elektriska...
4. Storsäljare
AIBEE Blackhead Remover Comedone Squeezer Set -10ST Blackhead...*
 • ✔ [20-i-1 pormaskborttagningsset]: Detta 10-stycks olika, praktiska pormaskborttagningsset med XNUMX st.
 • ✔ [Professionell pormaskborttagningsverktyg]: 10 professionella komedonpressar, varje finneklämningsverktyg med 2-sidig design för ...
 • ✔ [420 comedone squeezer kirurgiskt stål]: Tillverkad av 100 % rostfritt stål, anti-allergisk design, stödjer desinfektion med alkohol, ...
- € 1,985. Storsäljare
13 stycken Blackhead Remover Comedone Squeezer Kit, Acne...*
 • 13-delat multifunktionellt extraktionsset: 13-delat verktyg för borttagning av pormaskar med nålar i olika storlekar, öglor och ...
 • Premiumkvalitet: Alla verktyg är gjorda av rostfritt stål, lätta att rengöra, kan användas för olika hudtyper (fet, ...
 • Ergonomiskt handtag: Halkfria handtag hjälper dig att bättre kontrollera verktyget under användning och se till att alla ...
6. Storsäljare
Förbättrad pormaskborttagare, porrenare, vakuumsug...*
 • ❤【Avancerad adsorptionsteknik】 Vår pormaskborttagare har mer kraftfull förmåga att suga upp damm och rengöra huden...
 • ❤【En mer professionell design】 Vi har lagt till en varmkompressfunktion till basen på pormasksugaren. En massage på en konstant...
 • ❤【Multifunktionella sughuvuden】 Vi erbjuder 5 utbytbara sughuvuden för olika hudområden. Litet runt sughuvud:...
7. Storsäljare
Essy pormaskborttagare pordammsugare pormaskporrenare...*
 • Allround ansiktsvård - Pormaskdammsugaren fungerar inte bara för att ta bort pormaskar och porrengöringsmedel, utan har också en effekt på din ...
 • 4 sughuvuden, 4 användningsområden - Porvakuumet kommer med fyra prober eller sughuvuden för att utföra en specifik uppgift: en...
 • 5 justerbara sugnivåer - Sugkraften hos denna porrenare sug- och pormaskborttagare kan justeras efter din hudtyp: ...


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 2.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning